men_ 04.12.01, 22:55 WIRTUALNA NIMFOMANKA ?:)) Tylko zostaw mi w spokoju Karitkę :))))0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunieczka Re: NO GDZIE TA NIEDOPIESZCZONA Z OPOLA 04.12.01, 22:58 czekam na konkrety, prze...lo wawiacka, a jak nie, to napisz to odwaznie i nie zawracaj mi wiecej d..., na forum towarzyskim, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .karita do niuni IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 23:00 jak by co to ja nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Karitka 04.12.01, 23:03 Gość portalu: .karita napisał(a): > jak by co to ja nic nie wiem No Malutka w jakiej kolejności chcesz klapsy: ojcowskie potem te wcześniejsze obiecane, czy na odwrót :)) Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: men 04.12.01, 23:40 co ty z tym ojcem? chcesz mi ojcowac czy co? wole te drugie Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: do niuni 04.12.01, 23:03 ale, Wy tam macie przedupkow w tej wawie, Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: do niuni 04.12.01, 23:44 ja juz go olalam, bo za bardzo sie wq..lam, pozdrow bydlaczka, jak gdzies ci sie kiedys napatoczy, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Niunieczka 04.12.01, 23:04 niunieczka napisał(a): > czekam na konkrety, prze...lo wawiacka, a jak nie, to napisz to odwaznie i nie > zawracaj mi wiecej d..., na forum towarzyskim, Tys faktycznie blondynka i meila do mnie napisała mazakiem na ekranie monitora ? Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: Niunieczka 04.12.01, 23:36 menie nie przeginasz z podawaniem szczegolow osobistej korespondencji, mam opublikowac na forum adres na twoje zdjecie, ktore mi przyslales, zebym cie latwiej mogla rozpoznac, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina DO NIUNI IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 23:08 Gdyby jeszczr same warszawiaki były d..., to pół biedy, ale chyba tak nie jest. A men nie jest tyle d.... co ..... . A zresztą, jutro go poobrażam, bo teraz biedak pracuje i jeszcze się pomyli i go wywalą na zbity ł... z tej jego roboty. I jak on wytrzyma bez swich "dzieci"? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do Karinki 04.12.01, 23:34 Gość portalu: karina napisał(a): > Gdyby jeszczr same warszawiaki były d..., to pół biedy, ale chyba tak nie jest. > A men nie jest tyle d.... co ..... . A zresztą, jutro go poobrażam, bo teraz > biedak pracuje i jeszcze się pomyli i go wywalą na zbity ł... z tej jego > roboty. I jak on wytrzyma bez swich "dzieci"? Men najwyżej sam sie wywali zpracy z żalu za swoimi dziecmi - chyba, że zrobię nowy nabór na forum (blondynki ) :))) Oj, grabisz se Mała, oj ...:)) Odpowiedz Link Zgłoś