Dodaj do ulubionych

odchudzanie

19.06.07, 08:41
no właśnie odchudza się któraś? albo zna się na tym?

ja od 14.05. schudłam 6 kg

Obserwuj wątek
    • chantal10 Re: odchudzanie 19.06.07, 08:45
      Ja się odchudzam!!
      Schudłam przez około 3-4 tygodnie jakieś 4 kilo, jeszcze 4 i będzie ok (moim
      celem jest 52 kg).
      Na czym polega Twoja dieta?
      • shameeka Re: odchudzanie 19.06.07, 08:49
        ja sie odchudzlama. ale poleglam. raz sie najadlam i niestety. zdiety nici
        ale teraz mam miesiac aby schudnac ok 3 kilogramow.
        jak ja mam to zrobic??
        • liilka1 Re: odchudzanie 19.06.07, 09:17
          napisze po kolei 168 cm, 61 kg - połowa maja
          dlaczego zaczełam? była noc, ja obżerałam się zodkiewkami z masłem i solą,
          precelkami, czekoladą z orzechami i chipsami...
          postanowiłam coś w życiu zmienić, tak aby lepiej nad nim panować, ma mi to
          pozwolić na max czerpania z życi ai jego korzyści

zaczęłam od dwudniowej głodówki, co pozwoliło mi skurczyć nieco żołądek
          potem jadłam bardzo mało, na śniadanie jabłko, potem rybka i sałatka, potem
          nic, albo ewentualnie jakiś owoc lub warzywo, starałam się robić dni tylko
          warzywne i tylko owocowe, najgorzej było mi powstrzymać się od słodyczy, ale
          pierwszy cukierek zjadłam po msc:D
          oprócz odchudzania - teraz myślę ze za mało zjadałam, panicznie boje się jojo -
          dlatego stopniowo zwiększam ilość kalorii o jakies 50 na tydzień, duzo
          cwiczyłam: rolki 4-5 razy w tygodniu, codzieniie koło 100 brzuszków, hula hop
          jakieś 10 minut dziennie, pilates raz w tygodniu...

teraz staram się nie przytyć. zwiększam jeszcze wysiłek- zapisuję się an
          siłownie, basen raz w tygodnu.
          postaram się utrzymać jeszcze z msc czasu takie zwiększone obroty a potem może
          pozwole sobie na jakieś szaleństwa- w końcu nie można całe zycie być na
          diecie :-)
          i najważniejsze-staram się nie jesć po 18! ostatnio mi nie wychodzi- ach te
          pyszne arbuzy!
          • iwonazaw11 Re: odchudzanie 30.06.07, 13:36
            U mnie najgorsze jest to, że wcale dużo nie jem, nie przepadam za słodyczami, a
            i tak zaczęłam grubnąć od jakiegoś roku. Ćwiczę troche na stepperze i rowerku,
            ale to nic nie daje. Mam 26 lat, nie wiem może to kwestia wieku:(
            • mineralna.woda Re: odchudzanie 30.06.07, 19:12
              Ale ci dobrze , a ja jem jem i jem i nawet kilograma nie mogę przytyć :D Więc
              od dziecka jestem chudziakiem ;D
              Pozdrawiam
          • ebusia_fam_fatal BŁĄD! 30.06.07, 21:39
            "w końcu nie można całe zycie być na diecie :-) "

można, a nawet trzeba!
            dieta to nie dwudniowa głodówka i potem miesiąc ograniczenia jedzenia (tak
            wiem, czepiam się słówek ;) )

dieta to sposób odżywiania "na zawsze", i naprawdę jeść można dużo ale jeszcze
            więcej trzeba się ruszać

no i głodówka jest wskazana bardzo rzadko(!) - jako oczyszczenie organizmu z
            toksyn, ale wody trzeba pić i uważać na siebie

zdecydowanie odradzam "dietę 13-dniową", kopenhaską. efekt jojo i kłopoty
            zdrowotne!!! murowane. niby się chudnie, ale jak nei schudnąć, jak przez dwa
            tygodnie się prawie nic nie je?

a za to polecam south beach, moi rodzice są smacznie najedzeni ;) zdrowi,
            szczęśliwi i szczuplejsi :) i tak już drugi rok im leci :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka