bettina75 09.08.07, 22:03 na forumowe romansy.....jakos nic ciekawego sie tutaj juz nie dzieje....kiedys to bylo ciekawiej tutaj.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Czekam i czekam..... 09.08.07, 22:23 To moze my razem wymyslimy jakis mily nowy skandalik? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czekam i czekam..... 09.08.07, 22:46 To nie ma sie co na zas zastanawiac,jak sie nie sprobuje to sie nie bedzie wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 09.08.07, 22:57 to zaczynaj...jestem ciekawa Twojego skandalika:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czekam i czekam..... 09.08.07, 23:00 Alez alez...najpierw trzeba sie chyba umowic czy jakos tak... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 09.08.07, 23:03 Myslisz o spotkaniu czy o umowieniu sie? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czekam i czekam..... 09.08.07, 23:05 No tak,kobiety tez maja doskonaly dar odwracania kota ogonem.Juz ty dobrze wiesz o czym mowie,hihi Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 09.08.07, 23:06 Jezeli mnie kobieca intuicja nie myli to mam do Ciebie za daleko.... przez szybe jest blizej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czekam i czekam..... 09.08.07, 23:10 no przez szybe to mozna tez w sumie pomarzyc o ciastkach,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 10.08.07, 15:36 nie ma co czekać trzeba działać. Wprawdzie nie wiem jak tu było kiedyś, ale można zrobić coś nowego. Skoro pragniesz romansów ... to na początek mogę zaproponować wirtualny :-). Co powiesz na miłą, cieplutką randę, gdzieś w urocze miejsce. Wskaż "kierunek" i od razu Cię tam zaproszę. Wystarczy chcieć i mieć wyobraźnię :-) Zapraszam do zabawy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Czekam i czekam..... 10.08.07, 17:29 taaaa, idzcie razem na www.onet.pl - tam jest dosc uroczo Odpowiedz Link Zgłoś
milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 10.08.07, 18:16 wiesz, nie przywykłem, żeby mi ktoś z "zewnątrz" mówił, gdzie mam się z kim spotykać :-) ale dzięki za radę, sporo osób to czyta, może im się przyda Pozdrawiam, "panią dobra-rada" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 10.08.07, 23:12 Mily Warszawiaku, troche mnie zle zrozumiales i T-Rex tez ....bo ja chcialam poczytac o romansach innych.....kiedys tutaj takie bywaly...:)) Ale skoro mnie zapraszasz do zabawy to jestem chetna na chwileczke zapomnienia:)) Wspomniales cos i kierunku...wiec powiem, ze marzy mi sie Norwegia...i zycie w igloooooo bo slonca i goraca mam narazie powyzej uszu:))) ....i co Ty na to????:DD Odpowiedz Link Zgłoś
milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 08:25 Wiem, że pisałaś, że lubisz czytać o romansach innych, ale przecież należy dawać dobry przykład :-). Zresztą jak zabawa to zabawa ... może być daleka Norwegia :-). Iglo, śnieg, może być ciekawie :-). Więc wsiadajmy jak najszybciej w samolot i lećmy, na razie do Oslo, potem to już prawdziwa wyprawa :-). Wszystko zapakowane, wielkie torby spoczęły już w luku bagażowym, a my wygodnie rozsiadamy się w siedzeniach ... samolot startuje. Czuję, że Twoje błyszczące oczy mówią o Twoim szczęściu, nadziejach i wielkim wyczekiwaniu. Oczekiwanie na niesamowitą przygodę staramy się zagłuszyć ciepłą rozmową, zamawiamy lekkie drinki ... jesteśmy wyluzowania i bardzo radośni ... a samolot niesie nas w dal, tam gdzie czeka nas wspaniała przygoda. Nawet nie zauważyliśmy kiedy znaleźliśmy się w Oslo. Już na lotnisku czeka na nas wielki jeep, tyle, że już wiemy, że do końca wyprawy nie dojedzie się samochodem, czeka nas jeszcze jedna ekscytująca przesiadka do wielkich, wymoszczonych futrami sań zaprzężonych w 4 dorodne renifery. Ileż można dać za Twój uśmiech, który rozświetlił Twoją twarz w momencie, gdy się o tym dowiedziałaś :-). ... CDN .... (czas, abyś włączyła się w zabawę i pokazała dalsze kierunki. To nic, że ciężko teraz byłoby znaleźć naprawdę tak ośnieżone zbocza gór i takie warunki, aby zbudować igloo. U nas wszystko jest możliwe :-)). Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 09:32 Tak, bardzo ucieszylam sie ta wiadomoscia to prawie jak w bajce...o Kai`u i Gerdzie... w "Krolowej Sniegu" :-)) Zawsze marzylam o takiej wyprawie na Biegun Polnocy.... w kraine gdzie zorza polarna ma swoje krolestwo.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 18:30 W Kaju i Gerdzie to chyba królowa śniegu uprowadziła chłopca :-) no, ale może być wsiadamy do sań, są olbyrzmie, wyciągamy nogi, opieramy o cieplutkie, milutkie futra, przykrywamy nogi. Sanie są świetne dopasowane akurat dla dwoja ... plus woźnica z przodu. Ale to tak olbrzymie sanie, że ledwo co widzimy jego plecy, gdzieś w dali słyszymy parskające wesoło renifery, czekające na wspaniałą wyprawę nagle ... niewiadomo skąd, zaczął pruszyć lecitki, błyszczący śnieg. Zaczęło leciutko się ściemniać, gwiazdy gdzieś delikatnie pokazały się na niebie ... Ruszyliśmy ... delikatnie, spokojnie noga za nogą renifery zaczęły przemierzać ulice, dalej i dalej unosząc nas poza gwar i zgiełk wielkiego miasta. Cudowne uczucie mieć Cię tuż obok i rozpoczynać wyprawę, fantastyczną przygodę. Kto wie co ona nam przyniesie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 22:18 Teraz przytulam sie do Ciebie.....bo snieg pruszy mi prosto w oczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:15 czuję Twoją ciepłą dłoń jak zaciska się gdzieś w okolicy mojego łokcia ... czuję Twoją głowę spoczywającą na moim ramieniu .. czuję Twój ciepły oddech co sprawia, że i u mnie serce delikatnie przyspiesza. Nasze sanie przyspieszają. Słyszę, gdzieś w oddali, sapiącego woźnicę, odgłos kopyt coraz bardziej zapadających się w śniegu. Wiatr zaczyna lekko zawodzić, a nam wydaje się to wszystko piękną muzyką, delikatnie kołyszącą nas ... lekko zapominamy, gdzie, po co, dlaczego wsłuchani w bicie serc, myśli zaczynają prędzej i prędzej krążyć w naszej głowie. Jest wspaniale, odruchowo głębiej się chowamy pod nasze skóry, przykrywające nas praktycznie po czubek nosa ... jest wspaniale, dalej i dalej unosimy się w przestrzeń, gdzie nic nas nie powstrzyma, gdzie nasze myśli specone zaczną swój taniec ... gdzie będziemy tylko Ty i ja ja i Ty złączeni w uścisku emocji, wrażeń i doznań ... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:19 Z wrazenia zapomnialam podziwiac widoki ktore nas otaczaja....czuje tylko Twoj oddech na moich wlosach...i Twoje lekkkie musniecie wargami mojego policzka...:) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:46 bettina75 napisała: > Z wrazenia zapomnialam podziwiac widoki ktore nas otaczaja....czuje tylko Twoj > oddech na moich wlosach...i Twoje lekkkie musniecie wargami mojego policzka...: > ) Kiedys w stadninie, pomagalem kolezance przy koniu... Tez mi sie tak wydawalo:((( ...a to byl kon:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 07:38 pędzimy przez otchłań, nic nie widząc, nic nie słysząc krew pulsuje nam w żyłach ... jesteś bliziutko, tak bliziutko, że Twoje Ciepło promieniuje i rozgrzewa każdą moją najmniejszą cząsteczkę ... obejmuję Cię ... a moja ręka delikatnie przesuwa się to niżej, to wyżej po Twoich plecach, delikatnie masuje ramiona... delikatnie muskam wargami Twoje włosy, pocieram policzkiem o Twój policzek, delikatnie muskam wargami Twój policzek, znów to samo, potem całuję w okolice uszka ... czuję, że napięcie wzrasta, krew pulsuje natrętnie ... robi się gorąco, coraz goręcej. Twoje ręce też zaczynają być ruchliwe. Jedna gładzi moją dłoń. Druga obejmuje mnie w pasie ... Chcemy być bliżej, jeszcze bliżej siebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 20:43 ....i wlasnie w tym momencie, w ktorym nasze zmysly pragna tylko jednego.....dzwonek woznicy, wyrywajacy nas z milosnego letargu.... uzmyslawia nam, ze przybylismy na miejsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 21:19 tak, to była szybka podróż ... jakże szybko przeleciał czas, gdy wpatrzony w Twe roześmiane oczy, uśmiechałem się do Ciebie, delikatnie masowałem Twoją rękę, a drugą tuliłem do Twojego biodra i delikatnie masowałem Twoje plecy. Ale jesteśmy na miejscu. Pełno śniegu dookoła, dookoła jak okiem sięgnąć tylko iskrzący się śnieg. I nasz "pałac" wspaniałe iglo, iskrzące się, błyszczące i zachęcające do wejścia. Woźnica szybko uwija się przenosi nasze rzeczy do środka, wie, że mu spieszno. Jeszcze dzisiaj, za chwilkę musi wracać w drogę powrotną. Szybko omawiam z nim ostatnie sprawy i oddala się pośpiesznie w drogę powrotną. Wróci do nas ... ale to za całe dwa tygodnie. Dwa tygodnie w naszym wymarzonym raju. Stoim cichutko wpatrzeni w siebie i nieziemski widok przed nami. Delikatnie otchylamy połę skóry zasłaniającej wejście ... oniemiali z zachwytu chwilkę stoim ... potem bierzemy się za ręce i wchodzimy do środka. To nasz dom, nasze miejsce, gdzie mają się spełnić wszelkie nasze sny i pragnienia ... Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 21:51 >czuje tylko Twoj oddech na moich wlosach...i Twoje lekkkie musniecie wargami mojego policzka...:)< Hej!!!!! A kon to co!? Pies??!! Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 21:55 You-zek nie marudz...nie pasujesz nam do konceptu...poszukaj takiej, ktora lubi konie:))... ja nie lubie trojkatow:) Papa i powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 22:10 Trojkatny kon. To juz cos. To by mialo jakis potencjal... Tobie podoba sie taki milowarszawski srodek na wymioty? A ja jaj, a ja jaj (jak w refrenie znanej romantycznej piosenki):)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 22:12 Ech You-zek... co Cie gryzie? Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 22:17 Nie chcesz mnie chyba tutaj czyms takim zatrzymac? Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 22:40 Nie wiesz dlaczego NIE? ps. wyniose sie stad jak tylko "mily" sie pokaze. Nie mam z kim sobie pogadac o tej porze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 22:43 Juz gawedzimy ze soba pare minutek:) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 22:47 Ja jestem Mocny Narek, pozno chodze spac:) Ty jak chcesz, mozesz sie polozyc do lozka i przylozyc ucho do komputera, a ja bede Ci wypisywal romanse do poduszki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 22:52 Suuuuuuper:-))) ...swietny pomysl....ciekawe czy to jest mozliwe do zralizowania:)) ....a drugim uchem bede sluchala Sanatane...jesli Ci to nie bedzie przeszkadzalo...okay? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 22:55 SuperNatural! Santana wysmienicie sie do tego nadaje! Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 23:05 Widze.... ze z nas zespol zgrany :) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Czekasz? 