drzewko_pigwy 25.07.03, 19:48 Melduję się na posterunku, w postaci zgodnej z niegdysiejszą sugestią J.W.K.M.N.P. n R. Drzewko Pigwy czyli Kot Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzewko_pigwy Re: Kot w nowej postaci 28.07.03, 20:33 A to już by trzeba J.W.K.M.N.P. n R. zapytać. A właściwie to na czym pigwy rosną? Na krzaku? Odpada, źle by się kojarzyło... D.P. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Kot w nowej postaci 28.07.03, 20:40 drzewko_pigwy napisała: > A to już by trzeba J.W.K.M.N.P. n R. zapytać. A właściwie to na czym pigwy > rosną? Na krzaku? Odpada, źle by się kojarzyło... Hm. wiem.onet.pl/wiem/011eba.html wiem.onet.pl/wiem/0012b6.htmlHm. No cóż. Jak brzoza to Ty moja droga nie wyglądasz. Ale kwiatusie masz przecudnej urody ;-) A poza tym jak się masz? Będziesz miała czas jutro kole południa? Na pogadankę? Telefoniczną? Odpowiedz Link Zgłoś
drzewko_pigwy Re: Kot w nowej postaci 30.07.03, 21:47 Ja Ci dam kosmofilcowate, z czasem łysiejące!;))))P I co to jest, do cholery, ten kutner, hę?;))) D.P. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Kot w nowej postaci 31.07.03, 11:40 drzewko_pigwy napisała: > Ja Ci dam kosmofilcowate, z czasem łysiejące!;))))P I co to jest, do cholery, > ten kutner, hę?;))) Spokojnie. To tylko opis pigwy _pospolitej_. :-) > D.P. R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Kot w nowej postaci 31.07.03, 11:43 > Spokojnie. To tylko opis pigwy _pospolitej_. :-) Czy jeśli powiesz kobicie "ty pigwo pospolita", uzna to za obelgę czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Kot w nowej postaci 31.07.03, 11:53 the_dzidka napisała: > Czy jeśli powiesz kobicie "ty pigwo pospolita", uzna to za obelgę czy nie? > Ehe, nie ze mną te numery, Brunner. Następne pytanie będzie o "ty pigwo niepospolita"? :-D R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Kot w nowej postaci 31.07.03, 11:59 > Ehe, nie ze mną te numery, Brunner. Następne pytanie będzie o "ty pigwo > niepospolita"? :-D Nawet mi to do głowy nie przyszło :P Pytałam poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Kot w nowej postaci 31.07.03, 12:10 the_dzidka napisała: > Nawet mi to do głowy nie przyszło :P Pytałam poważnie. > Chyba że tak. Pigwę pospolitą, moim zdaniem, kobieta wzięłaby za obelgę na wszelki wypadek. Za niepospolitą - w pysk. Ale co ja tam mogę wiedzieć. R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Kot w nowej postaci 31.07.03, 12:11 > Chyba że tak. Pigwę pospolitą, moim zdaniem, kobieta wzięłaby za obelgę na > wszelki wypadek. Za niepospolitą - w pysk. Ale co ja tam mogę wiedzieć. Jak to co? Podobno jesteś znawcą (vide kij ponadgryzany :-P) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Kot w nowej postaci 31.07.03, 12:15 the_dzidka napisała: > Jak to co? Podobno jesteś znawcą (vide kij ponadgryzany :-P) Nie "znawcą" a doświadczony. :-P R Odpowiedz Link Zgłoś