nutopia 24.04.07, 13:33 z zielonej budki wchłaniam właśnie:D ależ one są dobre:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: lody orzechowe 24.04.07, 14:05 caryca111 napisała: > mniam, chociaz wolę owocowe;) a orzech to warzywko?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: lody orzechowe 24.04.07, 16:18 błeeeeeeeeeee.za słodkie,niecierpie ZB,fuj:P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: lody orzechowe 24.04.07, 22:42 mmagi napisała: > błeeeeeeeeeee.za słodkie,niecierpie ZB,fuj:P z knorra lepsze?;) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: lody orzechowe 24.04.07, 22:59 Jaki ja mam spokój..;) mogę tu i tylko tu się przyznać... chcecie to wierzcie lub nie:) od 10 lat nie jadam żadnych,powtarzam żadnych słodyczy, p.s.nie odsyłajcie mnie na kozetkę do terapeuty:DD Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: lody orzechowe 25.04.07, 13:36 lullu1 napisała: > > Jaki ja mam spokój..;) > > mogę tu i tylko tu się przyznać... > chcecie to wierzcie lub nie:) > od 10 lat nie jadam żadnych,powtarzam żadnych słodyczy, > > p.s.nie odsyłajcie mnie na kozetkę do terapeuty:DD > > > serio???????? ja to muszę od czasu do czasu baunty chociaż:) no ale ja mam straszni niski poziom cukru:) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: lody orzechowe 25.04.07, 14:51 Czasami robię wyjątek dla bardzo gorzkiej czekolady,a cukier też mam niski:) no odrzuciło mnie zupełnie,ale już śledzie to zawsze i wszędzie..mniam;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: lody orzechowe 25.04.07, 15:58 lullu1 napisała: > > Czasami robię wyjątek dla bardzo gorzkiej > czekolady,a cukier też mam niski:) > > no odrzuciło mnie zupełnie,ale już śledzie > to zawsze i wszędzie..mniam;) > > sałatka śledziowa na śniadanie:D mniam... z tym cukrem to jest tak, że jak mi spada ciśnienie (a mam baaaaaaaardzo niskie) to wtedy spada mi też cukier a ja spadam na podłogę to wtedy to już tylko snickers i redbull... Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: lody orzechowe 25.04.07, 16:15 nutopia napisała: sałatka śledziowa na śniadanie:D mniam... > z tym cukrem to jest tak, że jak mi spada ciśnienie (a mam baaaaaaaardzo > niskie) to wtedy spada mi też cukier a ja spadam na podłogę to wtedy to już > tylko snickers i redbull... alibi dobre jak każde inne,żeby wtrynić marsa, snickersa:D przed laty namiętnie wchłaniałam każdą ilość chałwy, teraz beznamiętnie przechodzę obok :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: lody orzechowe 25.04.07, 21:19 lullu1 napisała: > nutopia napisała: > > sałatka śledziowa na śniadanie:D mniam... > > z tym cukrem to jest tak, że jak mi spada ciśnienie (a mam baaaaaaaardzo > > niskie) to wtedy spada mi też cukier a ja spadam na podłogę to wtedy to j > uż > > tylko snickers i redbull... > > alibi dobre jak każde inne,żeby wtrynić marsa, snickersa:D > przed laty namiętnie wchłaniałam każdą ilość chałwy, > teraz beznamiętnie przechodzę obok :)) > > > :D Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: lody orzechowe 25.04.07, 08:00 mmagi się pomyliły lody to wątek o tych prawdziwych :P Odpowiedz Link Zgłoś