12.08.07, 23:05 My name is You-zek...sometimes Bettina doesn't even bother to ask—but she never fails to arouse me with her body, her mouth, her touch, no matter what I'm called or where she picks me up. The sex is always amazing, always leaves me itching for more in those long weeks until I see her again. Moze byc? Nie ma igloo... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekasz? 12.08.07, 23:13 :))) ...a chce w igloooooooo:)) hmmm...and.... why do you write in English? Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Czekasz? 12.08.07, 23:22 a skad u Ciebie w footnote, fragment z Mein Kampf? Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekasz? 12.08.07, 23:25 Co do jezyka to masz troche w tym racji:)...co do "footnote".....nie, a jezeli tak... to nie ejestem tego swiadoma...bo nie czytalam tej lektury... Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Czekasz? 12.08.07, 23:29 A szkoda. To klasyka:)) Bylem dosc blisko kiedys zeby przeczytac to dzielo w jego oryginalnej wersji, ale mnie wywialo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekasz? 12.08.07, 23:34 Widocznie tak mialo byc...gdybys przeczytal...moze bys sie rozczarowal??? ....moze szkoda byloby Ci straconego czasu na czytanie tego dziela??...dobrze jes jak jest:) Teraz ide spac.....i czekam na romantyczne opowiesci do poduszki:)) Dobranoc:) See you later...bye bye:) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Czekasz? 12.08.07, 23:38 posluchaj sobie do poduszki: www.youtube.com/watch?v=gpX97eg-W-k Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekasz? 12.08.07, 23:41 You-zek lepiej nie mogles trafic w moj Santanowy -Nerw :-)) Dziekuje...:-)....dzisiaj go sluchalam juz chyba z 5 razy ale poslucham jeszczego kilka razy...jutro bede go spiewala sama:)) Bye:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czekasz? 12.08.07, 23:35 Wielu zapomina ze po niemiecku nie mowil tylko adolf h.,ale masa uznawanych do dzisiaj na swiecie artystow...Tylko ze jak sie czlowiek wychowal na Klossie i 4ch pancernych to moze trudno to pojac. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 21:53 To bedzie nasz raj spelnionych marzen.....gdzie dzien stanie sie noca a noc dniem...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 13.08.07, 08:30 (widzę, że był chętny do naszego iglo :-), no cóż nie pasuje do końca do romantycznej koncepcji :-)). Wchodzimy do środką oniemieli, mocniej ściskasz moją rękę. Przed nami roztacza się wspaniały widok .... Ściany wyłożone skórami, na środku głównego pomieszczenia wesoło pali się małe ognisko, dookoła rozstawione są ławy z polerowanego lodu przykryte również skórami. Na ścianach lśnią rzeźby przedstawiające dzikie zwierzęta, lustra, wokłó lampiony a blask świec odbijając się po tysiąckroć nadaje wrażenie pałacu światła. Stajesz oniemiała, oczy roześmiane, tulisz się do mnie w zachwycie ... podaję Ci rękę, przytrzymujesz ją silnie, a ja delikatnie ale zdecydowanie prowadzę Cię gdzieś dalej. Podchodzimy bliżej, wpaniale zakryta przed postronnymi oczyma, stoi jeszcze jedna ścianka pięknie rzeźbiona, są kwiaty, drzewa, okno zasłonięte przepiękną lodową firaną, jest i kolejna skóra ... odsłaniamy ją delikatnie przepuszczam Cię przode, podtrzymując w talii i.... jeszcze krok, kroczek ... i stajesz oniemiała .. przed nami pięknie urządzona, wspaniała lodowa sypialnia. Na ścianach wyrzeźbione postacie, młodzi ludzie zajmujący się igraszkami, jakieś rośliny, na suficie ... widać nawet ptaki, różne jakby nie z tej bajki, kolorowe, rozśpiewany. Jest to azyl w tej pustyni śniegu i lodu. Na środku pokoju znajduje się wspaniałe wielkie łoże, wspaniale wyprofilowane, ozdobione milionami małych rzeźb. Na łożu jest rozścielonych setki mięciutkich skór ... Delikatnie obracam Cię do siebie ... przymykasz oczy ... obejmuję Cię i przyciskam do siebie .... moje ręce ożywiają się i delikatnie masują Twoje ramiona, Twoją szyję, Twoje włosy ... delikatnie rozchylasz usta ... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 13.08.07, 16:38 tak..... to zimowy palac a nie skrome igloo...:) Wtapiam sie w Twoje opiekuncze ramiona:)...Twoje gorace wargi pieszcza z rozkosza moje:-))....juz nie wiem, czy to wszystko jest tylko snem?...wszystko jest zbyt piekne... aby moglo byc prawdziwe.....:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 13.08.07, 17:26 nasze wargi muskają się delikatnie to znów wpijają jak piranie, nasze języki spotykają się i łaskoczą przyjaźnie. Obejmuję Cię mocno i przyciskam do siebie. Jest cudownie ciepło, czuję, że gdzieś tam schowana budzi się męskość, napełniając energią moje ciało. Uwielbiam Twe pocałunki, tulę włosy, gładzę ramiona. Delikatnie zsuwam Twoje ciepłe ubrania i całuję szyję, ramiona ... ręką delikatnie dotykam staniczka, gładzę Twoje piersi ... delikatnie pozbywając się okowy ... Jeszcze z ukrytymi tajemnicami biorę w ramiona, podnoszę i przenoszę na nasze cudowne łoże ... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 13.08.07, 17:56 Gdzies z oddala slychac cicha muzyke.....jeszcze nie potrafie odgadnac co to jest, wiem tylko, ze to cos bardzo romantycznego...i jak najbardziej odpowiedniego w taaakim momencie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czekam i czekam..... 13.08.07, 17:58 A o zapas gumek zadbaliscie przynajmniej? Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 13.08.07, 18:02 W swiecie fantazji tego nie potrzebujey:PP ...tam panuja inne reguly :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 13.08.07, 21:22 tak słychać cichutko delikatną muzykę ... to jakieś ballady ... może Cohen może ktoś inny ... nie wiemy ... w atmosferze przesączonej ... naszymi zapachami ... naszymi uniesieniami ... nie możemy na tyle się skupić by rozpoznać ... delikatnie układam Cię na łożu ... miękkim, wyściełany i straszliwie dużym ... oczy Ci się śmieją, buzia roześmiana, z której co chwilkę udaje mi się ukraść buziaka, lecz znów się odchylam by podziwiać Twoje ciało zuchwale wystające to tu, to tam spod reszty ubrania jakie Ci zostało na sobie :-). delikatnie, w rytm muzyki poruszasz wysuniętymi dłońmi, dotykając mnie delikatnie, przesuwając dłońmi wzdłóż mojej klatki i niżej ... delikatnie się pochylam ... moje usta całują Twoje oczy, nos, przesuwam języczkiem w dół po szyi ... jeszcze się nachylam ... moje sprawne dłonie leciutko zdejmują staniczek ... a Twoje piękne piersi delikatnie wysuwają się do przodu ... widzę brodawki wesoło sterczące ... zapraszające do zabawy... Twoje biodra i pupcia wesoło, znów w rytm muzyki poruszają się spokojnie na naszym wielkim pięknym łożu ... rytm muzyki kołysze nas i sprawia, że wzburzona krew na chwilkę jest powstrzymana, dzięki czemu możemy jeszcze odrobinkę się sobą pozachwycać, jeszcze odrobinkę podrażnić wesoło ... zanim nastąpi co nastąpić musiało ... zanim moje gorące dłonie, moje usta i ... wojownik zadowolą rozpalone Twoje ciało ... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 09:01 Dzisiaj, rozbudzona Twoim goracym ale jak delikatnym pocalunkiem.....przecieram oczy...usmiechajac sie do Ciebie:) Przytulam sie jeszcze bardziej do Ciebie chcac rozplynac sie w Twoim objeciu....i tylko chlod igloo i lyk szampana moze troche ugasic pozar naszych goracych cial....ta noc moglaby trwac wieki.... Odpowiedz Link Zgłoś
milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 09:36 nie czuć chłodu ... jest tylko fala gorąca i pożądania rozlewająca się wewnątrz nas ... jest podniecenie, które sprawia, że oczy błyszczą się nam jeszcze bardziej .. delikatnie Cię przytrzymuję układam całkowicie na łożu ... delikatnie zdejmuję Twoje majteczki, które były ostatnim bastionem przyzwoitości oddzielającym nas od siebie ... zaczynam obsypywać Twoje piękne ciało pocałunkami .. całujemy się długo i namiętnie, a potem ... przesuwam całuski, muskam języczkiem szyję, ramiona, dłużej zatrzymuję się przy Twoich piersiach ... drażnię brodawki, ugniatam rękami Twoje coraz bardziej podniecone piersi... mój język schodzi niżej ... wije się, całuje, pieści brzuch .. znowu niżej ... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 10:25 ...no i znowu.....mala przeszkoda... :-( .....dzwiek dzwoneczka dochodzacy z zewnatrz naszego krolestwa daje nam znac, ze czas wyruszyc w podroz....fiordy i inne aktrakcje czekaja na nas...wiec szybciutko zakladamy cieple ciuszki na siebie i przytuleni wybiegamy na sniezna polane.....gdzie bajecznie kolorowy helikopter czeka na nas aby uniesc nas w blekitne przestworza......zapowiada sie interesujaca wyprawa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 12:15 (sprytne wyjście z sytuacji :-)) tak, przygoda, przygoda niech nas unosi (dosłownie i w przenośni), niech zawiezie nas do bram niebios, niech uchyli rąbka tajemnicy ... która nas olśni swoim blaskiem, bogactwem doznań, niech sprawi, że dech zatrzyma się w naszych piersiach, a szczęście na stałe zawita na naszej twarzy ... Pospieszne ubieranie, jeszcze palto, czapka i biegniemy roześmiani, trzymając się za ręce, do czekającego na nas helikoptera. Wpadamy zdyszani do środka. Silnik już jest w ruchu, widzimy jak wirniki tną powietrze z głośnym gwizdem. Zasiadamy w siedzeniach dla gości. Pilot wesoło się do nas uśmiecha, coś pokazuje ... a domyślam się, chodzi o nauszniki tak tu strasznie głośno. Cudownie wyglądasz w swoich, wystaje tylko jeden mały kosmyk włosów, mina poważna, lekko przestraszona, ale szczęśliwa. Startujemy ... unosimy się szybko w górę i nagle zrywem do przodu ... podziwiamy widok, jak szybko maleje w dole nasze iglo, wygląda jak mała zabaweczka, błyszcząca na ziemy i tylko cieniutka smuga dymu z lodowego komina mówi o tym, że jeszcze przed chwilką byliśmy tam razem, że tam cieszyliśmy się sobą :-) i znów nowe widoki ... dookoła śnieżna pustynia, resztę przesłaniają chmury ... i właśnie wlatujemy w jedną z nich, jest jak ciepła kołdra, o której marzymy w chłodne dni, jak ojcowska dłoń dająca nam ciepło i schronienie ... ... wylatujemy z niej i przed nami roztacza się cudowny widok ... ziemia skuta lodem, drzewa ciężkie pod swoimi czapami śniegu ... gdzieniegdzie przebijające się fale morskiej otchłani ... ale to jeszcze daleko, tak daleko ... stąd wygląda to jak mała kałuża, niewielkie rozlewisko, ciemniejsza plamka na białej mapie naszej przestrzeni ... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 13:06 ......a miasteczka wygladaja jak srebno-zlote koronkowe serwetki...rozlozone na bialym stole....:) Juz powoli widac cel naszej wyprawy..... te stromo spadajace skaly wybrzeza...i rozbijajace sie o nie wzburzone morskie fale....nagle czuje Twoja goraca dlon na moim policzku.....pieknie jest ogladac takie widoki z kims, kto czuje to samo w sercu... Odpowiedz Link Zgłoś
milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 13:18 bardzo pięknie, przelecieliśmy już nad polami, lasami i miastami .... coraz bliżej jest cel naszej podróży ... fiordy ... piękne, dumne, wyprostowane ... od tysięcy lat walczące z szalejącymi wodami ... są cudowne ... piękne ... stając na ich końcu czujesz się jak nad przepaścią i ciągnie człowieka w dół by skoczyć, by unieść się jak ptak ... ale my właśnie jak ptak drapieżny zlatujący na ofiarę nurkujemy ... prawie dotykając fiordów przechylamy się na prawy bok ... tuż pod nami widzimy dzikie fale morskie próbujące nas schwycić, ściągnąć do siebie, pragną połknąć tych śmiałków co pragną podziwiać żywioły z tak bliska ... wyrównanie i ... przechył w lewo ... płaty wirnika jakby pomachały morzu, jakby mówiąc nie boimy się ciemności i Twojej siły ... to Twoja obecność sprawia, że czuję się tak dobrze, już od dłuższego czasu Twoja dłoń zaciska się na mojej, a drugą ręką głaszczę Twój policzek ... uśmiechasz się niepwnie, ale wiem, wiem to na pewno, że Ci się to podoba ... wyrównujemy lot i delikatnie unosimy się wyżej .... i znów kolejna niespodzianka .. pilot pokazuje nam coś na migi ... tak, tak zaprasza nas bliżej do przedniej szyby ... chce abyśmy przejęli stery, abyśmy poczuli tą lekkość z jaką prowadzi się tą ciężką, wielką maszynę ... nie mamy oporów, czy wahania .. rozsiadamy się za sterami ... pilot bacznie obserwuje nas z tyłu .. Twoje ręce spoczywją na drążkach sterowniczych ... czujesz ciepło mojej ręki. Jedną mocno przytrzymuję stery, aby turbulencje nie robiły na Tobie takiego wrażenia, drugą oparłem na Twoich ramionach ... wtulam się z tyłu ... obniżam głowę by widzieć wszystko dokładnie z tego samego poziomu co Ty ... ogarnia nas podniecenie ... następuje wymiana ciepła między naszymi ciałami .... ale nie teraz ... nie teraz ma nastąpić kulminacja tego zjawiska, teraz skupiamy się na locie, fantastycznym doznaniu, którem nie mogą się pochwalić inne szczęśliwe pary .. prowadzisz równo i spokojnie ... ja delikatnie przyciskam drążek do dołu i czujemy jak opadamy ... to znów Ty ciągniesz go w naszym kierunku i helikopter znów wznosi się łagodnie do góry ... to jest jak taniec ... jak taniec pary, która wie co to pragnienie, wie co to spełnienie, co to radość ostateczna ... delikatnie kołyszemy się na boki ... skręcamy to w lewo ... to znowu w prawo ... jest cudownie ... kołysanie maszyny wprowadza niesamowity nastrój ... czuję, że podnieca Cię prowadzenie maszyny ... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 13:45 ...prowadzenie maszyny to wielka odpowiedzialnosc...jeden zly ruch i wedrujemy do.... wiecznosci......ale kto to wie..moze to nie byloby takie zle???? w koncu nikt nie wie jak tam jest...moze nawet jeszcze przyjemniej??? ...no ale teraz jeszcze zyjemy i zachwycamy sie pieknem tej krainy w ktorej dane jest nam odkrywac i doznawac niesamowitych uniesien.... Dobrze ze jestes przy mnie..bez Ciebie nie odwazylabym sie na ten krok... Odpowiedz Link Zgłoś
milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 13:50 zawsze z przyjemnością jestem blisko Ciebie :-) mam nadzieję, że i Ty masz z tego przyjemność :-) zmęczyliśmy się nieco tym lotem. znowu pilot przejmuje sterowanie, a Ty utulona w moich objęciach przyglądasz się przez szybkę na szybko przemykające obrazy poniżej ... i udajemy się .... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 21:22 Oczywiscie:-)) ...nasz wspolny lot dobiega powolutku do konca...teraz musimy opuscic te ciasna kabine....przed nami roztacza sie kraina gdzie horyzont prawie zlewa sie z ziemia.....tyko biel i blekit..czy ma jestesmy juz wraju???? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 21:25 sorry za bledy...mam nadzieje ze zrozumiales sens zdania?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 22:19 raj jest wszędzie tam, gdzie jesteśmy razem moje Słonko gdzie moja wyciągnięta dłoń trafia na Twoją, gdzie czuć Twój zapach, gdzie rozbrzmiewa Twój śmiech .. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 22:25 A Ty jestes moim rycerzem, przy ktorym niczego nie musze sie lekac, bo wiem, ze zawsze pospieszysz mi z pomoca.....i ululisz mnie w swoich cieplych ramionach.... Odpowiedz Link Zgłoś
milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 22:27 rycerzem, hmmm, mogę być od czasu do czasu rycerzem ale wolę być natchnieniem, chcę byś za mną tęskniła, byś cieszyła się na samą myśl, że nadchodzę ... a wzamian będę otaczał Cię ciepłem, miłością, oddaniem, będę Cię bronił, zabawiał i pocieszał - kiedy trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 22:50 wiesz słoneczko, będę już szedł spać ... by śniąc o Tobie czuć Twoją miękką skórę, Twój podniecający zapach :-) Ps. wiesz, może umówimy się, że będziemy na jednym forum, by tak nie "skakać" dobry pomysł? i tak założymy nowy wątek, bo nie lubię, gdy jest tyle wpisów i ciężko znaleźć ten ostatni ... no, ale to już od jutra Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 22:53 Dobrej nocy Ci zycze, milych snow i pa do jutra:) Dobry pomysl......z tym jednym watkiem...nagadamy sie do woli...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 22:55 wiesz, jak jesteśmy z kimś bliskim to zawsze będzie nam mało :-) niestety jutro będę mało osiągalny (może troszkę z rana i dopiero wieczorem). Cały dzień poza domem i tak pewnie do późnego wieczora. Ale co tam jeden dzień mamy jeszcze przed sobą całą wieczność :-) całuski Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 15.08.07, 09:06 Zgadza sie...:-)) Milego i pogodnego dnia...baw sie dobrze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:19 Czy Ty chcialabys byc czescia tego romansu? Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:20 Wlasciwie to nie......tylko poczytac...bo lubie romansidla:)) Jestem zwykla romantyczka i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:24 Tuz obok jest Romantyczne, ale tam tez zbyt wiele nie znajdziesz romansow. Zal i smutek, tak. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:26 A nie moglibyscie sie od razu wybzykac,zamiast o tym tylko tyle gadac,z czego zreszta nic nie wynika?... Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:28 Ci co sie teraz bzykaja nie maja czasu na pisanie pirdol na Forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:30 To trzeba sie zdecydowac czy sie chce bzykac piszac czy pisac bzykajac.Mozna tez sie zamiast tego wytrzepac i tez sie czuc szczesliwym mniej czy wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:34 Podaj mi znowu jakiegos linka,bo masz taki zwyczaj jak wiem.Gdy moze sie rozwinac jakas interesujaca dyskusja,ty rzucasz linkiem-ot i zalatwione... Odpowiedz Link Zgłoś
you-zek Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:38 Ty nie otwierasz linki, to ja juz nie rzucam. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:26 No wlasnie...wszedzie tylko uzalanie sie nad samym soba itp. ... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 00:15 Interesujace linki naturalnie otwieram,bo ciekawy jestem co za nimi sie kryje Odpowiedz Link Zgłoś
ryba12345 Re: Czekam i czekam..... 15.08.07, 01:13 BETTINNA !! Zanalizowałam to -z z milym warszawiakiem będzie romantycznie i długo i lezioxem będzie krótko ale za to bardzo ekscytująco. Rób co chcesz ja jestem za drugim!! Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Czekam i czekam..... 15.08.07, 10:06 Rybko....jeszcze sie nad tym nie zastanawialam....ale jedno wiem......lubie zmiany...:)) Odpowiedz Link Zgłoś