pomysl.po.wypiciu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 29.04.07, 15:45 cierpisz na bezsennosc? :> Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 01.05.07, 01:27 Czasami chyba tak;-)albo jestem nocnym Markiem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pomysl.po.wypiciu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 20.05.07, 02:17 tym razem ja nie spie, wrocilem dopiero co z nocy muzeow :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 23.05.07, 02:23 Ja to chyba nikogo nie przebije;-):D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 23.05.07, 02:37 hihih;-)nie spodziewałam się, że jeszcze ktoś nie śpi;-)czyli nie jest ze mną jeszcze tak źle;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 23.05.07, 02:41 To niby ze mną jest źle ????? :P Heh, pobudka o 9, wiec normowe 6 godzin przespie ;) Już spadam do wyrka, kolorowych snów, Pa Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 23.05.07, 02:46 Nie, nie miałam tego na myśli;-)Myślałam, że rzadko spotkać takiego Nocnego Marka jak Ja;-)widzę, że jeszcze są;-) Ja tez już idę spac:)Kolorowych snów i Dobranoc:-) pa pa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 23.05.07, 12:01 A Ty jeszcze śpisz????? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 23.05.07, 14:49 Nie;-)aż taki śpioch to ze mnie nie jest;-)Wstałam o 8 ;-)można by powiedzieć, że ze mnie jest ranny ptaszek;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 23.05.07, 15:25 EEe, to kurde żywa kobitka jesteś, skoro tak mało snu Ci potrzeba ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 23.05.07, 20:31 To fakt mam w sobie dużo energii;-), ale czasami najczęściej w weekendy jak mam możliwość to jestem śpiochem;-)i to strasznym;-):D:D Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 23.05.07, 22:32 To przekaż mi troche tej energii ;P Napewno jej na głupoty nie strace ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 23.05.07, 23:48 hihihihi;-)Moja energia nadaje sens mojemu życiu;-)Czyżbyś takowej nie posiadał??;-)To ile Ty masz lat?:P Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 24.05.07, 02:49 hihihi;-)Nie jestem dobra w zgadywanki:PWidzę, że to tajemnica;-) Kolorowych snów:-)Idę już spać, bo muszę się wyspać a mam przeczucie, że jutro czyli dzisiaj miły dzień mnie czeka;-)Dobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 24.05.07, 10:59 Ciekawe, co ma sie wydarzyć, skoro ma być tak miło ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 24.05.07, 14:11 Nie wiesz, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła;-). A tak na poważnie czasami wiemy, że w danym dniu spotka Nas coś miłego i powinien to być radosny i zaskakujący dzień;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 24.05.07, 20:16 To lepiej powiedz kogo dziś spotkałaś ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 24.05.07, 23:07 oj dużo osób;-)takich nawet co nie widziałam parę lat:-)naprawdę miałam miły i wspaniały dzień;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 24.05.07, 23:56 a dlaczego mialas, to znaczy ze juz nie masz?? przecie jeszcze kilka min zostalo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 25.05.07, 01:05 Dokładnie;-)Masz rację;-)miałam, miałam do końca miły dzień;-)oby jutrzejszy czyli już dzisiejszy był taki sam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 25.05.07, 00:13 No ja też miałem bardzo miły i spympatyczny dzień. Właśnie wróciłem do domu i sie zastanawiam,dlaczego wszyscy znajomi pojechali do domów o tak młodej godzinie??? no i przez to i ja musiałem sie ewakuować do mojej twierdzy. i teraz nnnnuuuuuuuddddddaaa Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 25.05.07, 00:37 Ja jeszcze nie spie. Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 25.05.07, 00:46 a co robisz??? grzanki, zapiekani, itp :P Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 25.05.07, 00:56 Nie wystarczy jedna? Zagladam to tu to tam,ale zaraz ide spac. Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 25.05.07, 01:00 ;P to wszystko przez to, że jak wychodze na piwo, to mi sie włacza głodomor. Zjadłem pizze, frytki, pieczywko, i dalej odczuwam głód. I tak właśnie grzanki mi choodza po głowie. Wiec lepiej uciekaj :P Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 25.05.07, 01:08 To cieszę się, że również miałeś miły dzień:-)znajomi pojechali?? A gdzie Twoja siła przekonywania;-czyżbyś takowej nie posiadał:P Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 25.05.07, 01:12 Niestety na nich działają moce rodzin, a ja jako kawaler na ich żony i kochanki nie mam takiej mocy. Wiec wieczory ostatnimi czasami w tygodniu spędzam w domu :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 25.05.07, 01:22 No to rzeczywiście nie jest ciekawie:(bardzo mi przykro:(.Jednak zawsze można znaleźć pozytywne aspekty;-)zawsze można zastanowić sie nad swoim życiem, pielęgnować pasje albo odkryć nowe;-)i zajmować się czymś co sprawia Nam radość a na co kiedyś nie mieliśmy czasu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 25.05.07, 01:37 No ja tam nie narzekam, ostanio tylko od długiego weekendu sie obijam. Ostatnio wszystko olewałem i odpoczywałem. Ech, jak fajnie było nic nie robić :) cztery tygodnie rzeźni :D Ale dziś (wczoraj) zaczołem znów pracować. Na szczęście jutro mamy juz weekend. Może wreście pójde popatrzeć na te rekiny w tej nowej galerii (inną alternatywą jest imprezowanie weekendowe jak zawsze ze znajomymi, ale tego człowiek już ma dosyć - bo ileż można). Dobrej nocy, ja dzisiaj wcześniej sie kłade. Papa Ide już spać, bo jutro trzeba coś popracować, bo weekend sie zbliża. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 25.05.07, 01:48 To naprawdę tylko Tobie pozazdrościć;-)cały miesiąc leniuchowania;-). Wnioskuje, po tych rekinach;-), że jesteś z Wrocławia;-)niezły detektyw ze mnie:D:DOstatnio czytałam, że mają po 50 cm;-)naprawdę imponująca wielkośc jak na rekiny;-). Kolorowych snów:-)i Dobranoc:-)i miłego dnia w pracy:-) pa pa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 25.05.07, 11:04 Cieżko dzisiaj, mały kacyk i jeszcze ten upał :-/ Jejku Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 25.05.07, 12:34 hihih;-)To masz słabą głowę;-)A Ja dzisiaj czuję się rewelacyjnie;-)a pogoda czyli ten upał bardzo mnie cieszy;-)muszę wykorzystać dzisiaj te słoneczko;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 25.05.07, 14:02 a ja jutro i pojutrze mam zajęcia :( a już tyle razy nie byłem że musze iść buuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 25.05.07, 15:19 ojej:(to współczuję naprawdę:(.W taką pogodę wytrzymać nawet na najbardziej ciekawych zajęciach to sztuka;-), ale na pewno dasz radę:-). Ja to w weekend chce jechać nad wodę i się trochę poopalac;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 25.05.07, 17:35 nad którą wode ??? :P Jak będzie w zasięgu rzutu beretem to podlece :D hehe Miłego wieczoru, ja juz skończyłem właśnie rpace i uciekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 25.05.07, 18:36 hihihihi;-)Tak nad jezioro chce pojechać trochę się zrelaksować i poopalać;-)oby pogoda mi dopisała, bo u mnie będzie zaraz padać;-) Miłego i udanego wieczoru:-)i niech Cię rekiny nie zjedzą:P Pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 26.05.07, 15:57 No a dzisiaj cały dzień we wrocku pada :( Dopiero z pół godziny temu przestało, może na wieczór bedzie już spokój ;) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 26.05.07, 18:24 U mnie też dzisiaj pada:(i jest burza. Chcialam sie poopalac nad zalewem:D:Dale się nie udało;-)Naprawdę mam szczęście;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 26.05.07, 23:04 Tak się wprosiłam do wątku ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kruz7 Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 27.05.07, 00:02 ja nadal nie śpię też się wprosiłem i spadam już Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 27.05.07, 00:04 Witaj:-)Jesteś też czasami nocnym Markiem??;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kruz7 Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 27.05.07, 00:20 Raczej tylko w weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 27.05.07, 00:25 Ja też bym tak chciała;-)być nocnym Markiem tylko w weekendy;-)tylko pozazdrościć;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kruz7 Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 27.05.07, 00:48 W ciągu tygodnia wstaję o 6 rano i dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 27.05.07, 13:25 tajemnicza.dama napisała: > Witaj:-)Jesteś też czasami nocnym Markiem??;-) Tak, ale imię raczej żeńskie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 27.05.07, 17:24 Tak, wiem;-)Ja na siebie też mówię, że jestem nocnym Markiem;-)a powinnam mówić, że jestem nocną Marką;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 27.05.07, 18:39 ZAwsze jeszcze zostaje opcja bycia Markową ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 27.05.07, 22:45 Dokładnie;-). Zna się ktoś może z Was na sikorkach??Do mnie dzisiaj wpadła i już została:(maleńka taka i nic nie chce jeść:( Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 28.05.07, 08:23 ja sie znam troszkę :) opowiedz cos o niej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 28.05.07, 08:50 tajemnicza.dama napisała: > Dokładnie;-). Zna się ktoś może z Was na sikorkach??Do mnie dzisiaj wpadła i ju > ż > została:(maleńka taka i nic nie chce jeść:( DAJ JEJ WODY. PEWNIE JEST W SZOKU I DO TEGO GłODNA, ALE PISZESZ, ZE NIE CHCE JESC... NAPISZ CO SłYCHAć - CZY SIKORKA PRZEżYłA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 28.05.07, 10:50 Witaj:-). Cały wieczór przy niej spędziłam. Myślałam, że jest chora wczoraj, bo jak przyleciała do mnie to potem nie miała siły odfrunąć:(nawet sama spadła:(Wzięłam ją więc do domu i na wieczór na siłę do pyszczka dałam jej wodę ziarno, słoneczniki i siedziałam z nią;-).Bardzo oswojona była w ogóle się nie bała, można nawet było ją głaskać;-). Bałam się, że nie przeżyje nocy:( jednak była bardzo spokojna i cały czas spała przy mnie a dzisiaj rano nakarmiłam ją i położyłam na poręcz balkonu i pofruwała i przyleciała do mnie myślałam, że zostanie;-)ale potem szybko odfrunęła;-). Nawet nie wiesz jak się cieszę, że jest zdrowa<jupi><jupi>bałam się, że może umrzeć:(. Pewnie przez te upały nie miała sił i musiała je zregenerować;-). Tak więc miałam nietypowego gościa na jeden dzień;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Super !!!! 28.05.07, 19:42 Super, ze przeżyła :))) nawet nie wiesz jak sie cieszę :)))) !!!! Tak, przez te upały ptaki są kosmicznie oslabione, i ludzie powinni dawac naczynia z woda tuż pod murami domów, żeby ptaki mialy co pić, bo przeciez w kałużach jest sahara... Na drugi raz, jeśli będziesz miała takiego gościa, to pytaj na forum ORNITOLOGIA - to jest podfroum "Fotoforum ptaki" czy jakos tak ;) Tam są soecjaliści i na pewno odpowiedzą bardziej rzeczowo niż ja. Zazdroszcze Ci takiego gościa. A to była bogatka czy modraszka? miała niebieski łebek czy nie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Super !!!! 29.05.07, 00:26 Tak nawet nie wiesz jak się ucieszyłam:-)<jupi><jupi>Całą noc prawie nie spałam tak się bałam o nią:(, żeby nie umarła. A ona była tylko osłabiona, doszedł stres i nie dała rady jeść, ale już późnym wieczorem zaczęła jeść;-)nawet pokarm dla papug jej smakował;-)więc nie musiałam szukać owadów;-). Dziękuję Ci bardzo za troskę:-). Jak będę miała jeszcze raz takiego gościa to tam się spytam:-). Nie wiedziałam, że jest takie forum;-)duże jest forum na gazecie i się gubię;). Tak miły jest taki gość nawet bardzo, ale Ja szczerze Ci powiem martwiłam się raczej o nią, bo bałam się, że jej cos jest, ale na szczeście wszystko skończyło się dobrze:-) Wiesz to była chyba bogatka bo była mała, ale miała ubarwienie na brzuszku zielone;-)słodka była;-)i bardzo oswojona??nie bała się wcale aż sie dziwie;-) Pozdrawiam Ciebie serdecznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova instrukcja obsługi ;)) 29.05.07, 12:24 Bogatki maja oliwkowo-zielone grzbiety i żółte brzuszki z czarnym paskiem biegnącym pionowo wzdłuż, i czarne czapeczki, czarne podgardle i szczególnie wiodoczne z dala takie białe lica :) Modraszki są mniejsze od bogatek i mają niebieskie łebki i taki chcaraketrystyczny paseczek dookola łebka i na nim są oczki ;) Forum główne > katalog forów > Fotoforum > Ptaki (fotosy) > Ornitologia (dyskusje) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: instrukcja obsługi ;)) 29.05.07, 23:34 Dziękuję Ci bardzo:-)[kwiatek]Pobuszuje na tamtym forum to powiem Ci dokładnie czy to modraszka czy bogatka;-)ale brzuszek miała zielony a nie żółty. Nie znam się na ptakach;-)muszę w tej dziedzinie się podszkolić;-) Pozdrawiam serdecznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: instrukcja obsługi ;)) 29.05.07, 23:37 moze miała zielony od leżenia na trawie ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: instrukcja obsługi ;)) 29.05.07, 23:43 miała białe licka czy niebieski łebek? tego nie da się pomylić !! :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: instrukcja obsługi ;)) 29.05.07, 23:55 białe a brzuszek zielony taki fajny kolor;-)jak u papugami czasami:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: instrukcja obsługi ;)) 30.05.07, 00:17 nic nie piszesz o łebku, ale wydaje mi się, ze bogatka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: instrukcja obsługi ;)) 30.05.07, 00:22 Łepek szary??Czy to nie dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: instrukcja obsługi ;)) 30.05.07, 00:24 yyyyy czy ty jestes pewna, ze to sikorka? ;) jakiej wielkości? Nie jestem ornitologiem, ale na sikorkę mi to nie wygląda... Chyba, ze młoda modraszka, aleee... Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: instrukcja obsługi ;)) 30.05.07, 00:27 mała wiesz jak papuga falista wielkosc ale grubsza taki wiekszy brzuszek. Kazdemu wydawało się, że to sikorka, ale ten szary kolor jest mylący Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: instrukcja obsługi ;)) 30.05.07, 00:33 niewiele rozumiem z Twojego opisu, bo za duzo w nim znaków interpunkcyjnych ;) a tak na serio, to jesli jest większ niż papużka to sikorką raczej nie będzie. Teraz już wiem dlaczego wcinała pokarm dla papug - tego nawet nie jedzą sierpówki, a co dopiero sikorki, z tym że ta 'twoja' nie jest sikorką... Nie wiem co Cię odwiedziło. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: bogatka 30.05.07, 00:38 Z tego wynika, że sikorka bogatka, ale łepek szary??Identyczna na wielkość i ogonek taki sam Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: instrukcja obsługi ;)) 30.05.07, 00:37 tajemnicza.dama napisała: > mała wiesz jak papuga falista wielkosc ale grubsza taki wiekszy brzuszek. > Kazdemu wydawało się, że to sikorka, ale ten szary kolor jest mylący Po kolei: - białe lica? - szary łebek? - zielony brzuszek? - większ od papaugi f. .......... Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: instrukcja obsługi ;)) 30.05.07, 00:39 nuova napisała: > tajemnicza.dama napisała: > > > mała wiesz jak papuga falista wielkosc ale grubsza taki wiekszy brzuszek. > > Kazdemu wydawało się, że to sikorka, ale ten szary kolor jest mylący > > Po kolei: > - białe lica? > - szary łebek? > - zielony brzuszek? > - większ od papaugi f. > .......... > >białe lica, szary łepek, zielony brzuszek ale taki wpadający w żółty na wielkosc jak bogatka i taki sam ogonek Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: bogatka 30.05.07, 00:44 Wiesz, ale potrafiła latać i to dobrze. Na poczatku ze stresu nie jadła, ale potem zaczęłam ja karmić i jadła. Potem nawet sama jadła pokarm dla papug chyba posmakował;-):DDodam, że była wyjatkowo oswojona aż się zdziwiłam mogłam głaskać nie bała się wcale Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: bogatka 30.05.07, 13:55 wiesz co, tajemnicza? zapytaj z ciekawosci na forum ORNITOLOGIA co to za ptaszek. Opisz im go (bo fotki chyba nie masz?). Ja sama jestem ciekawa czy to serio była bogatka (z Twojego opisu nic mi na bogatkę nie wskazuje ;P ). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 27.05.07, 00:11 Witam wszystkich serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 28.05.07, 07:41 ja tez jeszcze nie spie. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 28.05.07, 08:24 "jeszcze"? powiedziałabym raczej "już" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 29.05.07, 00:27 Dzisiaj tylko Ja jeszcze nie śpię;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 29.05.07, 00:58 nie tylko Ty, ja zawsze o tej porze jeszcze nie spie... Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 29.05.07, 01:10 ze mnie to nocna Marka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 29.05.07, 01:22 a czemu nie spisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 29.05.07, 01:31 Dobre pytanie;-)Nie mogę spać, zawsze usypiam o 3;-). A Ty dlaczego jeszcze nie śpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 29.05.07, 01:33 bo jakos nie moge sie zmusic do przestania rozmawiac z innymi :) ale spac moge polozyc sie o kazdej porze i zasnac nie mam z tym zadnego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 29.05.07, 01:37 hihihi;-)To z Ciebie gaduła;-) Ja niestety nie mogę tak, przestawiłam się chyba i nie usnę wcześniej niż 3;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 29.05.07, 01:46 no nic, ja zmykam, bo juz niecale 5 godz snu przede mna slodkich snow Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 29.05.07, 02:05 Dobrej nocy i kolorowych snów:-) Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 31.05.07, 00:07 Jam jest!!! Czy ktoś jeszcze o tej porze wrócił do domu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 31.05.07, 00:11 Ja jeszcze nie śpię;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 31.05.07, 00:32 heh, no ty kobieto to normalnie naprawde cierpisz na bezsenność ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 31.05.07, 00:38 No Ty mężczyzno I kto to mówi:P:Pi nie na bezsenność tylko przestawiłam dzień z nocą:Pa to różnica :-P Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 31.05.07, 00:44 Też tak miałem, że żyłem tylko nocą. Ale dzisiaj już ide spać, bo troszke zmęczony jestem. Dobrej nocy, buźki (odezwij sie kiedyś na gg) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 31.05.07, 12:36 To się na nazywa młodość;-):D. Wczoraj jednak połozyłam się bardzo wcześnie;-)zasnęłam nawet nie wiem kiedy:Daż sama sie zdziwiłam, ale miałam dzień pełen wrażeń;-) Miłego dnia:-) Pozdrawiam serdecznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 01.06.07, 01:32 Dobrej nocki życze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 01.06.07, 23:49 zgłaszam swoja osobę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 02.06.07, 00:16 no wlasnie.Chyba mnie dolek łapie. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 02.06.07, 00:24 ja sie odmeldowuję... Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 02.06.07, 00:29 Ooo t jednak ktos nie spi.Fajno. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 02.06.07, 00:35 jak się jest po <kawa> x3, to nawet kłaść się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 02.06.07, 00:36 ja troche wypilam za duzo piwa i tez mi sie spac nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Ja :) 04.06.07, 00:23 ale czy ktoś jeszcze? jak nitk się nie głosi, to zaraz zmykam grzecznie nyny Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 07.06.07, 00:49 czyżbym tylko ja nie spała? łoł :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 08.06.07, 01:11 Nie, no ja właśnie wróciłem i się zaczynam nudzić. Chyba jutro będzie wolne :D Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 10.06.07, 23:47 Podnoszę topik;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pistolett38 Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 11.06.07, 00:59 No pewnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 11.06.07, 01:03 Nowy nocny marek;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 11.06.07, 01:59 tajemnicza.dama napisała: > Nowy nocny marek;-) KTO ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 14.06.07, 02:17 hihih;-)Nie rozumiem??;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 14.06.07, 12:37 Sie pogubiliśmy w tym wątku już. Trzeba nowy założyć chyba ;) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 14.06.07, 22:42 hihihi;-)Dokładnie;-). To jaki nowy wątek zaproponujesz?:>;) Pozdrawiam serdecznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 15.06.07, 15:50 Napewno Ty wymyślisz lepszy ;P wiec nie bede tutaj kombinował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 17.06.07, 23:37 hihih;-)Nie badź taki sprytny :PMyślałam, że ukarzesz swoją inwencję twórczą??;-)A Ty nic :P Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 18.06.07, 10:38 tajemnicza.dama napisała: > hihih;-)Nie badź taki sprytny :PMyślałam, że ukarzesz swoją inwencję > twórczą??;-)A Ty nic :P A bo ja to ostatnio taki leniuch jestem, że szok ;) Wszystko robie po najmniejszej lini oporu, Podobno nie jest to dobre, ale ma tez swoje dobre strony :D Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 18.06.07, 20:15 Oj wymyślisz ;-)sam zaproponowałeś zmianę topiku:P:Dtrzeba być konsekwentnym;-)Jestem podobno uparta;-) wiec nie licz na to że Ja wymyślę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja2210 Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 17.06.07, 23:54 hej! tydzien temu dalam pewnemu chlopakowi do zrozumienia ze mi sie podoba. kompletnie mnie olal. w dodatku teraz mam wrazenie ze mnie obserwuje jakbym byla jakims pelzajacym, oblesnym stworzeniem i chyba czeka zdegustowany na jakis moj ewentualny kolejny krok. juz nie mam sily znosic kolejnego odrzucenia... czuje sie podle... odkad 2,5 roku temu rozstalam sie z chlopakiem nie weszlam w zaden zwiazek i to sie chyba nie zmieni... mam nadzieje ze to beznadziejne samopoczucie mi minie... Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 18.06.07, 10:40 A mi mówią znajomi, że jestem za bardzo wybredny :P I co ja mam zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 18.06.07, 20:28 Witaj:-)Nie wiem co Ci poradzić;-), bo Ja nigdy nie robię tego pierwszego kroku. Wiesz może on chce wszystko przemyślec z drugiej strony jak się zdecydowałaś mu wyznać, dać do zrozumienia że Ci się podoba to miałaś podstawy sądzić i wyczuwałaś , że się jemu podobasz:-)wiec głowa do góry:-).Ja na Twoim miejscu nic bym nie robiła jak zaistniała taka sytuacja teraz to już czekaj na jego ruch a jeśli nic nie zrobi to jego strata niech żałuje:-):P. Zasługujesz na kogoś wyjątkowego;-)powinnaś być pewną siebie kobietą i znać swoją wartość:).A na odpowiednią osobą na pewno trafisz;-)trochę cierpliwości:-). Podobno miłość przychodzi kiedy się jej najmniej spodziewamy;-) Pozdrawiam serdecznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja2210 Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 19.06.07, 03:07 Dzieki za cieple slowa:) W sumie ja tez raczej nie wykonuje tego pierwszego kroku. ta sytuacja pozwolila mi chyba zrozumiec ze raczej nie warto... Co do tego, ze mialam pewne podstawy by to zrobic to prawda. A przynajmniej tak mi sie wydawalo. Eh ci faceci... Znowu nie moge zasnac bo znowu opilam sie Tigerem - zly nawyk z czasu sesji:/ Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 19.06.07, 09:45 slowik32 napisała: > jest.... tylko nie gadaj, że na rano idziesz do roboty jeszcze :D Odpowiedz Link Zgłoś
slowik32 Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 19.06.07, 14:25 Ja nigdzie sie nie spiesze a robota nie zajac i nie ucieknie..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 21.06.07, 10:29 No nie ucieknie, ale nie robiąc nic przez jakiś czas , później trzeba się nieźle nazapieprzać, aby wszystko wygodnić. Chyba, że ma sie jakąś fajna fuche, gdzie można sie obijać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 27.06.07, 01:37 Podnosze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 28.06.07, 01:18 Dzisiaj ja wróciłem o normalnej porze :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 28.06.07, 17:34 hihihi;-).A co tam u Ciebie słychać?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lozko.tajemniczej.damy Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 06.07.07, 00:48 Do spania Damo;) juz najwyzszy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
lozko.tajemniczej.damy Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 06.07.07, 02:11 no gdzie jestes? juz najwyzszy czas sie polozyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 06.07.07, 04:45 hihihi;-)Jestem jestem;-)W końcu znalazłam swoje łóżko;-)pewnie zasnę dzisiaj jak niemowlak;-)mundurkowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lozko.tajemniczej.damy Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 06.07.07, 04:52 no wreszcie:) chyba ktos Ci pomogl w poszukiwaniach wiec mu podziekuj;) a teraz wskakuj i do spania:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 06.07.07, 04:57 Tak ktoś mi pomógł;-)A czy Ty przypadkiem nie znasz tej osoby??;-)Myślę, że ją znasz doskonale;-)jak nikt inny;-)mundurkowy <figielek>Ty też wskakuj do swojego;-)łóżka .... ;-)Dobranoc;-)ciasteczkowy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 06.07.07, 05:04 P.S. Dziękuje za łożko moje;-)już wiem gdzie jest;-)spać będzie mi się na pewno lepiej;-). To miłe z Twojej strony, że wpadłeś i taki nick;-)naprawde mnie zaskoczyłeś;-)Nie domyśliłabym się;)Nie ma jak miła i z... niespodzianka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lozko.tajemniczej.damy Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 06.07.07, 21:25 chyba strasznie sie krecielas bo nie moglem zasnac do 7:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 07.07.07, 00:57 hihihi;-)No widzisz;-)Nigdy nie ukrywałam tego przed Tobą, jak potrafię być straszna;-). Ja też położyłam koło tej godziny;-). To się nie wyspałeś:(Nie dbasz w ogóle o siebie:(. Dobrej nocy mundurkowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lozko.tajemniczej.damy Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 07.07.07, 02:41 dzisiaj musisz isc wczesniej gdyz w przeciwnym wyadku lozko rozbije bialy baldachim i zastrajkuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 07.07.07, 03:06 hihihi;-)Dobre:D:D A Twoje łóżko, łóżko ..... już dawno powinno zastrajkować ;-). Zobaczysz niedługo to wylądujesz na podłodze;-)nie ładnie tak igrać ze swoim łóżkiem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lozko.tajemniczej.damy Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 10.07.07, 01:40 rozebrana;)?? jak tak to do spania:) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 10.07.07, 02:26 Tak;-)Nie, nie do spania<figielek>To Ty powinieneś spać już;-)również masz swoje łózko;-)i tylko czeka na Ciebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 19.07.07, 01:01 No i popatrzcie, robote dostała, to i śpi wieczorami :P Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.dama Re: Jest jeszcze ktoś, kto nie śpi??;-) 19.07.07, 22:47 A wcale, że nie :-PWczoraj się położyłam o 4 :-PA do pracy i tak się wyspałam i pracowałam 7 h:-Pi się nie przemęczyłam:-P. A Ty z czym się naciąłeś?:-DZnowu podrywy nieskuteczne:-P:-D:-D:-D Odpowiedz Link Zgłoś