leziox 07.09.07, 23:26 Zielone ludziki chodza po powierzchni Slonca i przekopuja je koparkami.Stad biora sie ciemne plamy na Sloncu.A my myslimy,ze jest tego inna przyczyna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:02 Ale skoro wy nie macie tego rodzaju wizji,to bede tutaj prowadzil moj dialog sam ze soba i juz.Tez sobie poradze zeby dopisac do setki... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:09 No a jak,pewnie ze je widzialem,bo skad niby mialem wiedziec co one z tym sloncem wyprawiaja?A zasuwaja akordowo,rabunkowa gospodarke prowadza i jak nic,w pare lat calkiem nam zarówke zgasza i wtedy przestaniemy sie smiac... Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:11 to skoro już nawiązałeś z nimi kontakt, to pogadaj z nimi, żeby tego więcej nie robiły... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:18 Na dragach marki Glen Grant.To skutkuje... Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:19 zapominanie o ludzikach? jak widać - nie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:20 nieeeeeeee te ludziki to po tym widać oczyszcza ciało i umysł:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:24 skoro aż tak oczyszcza, to może sobie też skoczę po butelkę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:26 i wymienicie poglądy na temat teorii powstawania plam na Słońcu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:31 lacido napisała: > i wymienicie poglądy na temat teorii powstawania plam na Słońcu :))) ja to bardzo chętnie wymienię jeszcze poglądy na temat skończoności wszechświata ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:33 a zagadnienie czarnej dziury moze Was wciągnać :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:34 a wiesz, że to chciałam napisać, ale się powstrzymałam, bo nie wiedziałam jak to zostanie odebrane ;PPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:35 aaaaaaa i nad czym się tu zastanawiać :P teraz prawa autorskie moje :D Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:36 dobra, może być i trójkąt bermudzki :) też ciekawy temat, czarne dziury zostawiam Tobie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:47 tylko nie mów, że też Ci się z czymś skojarzyło ;P Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:38 Niczego nikomu nie chcialem wyjasniac-powiedzmy ze sam sobie wytlumaczylem.W koncu jak chcialbym kogos wyzwac od nieukow to wyzwalbym i niepotrzebne mi jakies tam niedomowienia,czy aluzyje... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:46 W koncu jestem facetem,a ci mysla jak wiadomo tylko jednym narzadem... Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:48 o to tak jak kobiety :) ...tylko i wyłącznie jednym... mózgiem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:54 I tym sie wlasnie roznimy,a roznice przeciez przyciagaja sie znakomicie. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 08.09.07, 23:05 No coz-katharsis czyli oczyszczenie pora zaczac.Flaszka otwarta,a i ja otwarty na propozycje.Szczegolnie te nieprzyzwoite.Tylko nie mowcie zebym ja...ten tego...sam siebie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 08.09.07, 23:41 W kazdym razie siedze tutaj,nikt nic nie marudzi,bo wszyscy nagrzani.Wprawdzie zostalo jeszcze troche wpisow do setki,ale dam rade.Nie wierzycie?No to zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Zielone ludziki 08.09.07, 23:46 Lezio, zrób fotkę tym zielonym ludzikom, a wtedy starczy nam na oczyszczanie do końca dni swoich:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 08.09.07, 23:53 A czy ty myslisz Crimen,ze na sloncu bedzie aparat jeszcze funkcjonowal?Nawet najlepsza cyfrowkie szlag trafi przy takim goracym lecie.Wiec jak mam niby fotkie zrobic?O,juz wiem.Ja te ufoludki po prostu narysuje! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 09.09.07, 00:02 A zielone ludziki dalej daja tymi koparkami.Zeby pokrzyzowac ich plany,trzeba byloby wyslac ekspedycje karna na Slonce.Mysle ze w POlsce znalezlibysmy sporo kandydatow,niekoniecznie ochotnikow.Wiecie o kim mysle?Hehehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Zielone ludziki 09.09.07, 00:15 Z całym szacunkiem, ale za Twoje rysunki żadna gazeta nie wyłoży dużej kasy i Wielkie Oczyszczenie pójdzie się j...ć. Coraz trudniej lekko żyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Zielone ludziki 09.09.07, 18:27 Kogo ja widzę :) Toż to istny cud :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Zielone ludziki 09.09.07, 20:29 Niech zgadnę. Zielonego ludzika???;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Zielone ludziki 09.09.07, 20:53 crimen napisał: > Niech zgadnę. Zielonego ludzika???;))) O rany!!! Chory jesteś na coś? :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Zielone ludziki 12.09.07, 16:45 crimen napisał: > Lezio, zrób fotkę tym zielonym ludzikom, a wtedy starczy nam na > oczyszczanie do końca dni swoich:) Łolaboga, Crimek się objawił... ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Zielone ludziki 09.09.07, 15:32 ja to jak zwyklę się nie załapałam na najlepsze, było od tego: a i ja otwarty na propozycje.Szczegolnie te nieprzyzwoite - zacząć a nie od ludzików Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:26 W takich plomykach to sie ludzikom cos przyda na prawdziwe katharsis czyli oczyszczenie.Tak to duchowe jak i cielesne...A i zmysly plona lepiej po takiej mieszance. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:29 katharsis czyli oczyszczenie. dzięki za dyskretne wyjaśnienie jak krowie na miedzy bo my tu takie nieuki granatem od pługa oderwane :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:33 po mieszance oczyszczenia duchowo-cielesnego? ale nie da się jednocześnie oczyścić duchowo i cieleśnie ;P bo Twoim sposobem zatruwasz ciało ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Zielone ludziki 09.09.07, 21:03 leziox napisał: > Ale skoro wy nie macie tego rodzaju wizji,to bede tutaj prowadzil moj dialog sa > m > ze soba i juz.Tez sobie poradze zeby dopisac do setki... Do setki jeszcze masz dalekooooooooooo Lezio :) .....myslisz, ze sam dasz rade? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Zielone ludziki 09.09.07, 18:26 leziox napisał: > Zielone ludziki chodza po powierzchni Slonca i przekopuja je koparkami.Stad > biora sie ciemne plamy na Sloncu.A my myslimy,ze jest tego inna przyczyna... Lezaiczku Kochany.... nie pij więcej :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 09.09.07, 20:39 Kochaneczko,wtedy kiedy napisalem pierwsze slowa do tego watku,bylem trzezwy jak swinia.Pewnie dlatego bylo mi gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Zielone ludziki 09.09.07, 20:56 leziox napisał: > Kochaneczko,wtedy kiedy napisalem pierwsze slowa do tego watku,bylem trzezwy ja > k > swinia.Pewnie dlatego bylo mi gorzej... No tak... Też nie lubię trzeźwieć :D Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 09.09.07, 21:09 To wszystko te zielone ludziki robia,specjalnie nasylaja na nas mocny ankohol zebysmy nie trzezwieli i nie zaobserwowali ich jak oni nam energie kradna ze slonca. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Zielone ludziki 10.09.07, 21:14 leziox napisał: > To wszystko te zielone ludziki robia,specjalnie nasylaja na nas mocny ankohol > zebysmy nie trzezwieli i nie zaobserwowali ich jak oni nam energie kradna ze sl > onca. Chyba wypij więcej :P Prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Zielone ludziki to normalka 09.09.07, 21:37 i rzecz oczywista, ale czy ktoś mi może wytłumaczyć, skąd się biorą knury w lesie? Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Zielone ludziki to normalka 09.09.07, 21:42 Sa jeszcze tzw. "Giftzwerge" Leziox pewnie wie, skad one sie biora:)) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zielone ludziki to normalka 09.09.07, 21:53 Poproszę o przetłumaczenie na nasze tego "Giftzwerge", bo Lezio może i wie, ale Debi z pewnością nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Zielone ludziki to normalka 09.09.07, 22:00 Gift - trucizn Zwerg - krasnal Razem zlozywszy - zlosliwiec... :) Troche dziwne tlumaczenie..ale wiesz jak to jest z obcym jeyzkiem, czasem nie da sie doslownie przetlumaczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki to normalka 11.09.07, 23:44 Giftzwerg to takie wyjatkowo zlosliwe bydle,w zwiazku z ktorego zachowaniem i widokiem nóz sie sam w kieszeni otwiera.A knury w lesie?To proste.Uciekaja od rolnikow zeby sobie na dziczyznie pofolgowac a potem wracaja do zagrod aby sie nazrec i miec sily do dalszego folgowania na dziczyznie.Ot,tak jak i faceci... Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Zielone ludziki to normalka 12.09.07, 09:31 Znaczenie Giftzwerg`a...na niemiecka jedynke...zdales:)) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zielone ludziki to normalka 12.09.07, 15:44 Bedziecie sie teraz testowac po niemiecku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Zielone ludziki to normalka 12.09.07, 15:42 Cos mi sie nie zdaje, Leziu, zeby one uciekly. One raczej zostaly wyrzucone na zbity pysk, bo knur w zagrodzie do niczego nikomu nie jest potrzebny, a co dopiero dwa. Na mieso sie nie nadaja, co najwyzej do rozplodu, o ile komukolwiek przyszloby do glowy zalozyc swinskie przedsiebiorstwo rozplodowe, a to jest raczej malo prawdopodobne, bo zwykle na cala wies wystarczy 1 jurny knur. Ciezkie jest zycie knura, gdzie mu tam do ufoludka! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Zielone ludziki 12.09.07, 16:38 Leziu, setka miała być.... Dawaj dalej, jutro poczytam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 12.09.07, 23:18 No co no co,wracam z dalekich wypraw to i pisac nie bylo kiedy o czymkolwiek.Nawet spotkalem zielone ludziki w drodze,ale bez koparek tylko z lizakami.Na pewno byly to wspólasy tych co kopia n aSloncu bo tez cos ode mnie chcieli,ale w koncu nie mieli sie do czego przyczepic i puscili mnie wolno,widac nie chcieli skandalu. A setka bedzie i to zaraz.Na zdruffko mord i mordeczek forumowych. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Zielone ludziki 13.09.07, 09:17 Ty to masz intensywne życie, Leziu... ;) Seteczka za zdruffko poszła i znów Ci się wątek urwał... Wena od Ciebie odeszła? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 16.09.07, 00:03 Nic ode mnie nie odeszlo,tylko po piatkowym walnieciu sie w glowke troche cierpialem,bo mnie krew zalala i to tak naprawde.Juz zaczalem sie bac ze do reszty zmadrzalem.Ale dzisiaj po wywaleniu flaszki scotcha idzie mnie zdecydowanie lepiej i czuje ze znowu widze zielone ludziki,dalej babrajace sie na budowie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Zielone ludziki 17.09.07, 10:45 Leziu, uważaj na siebie... Kto, jeśli nie Ty, będzie nam publikował regularne raporty na temat postępów prac budowlanych w wykonaniu ekipy zielonych? Dokopali się do czegoś? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Zielone ludziki 12.09.07, 23:46 No to do tej setki :) Ale żeby nie było ze tylko nabijam to tak a propos słonecznych ludków to piękna u mnie była pogoda słoneczna na maksa - szok po tym koszmarnym deszczu, prawie zapomnialam ze jesień mozę być taka piekna :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 16.09.07, 00:17 A zreszta i tak nikogo nie ma,bo wszyscy zalani w trupa w miejscach dowolnych wlocza sie po miescie i tylko ja samotny,porzadny,jak czlowiek w domu dopalam resztki dopalacza i czuje sie poniekad szczesliwy a z drugiej strony jeszcze bardziej samotny niz ludziki zielone bo one to chociaz w pare sztuk pracuja koparkami... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 17.09.07, 13:18 Dzisiaj stala sie prawdziwa tragedia dla ludzikow bo podczas slonecznej nocy przylecialy ze wschodniego niebosklonu inne ludziki,tym razem czerwone i podiwanily zielonym ludzikom dwie koparki i spychacz.Teraz zielone ludziki siedza w kupie i cos tam radza,popijajac dziwny,nieulatniajacy sie w wysokiej temperaturze plyn,ktory poprawia im humor.Na razie wiec zanosi sie na dobra pogode do czasu wykolowania nowych koparek. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 18.09.07, 15:16 Tymczasem zielone ludziki,nudzace sie z racji przymusowej przerwy,spogladaly ciekawie w kierunku nedznej,sparszywialej planetki,smiesznie nazywanej Ziemia,gdzie istoty zwane Ziemianami poswiecaly sie najbardziej lubianej przez nie czynnosci,czyli mordowaniu innych istot,oraz ich dreczeniu w najbardziej wymyslny sposób.To sie zielonym ludzikom niekoniecznie spodobalo,bo wyobrazily sobie,co i je moze spotkac,jezeli odetna dla Ziemi centralne ogrzewanie a ziemskie istotki zapragna zemsty.Inne,tymczasowo nie mordujace sie istoty z Ziemi zajete byly chlaniem plynu,co sie pali,inaczej zwanego C2H5OH,a niektore byly do tego tak zwariowane,ze wypisywaly na dodatek jakies bezsensowne historie na smiesznym forum towarzyskim w dzienniku codziennym zwanym „Wyborcza“ktora nie wiadomo wprawdzie przez kogo zostala wybrana,ale taka juz byla od wielu lat ziemskich. Jako ze po obserwacji Ziemi zachcialo sie zielonym ludzikom rzygac,zajely sie planowaniem napadu na ludziki czerwone,zeby odebrac im ukradzione sprzecicho i dalej zaczac przekopywac Slonce zeby byly na nim plamy. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 22.09.07, 01:56 Przerwa na papierosa.Jak wiadomo,na powierzchni Slonca mozna sobie niezle zajarac.Koparki wrócily z powrotem,czerwonym zielone nakladly po ryju i znowu moga sobie zaczac przekopywac,bo juz dawno ciemnych plam nie bylo.Ale na razie spoko,ruszy wszystko w poniedzialek rano. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 23.09.07, 22:31 Niedziela.Zielone ludziki w niedziele tez nie pracuja. Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Zielone ludziki 24.09.07, 10:08 leziox napisał: > Przerwa na papierosa.Jak wiadomo,na powierzchni Slonca mozna sobie niezle > zajarac.Koparki wrócily z powrotem,czerwonym zielone nakladly po ryju i znowu > moga sobie zaczac przekopywac,bo juz dawno ciemnych plam nie bylo.Ale na razie > spoko,ruszy wszystko w poniedzialek rano. Poniedzialek juz nastal....czas obudzic zielone ludki...Lezio:))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 24.09.07, 12:25 Byla burza fotonowa,a wiatr sloneczny tak wial,ze ludziki glosno przeklinaly parszywa pogode i zimno,bo przy 5 milionach stopni jak nic mozna zlapac grype albo inny nieprzyjemny katar.Ale nie daly sie tym speszyc,bo po paru miarkach slonecznego plynu,co to tak bardzo rozwesela,zaczely znowu kopac i krasc nasza w koncu energie. Niestety,jeden z ludzików w tej calej euforii wjechal koparka w czarna dziure kosmiczna co sie nieopodal otworzyla i zniknal po drugiej stronie wszechswiata,krzyczac w locie do kolegow ze sie zobacza za pare milionow lat i zeby czekali z zagrycha.Wiec teraz znowu sily robocze nieco oslabione ale cos trzeba robic,Ludziki tymczasem pakuja energie sloneczna w beczki i wywoza do swojego goracego swiata,gdzie mozna za energie dostac taka kase jaka nam sie na naszej malenkiej i zawszonej Ziemi nigdy nie zamarzy nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Zielone ludziki 24.09.07, 13:04 no i znowu wszystko kreci sie o....cash...ech zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 27.09.07, 00:42 Przerwa na dymanko.Zielone ludziki tez to lubia,w koncu myslace istoty z nich sa.Jak skoncza to znowu zreferuje co robia,bo na razie pisac az wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Zielone ludziki 27.09.07, 09:02 Raz na trzy tygodnie .....hmmmm...to slaba srednia....ale ja sie nie znam na zielonych ludkach......ale dobre i to..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 27.09.07, 21:25 Gdybys mogla zyc pare milionow lat,tak jak zielone ludziki,to 3 tygodnie znaczylyby dla ciebie tyle co mrugniecie oka... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Zielone ludziki 27.09.07, 21:34 Dobre rozwiazanie sobie wymysliles:))) ...no ale jak wspomnialam, ja sie na zielonych nie znam:)) Ciekawe.... jak dalej potocza sie ich losy?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 29.09.07, 20:48 Któregoś dnia zielone ludziki jak zwykle zajęte były szabrowaniem wrednym Ziemianom bezcennej energii którą w głębi kosmosu wymieniali na kasę.Coś jednak się nie zgadzało i doszło do dyskusji,która zamieniła się we wredną bójkę między ludzikami.Paru z nich zaczęło innych oszukiwać i wiadomo było,że tak się to skończy.W ruch poszły wszelkie możliwe narzędzia.Łopaty,kilofy,roztopione kawały magmy,rozdrabniacze materii słonecznej,a nawet koparki.Potem,jak zielone ludziki siedziały już z poobijanymi mordami,lecząc się substancją z działania podobną do ziemskiego alkoholu,doszły jednak do wniosku,że rachmistrz się pomylił i niepotrzebna była ta bójka w sumie.Więc po dokończeniu substancji wymyśliły ludziki że robią następną przerwę.Tym razem na dop...lenie rachmistrzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 02.10.07, 16:25 Nadal sie tluka i ganiaja po calym Sloncu,chyba nazarly sie za wiele substancji odurzajacych.Albo podpatrzyly cos u Ziemian... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 04.10.07, 13:44 Po wielkiej pogoni po galaktyce i wielkiej ucieczce ludziki znowu pogodzone zabraly sie do pracy,bo jak wszystkim istotom we wszechswiecie wiadomo-czas to pieniądz.Musiały więc teraz robić nadgodziny aby nadrobić czas stracony na pijaństwie i awanturach.Wiadomo, że za nieróbstwo to mogło się w ziemiańskiej Polsce Ludowej płacić/to był taki najweselszy kraj na Ziemi kiedyś,dopóki nie zszedł na kapitalizm,jak to już wiedziały ludziki/,ale w takim prawdziwym kapitalizmie to się zwykło płacić za prawdziwą pracę albo też nie płacić ale udawać że się płaci,dopóki człowiek sam sobie nie nakradł albo nie został politykiem lub jakimś tam preziem i wtedy mógł sobie płacić sam na konto szwajcarskie.Pomijając zawiłe meandry polityczne ludziki wzięły się żwawo do pracy i nawet dodatkowe koparki udało im się ukraść jeszcze od czerwonych ludzików co tym razem komplenie ululane przespały swój czas i nie załapały się na większą kasę na giełdzie transgalaktycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Zielone ludziki 04.10.07, 13:48 no tak...kto przespi jeden dzien na gieldzie...ten nie potrzebuje sie dziwic.....kiedy jego akcje juz nie istnieja:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zielone ludziki 17.10.07, 23:37 Zielone ludziki przeszly ze stanu otepienia w stan gotowosci.Albowiem zdecydowaly sie przez ten czas,jak ich trochę nie było,pomoc koledze ktorego wciągnęła czarna dziura. Nie chcieli na niego czekać parę milionów lat,no bo i po co,jak można było wydobyć go z innego świata wcześniej.Tak więc pozwolili się również wciągnąć czarnej dziurze i już byli po innej stronie wszystkiego znanego,oglądając teraz nieznane. Mimo,że nie było gorąco,było miło i ludzikom wcale nie było zimno,chociaż powinno być, a nawet bardzo przy tych temperaturach,poniżej miliona stopni.Wyglądało na to,że coś dostosowało temperaturę ludzików do temperatury otoczenia,na dodatek bez szkód na ciałach i umysłach naszych istotek.Dookoła otaczał ich świat,w ogóle ludzikom nieznany,oraz las,też nieznany,bo nie było lasu,tóry chciałby rosnąć w ich strefach klimatycznych,tak co ludziki obywały się bez tego, wiedząc podświadomie jednak,że czegoś im brakuje.I teraz,oglądając wszystko swoimi wielkimi ze zdziwienia ślepiami,zastanawiały się gorączkowo,gdzie to trafiły,że może być tak ładnie,a na dodatek zimno,ale nie za zimno. Kolegi nie było widać,ale nie ma co się dziwić,jako że świat zewnętrzny nie wyglądal na świat mały,a nawet więcej,wyglądało na to,iż jest większy niż myśleli. Trzeba było więc postawić pierwsze kroczki w nieznane.I tak ruszyły zielone ludziki w dal,nadal chłonąc wszystko ich otaczające i myśląc,co też takiego ciekawego spotka ich zaraz za rogiem,albo raczej za drzewem,bo rogów budowlanych wcale tam nie było i nie było nawet ulic,na których mogłyby rogi domów stać. Odpowiedz Link Zgłoś