kurtyzana24 17.06.03, 15:00 znają Wasze nicki i wiedzą ,że i co pisujecie na forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wisienka-w-likierze Re: czy Wasi partnerzy... 17.06.03, 15:13 wie, zna, ale chyba mało go to obchodzi. wystarcza mu, że ma dostęp do obu moich blogów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_motylek Re: czy Wasi partnerzy... 17.06.03, 18:14 Ha ha ha .Dobre pytanie.... Zna moj nick, ale nie wie gdzie i co pisze... On nie chodzi po forach...Czytuje wiadomosci... ja w sumie wczesniej duzo nie pisalam. motylek Odpowiedz Link Zgłoś
polepszak Re: czy Wasi partnerzy... 17.06.03, 19:38 niebieski_motylek napisała: > Ha ha ha .Dobre pytanie.... Zna moj nick, ale nie wie gdzie i co pisze... On > nie chodzi po forach...Czytuje wiadomosci... ja w sumie wczesniej duzo nie > pisalam. > motylek > U mnie podobnie, tylko zmieniłbym pisałam... na pisałem ;))))))) pozdrawiam, Łukasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: czy Wasi partnerzy... 17.06.03, 20:44 znać to zna, ale nie bywa na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: czy Wasi partnerzy... 21.06.03, 19:52 Zna moj nick ale nie wie dokladnie co pisze :))) Chyba :))) Pozdrowionka serdeczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
zet_a Re: czy Wasi partnerzy... 24.06.03, 09:35 Owszem, kaywkę zna, ale sam nie pisze i nie wie co ja piszę, bo nie ma dostępu do internetu. Odpowiedz Link Zgłoś