Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 07:57 a ja gore!!! Pamietacie ten film? Kurdeeee....to zgroza zeby kazali czlowiekowi o 7 rano w niedziele wstawacMimo to milego dnia wszystkim zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 07:59 Samcia, Tobie coś ktoś kazał i posłuchałaś? To nie do wiary! Zwłaszcza w niedzielę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 08:06 ciekawe co w zyciu w koncu jest wazne... czasem sobie tak mysle, ze sa rzeczy wazne, albo jeszcze wazniejsze. Do tych drugich zaliczylbym bywanie na forum. Po prostu jest mi smutno, ze tak wlasnie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 08:09 Smucisz się, że już od rana siedzisz na FT? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 08:13 nie- z innego powodu- powinnas ten powod znac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 08:31 Picu, picu, mój ksieżycu! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 08:33 Elokwencja godna menika zaiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 08:40 Też tak uważam. To jedyna, jaka jest dla niektórych zrozumiała :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 08:44 Widac ze ty, ktora ja stosujesz tez ja rozumiesz.Obawiam sie tylko, czy to nie jedyna, ktora jestes w stanie percepowac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 09:13 To już wyłącznie Twój problem, jak mnie oceniasz, nie mój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 09:16 Ja Cie nie oceniam kudy mi do tego! Moze stawiam Cie tylko na rowni z tym superretorem Menikiem . I to wylacznie w temacie kwiecistej wymowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 09:19 No cóż. Potrafię po prostu dostosować styl do tematu i do poziomu, na jakim toczy się rozmowa :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 09:25 na zasadzie- i tak wyzej dupy nie podskoczysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 09:46 Swojej nie i rozmówcy też nie. Oboje mamy tyłki na ściśle określonym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 09:48 chodzi Ci o gabaryty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 09:52 Nie, o położenie wzgledem poziomu morza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 09:57 tak- a rowek to taki poludnik dupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 10:03 Gdyby był równoleżnikiem, to by nie było za bardzo higieniczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 10:24 a chodzac- czlowiek cmokalby dupa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 10:38 I miałby wybór jak się podcierać - z lewa na prawo, czy z prawa na lewo, czym mógłby wyrażac swoje opinie polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 10:40 Teraz tez masz wybor- mozesz z gory na dol i z dolu do gory! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 10:56 Ale z góry na dół to ewidentnie zły wybór. Zwłaszcza dla kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 10:58 wiec polecam bidet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:15 O, jaka światła myśl! A czy wiesz mniej więcej, w ilu mieszkaniach na 100 takie urządzenie sie znajduje? Ja przypuszczam, że w nie więcej, niż 2-3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 11:17 dlatego musimy byc w Unii :) ja mialem cos takiego w Niemczech i nie bylo to czyms nadzwyczajnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:25 Tak, to naprawdę poważny argument za wejściem do UE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 11:28 jak na inne sie nie reaguje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:43 O, to może by warto poszukać jeszcze innych podobnych argumentów. Bo ten z bidetem bardzo mnie przekonuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 11:47 wiedzialem jak Cie zaagitowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:55 Nie musiałeś, ja się samoagituję. Ale ten bidet.... to po prostu majstersztyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:01 samoagitujesz sie za bidetem? Gratulacje dla motywacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:19 Lepsza taka, niż żadna. Poza tym prysznic juz posiadam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:20 jak sie dorobisz papieru toaletowego bedziesz w Unni pelna du.., geba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:25 No wiesz co? Nie obrażaj mnie. Papier toaletowy też mam i to całe 8 rolek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:27 mydlo toaletowe tez masz :) A jak dlugo masz juz te 8 rolek? I po co Ci az tyle na tej wystawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:38 A coś Ty taki ciekawy? Na zapas, powiedzmy. Pożyczyć Ci rolkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:41 to ty tego papieru uzywasz? Tylko nie wmawiaj mi, ze zgodnie z przeznaczeniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:43 A to Ty wiesz, do czego on jest przeznaczony? Gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:44 wiem- jak bylem dzieckiem to robilem z niego skrety! Ale wtedy jeszcze u Was papieru nie bylo. Powszechnie stosowaliscie liscie rabarbaru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:49 Hmmm... Nie sadziłam, że jesteś już taki stary, zeby nasz rabarbar pamiętać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:50 a pewnie ze pamietam. pamietam tez, jak to za stodola robiliscie, przez żerdkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:55 Tak gwoli wyjaśniena- "wy" to dla Ciebie kto? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... 08.06.03, 15:46 A Pani to czasem nie za ciekawska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:11 Jak kiedy. W tym wypadku i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:13 Uszy Ci sie naciagna z ciekawosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:15 Taką drobnostką nie będe sie przejmować. Juz mam swojego misia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:23 To moze dopowiem. Masz wiecej misiow :) caly sex-shop :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:25 A po co mi sex-shop? Co najwyżej kupie w nim misiowi gumową laleczkę, zeby sie nie nudził z dala ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:29 Nie martw sie o misia, wszak jest w mateczniku. O siebie sie pomartw. Chyba bede musial kiedys z misiem pogadac, jak facet z facetem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 znowu, samantka pitoli.................... 08.06.03, 08:09 z tlenowych obserwacji wynika, ze na rwanko zawsze melduje sie, przed 6-ta rano:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: znowu, samantka pitoli.................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 08:11 A, to Mario nad Samcią tak ubolewa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta pitolicie zbiorowo widze....;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 14:09 ale rozumiem...wszystko winien ten cholerny upal..;)) Maryjko ,sama sobie dobrowolnie zgotowalam poranne wstawanie niedzielne dzisiaj.Pewnie sprawy wymagaja od nas poswiecen:)Kitek i tak nie masz u mnie szans wiec przestan mnie juz sledzic :-P Odpowiedz Link Zgłoś
miutek Re: pitolicie zbiorowo widze....;))) 08.06.03, 15:03 Autor wielu niekonwencjonalnych urządzeń technicznych, zapoznany awiator, inżynier dusz ludzkich, wynalazca betonowego spadochronu - jednym słowem Wielki Budowniczy Kagan i tym razem zaskoczył świat techniki. Przełom to znaczny - po młocie wodnym, parowym nastał czas na: KAGANA - MŁOTA NA PEDAŁY Urządzenie składa się z: 1) kagana zasadniczego 2) roweru marki Ukraina (dar wielbicielki ze Szczecina - nawet do rymu!) 3) kostiumu Myszki Miki: rzeczy właściwie zbędnej dla prawidłowego działania urządzenia, ale kagan lubi, żeby było ładnie. Zestaw służy głównie do klepania głupot. Po dodaniu prześcieradła zamienia się w kaganolot. Przytroczysz dwie puste butelki po Coli: kaganokręt. Mili majsterkowicze - oczekujemy na dalsze propozycje zastosowania zestawu! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oj samantko, twoja megalomania.................... 08.06.03, 17:38 jest juz smieszna, ja cie sledze, z tego powodu, ze straszna mataczka, jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: oj samantko, twoja megalomania............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 18:12 mataczka? Niby w jaki sposob? Od ciebie trzymam sie w promieniu w kilkuset km .a tu b.rzadko zagladam ,za to widze ciebie bardzo interesuje moja osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
miutek Re: oj samantko, twoja megalomania............... 08.06.03, 18:17 Wielbicielko ze Szczecina ja tez bym chciala dostac rower "Ukraina". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: oj samantko, twoja megalomania............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:03 kobieto a ciebie to chyba pojebalo z tego upalu co? Pierdolisz cos od rzeczy wcinajac sie w uczona dyskusje kitkowo-samciowa.Kitek,zajmij sie pania... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nie badz zyla, samancina.................. 08.06.03, 19:11 daj jej rower, ukraina:) Odpowiedz Link Zgłoś
miutek Re: oj samantko, twoja megalomania............... 08.06.03, 19:27 Gość portalu: samanta napisał(a): > kobieto a ciebie to chyba pojebalo z tego upalu co? Pierdolisz cos od rzeczy > wcinajac sie w uczona dyskusje kitkowo-samciowa.Kitek,zajmij sie pania... U mnie chlodno. Ja pisze z Alaski. Przyslij mi rower " Ukraina" . Co, ja gorsza od Kagana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Sorry, że sie wtrącam, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:30 ale szalenie mnie intryguje ten rower "Ukraina". Czy to jakiś specjalny model? Odpowiedz Link Zgłoś
miutek ROWER UKRAINA OD WIELBICIELKI ZE SZCZECINA 08.06.03, 20:31 Autor wielu niekonwencjonalnych urządzeń technicznych, zapoznany awiator, inżynier dusz ludzkich, wynalazca betonowego spadochronu - jednym słowem Wielki Budowniczy Kagan i tym razem zaskoczył świat techniki. Przełom to znaczny - po młocie wodnym, parowym nastał czas na: KAGANA - MŁOTA NA PEDAŁY Urządzenie składa się z: 1) kagana zasadniczego 2) roweru marki Ukraina (dar wielbicielki ze Szczecina - nawet do rymu!) 3) kostiumu Myszki Miki: rzeczy właściwie zbędnej dla prawidłowego działania urządzenia, ale kagan lubi, żeby było ładnie. Zestaw służy głównie do klepania głupot. Po dodaniu prześcieradła zamienia się w kaganolot. Przytroczysz dwie puste butelki po Coli: kaganokręt. Mili majsterkowicze - oczekujemy na dalsze propozycje zastosowania zestawu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ROWER UKRAINA OD WIELBICIELKI ZE SZCZECINA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 21:06 E tam,ja tu nic intrygujacego nie widze ..Jakiejs tam Ukrainy w szczecinowie to nie ma a panna mocno stuknieta najwyrazniej .Tyyyy...mloda! To moeze grizzli cie pierdyknal pazurem co? Przez rozum cieta to i umysl szwankuje. Na Alasce nie lecza takich przypadkow?Nie macie tam Kitka?To zabierzcie naszego,he,he:) Odpowiedz Link Zgłoś
miutek Re: ROWER UKRAINA OD WIELBICIELKI ZE SZCZECINA 08.06.03, 21:39 Gość portalu: samanta napisał(a): > E tam,ja tu nic intrygujacego nie widze ..Jakiejs tam Ukrainy w szczecinowie to > > nie ma a panna mocno stuknieta najwyrazniej .Tyyyy...mloda! To moeze grizzli > cie pierdyknal pazurem co? Przez rozum cieta to i umysl szwankuje. Na Alasce > nie lecza takich przypadkow?Nie macie tam Kitka?To zabierzcie naszego,he,he:) A ja widze cos intrygujacego. Twoj podarunek odmienil zycie Kagana. Chlop sie realizuje teraz na calego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ROWER UKRAINA OD WIELBICIELKI ZE SZCZECINA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 21:48 Oj bidulko,wsadz dwa palce w kontakt,elektrowstrzasy moze ci pomoga..:) miutek napisała: > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > E tam,ja tu nic intrygujacego nie widze ..Jakiejs tam Ukrainy w szczecinow > ie > to > > > > nie ma a panna mocno stuknieta najwyrazniej .Tyyyy...mloda! To moeze grizz > li > > cie pierdyknal pazurem co? Przez rozum cieta to i umysl szwankuje. Na Alas > ce > > nie lecza takich przypadkow?Nie macie tam Kitka?To zabierzcie naszego,he,h > e:) > > > A ja widze cos intrygujacego. Twoj podarunek odmienil zycie Kagana. Chlop sie > realizuje teraz na calego. Odpowiedz Link Zgłoś
miutek Re: ROWER UKRAINA OD WIELBICIELKI ZE SZCZECINA 08.06.03, 21:57 Gość portalu: samanta napisał(a): > Oj bidulko,wsadz dwa palce w kontakt,elektrowstrzasy moze ci pomoga..:) > > > miutek napisała: > > > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > > > E tam,ja tu nic intrygujacego nie widze ..Jakiejs tam Ukrainy w szcze > cinow > > ie > > to > > > > > > nie ma a panna mocno stuknieta najwyrazniej .Tyyyy...mloda! To moeze > grizz > > li > > > cie pierdyknal pazurem co? Przez rozum cieta to i umysl szwankuje. Na > Alas > > ce > > > nie lecza takich przypadkow?Nie macie tam Kitka?To zabierzcie naszego > ,he,h > > e:) > > > > > > A ja widze cos intrygujacego. Twoj podarunek odmienil zycie Kagana. Chlop > sie > > realizuje teraz na calego. Po co ? Ja nie jestem wielbicielka Kagana> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Sorry, że sie wtrącam, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 21:08 ja tam nie wiem maryjko ,panna ma jakies natrectwa najwyrazniej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
miutek Re: Sorry, że sie wtrącam, 08.06.03, 21:35 Gość portalu: samanta napisał(a): > ja tam nie wiem maryjko ,panna ma jakies natrectwa najwyrazniej:)) Jestes wielbicielka Kagana ze Szczecina czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Sorry, że sie wtrącam, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 21:49 ciebie naprawde popiedolilo zdrowo malenka:) Odpowiedz Link Zgłoś
miutek Re: Sorry, że sie wtrącam, 08.06.03, 21:56 Gość portalu: samanta napisał(a): > ciebie naprawde popiedolilo zdrowo malenka:) A mi sie wydaje ze to raczej ciebie. Jak mozna byc wielbicielka takiego durnia jak Kagan? To chyba tylko ty potrafisz babciu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Sorry, że sie wtrącam, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 22:09 po pierwsze nie jestes kobieta a po drugie radze ci wyluzowac sie bo twoj system nerwowy jest w strzepach.Uwazaj ,to najkrotsza droga do wylewu tudziez zawalu.Ale jesli pisanie bzdur w jakis tam sposob pozwala ci na rozladowanie negatywnych emocji to pisz sobie dziecino,pisz...mnie to dokladnie gowno obchodzi,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
miutek Re: Sorry, że sie wtrącam, 08.06.03, 22:13 Gość portalu: samanta napisał(a): > po pierwsze nie jestes kobieta a po drugie radze ci wyluzowac sie bo twoj > system nerwowy jest w strzepach.Uwazaj ,to najkrotsza droga do wylewu tudziez > zawalu.Ale jesli pisanie bzdur w jakis tam sposob pozwala ci na rozladowanie > negatywnych emocji to pisz sobie dziecino,pisz...mnie to dokladnie gowno > obchodzi,he,he Jestem kobieta i do tego mloda. Jestem tez calkowicie wyluzowana i tak sobie wyszukuje rozne glupoty na forum. Miedzy innymi trafilam na ciebie i Kagana. Niezla mialam zabawe czytajac te glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Sorry, że sie wtrącam, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 22:38 mlodY...nie mloda .Ni pierdol glupot synku i poloz sie juz spac.Raczki na koldrke grzecznie,no! Odpowiedz Link Zgłoś
miutek Re: Sorry, że sie wtrącam, 08.06.03, 22:42 Gość portalu: samanta napisał(a): > mlodY...nie mloda .Ni pierdol glupot synku i poloz sie juz spac.Raczki na > koldrke grzecznie,no! Post na bardzo niskim poziomie jak na prawdziwa wielbicielke Kagana przystalo. Brawo. p.s. No to jak bedzie z tym rowerem Ukraina? Odpowiedz Link Zgłoś