Dodaj do ulubionych

Zielone ludziki

07.09.07, 23:26
Zielone ludziki chodza po powierzchni Slonca i przekopuja je koparkami.Stad
biora sie ciemne plamy na Sloncu.A my myslimy,ze jest tego inna przyczyna...
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:02
      Ale skoro wy nie macie tego rodzaju wizji,to bede tutaj prowadzil moj dialog sam
      ze soba i juz.Tez sobie poradze zeby dopisac do setki...
      • eleni80 Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:06
        a widziałes takowe ludziki ? ;P
        • leziox Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:09
          No a jak,pewnie ze je widzialem,bo skad niby mialem wiedziec co one z tym
          sloncem wyprawiaja?A zasuwaja akordowo,rabunkowa gospodarke prowadza i jak nic,w
          pare lat calkiem nam zarówke zgasza i wtedy przestaniemy sie smiac...
          • eleni80 Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:11
            to skoro już nawiązałeś z nimi kontakt, to pogadaj z nimi, żeby tego więcej nie
            robiły...
          • lacido Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:12
            na czym jedziesz?
            • leziox Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:18
              Na dragach marki Glen Grant.To skutkuje...
              • eleni80 Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:19
                zapominanie o ludzikach?
                jak widać - nie bardzo...
                • lacido Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:20
                  nieeeeeeee
                  te ludziki to po tym
                  widać oczyszcza ciało i umysł:DDDD
                  • eleni80 Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:24
                    skoro aż tak oczyszcza, to może sobie też skoczę po butelkę ;P
                    • lacido Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:26
                      i wymienicie poglądy na temat teorii powstawania plam na Słońcu :)))
                      • eleni80 Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:31
                        lacido napisała:

> i wymienicie poglądy na temat teorii powstawania plam na Słońcu :)))

ja to bardzo chętnie wymienię jeszcze poglądy na temat skończoności wszechświata ;P
                        • lacido Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:33
                          a zagadnienie czarnej dziury moze Was wciągnać :DDDD
                          • eleni80 Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:34
                            a wiesz, że to chciałam napisać, ale się powstrzymałam, bo nie wiedziałam jak to
                            zostanie odebrane ;PPPPPPPPPPPP
                            • lacido Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:35
                              aaaaaaa
                              i nad czym się tu zastanawiać :P
                              teraz prawa autorskie moje :D
                              • eleni80 Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:36
                                dobra, może być i trójkąt bermudzki :) też ciekawy temat, czarne dziury
                                zostawiam Tobie ;P
                                • lacido Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:38
                                  cha cha
                                  trójkąt też fajny :)
                                  • eleni80 Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:47
                                    tylko nie mów, że też Ci się z czymś skojarzyło ;P
                                • leziox Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:38
                                  Niczego nikomu nie chcialem wyjasniac-powiedzmy ze sam sobie wytlumaczylem.W
                                  koncu jak chcialbym kogos wyzwac od nieukow to wyzwalbym i niepotrzebne mi
                                  jakies tam niedomowienia,czy aluzyje...
                                  • lacido Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:40
                                    no bo już myslałam,,,,
                                    • leziox Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:46
                                      W koncu jestem facetem,a ci mysla jak wiadomo tylko jednym narzadem...
                                      • eleni80 Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:48
                                        o to tak jak kobiety :)
                                        ...tylko i wyłącznie jednym... mózgiem ;P
                                        • leziox Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:54
                                          I tym sie wlasnie roznimy,a roznice przeciez przyciagaja sie znakomicie.
                                          • leziox Re: Zielone ludziki 08.09.07, 23:05
                                            No coz-katharsis czyli oczyszczenie pora zaczac.Flaszka otwarta,a i ja otwarty
                                            na propozycje.Szczegolnie te nieprzyzwoite.Tylko nie mowcie zebym ja...ten
                                            tego...sam siebie itd.
                                            • leziox Re: Zielone ludziki 08.09.07, 23:41
                                              W kazdym razie siedze tutaj,nikt nic nie marudzi,bo wszyscy nagrzani.Wprawdzie
                                              zostalo jeszcze troche wpisow do setki,ale dam rade.Nie wierzycie?No to zobaczymy.
                                            • crimen Re: Zielone ludziki 08.09.07, 23:46
                                              Lezio, zrób fotkę tym zielonym ludzikom, a wtedy starczy nam na
                                              oczyszczanie do końca dni swoich:)
                                              • leziox Re: Zielone ludziki 08.09.07, 23:53
                                                A czy ty myslisz Crimen,ze na sloncu bedzie aparat jeszcze funkcjonowal?Nawet
                                                najlepsza cyfrowkie szlag trafi przy takim goracym lecie.Wiec jak mam niby
                                                fotkie zrobic?O,juz wiem.Ja te ufoludki po prostu narysuje!
                                                • leziox Re: Zielone ludziki 09.09.07, 00:02
                                                  A zielone ludziki dalej daja tymi koparkami.Zeby pokrzyzowac ich plany,trzeba
                                                  byloby wyslac ekspedycje karna na Slonce.Mysle ze w POlsce znalezlibysmy sporo
                                                  kandydatow,niekoniecznie ochotnikow.Wiecie o kim mysle?Hehehehe....
                                                  • crimen Re: Zielone ludziki 09.09.07, 00:15
                                                    Z całym szacunkiem, ale za Twoje rysunki żadna gazeta nie wyłoży
                                                    dużej kasy i Wielkie Oczyszczenie pójdzie się j...ć. Coraz trudniej
                                                    lekko żyć:)
                                                  • kochanica2 Re: Zielone ludziki 09.09.07, 18:27
                                                    Kogo ja widzę :) Toż to istny cud :)
                                                  • crimen Re: Zielone ludziki 09.09.07, 20:29
                                                    Niech zgadnę. Zielonego ludzika???;)))
                                                  • kochanica2 Re: Zielone ludziki 09.09.07, 20:53
                                                    crimen napisał:

