Dodaj do ulubionych

Pan Pnie Pogorzelski sobie spi...

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 07:57
a ja gore!!! Pamietacie ten film?
Kurdeeee....to zgroza zeby kazali czlowiekowi o 7 rano w niedziele
wstawacMimo to milego dnia wszystkim zycze:)
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 07:59
      Samcia, Tobie coś ktoś kazał i posłuchałaś? To nie do wiary!
      Zwłaszcza w niedzielę :))
      • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 08:06
        ciekawe co w zyciu w koncu jest wazne... czasem sobie tak mysle, ze sa rzeczy
        wazne, albo jeszcze wazniejsze. Do tych drugich zaliczylbym bywanie na forum.
        Po prostu jest mi smutno, ze tak wlasnie jest
        • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 08:09
          Smucisz się, że już od rana siedzisz na FT?
          • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 08:13
            nie- z innego powodu- powinnas ten powod znac :(
            • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 08:31
              Picu, picu, mój ksieżycu!
              :))
              • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 08:33
                Elokwencja godna menika zaiscie!
                • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 08:40
                  Też tak uważam. To jedyna, jaka jest dla niektórych zrozumiała :))
                  • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 08:44
                    Widac ze ty, ktora ja stosujesz tez ja rozumiesz.Obawiam sie tylko, czy to nie
                    jedyna, ktora jestes w stanie percepowac :)))
                    • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 09:13
                      To już wyłącznie Twój problem, jak mnie oceniasz, nie mój.
                      • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 09:16
                        Ja Cie nie oceniam kudy mi do tego!
                        Moze stawiam Cie tylko na rowni z tym superretorem Menikiem .
                        I to wylacznie w temacie kwiecistej wymowy :)
                        • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 09:19
                          No cóż. Potrafię po prostu dostosować styl do tematu i do poziomu, na jakim
                          toczy się rozmowa :p
                          • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 09:25
                            na zasadzie- i tak wyzej dupy nie podskoczysz :)
                            • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 09:46
                              Swojej nie i rozmówcy też nie. Oboje mamy tyłki na ściśle określonym poziomie.
                              • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 09:48
                                chodzi Ci o gabaryty?
                                • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 09:52
                                  Nie, o położenie wzgledem poziomu morza :)
                                  • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 09:57
                                    tak- a rowek to taki poludnik dupy :)
                                    • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 10:03
                                      Gdyby był równoleżnikiem, to by nie było za bardzo higieniczne :)
                                      • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 10:24
                                        a chodzac- czlowiek cmokalby dupa :)
                                        • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 10:38
                                          I miałby wybór jak się podcierać - z lewa na prawo, czy z prawa na lewo, czym
                                          mógłby wyrażac swoje opinie polityczne.
                                          • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 10:40
                                            Teraz tez masz wybor- mozesz z gory na dol i z dolu do gory! :)
                                            • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 10:56
                                              Ale z góry na dół to ewidentnie zły wybór. Zwłaszcza dla kobiety.
                                              • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 10:58
                                                wiec polecam bidet :)
                                                • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:15
                                                  O, jaka światła myśl! A czy wiesz mniej więcej, w ilu mieszkaniach na 100
                                                  takie urządzenie sie znajduje? Ja przypuszczam, że w nie więcej, niż 2-3.
                                                  • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 11:17
                                                    dlatego musimy byc w Unii :)
                                                    ja mialem cos takiego w Niemczech
                                                    i nie bylo to czyms nadzwyczajnym :)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:25
                                                    Tak, to naprawdę poważny argument za wejściem do UE :)
                                                  • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 11:28
                                                    jak na inne sie nie reaguje :)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:43
                                                    O, to może by warto poszukać jeszcze innych podobnych argumentów. Bo ten z
                                                    bidetem bardzo mnie przekonuje :))
                                                  • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 11:47
                                                    wiedzialem jak Cie zaagitowac :)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 11:55
                                                    Nie musiałeś, ja się samoagituję.
                                                    Ale ten bidet.... to po prostu majstersztyk :)
