laferme 12.06.07, 20:47 tylko ja mam takie wrażenie, czy to nie jej głos był????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feber Re: śpiew Muchy 12.06.07, 22:01 playback jak nic mogli sie postarac troche bardziej i chociaz ruchy ust podpasowac Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: śpiew Muchy 12.06.07, 22:14 Spiewała Zosia Nowakowska. Nowa wokalistka Rubika. Wystąpiła w piatek na TOPTrendach. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: śpiew Muchy 12.06.07, 22:15 A co? Jaśnie panna Mucha nie pokusi się o wykonanie czegoś sama? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: śpiew Muchy 12.06.07, 23:27 No wlasnie. Zosia Nowakowska. Specjalnie czekalam na napisy, zeby sie upewnic, bo przeciez slyszalam onegdaj na wlasne uszy spiew Muchy Anny i niestety...no, ze tak powiem...NIESTETY;) Odpowiedz Link Zgłoś
baaasiiia Re: śpiew Muchy 13.06.07, 10:06 No, pacz, panie - wybitnie mi ten głos nie pasował, ale pomyślałam sobie, że może jednak to ona... Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: śpiew Muchy 13.06.07, 11:47 Ja nawet uznałam, że ona, tylko podczyszczona komputerowo czy cóś. ;) A teraz się dziwię, że to ktoś profesjonalny śpiewał, bo brzmiało, owszem, czysto, ale jakby śpiewaczkę męczył każdy wydawany dźwięk. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: śpiew Muchy 13.06.07, 13:11 Też pomyślałam, że ją komputerowo poprawili. A tu inna śpiewała, no cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: śpiew Muchy 13.06.07, 13:55 Słyszałam jak Muchia śpiewa, słyszałam:) Tym bardziej się dziwiłam, że tak warsztat podszkoliła:-) Wg mnie sama mogła zaspiewać, byłoby pełno śmiesznych psikusów zamiast ckliwej atmosfery i kołyszących się par. Odpowiedz Link Zgłoś