nutopia Re: a jutro jest czwartek 11.07.07, 11:57 marecki-34 napisał: > :)) no fajnie lubię czwartki w czwartki marecki stawia Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: a jutro jest czwartek 11.07.07, 12:05 nutopia napisała: > marecki-34 napisał: > > > :)) > > > no fajnie > lubię czwartki > w czwartki marecki stawia ale tylko w Bielsku i pod sałatkę mmagi ;-P a mam taką dobrą litewską wódeczkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a jutro jest czwartek 11.07.07, 12:23 marecki-34 napisał: > nutopia napisała: > > > marecki-34 napisał: > > > > > :)) > > > > > > no fajnie > > lubię czwartki > > w czwartki marecki stawia > ale tylko w Bielsku i pod sałatkę mmagi ;-P > a mam taką dobrą litewską wódeczkę ;) > a ile lierków tego masz? bo nas tu mnogo! Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: a jutro jest czwartek 11.07.07, 12:40 dobrego po czuć czuc mawiają rosjanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a jutro jest czwartek 11.07.07, 12:40 marecki-34 napisał: > dobrego po czuć czuc mawiają rosjanie ;-) no:) a u nas że np: bigosem słychać w domu:D p.s. sierżant z Bielska do mnie dzwonił <wzdycha> Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: a jutro jest czwartek 11.07.07, 12:45 nutopia napisała: sierżant z Bielska do mnie dzwonił > <wzdycha> następny do kielicha? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a jutro jest czwartek 11.07.07, 12:51 marecki-34 napisał: > nutopia napisała: > sierżant z Bielska do mnie dzwonił > > <wzdycha> > następny do kielicha? telefony chciał w dodatku nie moje:D Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: a jutro jest czwartek 11.07.07, 13:47 nutopia napisała: > następny do kielicha? > > telefony chciał > w dodatku nie moje:D adresy, kontakty :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a jutro jest czwartek 11.07.07, 13:49 marecki-34 napisał: > nutopia napisała: > > następny do kielicha? > > > > telefony chciał > > w dodatku nie moje:D > adresy, kontakty :D > "co robiłaś?, z kim spałaś? z kim się kontaktowałaś?!" > Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a jutro jest czwartek 11.07.07, 14:20 i.nes napisała: > ... i co ugotowałaś? bla! > nioch:) ale głupie pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a jutro jest czwartek 11.07.07, 14:21 e-tam, zaraz głupie! <foch> ;P -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: a jutro jest czwartek 11.07.07, 13:54 nutopia napisała: > marecki-34 napisał: > > > nutopia napisała: > > > następny do kielicha? > > > > > > telefony chciał > > > w dodatku nie moje:D > > adresy, kontakty :D > > > > "co robiłaś?, z kim spałaś? z kim się kontaktowałaś?!" > > gliniarskie nawyki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: a skad masz Litewska wódzię:O? 11.07.07, 12:34 ze sklepu w Kaunas :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a skad masz Litewska wódzię:O? 11.07.07, 12:55 mmagi napisała: > a co to za siec:O? nioch nioch nioch:D Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: a skad masz Litewska wódzię:O? 11.07.07, 14:25 aaa:)) u nas nie ma takiej:D Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: a skad masz Litewska wódzię:O? 11.07.07, 14:28 no Biedronka przecież ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a jutro jest czwartek 11.07.07, 12:25 nie obiecuj, tylko polewaj minęło południe -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a jutro jest czwartek 11.07.07, 12:30 i.nes napisała: > nie obiecuj, tylko polewaj > minęło południe > > -- > Life's a journey, not a destination. ines zawsze zapominam o to spytać ty tego tekstu nie masz w sygnaturce tylko doklejasz??? chodzi mi o Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a jutro jest czwartek 11.07.07, 12:33 wydawało mi się, że w sygnaturce... bo samo wskakuje :) zaraz sprawdzę w ustawieniach -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a jutro jest czwartek 11.07.07, 12:35 i.nes napisała: > wydawało mi się, że w sygnaturce... bo samo wskakuje :) zaraz sprawdzę w > ustawieniach > > -- > Life's a journey, not a destination. bo tylko u ciebie to jest jak robię "odpowiedz cytuję" Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: a jutro jest czwartek 11.07.07, 12:41 to masz dwa gul gule do spróbowania Odpowiedz Link Zgłoś