> Niech zgadnę. Zielonego ludzika???;)))

O rany!!! Chory jesteś na coś? :DDDD
                                              • goldenfisz Re: Zielone ludziki 12.09.07, 16:45
                                                crimen napisał:

> Lezio, zrób fotkę tym zielonym ludzikom, a wtedy starczy nam na
                                                > oczyszczanie do końca dni swoich:)

Łolaboga, Crimek się objawił... ;))))))))
                                            • lacido Re: Zielone ludziki 09.09.07, 15:32
                                              ja to jak zwyklę się nie załapałam na najlepsze, było od tego: a i ja otwarty na
                                              propozycje.Szczegolnie te nieprzyzwoite - zacząć a nie od ludzików
                    • leziox Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:26
                      W takich plomykach to sie ludzikom cos przyda na prawdziwe katharsis czyli
                      oczyszczenie.Tak to duchowe jak i cielesne...A i zmysly plona lepiej po takiej
                      mieszance.
                      • lacido Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:29
                        katharsis czyli oczyszczenie.
                        dzięki za dyskretne wyjaśnienie jak krowie na miedzy bo my tu takie nieuki
                        granatem od pługa oderwane :)))))))))))
                      • eleni80 Re: Zielone ludziki 08.09.07, 00:33
                        po mieszance oczyszczenia duchowo-cielesnego?

ale nie da się jednocześnie oczyścić duchowo i cieleśnie ;P
                        bo Twoim sposobem zatruwasz ciało ;P
      • tini_1 Re: Zielone ludziki 09.09.07, 21:03
        leziox napisał:

> Ale skoro wy nie macie tego rodzaju wizji,to bede tutaj prowadzil moj dialog sa
        > m
        > ze soba i juz.Tez sobie poradze zeby dopisac do setki...

Do setki jeszcze masz dalekooooooooooo Lezio :)
        .....myslisz, ze sam dasz rade?
    • kochanica2 Re: Zielone ludziki 09.09.07, 18:26
      leziox napisał:

> Zielone ludziki chodza po powierzchni Slonca i przekopuja je
      koparkami.Stad
      > biora sie ciemne plamy na Sloncu.A my myslimy,ze jest tego inna
      przyczyna...

Lezaiczku Kochany.... nie pij więcej :PPPP
      • leziox Re: Zielone ludziki 09.09.07, 20:39
        Kochaneczko,wtedy kiedy napisalem pierwsze slowa do tego watku,bylem trzezwy jak
        swinia.Pewnie dlatego bylo mi gorzej...
        • kochanica2 Re: Zielone ludziki 09.09.07, 20:56
          leziox napisał:

> Kochaneczko,wtedy kiedy napisalem pierwsze slowa do tego
          watku,bylem trzezwy ja
          > k
          > swinia.Pewnie dlatego bylo mi gorzej...

No tak... Też nie lubię trzeźwieć :D
          • leziox Re: Zielone ludziki 09.09.07, 21:09
            To wszystko te zielone ludziki robia,specjalnie nasylaja na nas mocny ankohol
            zebysmy nie trzezwieli i nie zaobserwowali ich jak oni nam energie kradna ze slonca.
            • kochanica2 Re: Zielone ludziki 10.09.07, 21:14
              leziox napisał:

> To wszystko te zielone ludziki robia,specjalnie nasylaja na nas
              mocny ankohol
              > zebysmy nie trzezwieli i nie zaobserwowali ich jak oni nam energie
              kradna ze sl
              > onca.

Chyba wypij więcej :P Prosze :)
    • debi_bebi Zielone ludziki to normalka 09.09.07, 21:37
      i rzecz oczywista, ale czy ktoś mi może wytłumaczyć, skąd się biorą knury w lesie?
      • tini_1 Re: Zielone ludziki to normalka 09.09.07, 21:42
        Sa jeszcze tzw. "Giftzwerge" Leziox pewnie wie, skad one sie biora:))
        • debi_bebi Re: Zielone ludziki to normalka 09.09.07, 21:53
          Poproszę o przetłumaczenie na nasze tego "Giftzwerge", bo Lezio może i wie, ale
          Debi z pewnością nie :)
          • tini_1 Re: Zielone ludziki to normalka 09.09.07, 22:00
            Gift - trucizn
            Zwerg - krasnal
            Razem zlozywszy - zlosliwiec... :)
            Troche dziwne tlumaczenie..ale wiesz jak to jest z obcym jeyzkiem, czasem nie da
            sie doslownie przetlumaczyc:)
            • leziox Re: Zielone ludziki to normalka 11.09.07, 23:44
              Giftzwerg to takie wyjatkowo zlosliwe bydle,w zwiazku z ktorego zachowaniem i
              widokiem nóz sie sam w kieszeni otwiera.A knury w lesie?To proste.Uciekaja od
              rolnikow zeby sobie na dziczyznie pofolgowac a potem wracaja do zagrod aby sie
              nazrec i miec sily do dalszego folgowania na dziczyznie.Ot,tak jak i faceci...
              • tini_1 Re: Zielone ludziki to normalka 12.09.07, 09:31
                Znaczenie Giftzwerg`a...na niemiecka jedynke...zdales:))
                • debi_bebi Re: Zielone ludziki to normalka 12.09.07, 15:44
                  Bedziecie sie teraz testowac po niemiecku? ;)
              • debi_bebi Re: Zielone ludziki to normalka 12.09.07, 15:42
                Cos mi sie nie zdaje, Leziu, zeby one uciekly. One raczej zostaly
                wyrzucone na zbity pysk, bo knur w zagrodzie do niczego nikomu nie
                jest potrzebny, a co dopiero dwa. Na mieso sie nie nadaja, co
                najwyzej do rozplodu, o ile komukolwiek przyszloby do glowy zalozyc
                swinskie przedsiebiorstwo rozplodowe, a to jest raczej malo
                prawdopodobne, bo zwykle na cala wies wystarczy 1 jurny knur.
                Ciezkie jest zycie knura, gdzie mu tam do ufoludka!
    • goldenfisz Re: Zielone ludziki 12.09.07, 16:38
      Leziu, setka miała być.... Dawaj dalej, jutro poczytam ;)))
      • leziox Re: Zielone ludziki 12.09.07, 23:18
        No co no co,wracam z dalekich wypraw to i pisac nie bylo kiedy o
        czymkolwiek.Nawet spotkalem zielone ludziki w drodze,ale bez koparek tylko z
        lizakami.Na pewno byly to wspólasy tych co kopia n aSloncu bo tez cos ode mnie
        chcieli,ale w koncu nie mieli sie do czego przyczepic i puscili mnie wolno,widac
        nie chcieli skandalu.
        A setka bedzie i to zaraz.Na zdruffko mord i mordeczek forumowych.
        • goldenfisz Re: Zielone ludziki 13.09.07, 09:17
          Ty to masz intensywne życie, Leziu... ;)

Seteczka za zdruffko poszła i znów Ci się wątek urwał... Wena od
          Ciebie odeszła? ;)))
          • leziox Re: Zielone ludziki 16.09.07, 00:03
            Nic ode mnie nie odeszlo,tylko po piatkowym walnieciu sie w glowke troche
            cierpialem,bo mnie krew zalala i to tak naprawde.Juz zaczalem sie bac ze do
            reszty zmadrzalem.Ale dzisiaj po wywaleniu flaszki scotcha idzie mnie
            zdecydowanie lepiej i czuje ze znowu widze zielone ludziki,dalej babrajace sie
            na budowie.
            • goldenfisz Re: Zielone ludziki 17.09.07, 10:45
              Leziu, uważaj na siebie... Kto, jeśli nie Ty, będzie nam publikował
              regularne raporty na temat postępów prac budowlanych w wykonaniu
              ekipy zielonych?

Dokopali się do czegoś? ;))))
    • lacido Re: Zielone ludziki 12.09.07, 23:46
      No to do tej setki :)
      Ale żeby nie było ze tylko nabijam to tak a propos słonecznych ludków to piękna
      u mnie była pogoda słoneczna na maksa - szok po tym koszmarnym deszczu, prawie
      zapomnialam ze jesień mozę być taka piekna :)))))))))
      • leziox Re: Zielone ludziki 16.09.07, 00:17
        A zreszta i tak nikogo nie ma,bo wszyscy zalani w trupa w miejscach dowolnych
        wlocza sie po miescie i tylko ja samotny,porzadny,jak czlowiek w domu dopalam
        resztki dopalacza i czuje sie poniekad szczesliwy a z drugiej strony jeszcze
        bardziej samotny niz ludziki zielone bo one to chociaz w pare sztuk pracuja
        koparkami...
        • leziox Re: Zielone ludziki 17.09.07, 13:18
          Dzisiaj stala sie prawdziwa tragedia dla ludzikow bo podczas slonecznej nocy
          przylecialy ze wschodniego niebosklonu inne ludziki,tym razem czerwone i
          podiwanily zielonym ludzikom dwie koparki i spychacz.Teraz zielone ludziki
          siedza w kupie i cos tam radza,popijajac dziwny,nieulatniajacy sie w wysokiej
          temperaturze plyn,ktory poprawia im humor.Na razie wiec zanosi sie na dobra
          pogode do czasu wykolowania nowych koparek.
          • leziox Re: Zielone ludziki 18.09.07, 15:16
            Tymczasem zielone ludziki,nudzace sie z racji przymusowej przerwy,spogladaly
            ciekawie w kierunku nedznej,sparszywialej planetki,smiesznie nazywanej
            Ziemia,gdzie istoty zwane Ziemianami poswiecaly sie najbardziej lubianej przez
            nie czynnosci,czyli mordowaniu innych istot,oraz ich dreczeniu w najbardziej
            wymyslny sposób.To sie zielonym ludzikom niekoniecznie spodobalo,bo wyobrazily
            sobie,co i je moze spotkac,jezeli odetna dla Ziemi centralne ogrzewanie a
            ziemskie istotki zapragna zemsty.Inne,tymczasowo nie mordujace sie istoty z
            Ziemi zajete byly chlaniem plynu,co sie pali,inaczej zwanego C2H5OH,a niektore
            byly do tego tak zwariowane,ze wypisywaly na dodatek jakies bezsensowne historie
            na smiesznym forum towarzyskim w dzienniku codziennym zwanym „Wyborcza“ktora nie
            wiadomo wprawdzie przez kogo zostala wybrana,ale taka juz byla od wielu lat
            ziemskich.
            Jako ze po obserwacji Ziemi zachcialo sie zielonym ludzikom rzygac,zajely sie
            planowaniem napadu na ludziki czerwone,zeby odebrac im ukradzione sprzecicho i
            dalej zaczac przekopywac Slonce zeby byly na nim plamy.

• saqqara Re: Zielone ludziki 18.09.07, 21:38
              hyhy, nie ma to jak dobry towar:)
              • leziox Re: Zielone ludziki 22.09.07, 01:56
                Przerwa na papierosa.Jak wiadomo,na powierzchni Slonca mozna sobie niezle
                zajarac.Koparki wrócily z powrotem,czerwonym zielone nakladly po ryju i znowu
                moga sobie zaczac przekopywac,bo juz dawno ciemnych plam nie bylo.Ale na razie
                spoko,ruszy wszystko w poniedzialek rano.
                • leziox Re: Zielone ludziki 23.09.07, 22:31
                  Niedziela.Zielone ludziki w niedziele tez nie pracuja.
                  • lacido Re: Zielone ludziki 23.09.07, 22:54
                    znowu ludziki :) znaczy byczą się :D
                • tini_1 Re: Zielone ludziki 24.09.07, 10:08
                  leziox napisał:

> Przerwa na papierosa.Jak wiadomo,na powierzchni Slonca mozna sobie niezle
                  > zajarac.Koparki wrócily z powrotem,czerwonym zielone nakladly po ryju i znowu
                  > moga sobie zaczac przekopywac,bo juz dawno ciemnych plam nie bylo.Ale na razie
                  > spoko,ruszy wszystko w poniedzialek rano.

Poniedzialek juz nastal....czas obudzic zielone ludki...Lezio:)))
                  • leziox Re: Zielone ludziki 24.09.07, 12:25
                    Byla burza fotonowa,a wiatr sloneczny tak wial,ze ludziki glosno przeklinaly
                    parszywa pogode i zimno,bo przy 5 milionach stopni jak nic mozna zlapac grype
                    albo inny nieprzyjemny katar.Ale nie daly sie tym speszyc,bo po paru miarkach
                    slonecznego plynu,co to tak bardzo rozwesela,zaczely znowu kopac i krasc nasza w
                    koncu energie.
                    Niestety,jeden z ludzików w tej calej euforii wjechal koparka w czarna dziure
                    kosmiczna co sie nieopodal otworzyla i zniknal po drugiej stronie
                    wszechswiata,krzyczac w locie do kolegow ze sie zobacza za pare milionow lat i
                    zeby czekali z zagrycha.Wiec teraz znowu sily robocze nieco oslabione ale cos
                    trzeba robic,Ludziki tymczasem pakuja energie sloneczna w beczki i wywoza do
                    swojego goracego swiata,gdzie mozna za energie dostac taka kase jaka nam sie na
                    naszej malenkiej i zawszonej Ziemi nigdy nie zamarzy nawet.
                    • tini_1 Re: Zielone ludziki 24.09.07, 13:04
                      no i znowu wszystko kreci sie o....cash...ech zycie...
                      • leziox Re: Zielone ludziki 27.09.07, 00:42
                        Przerwa na dymanko.Zielone ludziki tez to lubia,w koncu myslace istoty z nich
                        sa.Jak skoncza to znowu zreferuje co robia,bo na razie pisac az wstyd.
                        • bettina75 Re: Zielone ludziki 27.09.07, 09:02
                          Raz na trzy tygodnie .....hmmmm...to slaba srednia....ale ja sie nie znam na
                          zielonych ludkach......ale dobre i to..:))
                          • leziox Re: Zielone ludziki 27.09.07, 21:25
                            Gdybys mogla zyc pare milionow lat,tak jak zielone ludziki,to 3 tygodnie
                            znaczylyby dla ciebie tyle co mrugniecie oka...
                            • bettina75 Re: Zielone ludziki 27.09.07, 21:34
                              Dobre rozwiazanie sobie wymysliles:)))
                              ...no ale jak wspomnialam, ja sie na zielonych nie znam:))

Ciekawe.... jak dalej potocza sie ich losy?:))
                              • leziox Re: Zielone ludziki 29.09.07, 20:48
                                Któregoś dnia zielone ludziki jak zwykle zajęte były szabrowaniem wrednym
                                Ziemianom bezcennej energii którą w głębi kosmosu wymieniali na kasę.Coś jednak
                                się nie zgadzało i doszło do dyskusji,która zamieniła się we wredną bójkę między
                                ludzikami.Paru z nich zaczęło innych oszukiwać i wiadomo było,że tak się to
                                skończy.W ruch poszły wszelkie możliwe narzędzia.Łopaty,kilofy,roztopione kawały
                                magmy,rozdrabniacze materii słonecznej,a nawet koparki.Potem,jak zielone ludziki
                                siedziały już z poobijanymi mordami,lecząc się substancją z działania podobną do
                                ziemskiego alkoholu,doszły jednak do wniosku,że rachmistrz się pomylił i
                                niepotrzebna była ta bójka w sumie.Więc po dokończeniu substancji wymyśliły
                                ludziki że robią następną przerwę.Tym razem na dop...lenie rachmistrzowi.
                                • leziox Re: Zielone ludziki 02.10.07, 16:25
                                  Nadal sie tluka i ganiaja po calym Sloncu,chyba nazarly sie za wiele substancji
                                  odurzajacych.Albo podpatrzyly cos u Ziemian...
                                  • leziox Re: Zielone ludziki 04.10.07, 13:44
                                    Po wielkiej pogoni po galaktyce i wielkiej ucieczce ludziki znowu pogodzone
                                    zabraly sie do pracy,bo jak wszystkim istotom we wszechswiecie wiadomo-czas to
                                    pieniądz.Musiały więc teraz robić nadgodziny aby nadrobić czas stracony na
                                    pijaństwie i awanturach.Wiadomo, że za nieróbstwo to mogło się w ziemiańskiej
                                    Polsce Ludowej płacić/to był taki najweselszy kraj na Ziemi kiedyś,dopóki nie
                                    zszedł na kapitalizm,jak to już wiedziały ludziki/,ale w takim prawdziwym
                                    kapitalizmie to się zwykło płacić za prawdziwą pracę albo też nie płacić ale
                                    udawać że się płaci,dopóki człowiek sam sobie nie nakradł albo nie został
                                    politykiem lub jakimś tam preziem i wtedy mógł sobie płacić sam na konto
                                    szwajcarskie.Pomijając zawiłe meandry polityczne ludziki wzięły się żwawo do
                                    pracy i nawet dodatkowe koparki udało im się ukraść jeszcze od czerwonych
                                    ludzików co tym razem komplenie ululane przespały swój czas i nie załapały się
                                    na większą kasę na giełdzie transgalaktycznej.
                                    • tini_1 Re: Zielone ludziki 04.10.07, 13:48
                                      no tak...kto przespi jeden dzien na gieldzie...ten nie potrzebuje sie
                                      dziwic.....kiedy jego akcje juz nie istnieja:)
                                      • leziox Re: Zielone ludziki 17.10.07, 23:37
                                        Zielone ludziki przeszly ze stanu otepienia w stan gotowosci.Albowiem
                                        zdecydowaly sie przez ten czas,jak ich trochę nie było,pomoc koledze ktorego
                                        wciągnęła czarna dziura.
                                        Nie chcieli na niego czekać parę milionów lat,no bo i po co,jak można było
                                        wydobyć go z innego świata wcześniej.Tak więc pozwolili się również wciągnąć
                                        czarnej dziurze i już byli po innej stronie wszystkiego znanego,oglądając teraz
                                        nieznane.
                                        Mimo,że nie było gorąco,było miło i ludzikom wcale nie było zimno,chociaż
                                        powinno być,
                                        a nawet bardzo przy tych temperaturach,poniżej miliona stopni.Wyglądało na to,że
                                        coś dostosowało temperaturę ludzików do temperatury otoczenia,na dodatek bez
                                        szkód na ciałach i umysłach naszych istotek.Dookoła otaczał ich świat,w ogóle
                                        ludzikom nieznany,oraz las,też nieznany,bo nie było lasu,tóry chciałby rosnąć w
                                        ich strefach klimatycznych,tak co ludziki obywały się bez tego, wiedząc
                                        podświadomie jednak,że czegoś im brakuje.I teraz,oglądając wszystko swoimi
                                        wielkimi ze zdziwienia ślepiami,zastanawiały się gorączkowo,gdzie to trafiły,że
                                        może być tak ładnie,a na dodatek zimno,ale nie za zimno.
                                        Kolegi nie było widać,ale nie ma co się dziwić,jako że świat zewnętrzny nie
                                        wyglądal na świat mały,a nawet więcej,wyglądało na to,iż jest większy niż myśleli.
                                        Trzeba było więc postawić pierwsze kroczki w nieznane.I tak ruszyły zielone
                                        ludziki w dal,nadal chłonąc wszystko ich otaczające i myśląc,co też takiego
                                        ciekawego spotka ich zaraz za rogiem,albo raczej za drzewem,bo rogów budowlanych
                                        wcale tam nie było i nie było nawet ulic,na których mogłyby rogi domów stać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka