Gość: aCh IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.12.01, 16:45 A JAK NIE LUBISZ TAKIEJ FORMY ROZRYWKI TO NIE OCENIAJ INNYCH, BO SAM LEPSZY OD NICH WOWCZAS NIE JESTES. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: WOLAND?-PIERDOL SIE! 17.12.01, 18:17 nie wiem o co chodzi ale prosze sie od... od Wolanda!!! O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: WOLAND?-PIERDOL SIE! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.12.01, 18:23 ja tu jestem nie po to by sie wadzic ale po to by rozmawiac a pan woland rzuca inwektywami na lewo i prawo, tzn w sumie w jednym kierunku, nie ma co sie tak unosic wiec i ja mu zlozylam propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: WOLAND?-PIERDOL SIE! 17.12.01, 18:27 Woland inwektywami? to do Niego niepodobne:) po prostu miesz jak to sila nie z tego swiata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: WOLAND?-PIERDOL SIE! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.12.01, 18:33 czyli bydlo to jest komplement? ciebie tez takimi raczy? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: WOLAND?-PIERDOL SIE! 17.12.01, 18:34 a Ciebie uraczyl? mnie nie bo mnie zna:) i sie boi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: WOLAND?-PIERDOL SIE! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.12.01, 18:51 mnie uraczyl, bo mnie nie zna tylko ocenia po jednym watku ktory powstal coby negatywne emocje wyzwolic ale co to kogo obchodzi, najlepiej wpasc obrazic i odejsc Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: WOLAND?-PIERDOL SIE! 17.12.01, 19:10 aCh nie obrazaj sie Woland rzadko bywa na forum i nie zawsze wie o co chodzi. kiedys nawet Ronji ktora lubi nawtykal. a potem przeprosil bo nie wiedzial o co chodzi.:) moze teraz tez tak bylo? a moze ma zly dzien? Woland jest fajny uwierz mi. wbrew pozorom jakie usiluje stworzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach zmieniam temat IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.12.01, 20:01 b mi slabo jak widze to haslo masz moze racje, obrazac sie nie bede, pewnie a ty taka mila jestes Anula pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woland? Re: urażonej... IP: *.scm.de 18.12.01, 09:38 drodzy moi, je�li moje wtršcenie wzięli�cie do siebie osobi�cie to przepraszam. wcale nie uważam, że Wy jeste�cie bydłem. natomiast uważam, że robicie BYDŁO na forum i jestem gotów to powtórzyć raz jeszcze. wylewajšc wiadra pomyj formalnych, musicie liczyć się z ocenš innych. bez urazy i przekładania na siebie. oceniam po tym co widzę. Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: urażonej... IP: *.waw.cdp.pl 18.12.01, 19:29 no tak oceniasz po tym co widzisz, ale co widzisz? jeden watek ktory powstal gdy mi nerwy poszly calkowicie, wiesz co to znaczy? gdy z bezsilnosci mozesz tylko plakac albo rzucac glupimi kur.... wiec by nasz watek glowny nie zasamiecac takimi emocjami postanowilysmy tam klnac gdzie wdeples na chwile i tyle, a poniewaz sie zdenerwowalam to zalozylam ten watek ktorego tytulu teraz przyznam zaluje i jak widac podjelam probe zmiany tegoz a w ogole ja nie chce sie klocic i miec wrogow wiec sle ci :)))) na zgode oki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: urażonej... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.12.01, 08:33 ee bo ja urazy w sercu nie chowam nazbyt dluuugo :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: urażonej... 20.12.01, 09:03 OK, będę pierdolił się bez urazy... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: urażonej... 20.12.01, 09:05 witaj :o))) tylko nie zapierdol sie na smierc.... w piatek musisz byc w formie :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: WOLAND? 20.12.01, 09:07 Cześć Woland! Znowu imprezujecie beze mnie...??? To powierzam Ci misją...wypijcie też za moje zdrowie... buziaczki! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: WOLAND? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.12.01, 09:27 a robta co chceta i jak chceta ja lapy umywam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: WOLAND? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.12.01, 09:54 uhmmm i slna mi po brodzie splywa taka jestem obrzydliwa nie nie saczy sie, juz dawno przestalam sie sprawa o kryptonimie "bydlo "przejmowac, wiec nie szukaj taniej sensacji, nie sprowokujesz mnie ani do odnowienia potyczki z wolandem ani do klotni z toba zreszta po co sie doszukiwac czegosc czego nie ma, luuuuudzieeeee Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WOLAND? 20.12.01, 09:56 madre slowa- bo uwaga o Wolandzie dopiekla takze mnie. Bardzo go lubie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: WOLAND? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.12.01, 10:05 mario ciesze sie ze nie bedzie swar przykro mi ze sie unioslam, w jakis tam pokraczny sposob staralam sie to juz wyjasnic rowniez nie cieszy mnie fakt ze watek o tak paskudnym tytule ciagle watpliwa ozdobe pierwszej stanowi mam nadzieje ze woland mi to wybaczy (tak, slowo wybaczy brzmi strasznie mocno ale niech zostanie) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WOLAND? 20.12.01, 10:08 wobec czego spuszczamy watek do piwnicy i juz sie nie wpisujemy tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: WOLAND? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.12.01, 10:08 ok hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: WOLAND? 20.12.01, 11:13 to jak w końcu jest? mam się pierdolić, czy nie ??? bo sam już kurna nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WOLAND? 20.12.01, 11:19 to zalezy z kim :o))) moze ona ochoty nabrala? Co z Jutrem Wolandku? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: WOLAND? 20.12.01, 11:17 zła Magnolia, zła!!! nie chciała się z Wolandem na randkę umówić, zła i już... ;@))) ...ale za Twoje zdrowie w Vikingu toast będzie, choć raczej pod mojš nieobecno�ć :-(((( mag_nolia napisał(a): > Cześć Woland! > Znowu imprezujecie beze mnie...??? > To powierzam Ci misją...wypijcie też za moje zdrowie... > buziaczki! > PA! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: WOLAND? 20.12.01, 11:18 ...Wolandku...Magnolia nie zła...nie mogła sie z Tobą na RAndewu umówić...ale jeszcze kiedyś się umówi... nie idziesz do Vikinga...??? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WOLAND? 20.12.01, 11:21 Woland- nie mow bzdur! Na pewno bedziesz!!!! Czortowi , Crimenowi , mnie i wielu innym tego nie zrobisz! Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: WOLAND? 20.12.01, 11:28 nie mogę być, niestety. a co do metritum, to chyba się nie tak szybko. nie będę już takim częstym go�ciem nad Odrš. Nie prędko minę ołówek i kredkę następnym razem i nie tak od razu zgubię się gdzie� starym bruku na Sienkiewicza, czy zawitam na do Spisa. Oj nie prędko... rozżalony :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: WOLAND? 20.12.01, 11:31 ...Wolandku...pozdrawiam Cię ciepło!...jest jeszcze poczta e-mail... całuski! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WOLAND? 20.12.01, 11:39 Bracie- olej wszystko- przybywaj! Nie przyjmujemy wymowek! Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: WOLAND? 20.12.01, 11:44 siła wyższa powiedziała, że nie moge i�ć sam..., no więc vis major. Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: WOLAND? 20.12.01, 11:43 Stary tego mi nie rób jesteśmy na jutro umówieni Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: WOLAND? 20.12.01, 11:48 ...wysłałam..., może dojdzie za chwilkę... Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: WOLAND? 20.12.01, 11:57 może zawróciło? tu zimno jak cholera i zamieć przed chwilš była. może zmarzło i zawróciło ???? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: WOLAND? 20.12.01, 11:58 spr. raz jeszcze, jesli nie dotarło, to przyslij maila, a ja odpiszę... OK? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WOLAND? 20.12.01, 12:03 Woland - powiem Ci w tajemnicy, ze Magnolia tez bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: WOLAND? 20.12.01, 12:04 prawdziwa kobitka, 100% daję słowo! och jak ja Was za ten taniec uwielbiam. czymże by było życia faceta, gdyby nie kobieca kokieteria, wodzenie za nos, drobne pół-prawdy, złudzenia... oj kobietki, kobietki, kochne jeste�cie, za to szczególnie wła�nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: WOLAND? 20.12.01, 12:29 no wiesz co ! taki stary a własny honor zastawia pod zastaw. no chyba, że z Tobš przyjedzie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WOLAND? 20.12.01, 12:30 postanowilem jeszcze raz prawdomownosc kobiety sprawdzic! Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: WOLAND? 20.12.01, 12:31 motor na mnie nie licz tym razem, przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: WOLAND? 20.12.01, 12:35 Szkoda - bo miałem nadzieję, że wreszcie cos wypijemy razem jak przystało na Drwali Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WOLAND? 20.12.01, 12:37 nie robcie se jaj- toz te kobiety tam uschna z tesknot galopujacych! Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: WOLAND? 20.12.01, 12:48 hehehehe, bardzo �mieszne, bardzo �mieszne... <))> Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WOLAND? 20.12.01, 13:06 bedziemy bardziej humanitarni- dostaniesz zdjecie MENdy- na odruch wymiotny! Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: WOLAND? 20.12.01, 13:22 zdjęcie MENdy powieszę sobie w Restroomie, co by móc łatwiej się skupić. Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: WOLAND? 20.12.01, 13:06 Gdyby tak markiza de Bulwerso zaszczyciła, to i ja wpadłbym. Ale Lilly nigdzie nie wpada, co najwyżej zachodzi swiadomie. Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: WOLAND? 20.12.01, 13:19 piękna Lilly będzie ???? to ja stanę na głowie by móc być. do tej pory zachodzę w głowę, co zaszło u Lilly, że ma tyle zaszło�ci. Choć jeżeli uruchomię pamięć i odswieżę dawne czasy, to zaczynam jš �wietnie rozumieć. Serce nie my�liwy, ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: WOLAND? 20.12.01, 13:31 Tendencyjnie interpretujesz moje wypowiedzi. Przecież nie mówie, ze bedzie tylko gdyby była... Chociaż podobno wszysko na swiecie powiazane (Olga cos wie na ten temat) i machniecie motylka swoim skrzydełkiem w jednej częsci globu powoduje tornado w drugim koncu swiata. Wobec tego, gdyby tak ladnie Lilly poprosic....to moze, ewentualnie... Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: WOLAND? 20.12.01, 13:39 Ty się nie roztkliwiaj - tylko zaczynaj prasować odświętna koszuline na jutro Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WOLAND?-PIERDOL SIE! 20.12.01, 13:34 Lilly- w swoim skromnym imieniu, tudziez imieniu Twoich FANOW prosze- przybywaj!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś