jasmina_tdi 14.12.01, 19:15 ....kochać mi się tu grzecznie do poniedziałku, nie rozwodzić, korzystać ze wszystkich rzeczy na "p"... a jasminka idzie se poużywać....(też na "p" hihi...) WEEEEEEEEEEKEEEEND!!!!!!!!! się zaczął........ jasmine :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czort Re: DOBRANOC ANIOŁKI..... 14.12.01, 19:16 a krowkom to sie nie nalezy mile dobranoc? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: DOBRANOC ANIOŁKI..... 14.12.01, 19:18 no wlasnie, czorcikom tyz.........sie nalezy........... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: DOBRANOC ANIOŁKI..... 14.12.01, 19:21 ej no to w końcu komu???? jak aniołkom - znaczy się wszystkim :-))) onlyania napisał(a): > no wlasnie, czorcikom tyz.........sie nalezy........... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: DOBRANOC ANIOŁKI..... 14.12.01, 19:20 anielskim krówkom - też! wściekłego mleka na hektolitry i jakiegoś straceńca do stratowania (choć nie jest on na "p" :-))) czort napisał(a): > a krowkom to sie nie nalezy mile dobranoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: DOBRANOC ANIOŁKI..... IP: *.abo.wanadoo.fr 14.12.01, 19:21 A bizonom nic ??? Nawet rurociagu z Zywca w przyszlym roku ? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: DOBRANOC ANIOŁKI.....bizon 14.12.01, 19:25 bizon aniołku - dla Ciebie całe Żywe Morze (na zachód od Martwego) ...!!!!! Gość portalu: Bizon napisał(a): > A bizonom nic ??? Nawet rurociagu z Zywca w przyszlym roku ? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: DOBRANOC ANIOŁKI..... 14.12.01, 19:21 a ja tez aniolek, wysoka sedzino, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: DOBRANOC ANIOŁKI.....kitek 14.12.01, 19:26 kitek - aniołku - dla ciebie wszystkiego na "P" a szczególnie Praku Prozwodu heheheh kitek1 napisał(a): > a ja tez aniolek, wysoka sedzino, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: DOBRANOC ANIOŁKI.....kitek 14.12.01, 19:28 i pociagaczek do piranek, sobie zycze, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: DOBRANOC ANIOŁKI.....kitek 14.12.01, 19:32 pędą pierwsza plasa pap pla piebie pitek!!!!!! kitek1 napisał(a): > i pociagaczek do piranek, sobie zycze, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAM Re: DOBRANOC ANIO?KI. IP: 204.174.215.* 14.12.01, 19:48 A ja! A ja!!! Taki Sam dzisiaj jestem............... Dla mnie moze byc jeszcze troche dzien dobry, gdy dobranocki zabraklo... Sam Odpowiedz Link Zgłoś