                                                  • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:01
                                                    samoagitujesz sie za bidetem? Gratulacje dla motywacji :)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:19
                                                    Lepsza taka, niż żadna. Poza tym prysznic juz posiadam :)
                                                  • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:20
                                                    jak sie dorobisz papieru toaletowego bedziesz w Unni pelna du.., geba :)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:25
                                                    No wiesz co? Nie obrażaj mnie. Papier toaletowy też mam i to całe 8 rolek.
                                                  • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:27
                                                    mydlo toaletowe tez masz :)
                                                    A jak dlugo masz juz te 8 rolek?
                                                    I po co Ci az tyle na tej wystawie?
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:38
                                                    A coś Ty taki ciekawy? Na zapas, powiedzmy. Pożyczyć Ci rolkę?
                                                  • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:41
                                                    to ty tego papieru uzywasz? Tylko nie wmawiaj mi, ze zgodnie z przeznaczeniem :)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:43
                                                    A to Ty wiesz, do czego on jest przeznaczony? Gratulacje :)
                                                  • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:44
                                                    wiem- jak bylem dzieckiem to robilem z niego skrety! Ale wtedy jeszcze u Was
                                                    papieru nie bylo. Powszechnie stosowaliscie liscie rabarbaru :)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:49
                                                    Hmmm... Nie sadziłam, że jesteś już taki stary, zeby nasz rabarbar pamiętać...
                                                  • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 12:50
                                                    a pewnie ze pamietam. pamietam tez, jak to za stodola robiliscie, przez
                                                    żerdkę :)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:55
                                                    Tak gwoli wyjaśniena- "wy" to dla Ciebie kto?
                                                  • mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... 08.06.03, 15:46
                                                    A Pani to czasem nie za ciekawska?
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:11
                                                    Jak kiedy. W tym wypadku i owszem.
                                                  • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:13
                                                    Uszy Ci sie naciagna z ciekawosci!
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:15
                                                    Taką drobnostką nie będe sie przejmować. Juz mam swojego misia :)
                                                  • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:23
                                                    To moze dopowiem. Masz wiecej misiow :)
                                                    caly sex-shop :)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:25
                                                    A po co mi sex-shop? Co najwyżej kupie w nim misiowi gumową laleczkę, zeby sie
                                                    nie nudził z dala ode mnie.
                                                  • Gość: mario2 Re: Pan Pnie Pogorzelski sobie spi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:29
                                                    Nie martw sie o misia, wszak jest w mateczniku. O siebie sie pomartw.
                                                    Chyba bede musial kiedys z misiem pogadac, jak facet z facetem :)
      • kitek1 znowu, samantka pitoli.................... 08.06.03, 08:09
        z tlenowych obserwacji wynika,
        ze na rwanko zawsze melduje sie,
        przed 6-ta rano:)
        • Gość: maryjo2 Re: znowu, samantka pitoli.................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 08:11
          A, to Mario nad Samcią tak ubolewa!
          • Gość: samanta pitolicie zbiorowo widze....;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 14:09
            ale rozumiem...wszystko winien ten cholerny upal..;)) Maryjko ,sama sobie
            dobrowolnie zgotowalam poranne wstawanie niedzielne dzisiaj.Pewnie sprawy
            wymagaja od nas poswiecen:)Kitek i tak nie masz u mnie szans wiec przestan mnie
            juz sledzic :-P
            • miutek Re: pitolicie zbiorowo widze....;))) 08.06.03, 15:03
              Autor wielu niekonwencjonalnych urządzeń technicznych, zapoznany awiator,
              inżynier dusz ludzkich, wynalazca betonowego spadochronu - jednym słowem Wielki
              Budowniczy Kagan i tym razem zaskoczył świat techniki. Przełom to znaczny - po
              młocie wodnym, parowym nastał czas na:
              KAGANA - MŁOTA NA PEDAŁY
              Urządzenie składa się z:
              1) kagana zasadniczego
              2) roweru marki Ukraina (dar wielbicielki ze Szczecina - nawet do rymu!)
              3) kostiumu Myszki Miki: rzeczy właściwie zbędnej dla prawidłowego działania
              urządzenia, ale kagan lubi, żeby było ładnie.
              Zestaw służy głównie do klepania głupot. Po dodaniu prześcieradła zamienia się
              w kaganolot. Przytroczysz dwie puste butelki po Coli: kaganokręt.
              Mili majsterkowicze - oczekujemy na dalsze propozycje zastosowania zestawu!

• kitek1 oj samantko, twoja megalomania.................... 08.06.03, 17:38
              jest juz smieszna,
              ja cie sledze,
              z tego powodu,
              ze straszna mataczka,
              jestes:)
              • Gość: samanta Re: oj samantko, twoja megalomania............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 18:12
                mataczka? Niby w jaki sposob? Od ciebie trzymam sie w promieniu w kilkuset
                km .a tu b.rzadko zagladam ,za to widze ciebie bardzo interesuje moja osoba.
                • miutek Re: oj samantko, twoja megalomania............... 08.06.03, 18:17
                  Wielbicielko ze Szczecina ja tez bym chciala dostac rower "Ukraina".
                  • Gość: samanta Re: oj samantko, twoja megalomania............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:03
                    kobieto a ciebie to chyba pojebalo z tego upalu co? Pierdolisz cos od rzeczy
                    wcinajac sie w uczona dyskusje kitkowo-samciowa.Kitek,zajmij sie pania...
                    • kitek1 nie badz zyla, samancina.................. 08.06.03, 19:11
                      daj jej rower,
                      ukraina:)
                    • miutek Re: oj samantko, twoja megalomania............... 08.06.03, 19:27
                      Gość portalu: samanta napisał(a):

> kobieto a ciebie to chyba pojebalo z tego upalu co? Pierdolisz cos od rzeczy
                      > wcinajac sie w uczona dyskusje kitkowo-samciowa.Kitek,zajmij sie pania...

U mnie chlodno. Ja pisze z Alaski. Przyslij mi rower " Ukraina" . Co, ja gorsza
                      od Kagana?
        • Gość: maryjo2 Sorry, że sie wtrącam, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:30
          ale szalenie mnie intryguje ten rower "Ukraina". Czy to jakiś specjalny model?
          • miutek ROWER UKRAINA OD WIELBICIELKI ZE SZCZECINA 08.06.03, 20:31
            Autor wielu niekonwencjonalnych urządzeń technicznych, zapoznany awiator,
            inżynier dusz ludzkich, wynalazca betonowego spadochronu -
            jednym słowem Wielki
            Budowniczy Kagan i tym razem zaskoczył świat techniki.
            Przełom to znaczny - po
            młocie wodnym, parowym nastał czas na:
            KAGANA - MŁOTA NA PEDAŁY
            Urządzenie składa się z:
            1) kagana zasadniczego
            2) roweru marki Ukraina (dar wielbicielki ze Szczecina -
            nawet do rymu!)
            3) kostiumu Myszki Miki: rzeczy właściwie zbędnej dla
            prawidłowego działania
            urządzenia, ale kagan lubi, żeby było ładnie.
            Zestaw służy głównie do klepania głupot. Po dodaniu
            prześcieradła zamienia się
            w kaganolot. Przytroczysz dwie puste butelki po Coli:
            kaganokręt.
            Mili majsterkowicze - oczekujemy na dalsze propozycje
            zastosowania zestawu!
            • Gość: samanta Re: ROWER UKRAINA OD WIELBICIELKI ZE SZCZECINA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 21:06
              E tam,ja tu nic intrygujacego nie widze ..Jakiejs tam Ukrainy w szczecinowie to
              nie ma a panna mocno stuknieta najwyrazniej .Tyyyy...mloda! To moeze grizzli
              cie pierdyknal pazurem co? Przez rozum cieta to i umysl szwankuje. Na Alasce
              nie lecza takich przypadkow?Nie macie tam Kitka?To zabierzcie naszego,he,he:)
              • miutek Re: ROWER UKRAINA OD WIELBICIELKI ZE SZCZECINA 08.06.03, 21:39

> E tam,ja tu nic intrygujacego nie widze ..Jakiejs tam Ukrainy w szczecinowie
                to
                >
                > nie ma a panna mocno stuknieta najwyrazniej .Tyyyy...mloda! To moeze grizzli
                > cie pierdyknal pazurem co? Przez rozum cieta to i umysl szwankuje. Na Alasce
                > nie lecza takich przypadkow?Nie macie tam Kitka?To zabierzcie naszego,he,he:)

A ja widze cos intrygujacego. Twoj podarunek odmienil zycie Kagana. Chlop sie
                realizuje teraz na calego.
                • Gość: samanta Re: ROWER UKRAINA OD WIELBICIELKI ZE SZCZECINA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 21:48
                  Oj bidulko,wsadz dwa palce w kontakt,elektrowstrzasy moze ci pomoga..:)

miutek napisała:

> Gość portalu: samanta napisał(a):
                  >
                  > > E tam,ja tu nic intrygujacego nie widze ..Jakiejs tam Ukrainy w szczecinow
                  > ie
                  > to
                  > >
                  > > nie ma a panna mocno stuknieta najwyrazniej .Tyyyy...mloda! To moeze grizz
                  > li
                  > > cie pierdyknal pazurem co? Przez rozum cieta to i umysl szwankuje. Na Alas
                  > ce
                  > > nie lecza takich przypadkow?Nie macie tam Kitka?To zabierzcie naszego,he,h
                  > e:)
                  >
                  >
                  > A ja widze cos intrygujacego. Twoj podarunek odmienil zycie Kagana. Chlop sie
                  > realizuje teraz na calego.
                  • miutek Re: ROWER UKRAINA OD WIELBICIELKI ZE SZCZECINA 08.06.03, 21:57

> Oj bidulko,wsadz dwa palce w kontakt,elektrowstrzasy moze ci pomoga..:)
                    >
                    >
                    > miutek napisała:
                    >
                    > > Gość portalu: samanta napisał(a):
                    > >
                    > > > E tam,ja tu nic intrygujacego nie widze ..Jakiejs tam Ukrainy w szcze
                    > cinow
                    > > ie
                    > > to
                    > > >
                    > > > nie ma a panna mocno stuknieta najwyrazniej .Tyyyy...mloda! To moeze
                    > grizz
                    > > li
                    > > > cie pierdyknal pazurem co? Przez rozum cieta to i umysl szwankuje. Na
                    > Alas
                    > > ce
                    > > > nie lecza takich przypadkow?Nie macie tam Kitka?To zabierzcie naszego
                    > ,he,h
                    > > e:)
                    > >
                    > >
                    > > A ja widze cos intrygujacego. Twoj podarunek odmienil zycie Kagana. Chlop
                    > sie
                    > > realizuje teraz na calego.

Po co ? Ja nie jestem wielbicielka Kagana>
          • Gość: samanta Re: Sorry, że sie wtrącam, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 21:08
            ja tam nie wiem maryjko ,panna ma jakies natrectwa najwyrazniej:))
            • miutek Re: Sorry, że sie wtrącam, 08.06.03, 21:35

> ja tam nie wiem maryjko ,panna ma jakies natrectwa najwyrazniej:))

Jestes wielbicielka Kagana ze Szczecina czy nie?
              • Gość: samanta Re: Sorry, że sie wtrącam, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 21:49
                ciebie naprawde popiedolilo zdrowo malenka:)
                • miutek Re: Sorry, że sie wtrącam, 08.06.03, 21:56

> ciebie naprawde popiedolilo zdrowo malenka:)

A mi sie wydaje ze to raczej ciebie. Jak mozna byc wielbicielka takiego durnia
                  jak Kagan? To chyba tylko ty potrafisz babciu!
                  • Gość: samanta Re: Sorry, że sie wtrącam, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 22:09
                    po pierwsze nie jestes kobieta a po drugie radze ci wyluzowac sie bo twoj
                    system nerwowy jest w strzepach.Uwazaj ,to najkrotsza droga do wylewu tudziez
                    zawalu.Ale jesli pisanie bzdur w jakis tam sposob pozwala ci na rozladowanie
                    negatywnych emocji to pisz sobie dziecino,pisz...mnie to dokladnie gowno
                    obchodzi,he,he
                    • miutek Re: Sorry, że sie wtrącam, 08.06.03, 22:13

> po pierwsze nie jestes kobieta a po drugie radze ci wyluzowac sie bo twoj
                      > system nerwowy jest w strzepach.Uwazaj ,to najkrotsza droga do wylewu tudziez
                      > zawalu.Ale jesli pisanie bzdur w jakis tam sposob pozwala ci na rozladowanie
                      > negatywnych emocji to pisz sobie dziecino,pisz...mnie to dokladnie gowno
                      > obchodzi,he,he

Jestem kobieta i do tego mloda. Jestem tez calkowicie wyluzowana i tak sobie
                      wyszukuje rozne glupoty na forum. Miedzy innymi trafilam na ciebie i Kagana.
                      Niezla mialam zabawe czytajac te glupoty.
                      • Gość: samanta Re: Sorry, że sie wtrącam, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 22:38
                        mlodY...nie mloda .Ni pierdol glupot synku i poloz sie juz spac.Raczki na
                        koldrke grzecznie,no!
                        • miutek Re: Sorry, że sie wtrącam, 08.06.03, 22:42

> mlodY...nie mloda .Ni pierdol glupot synku i poloz sie juz spac.Raczki na
                          > koldrke grzecznie,no!

Post na bardzo niskim poziomie jak na prawdziwa wielbicielke Kagana przystalo.
                          Brawo.
                          p.s. No to jak bedzie z tym rowerem Ukraina?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka