bad_habit 19.07.07, 22:57 idę spać.............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: O, Badzia!!! n/t 19.07.07, 23:09 Hej Skoro! Właśnie zamierzam iść spać, bo mnie taki dół o kilku dni trzyma, że....... Dobra, spadam, jutro sie pojawie znowu Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: o żesz qrwa,ale nudy......................... 20.07.07, 09:22 napisze coś raz na pół roku i to jeszcze z brzydkim słowem, a fe! :P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: co nieeee:)? 20.07.07, 09:45 oj, bo miałam zły dzień po raz kolejny z rzędu... przyjechalam na weekend, ale w niedzielę mam dyżur nocny, więc znów wyjadę na tydzień:-o Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: co nieeee:)? 20.07.07, 09:50 nooo kochana,pewnie masz PMSa:))) jaki dyzur,gdzie?w elektrociepłowni;)? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: co nieeee:)? 20.07.07, 09:58 nieee, PMS to była wymówka w ubiegły piątek, jak mój friend do mnie dzwonił... a od dwóch dni się znów do mnie dobijał i nie odbierałam phona, nie odpisywałam na smsy i mam kilka nocy zarwanych, bo przez tą pogodę spać nie mogłam:( a dyżur to ja mam na Izbie Przyjęć w szpitalu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: co nieeee:)? 20.07.07, 10:16 juz go nie kochasz:))? jestes siostrą;)))))))? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: co nieeee:)? 20.07.07, 10:25 mmagi napisała: > juz go nie kochasz:))? jak to??? > jestes siostrą;)))))))? nie, doktorkiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Badzia, kiedy strajkujesz?? 20.07.07, 10:32 walę te strajki, kończę studia za 3 lata,a jesli nic się nie zmieni do tego czasu, wyjadę w siną dal;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Badzia, kiedy strajkujesz?? 20.07.07, 11:30 do soboty jeszcze tak, a potem jade na tydzień do Białego i wracam w next piatek, bo skończą mi sę praktyki:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: co nieeee:)? 20.07.07, 10:51 mmagi napisała: > wiem,wiem:))) a co ty wiesz??? no bo ja już nie wiem, mam wątpliwości i shit, no! > a od czego? sercowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: co nieeee:)? 20.07.07, 11:04 i teraz ktoś (np. ja) powinien wtrącić swoje 3 grosze: "O, mój wujek jest kardiologiem, znasz go?" :PP Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: co nieeee:)? 20.07.07, 11:06 a w jakim szpitalu pracuje???bo ja tylko kojarze tych ze Śniadeckiego:-o Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: co nieeee:)? 20.07.07, 11:26 Klinika Kardiologii Centralnego Wojskowego Szpitala Klinicznego oraz Instytut Kariologii w Aninie. Teraz również w Centrum Damiana. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: co nieeee:)? 20.07.07, 11:31 uuuuuuuuu, chciałabym poznać Twojego wujka:) ja robie w Białymstoku te nieszczęsne praktyki:( Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: co nieeee:)? 20.07.07, 11:39 niby ustabilizowane:)))) zalezy o co pytasz:)? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: co nieeee:)? 20.07.07, 11:50 no mam takie cóś ze czasem mi sie tłucze jak gupie i tak nierówno,ale to chwilke,omdleń nie miewam,tylko to i to jakos tak falami,jest okres ze spoko a potem przez jakis czas takie tam włąsnie:) wtedy popijam kropeki własnie na to,ale nie pamietam ich nzawy:) Odpowiedz Link Zgłoś