Gość: xp IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 22:12 trochę pokoi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: only Re: zero niepokoju IP: *.kabel.telenet.be 30.06.03, 22:18 a kuchnie masz?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: zero niepokoju IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 22:25 o kuchnia! o holender! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: zero niepokoju IP: *.kabel.telenet.be 30.06.03, 22:28 no wlasnie, HOLENDER...... a oni Philipsa maja, wiesz o tym????? i Philips robi czajniki...... taki sobie wlasnie upatrzylam, Philips Essence sie nazywa.....znajdziesz w markecie.......adres do przesylki podam na prive...:P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wlasnie LPR, pelen niepokoju................. 30.06.03, 22:29 ze jajeczkami iksika w jednostke plywjaca wala:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wlasnie LPR, pelen niepokoju................. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 22:37 ja pierdolę! kitek! kiedyś Cię szanowałem, ale przestałem jesteś pojebany na smutno i nudno nadzieja matką głupich ale beznadziejność rodzi beznadziejność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Stańczykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 22:43 forumowym chyba usiłuje nam Kitek być:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Stańczykiem IP: *.kabel.telenet.be 30.06.03, 22:47 czyzby w antologii dramatu polskiego brakowalo nam portretu idioty???? oj matejko, dobrze ze tys sie za wczesnie urodzil, bo jeszcze bys nam kitka uwiecznil........:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: wlasnie LPR, pelen niepokoju................. IP: *.kabel.telenet.be 30.06.03, 22:43 wiesz ile pozytecznych rzeczy moglbys iks zrobic zamiast czytac kitka i odpowiadac kitkowi????? moglbys na przyklad przejsc sie do tego marketu po ten czajnik...:P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 chyba sie znowu w tobie........................... 30.06.03, 22:50 onlontko zakocham, za ta sile spokoju, na iksowty niepokoj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wlasnie LPR, pelen niepokoju................. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 22:58 to ja idę po ten czajnik, a Ty dmuchaj w gwizdek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: wlasnie LPR, pelen niepokoju................. IP: *.kabel.telenet.be 30.06.03, 23:03 no dobra, ale zielony ma byc!!!!!!!!!!! a co do gwizdania, to wczoraj gwizdnelam co nieco liczac na to ze sie nie polapia......no i ciagle mam nadzieje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp (ok) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 23:04 głupi kitek nawet nie zrozumiał sformłowania zero niepokoju w związkku z czym zakocha się w only pojednawczo, bo to stara chorągiewka na wietrze Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a zes, jebnol tekstem........................ 30.06.03, 23:06 ktorego sam nigdy nie pojmniesz, iksowaty doornowaty:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: a zes, jebnol tekstem........................ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 23:44 dobra błaźnie, (nie zrozumiałeś paraeufemizmu oonej) wytłumaczę Ci zero niepokoju - trochę pokoi oznacza, że brak obaw, (np. dotyczących tego, gdzie wysłałem po pijanemu maila) może mieć kojący wplyw zatem trochę (kogoś lub mnie) pokoi albowiem przeciwieństwem niepokoju jest pokój (duszy) z kolei napisanie "maksimum pokoi" (konsekwencja wykorzystania przeciwieństwa) pozbawiłoby dwuznaczności słowa "pokoi", poza tym odwrotność sensu zero - maksimum byłaby zbyt ewidentna, nachalna, bez stylu i polotu (tego Ci nie wytłumaczę) nadto, że zero niepokoju nie może być totalnie, maksymalnie, kojące. Ponadto w moim mieszkaniu rzeczywiście jest trochę pokoi - to jakby ogólny obraz stanu emocjonalnego, ponieważ wczoraj miałem rozterki, dziś patrzę na siebie inaczej, więc komunikuję, że ten brak rozterek nie jest niczym ciekawym wypełniony - ot los - zero niepokoju, parę pokoi... Jakby nie czytać - zrozumie się to tak jak zamierzałem, a jesli ktoś bystrzejszy - zrozumie wszystkie niuanse, kunsztownie zamknięte w zgrabnej formie gry kontrastu i wieloznaczności, jakże dalekiej od jednoznaczności mojej opinii o Tobie: "pojeb". No i na koniec to co pierwsze: Dlaczego zero? Ano dlatego, że wczoraj napisałem, że - jedno - mnie niepokoi zatem, skoro już mnie nie niepokoi jedno, to mogę powiedzieć "zero" niepokoju ...itd (całość jest więc także uniwersalnym spostrzeżeniem na temat dążeń wielu ludzi) Pozdrawiam Cię, radośnie uświadamiając, żeś jełop i podskakujesz osobie zbyt dla Ciebie inteligentnej, ale świadomej, że akurat Tobie da się wykazać Twoje niedołęstwo i upadek. Więc nie podskakuj, bo leżysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: (ok) IP: *.kabel.telenet.be 30.06.03, 23:07 miales iks nie myslec tylko isc po czajnik.......no kurna sam nie przyjdzie....:P Odpowiedz Link Zgłoś