bromden1 26.06.07, 13:25 piszę tak żeby napisać, bo w przyszłym tygodniu nie będę pisał albowiem w delegację jadę znów w daleki świat. ale burza to chyba naprawdę będzie porządna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Burza idzie 26.06.07, 13:32 bromden1 napisał: > piszę tak żeby napisać, bo w przyszłym tygodniu nie będę pisał albowiem w > delegację jadę znów w daleki świat. ale burza to chyba naprawdę będzie > porządna a gdzie tym razem jedziesz? Wygoda?:D Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Burza idzie 26.06.07, 13:35 a ten tomek z fb dobry jest. najlepsze, że po sms zorinetował się, gdzie mieszka habal jego żony. niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Burza idzie 26.06.07, 13:35 bromden1 napisał: > a ten tomek z fb dobry jest. najlepsze, że po sms zorinetował się, gdzie > mieszka habal jego żony. niezłe on ten sam wątek zakłada na każdym forum Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Burza idzie 26.06.07, 13:36 nie. najpierw tallin potem białe noce w petersburgu.nie zalewam. tak się cieszę, że się kurważ musiałem pochwalić Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Burza idzie 26.06.07, 13:38 bromden1 napisał: > nie. najpierw tallin potem białe noce w petersburgu.nie zalewam. tak się > cieszę, że się kurważ musiałem pochwalić oj kurwaz ci tego petersburga to zazdraszczam! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Burza idzie 26.06.07, 14:20 > > oj kurwaz ci tego petersburga to zazdraszczam! o ja też zazdraszczam! Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Burza idzie 26.06.07, 14:20 petersburg jest drogi (200 zł sama wiza). talllin jest piękny i można go odwiedzić na dowód osobisty. estonia piękna jest tallin w szczególności Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Burza idzie 26.06.07, 14:19 to prawda. ale nasza burza kiepska była.poszumiło poszumiło i poszło ------------ tallin był w radzieckiej kinematografii wykorzystywany jako podróba wenecji Odpowiedz Link Zgłoś