Gość: mario2 IP: 217.7.150.* 06.07.03, 02:50 to prosze - nie baw sie w stratokurestwo, a zacznij myslec! Bierz prezyklad z Kitka i Mena- im to juz wychodzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: Wole, tfu- Bizon a tak w ogole IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 10:15 Oooo...czy Ty myslisz ,ze caly swiat dostosuje sie do ciebie? Ze uda ci sie wszystkich wytresowac? Kitka nie znam osobiscie wiec sie nie wypowiem a Men jest po prostu bardzo tolerancyjnym ,ugodowym facetem i w piety go caluj ,ze tak ci ciagle wybacza chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oj nieladnie samantko, nieladnie............... 06.07.03, 10:17 czyzbys sie, naszej bliskiej znajomosci wypierala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: oj nieladnie samantko, nieladnie............. IP: *.kabel.telenet.be 06.07.03, 10:39 men tolerancyjnym i ugodowym faciem niby???? przeciez ja pol godziny morde darlam w tym sklepie zeby jego tolerancja i ugodowosc mnie zauwazyla, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: oj nieladnie samantko, nieladnie............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 10:45 Może od tego czasu bardzo się zmienił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: oj nieladnie samantko, nieladnie............. IP: *.kabel.telenet.be 06.07.03, 10:53 a gdzie tam.....nawet nie urosl...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: oj nieladnie samantko, nieladnie............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 10:56 To o niczym nie świadczy, bo jak wiadomo - pozory mylą :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: oj nieladnie samantko, nieladnie............. IP: *.kabel.telenet.be 06.07.03, 11:14 a gdzie tam...w sklepie byl sam, pozory to go chyba tylko na zakupy wyslaly.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: oj nieladnie samantko, nieladnie............. IP: 217.7.150.* 06.07.03, 11:15 a kupowal moze piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: oj nieladnie samantko, nieladnie............. IP: *.kabel.telenet.be 06.07.03, 11:17 no my tam w koszyczkach sobie nie grzebali.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: oj nieladnie samantko, nieladnie............. IP: 217.7.150.* 06.07.03, 11:20 rozumiem- grzebalas mu w worku i pytalas czy - worek mosz nowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: oj nieladnie samantko, nieladnie............. IP: *.kabel.telenet.be 06.07.03, 11:23 no wora tez nie mial, ale wcale mnie to nie zdziwilo, bo mikolajki to w grudniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: oj nieladnie samantko, nieladnie............. IP: 217.7.150.* 06.07.03, 11:36 to menik bez worka mosznowego lata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: oj nieladnie samantko, nieladnie............. IP: *.kabel.telenet.be 06.07.03, 11:46 nie wiem, moze powierzyl do pilnowania kierowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: oj nieladnie samantko, nieladnie............. IP: 217.7.150.* 06.07.03, 11:49 to kierowce tez poznalas? Kurde Only... moze masz szanse na osobista sekretare szefa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: oj nieladnie samantko, nieladnie............. IP: *.kabel.telenet.be 06.07.03, 11:50 raczej nie mam szans......bo kierowcy nie bylo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: oj nieladnie samantko, nieladnie............. IP: 217.7.150.* 06.07.03, 11:58 Nie martw sie kierowca - on tylko prowadzi :o) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ kitek, tylko tym razem naukowo, bez męskich 06.07.03, 11:35 domysłów: o co temu m2 znowu chodzi, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: kitek, tylko tym razem naukowo, bez męskich IP: 217.7.150.* 06.07.03, 11:39 oj menik, mnie chodzi jak zawsze o to samo- motocykle, zgrywusiku :o) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ motocykle to możesz sobie obejrzeć w sklepach.., 06.07.03, 11:50 a na tamte Maszyny trzeba zasłużyć, O !:) p.s.: kto wie, kiedyś, jak będziesz grzeczny conajmniej przez tydzień, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: motocykle to możesz sobie obejrzeć w sklepach IP: 217.7.150.* 06.07.03, 11:52 te- dupek- ale ja nie mysle o kelnerkach Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: motocykle to możesz sobie obejrzeć w sklepach 06.07.03, 11:55 te - gupek, Tam sie myśli kompleksowo, niestety jeszcze nie dorosłeś to tego miejsca !:( :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: motocykle to możesz sobie obejrzeć w sklepach IP: 217.7.150.