arogancka_agrafka 28.10.07, 00:14 Menia....sio do łóżek ! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nezja Re: Nezja i 28.10.07, 00:15 no co Ty . Spimy godzine dłuzejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nezja i 28.10.07, 00:20 a za parę miesięcy godzinę krócej, co summa sumarum daje 0 h :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Nezja i 28.10.07, 00:21 To nie jest nasza mama , menk.o. Wszytkiego mam cie uczyc! !;-pppp;-) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nezja i 28.10.07, 00:29 Prawie wszystkiego :P Aga tak zaganiała nas jak.... mama:D Przecież się nie obrazi, bo chyba nie jt córką obraźnika;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Nezja i 28.10.07, 00:33 menk.a napisała: > Prawie wszystkiego :P > Aga tak zaganiała nas jak.... mama:D Przecież się nie obrazi, bo > chyba nie jt córką obraźnika;) Przeca wiesz, że się w fochy nie bawię :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nezja i 28.10.07, 00:36 Co wiem to wiem. Ale wiem też ,że la donna e mobile est ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Nezja i 28.10.07, 00:22 Siedzita tu, a chłopy na Was pod kołdrą czekają ! Wstydźta się ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Nezja i 28.10.07, 00:26 arogancka_agrafka napisała: > > Siedzita tu, a chłopy na Was pod kołdrą czekają ! > Wstydźta się ! > > > :))) Taaa...poczekaj zatem lupe wezme , moze cos przeoczyłam hahahahhahaMenk.o Ty tez sprawdz :p;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nezja i 28.10.07, 00:28 U mnie ani lupa, ani pęseta nie pomoże. Nic tam na mnie nie czeka :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Nezja i 28.10.07, 00:30 hahahhahah ...ja cenie sobie swiety spokoj;-)))))NIkt sie nie rozpycha ;-)))))))i takie tam :-))) "Wiele okazji do śmiechu traci ten,kto nie potrafi śmiać się z samego siebie" Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Nezja i 28.10.07, 00:32 No cóż, u mnie też na razie świeci pustkami. :D Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Nezja i 28.10.07, 00:35 Taaaa.....zbliży się w przyszłą sobotę, w nocy hehe. W związku z tym, po niedzieli biorę się za przygotowanie odpowiedniej oprawy. Aby powitać należycie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Nezja i 28.10.07, 00:41 menk.a napisała: > Masz rację. Gość w dom, Bóg w dom :P Pokusiłabym się o przerobienie tego, ale mam świadomość, że dzieci mogą czytać :PP Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nezja i 28.10.07, 00:42 arogancka_agrafka napisała: > menk.a napisała: > > > Masz rację. Gość w dom, Bóg w dom :P > > Pokusiłabym się o przerobienie tego, > ale mam świadomość, że dzieci mogą czytać :PP > > Dlatego tym razem uprzedziłam i napisałam oględnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Nezja i 28.10.07, 00:44 menk.a napisała: > Dlatego tym razem uprzedziłam i napisałam oględnie :D Ale znając Ciebie, na pewno doskonale wiesz o co mi biega heh ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Nezja i 28.10.07, 00:34 własnie sobie uswiadomiłam ,ze spotkałysmy sie we trójke na jednym watku ...a kiedys brano nas za jedną i tą samą osobe :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nezja i 28.10.07, 00:35 Nas trzy? Że zn jedna była jak koniczynka 3-listna? Jak święta Trójca? Schzofrenia i te sprawy??;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Nezja i 28.10.07, 00:36 nezja napisała: > własnie sobie uswiadomiłam ,ze spotkałysmy sie we trójke na > jednym watku ...a kiedys brano nas za jedną i tą samą > osobe :-)))) A kto wie, czy nadal niektórzy, nie trwają w tym błędzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Nezja i 28.10.07, 00:37 Tak menk.o , kiedys ktos tak napisał ...boeajże na romantyce czy jak to sie tam zwie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Nezja i 28.10.07, 00:40 A Michał zapewne napisałby, że znów Trzy Ciotki, nap....ją w klawiaturę :PPP ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Nezja i 28.10.07, 00:41 A Michał zapewne napisałby, że znów Trzy Ciotki, nap....ją w klawiaturę :PPP ;)) hahahah , Michałku wróccccccccccccccccccc ;pp;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nezja i 28.10.07, 00:47 arogancka_agrafka napisała: > > Zrób mi herbaty z cytryną :P > Mnie też jak już robisz, Nezjuniu:PP Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Nezja i 28.10.07, 00:49 ide spac , branoc;-))))))))))))))***************** Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Nezja i 28.10.07, 00:51 nezja napisała: > ide spac , branoc;-))))))))))))))***************** Tak to jest Ciebie o coś poprosić :P Tylko przed położeniem się, nie zapomnij korony z główki ściągnąć ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nezja i 28.10.07, 00:53 koronę to tylko przed fryzjerem powinna zdejmować :P Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Nezja i 28.10.07, 00:58 Pójdę....sama sobie zrobię. Ale przylezie jeszcze Koza do Agrafki :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nezja i 28.10.07, 01:01 I do mnie też. Jeszcze nie raz i nie dwa razy przejdzie. A wtedy... zemszczę się. Taka będę wyrachowana:P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nezja i 28.10.07, 00:41 arogancka_agrafka napisała: > A Michał zapewne napisałby, że znów Trzy Ciotki, nap....ją w > klawiaturę :PPP > > ;)) A kto się tym przejmie?:P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nezja i 28.10.07, 00:38 Jaka trudność pisać jednocześnie na 3 loginach. Nie zamierzam nikogo z błędu wyprowadzać i uswiadamiać. A w ogóle to kto wie czy oprócz tego ,że jestem Menką, Nezją i Agrafką nie jestem kimś jeszcze?:D Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Stoi mi i stoi, a baba marudzi 28.10.07, 01:15 jeszcze się tam w łazience chlusta. Jakby to bylo ważne. Wychlustana! A dwadzieścia lat temu, wieczoerm, w stogu, to jej w głowie nie było. Pamiętajcie, cofnąć zegarki, bo się na sumę do Przybytku pospóźniacie. Odpowiedz Link Zgłoś
c.nr.5 Re: Stoi mi i stoi, a baba marudzi 28.10.07, 07:30 co ty piles grzech ze wydaja ci sie, ze jeszcze ci cos stoi? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś