Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 22:29 PADL MI SYSTEM MOZE UDA MIE SIE TO WYSLAC.kOMP.TRUP DO JUTRA PEWNIE!PISZTA MAILE,MOZE UDA SIE ODEBRAC! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sw_mikolaj Re: BIZON I RESZTA LAKI 12.12.01, 22:32 masz nowego kompa z linukskiem, do odebrania w porcie, pod choinka, olej winde, Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: BIZON I RESZTA LAKI 12.12.01, 22:33 oki, dziouszka, emalie slac bede! jak ty przezyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: BIZON I RESZTA LAKI 12.12.01, 22:39 trzim sie dziouszka! bydymy laki pilnowac, coby obce nie wlazly, zaroz ivana tu prziprowadza, lon juz na obcych szczeko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: BIZON I RESZTA LAKI IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 22:43 Będę monitorować z powietrza. A jakby co to... wiecie, krowa nie wróbelek. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: BIZON I RESZTA LAKI 12.12.01, 23:21 Bizon, zubrze jeden, tu sie z nas, krowek wysmiewa takie os tam trzyjajeczne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: BIZON I RESZTA LAKI IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 23:25 Kroweczki moje, Krasule o poczciwych pyskach i pelnych wymionach, kto smie wysmiewac sie z naszej laczki ???!!! Pod racice go (ja) ! Czorcie, widlami, widlami i do kotla ! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: BIZON I RESZTA LAKI 12.12.01, 23:28 a jezd tu takie cus potrojnezero chiba! No, zebym ja go dorwala w swoje lapy!!! pieklo, szatani, co by to bylo!!!! zero, ty juz sie boj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: BIZON I RESZTA LAKI IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 23:41 Utopimy go w "Zywcu", bedzie mial piekna smierc.... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: BIZON I RESZTA LAKI 13.12.01, 00:06 Bizonie drogi, toz to chuj jezd! i ty chcesz tyle zywca marnowac? opamietaj sie chlopie! na takie zero? Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: BIZON I RESZTA LAKI 13.12.01, 00:27 czort napisał(a): > a jezd tu takie cus potrojnezero chiba! No, zebym ja go dorwala w swoje lapy!!! > pieklo, szatani, co by to bylo!!!! > zero, ty juz sie boj!!! mleko tej krowy nie potrzeba wstawiac do lodowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: BIZON I RESZTA LAKI IP: *.abo.wanadoo.fr 13.12.01, 00:29 mlekA, "A" na koncu, panie potrojnezerozeznaczkami.... Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: BIZON I RESZTA LAKI 13.12.01, 01:21 Gość portalu: Bizon napisał(a): > mlekA, "A" na koncu, panie potrojnezerozeznaczkami.... dziekuje,zmeczenie tworcze,kolego orto-pedyczno-kopytny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta witam ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 15:02 Cala lake i jej bywalcow! trzymajta kciuki kochani bo o 16-ej zaczyna sie druga runda walki informatyk-komputer! W razie czego niech Bozia da mi zawzietosc co bym chlopu genitalia skalpelem pochlastala!drugiego takiego dnia juz nie przezyje z pewnoscia! kocham was krowki-siostry moje i caluje w laciate mordki!!! Bizooon!Nie popuscilo ..caly czas ...:))) Sam,wyjdz na swiatlo dzienne!!!! urznij sie z krowkami I Bizonkiem!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: witam ! IP: 204.174.215.* 14.12.01, 17:20 Zrobilem tak jak chcialas i co?! Musialo mnie to swiatlo zupelnie oslepic bo nikogo tutaj nie widze. Znow przemykasz po roznych watkach jak ten Przemyk. Tak jeszcze chwile postoje; siadac sie tutaj boje; i jak mi wzrok nie wroci bede musial wystukac swoja biala laseczka droge do mojej jaskinnej laczki. Hej, podziemna laczko ty moja! Chcialem Czorcicy podziekowac za 'psa'. Jutro wyprowadze go na spacer i zobacze czy taki dobry jak mowi. Sam Odpowiedz Link Zgłoś