* 06.07.03, 11:57 Czy chodzi Ci o kompleks niemoznosci blizszego kontaktu z kelnerka.? To sie chyba powinno nazywac kompleksem menika :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 u ciebie meniku, tez taka onlowata pogoda? 06.07.03, 11:56 szkoda rowerka wyciagac:( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Kitek, u nas rewelacyjna pogoda od kilku dni, 06.07.03, 11:58 uciekliśmy na godzinkę do netu z upalnego słońca !:) kitek1 napisał: > szkoda rowerka wyciagac:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wy, to znaczy kto........................ 06.07.03, 12:00 a skad wogole, klikacie, z dominikany:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: a coś ty Kitek taki ciekawski, 07.07.03, 12:29 książkę piszesz, hę ?:) kitek1 napisał: > a skad wogole, > klikacie, > z dominikany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: u ciebie meniku, tez taka onlowata pogoda? IP: *.kabel.telenet.be 06.07.03, 12:00 ty kitek to zamiast rowera to nogi wyciagnij......wtedy nie tylko pogoda ale i atmosfera sie poprawi...... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jezeli chodzi o wyciaganie i rozkladanie.......... 06.07.03, 12:07 nie bede ci onlotko, w twoim nowym, gejszowatym wcieleniu, konkurencji robil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wole, tfu- Bizon a tak w ogole IP: 217.7.150.* 06.07.03, 10:57 Gość portalu: samanta napisał(a): > Oooo...czy Ty myslisz ,ze caly swiat dostosuje sie do ciebie? Ze uda ci sie > wszystkich wytresowac? Kitka nie znam osobiscie wiec sie nie wypowiem a Men > jest po prostu bardzo tolerancyjnym ,ugodowym facetem i w piety go caluj ,ze > tak ci ciagle wybacza chamstwo. *** ty sie juz nie wyleczysz z wlasnej glupoty- tluku :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Wole, tfu- Bizon a tak w ogole IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 11:40 Ty mario jednak nieroformowalny jestes ,ale to chyba tak jak z tym wciskaniem ubranka rozmiar 36. Mozesz mnie tylulowac jak ci sie podoba,wyzywac mnie od idiotek i tlukow ,zupelnie mnie to nie rusza,tak wiec jesli sprawia ci to az taka przyjemnosc to prosze bardzo.Dajesz tym wylacznie swoadectwo o sobie . Kitek....a to my sie znamy? Hmmmm.....no,chyba ze z poprzedniego wcielenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Wole, tfu- Bizon a tak w ogole IP: 217.7.150.* 06.07.03, 11:43 Oj gluptasie, ja cie nie wyzywam, tylko nazywam. Tak samo jak rzeczy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ no i wydało się wreszcie.., 06.07.03, 11:53 Samanta i Kitek, fiu, fiu - ciche wody z nich, O !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: no i wydało się wreszcie.., IP: 217.7.150.* 06.07.03, 11:55 a Ty co myslales? Ze Samantka bedzie sie do konca zycia gromnica poslugiwac? NIE! Ona jest baba postepowa! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a samcia, udaje ze nie pamieta.................... 06.07.03, 11:57 przedtsawialem jej sie przeciez, i przed i po:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: a samcia, udaje ze nie pamieta............... IP: 217.7.150.* 06.07.03, 12:02 a w trakcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 w trakcie, sie nie gada................. 06.07.03, 12:05 -czy pani rozmawia z mezem, w trakcie stosunku? -jezeli, akurat zadzwoni, to owszem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: w trakcie, sie nie gada................. IP: 217.7.150.* 06.07.03, 12:12 kurde Kitek- to wylanczaj im komorki przed stosunkiem. po co maz ma psuc przyjemnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: w trakcie, sie nie gada................. IP: *.kabel.telenet.be 06.07.03, 12:19 nie doradzaj tak bardzo kitkowi, przeciez nie moze zawiesc pacjentki, a wylaczony telefon nie daje wibracji...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: w trakcie, sie nie gada................. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 12:19 Powiem krotko: Kitek-niepoprawny marzyciel mario- kiedys taki byl na Ft ale zadusila go wlasna zolc i piana ...no i szyszka mu w dupe posmiertnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Niech Cie, Marys, o moje myslenie... IP: *.net81-67-46.noos.fr 06.07.03, 17:42 ...szan. glowa nie boli, malo jednak zrozumiales chyba z mojego pisania bo znow tradycyjnie dostalo sie Wrewowi i Samancie. Wrew jest facetem i nie bede go bronil, ale powiem Ci, ze nieladnie jest wyrazac sie w taki sposob o naszej milej kolezance z forum, nie o niej jednej zreszta... Powtarzam raz jeszcze : przeraza mnie u Ciebie brak tolerancji bo kazdy (lub prawie) kto nie zgadza sie z Toba badz nie podoba Ci sie z takiego czy innego powodu jest automatycznie debilem, kretynem, volksdeutch'em, palantem lub kurwa. A teraz w TV Polonia kolejny odcinek "M jak milosc", wybacz wiec, ze wole to od pisania do Ciebie i o Tobie :-) JbM Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a u nas, bizoniku M jak...................... 06.07.03, 18:06 monidlo, dzisiaj, zaluj to jest, dopiero film:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a u nas, bizoniku M jak...................... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 19:52 I dokladnie...szkoda slow bo mario jest nieroformowalny i w swoich wiejskich pogladach powtarza sie jak zdarta plyta.Tu nie ma co klawiatury na niego zdzierac ,czas oddac go w rece zawodowca...kitka. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ale, zrobcie skladke na marysia.................. 06.07.03, 19:56 ja drogi, jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: ale, zrobcie skladke na marysia.............. 06.07.03, 19:59 To zupełnie jak Wietnamczycy w detalu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: nie pamietam tej wojny.............. 06.07.03, 20:11 Bo też nie o wojnie tu mowa, tylko o Wietnamczykach spod Stadionu X-lecia, co obniżają ceny w hurcie :) A u Ciebie co, żadnych zniżek, żadnych promocji? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a bo ty, tam walczysz, faktycznie zapomnialem..... 06.07.03, 20:15 za marysia biore extra stawke, jak za wszystkich czerwonych, co "bezplatnej" sluzby zdrowia, stanowiskami i peugotami bronia, vide ex komunista i minister lapinski:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: a bo ty, tam walczysz, faktycznie zapomnialem 06.07.03, 20:27 Sęk w tym, że za wiele na nich nie zarobisz, bo oni wszyscy święcie wierzą we własny zdrowy umysł. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 i to jest ich, i tych co ich wybrali problem...... 06.07.03, 20:29 ale ja do tego, dokladac nie bede:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: i to jest ich, i tych co ich wybrali problem. 06.07.03, 20:34 A ja bym chętnie dołożyła, co by poniektórych do czubków zawczasu zapakować :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nic za darmo..................... 06.07.03, 20:36 ja jako liberal, za kase zrobie wszystko, z przyjemnoscia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: nic za darmo..................... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 21:34 Jesli Kitek gwarantujesz pozytywne efekty terapii jestem sklonna zrzucic sie na ten zbozny cel...dla dobra calego spoleczenstwa czasami trzeba ponosic ofiary.A swoja droga nie wiedzialam ,ze jestes taka pazera na szmal.Moglbys jednak jakas ulgowa taryfe zastosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a za to co teraz, chlapnelas glupio............... 06.07.03, 22:09 zadnej taryfy ulgowej nie bedzie, a kase, jak zawsze na marysia, zbierajcie na czorta konto, moze znowu, jakies SLD-owskie przekrety, z tego wynikna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a za to co teraz, chlapnelas glupio.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 22:11 wiesz co? mam to w nosie w takim razie.Niech juz sobie on zdurnieje do konca...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ale kutwa jestes...................... 06.07.03, 22:17 rzucilalbys czorcikowi na konto, groszem na marysia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom witam doborowe towarzycho IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 22:20 wpadłam i ... nic nowego:) Ale fajnie Was widzeć w kupie. A na mario trzeba spojrzeć jak na przypadek kliniczny z instynktem samozniszczenia. Kituś nie masz ochoty na habilitację albo co.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 siemanuchna, pompidelko.......................... 06.07.03, 22:22 wiesz gdzie ja mam, tzw. kariere, kiedyz baltyczek, pow. 20-go stopnia, sie zagotuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Eee tam, z gotowaniem IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 22:24 nie pamiętam już, kiedy to ja baltyczek ostatnio widzialam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom na mojej ulicy IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 22:33 wre i kipi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: siemanuchna, pompidelko...................... IP: *.kabel.telenet.be 06.07.03, 22:26 no skoro kitek nie lewy to moze za bog mu zaplac sie zgodzi????? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 zapomnij only.................................. 06.07.03, 22:29 biskupom, ciala tez, nie daje:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: zapomnij only................................ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 22:36 Ty kitkowaty wredota jezdes straszna! zamiast poratowac bliskiego kupmla w obawie zeby nie dokonal autodestrukcji( co wlasciwie czyni od dluzszego czasu!) to nic jeno o honorarium myslisz! jak ci nie wstyd! A gdzie jakis humanitaryzm,milosc do blizniego etc? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 daj kase, jak taka humanitarna jestes............. 06.07.03, 22:38 ja zrobie reszte:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: daj kase, jak taka humanitarna jestes........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 23:00 jestem humanitarna.......dobij go zeby sie nie meczyl Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 liberalem jestem, a nie faszysta-komunista........ 06.07.03, 23:02 morduj sobie sama:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: liberalem jestem, a nie faszysta-komunista... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 23:04 dlaczego morduj? za eutanazja jestem tylko.Odlacz mu rurke z piwem i ..finito. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 no to, rob to sama..................... 06.07.03, 23:06 jak mnie wqrzaja babole, ktore cos mi robic karza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: no to, rob to sama..................... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 23:10 Alez ja nie karze ,ja tak tylko z dobrego serca zeby ulzyc Twojemu koledze:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: zapomnij only................................ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 22:41 Samcia, wiem, że masz dobre serduszko... tyko czy nie lepszy pożytek wykorzystać je dla obrony muszek owocówek albo w walce z mordercami komarów??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: zapomnij only................................ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 23:02 jasne...lepiej dac na schronisko dla bezdomnych zwierzat ,one przynajmniej maja serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: zapomnij only................................ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 23:12 Mario też ma serce. Tylko nieźle popierzone w mózgownicy. Ale to, że tak powiem, nie nasze małpy, nie nasz cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: zapomnij only................................ IP: 217.7.150.* 06.07.03, 23:17 ja ma serce i mam mozg w przeciwienstwie do ciebie plotkarski podciepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: zapomnij only................................ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 23:21 mogę być plotkarą, zawsze to jakieś zaistnienie w towarzystwie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: zapomnij only................................ IP: 217.7.150.* 06.07.03, 23:25 jasnew, a tym bardziej, ze jedyne. Daj se duper wylizac przez plotkarza nr1- Iksa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: zapomnij only................................ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 23:29 Nie uwazasz Pom ,ze marysiowi zupelnie nerwy siadaja? ja mu wroze rychly wylew jesli nie zacznie panowac nad emocjami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: zapomnij only................................ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 23:30 niech sobie pochula, mam dziś chwilę na tanią zabawę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: zapomnij only................................ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 23:29 Już dałam - jesteśmy kochankami od roku, nie wiedziałeś? U kogo ty się zaopatrujesz w inforacje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maroi2 Re: zapomnij only................................ IP: 217.7.150.* 06.07.03, 23:30 u Iksa, a moze u Czorta? bo to to samo gowno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: zapomnij only................................ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 23:33 lepiej nie babraj się z gównie zatem i wąchaj swoje stokrotki z pierwszego filtrowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: zapomnij only................................ IP: 217.7.150.* 06.07.03, 23:37 i to robie, ale TY juz niestety tylko don wachania wlasnego goowna sie nadajesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: zapomnij only................................ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 23:43 nie wiem, ale czy masz świadomość, że nazywając mnie gównem, poprzez coś tam jeszcze, dochodząc do kurwy i paru innych epitetów dajesz mi tanią rozrywkę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: zapomnij only................................ IP: 217.7.150.* 06.07.03, 23:47 mam te swiadomosc, bo tylko na tania rozrywke cie stac- plotkarska kreaturo- kiedys zwana kolezanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: zapomnij only................................ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 23:53 stać mnie na droga rozrywkę dosłownie i w przenośni, w przeciwieństwie do Ciebie, ale takie małe a cieszy, nie moge sobie darować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: zapomnij only................................ IP: 217.7.150.* 07.07.03, 00:06 jasne, tym bardziej ze bawisz sie cudzym kosztem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: zapomnij only................................ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 00:11 hihi:) a teraz brzdąkamy kiepsko odwołując się do mojego sumienia:) cudownie, hihihi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: zapomnij only................................ IP: 217.7.150.* 07.07.03, 00:13 jestes smieszna Marzenko. A moze nawet .... eh - brak mi epitetow :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: zapomnij only................................ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 00:18 Jestem tylko trzeźwa, Maryś, tylko trzeźwa.:) I dobrze się bawię cudzą śmiesznością, zamiast zapowietrzać się z oburzenia.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: zapomnij only................................ IP: 217.7.150.* 07.07.03, 00:22 bo jestes jaka jestes- rozplotkowana i to wszystko, Marzenko. A prawnikom ponoc to nie przystoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: zapomnij only................................ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 00:25 Jestem rozplotkowana bardzo. A prawnikiem już nie jestem - zmieniłam profesję. To tak z najnowszych plotek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: zapomnij only................................ IP: 217.7.150.* 07.07.03, 00:27 Gratulacje, a tymczasem- DOBRANOC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: zapomnij only................................ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 00:30 Dobranoc.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta ty zlamasie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 23:41 jak smiesz cokolwiek gadac na czorta?! Tyle dni pierdolony darmozjadzie trzymala cie w swoim domu a ty teraz ja publicznie wyzywasz? Ty jebany ,skurwialy karzelku! Ty kreaturo ludzka z wypalonym alkoholem mozgiem! Obiecalam kiedys ,ze nigdy nie bede nikomu zle zyczyc,ale chuj z tym,nikt mi czorta obrazac nie bedzie!!!!!!!!!!! Zycze ci padalcu zeby nastepnym razem nie znalazla sie ani jedna osoba ktora wyciagnie do ciebie reke ! Poznaj smak samotnosci i ilozacji zlamasie!I niech sie tak stanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: ty zlamasie IP: 217.7.150.* 06.07.03, 23:43 dalas wlasnie swiadectwo swojego czlowieczenstwa. Bez komentarza pitekantropie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ty zlamasie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 23:48 won smieciu! Dla mnie jestes trupem juz.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: ty zlamasie IP: 217.7.150.* 06.07.03, 23:50 a ty nie tylko dla mnie intelektualna kurwa, sory za obrazenie kurw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ty zlamasie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 23:58 Tak? Przeciez to ty sie pchales do mnie zlamasie z lapami i ryjem juz na 1 spotkaniu w Vikingu,wiec kto tu jest kurwa? Byles wtedy pizdzielcu z maryjka!!!!!!! Kiedys cie uprzedzalam gnojku ,ze zaczne mowic i nie trzeba bylo czorta ruszac,bo wtedy nerwowa sie robie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: ty zlamasie IP: 217.7.150.* 07.07.03, 00:07 jak sie robisz nerwowa, to nposkrob se w kroku, tylko nie zapomnij odmiesc pajeczyn poldebilko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ty zlamasie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 00:13 won ,bo bede dalej mowic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: ty zlamasie IP: 217.7.150.* 07.07.03, 00:14 a mow, co mnie obchodzi to, co dziwka portowa ma do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ty zlamasie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 00:29 ciebie moze nie,ale inni chetnie posluchaja.......z pewnoscia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ty zlamasie IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 00:32 posłuchamy, posłuchamy:) chociaż to żałosne ale noc dzisiaj taka czarna, pobawimy się w noc duchów, będzie o czym rano gadać aż do niedzieli:) Odpowiedz Link Zgłoś