szithapens 06.09.07, 19:25 Witam.Wlasnie zrezygnowałam z wyjscia na miasto ale nie chce spedzic wieczoru samotnie wiec jezeli macie ochote pogadac to zapraszam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szithapens Re: Pogaduchy 07.09.07, 17:04 Trzeba pomyslec o zakupie pontonu jezeli tak dalej bedzie:) Dzis rano byla taka ulewa,ze nawet moj pies zrezygnowal z wyjscia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kate_bee_girl Re: Pogaduchy 07.09.07, 22:18 a mogłam wyjść dziś.. a tak- dół się pogłębia, i jakoś tak.. smutno. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Pogaduchy 08.09.07, 22:44 kate_bee_girl napisała: > a mogłam wyjść dziś.. a tak- dół się pogłębia, i jakoś tak.. smutno. > pozdrawiam :) lepisj sie smiac niz plakac, jak mi to powiedziala kiedys mocno zmeczona zyciem pani w parku podczas piwa picia (ech te czasy liceum) glowa do gory pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kate_bee_girl Re: Pogaduchy 09.09.07, 22:22 tyle, że czasem ciężko ten uśmiech wskrzesić... po prostu mięśnie twarzy nie drgną ni krztyny...kiedy w głowie takie zamęty pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś