facet_z_bmw 28.08.07, 09:47 Od 5 lat jestem singlem z wyboru i prowadzę życie jak w Madrycie...wino, kobiety i totalny święty spokój. Polecam ten sposób na życie wszystkim "samotnym" w związkach. Pozdrawiam wolnych i swobodnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perlla Re: A ja lubię byc singlem 28.08.07, 09:51 nie wierzę ci.. to gra pozorów... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: A ja lubię byc singlem 28.08.07, 09:59 grzech_o_1 napisał: > Kiedyś zapłaczesz. Co za czarnowidztwo?;) Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: A ja lubię byc singlem 28.08.07, 10:01 co zrobisz jak lata ''świetności''miną??? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: A ja lubię byc singlem 28.08.07, 10:02 rudkaaa napisała: > co zrobisz jak lata ''świetności''miną??? Umrę albo połóżę do trumny i poczekam na śmierć;) Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: A ja lubię byc singlem 28.08.07, 10:07 :)czasem trzeba czekać dłuuugo na tę''z kosą'':) może wcześniej załatwić panią dochodzącą z MOPS-u?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
facet_z_bmw Re: A ja lubię byc singlem 28.08.07, 10:08 Wtedy złożę ofertę matrymonialną "Przystojny i elegancki lecz nieco podstarzały Pan po 70-tce z długoletnim i bogatym bagażem doświadczeń jako singel pozna młodą i atrakcyjną (koniecznie!!!) Panią w celu codziennej pielęgnacji-miłość platoniczna gwarantowana" Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: A ja lubię byc singlem 28.08.07, 10:11 zapomniałeś podać te kilka cyferek z konta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.paproszek Re: A ja lubię byc singlem 28.08.07, 10:11 Szkoda , że jeszcze nie jesteś po 70 . Zrobiła bym szybciutko kanapki i pobiegła stać w tej dłuuuuuugaśnej kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: A ja lubię byc singlem 28.08.07, 10:16 proponuję jednak coś płynnego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: A ja lubię byc singlem 28.08.07, 10:11 jessssuu bylebyś dożył choć jednej odpowiedzi na ofertę ;DDD bo ponoć mężczyźni będący w stałych zwiazkach zyją dłużej... wiec mzsz spore szanse zemżeć wcześniej.. ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
facet_z_bmw Re: A ja lubię byc singlem 28.08.07, 12:23 Mężczyźni w stałych związkach żyją dłużej?...toć to jawna propaganda!!! W przeciwieństwie do nich my single uprawiamy chętnie i bez umiaru życiodajny sex do późnej starości, a sex wiadomo - odmładza i wydłuża życie proszę Pani "perlli"...NO! Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: A ja lubię byc singlem 28.08.07, 13:58 znaczy sugerujesz, że "związkowcy" nie uprawiają? to ja już wiem, dlaczego jesteś singlem...po prostu masz błędne informacje n/t zwiazków Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: A ja lubię byc singlem 28.08.07, 15:09 taaa.. dobij go jeszcze... ;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: A ja lubię byc singlem 28.08.07, 15:37 sama prawda, zaprzeczysz? poza tym, nie będę dobijac....dam mu szansę, żeby kiedyś odszczekał swoje słowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: A ja lubię byc singlem 28.08.07, 15:39 koffana nie zaprzeczę oj nieee... ;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: A ja lubię byc singlem 28.08.07, 15:07 badania nie były prowadzone przez mą skromna osobe, wiec nie ręcze za jej wiarygodność... ale znam takowych co sobie chwala ten stan "zniewolenia" Panie "facet_z_bmw"... ps. bmw to od "bardzo mały wóz"??? ;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: A ja lubię byc singlem 28.08.07, 16:02 tego wina to ja Ci zazdroszczę :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: A ja lubię byc singlem 28.08.07, 20:20 facet_z_bmw napisał: > Od 5 lat jestem singlem z wyboru i prowadzę życie jak w Madrycie...wino, > kobiety i totalny święty spokój. Polecam ten sposób na życie wszystkim > "samotnym" w związkach. Pozdrawiam wolnych i swobodnych. Ja też lubie być singlem. Niektorym to trudno pojac, ze zycie nie musi polegac na wspolnym lezeniu na kanapie, jak mam na to ochote to sie odsinglam, byle nie na dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
facet_z_bmw Re: A ja lubię byc singlem 29.08.07, 08:29 I o to chodzi (pozdrawiam dziewczynę.z.bagien)...ja tez jak mam ochotę to się odsinglam i na tym właśnie polega cały urok bycia singielkiem...kochani związkowcy!!! ---------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: A ja lubię byc singlem 29.08.07, 21:06 ;) lubię kiedy miłość nie uwiera mnie zbyt:], nie depcze mi po piętach i nie krępuje ruchów;] Odpowiedz Link Zgłoś
irmilka Re: A ja lubię byc singlem 29.08.07, 13:33 Jeżeli to jest Twój sposób na życie i jesteś z tego zadowolony to tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
tkaa19 Re: A ja lubię byc singlem 30.08.07, 17:33 gdybys mial najnowszego sportowego mercdesa bylbys intetesujacym facetem Odpowiedz Link Zgłoś