viviene 28.08.07, 11:03 tej miłości co przelotnym ptakiem gości,tylko czy jest to możliwe i czy unikniemy okaleczenia?............ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene Re: Nie żałujmy.... 28.08.07, 11:14 a nie da się tak wyjsc bez szwanku??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Nie żałujmy.... 28.08.07, 11:47 To nawet miło łaskocze, tak trochę powspominać tęsknie po latach... Czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
spotkanie_z_diablem Re: Nie żałujmy.... 28.08.07, 15:33 viviene napisała: > tej miłości co przelotnym ptakiem gości,tylko czy jest to możliwe i czy > unikniemy okaleczenia?............ po co żałować czegoś co przelotnie gości...??? możesz troszeczkę popłakać dla zasady, a do diabła z tą miłością...hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Nie żałujmy.... 28.08.07, 21:40 Czasami warto poświęcić wiele - dla paru chwil zwiewnego piękna... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Nie żałujmy.... 28.08.07, 23:30 I właśnie tak to trzeba odbierac??krótka chwila? zwiewne piekno? A co potem-wspomnienia o tej chwili??:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Nie żałujmy.... 29.08.07, 04:40 Chwile są zalążkiem, przyczynkiem, nadzieją na to, by przemieniły się potem w sekundy, minuty, godziny, doby i dni, Czyż nie tak? ...tak Świat zbudowano.... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Nie żałujmy.... 29.08.07, 08:45 no_okki ,w d....e mam cały świat, czy choc raz w życiu nie moge liczyc się tylko ja......światu to nie zaszkodzi a wrecz przeciwnie,zyska nastepnego zadowolonego,"szczęsliwego",oddanego światu,życiu itp.:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa999956 Re: Nie żałujmy.... 29.08.07, 06:09 Nie żałujmy...ważne że nas wogóle odwiedziła..! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Nie żałujmy.... 29.08.07, 08:46 prawda,półśrodki nie zawsze są dobre można się nimi zakrztusic:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nie żałujmy.... 30.08.07, 01:03 Oj Viv, a co jesli ten ptak niespodziewanie odfrunął.... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Nie żałujmy.... 30.08.07, 08:44 właśnie,właśnie,odfrunie ,nie zatrzymasz tego ptaka,nie nie bardzo mu zależy,żeby wysłchiwac tych szeptów a jak nie ma kto słuchac i tak w kółko.....odlatują,przylatują,życie.....nowy dzień,nowe możliwości... Pozdrawiam...V. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nie żałujmy.... 30.08.07, 09:16 to niech leci w p..du nie mam ochotu robić za ciepłe kraje :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Nie żałujmy.... 30.08.07, 09:25 +++++hahahhahahaha słusznie i to jest ta myśli,która była mi potrzebna ,:):):):):) Dzieki,,miłego dnia.. Jest super,,hahhahahhah. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nie żałujmy.... 30.08.07, 09:27 A wiesz zę mi też się lepiej zrobiło :) miło eże mogłąm CI poprawic humor, jakby co to jestem do usług :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Nie żałujmy.... 30.08.07, 09:38 Dobre! Mnie też się przyda złota myśl o ciepłych krajach :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Nie żałujmy.... 30.08.07, 12:01 ciepłe kraje,dużo słonca,usmiechy dla wszystkich a co? należy się nam.Reszta nie ma znaczenia albo bardzo niewielkie,żyjmy wię.:):): Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nie żałujmy.... 30.08.07, 12:46 niech odlatują ptaszyską, w końcu do nas też jakieś przylatują przezimować no nie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Nie żałujmy.... 30.08.07, 12:53 :):):):):):)no ogrzac się moga byle za długo nie zabawili bo tyle tego ptactwa wokół ,ech,,:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nie żałujmy.... 30.08.07, 13:06 tak w przelocie, na chwilkę byle jakiegoś gniazda nie zakładać błeee Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Nie żałujmy.... 30.08.07, 13:09 żadnego zagnieżdzania,jeszcze jakies pisklęta przywlecze,co to to nie,:):)wolne i niezależne ptasie związki. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nie żałujmy.... 30.08.07, 13:12 a potem karm takie rozwrzeszczane ptaszyska, trzeba mieć rękę na pulsie :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Nie żałujmy.... 30.08.07, 13:16 rozptaszy się to w kazdym kącie lokum,kupki pozostawia,i wyfrunie gdy pora przyjdzie smrodek zostawiając a ptaszysko w tym czasie u innej bawił bedzie niby przypadkiem do domu trafic nie umiał:):)):) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nie żałujmy.... 30.08.07, 13:26 tiaaaaaaa jak ten słowik z wierszyka o nie, nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Nie żałujmy.... 30.08.07, 14:14 nie nie nie,nie damy się hehehe:) nie ten port nie ta przystań.. Odpowiedz Link Zgłoś