Dodaj do ulubionych

Czy to zdrowo spać po jedzeniu?

IP: *.arcor-ip.net 25.07.03, 22:06
Nie wiem czy zdrowo,natomiast lubię się wyciągnąć po obiadku na wyrku i sobie
pospać,a raczej taka śpiączka mnie po obiedzie nachodzi że ciężko mi sobie
odmówić.Ktoś wie,czy to zdrowo czy wprost przeciwnie i jeśli niezdrowo to
dlaczego?/jakaś impotencja grozi albo co?/.
Obserwuj wątek
    • Gość: KING Re: Czy to zdrowo spać po jedzeniu? IP: 195.85.209.* 25.07.03, 22:09
      Jeżeli dożyjesz kiedyś 60 lat,a dziennie śpisz 8 godzin,to...prześpisz 20
      pieprzopych lat !!!To już lepiej głupoty wypisywać...
    • Gość: panna marianna Re: Czy to zdrowo spać po jedzeniu? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 22:13
      Leziu, po obiadku drzemka jest wskazana, ale nie za długa.
      Za to Ty kładziesz sie o 14 po obiadku i śpisz do 19, potem znowu wcinasz i
      znowu drzemiesz do 22, a bidulek Mario nie może sie dodzwonić:-)
      • Gość: samanta Re: Czy to zdrowo spać po jedzeniu? IP: 80.208.32.* 25.07.03, 22:14
        niezdrowo bo przybywa zbednego tluszczu ,ale ja tam lubie sobie zdusic komarka
        po zarelku,o!
        • Gość: leziox Re: Czy to zdrowo spać po jedzeniu? IP: *.arcor-ip.net 25.07.03, 22:17
          Nieprawda,Marihuanko,dzisiaj miałem obiad o 19-ej,położyłem się o 19:30 i
          wstałem przed 21-ą.To nie tak wiele w końcu,a o tłuszczyk aż tak się nie
          martwię,nie chcę być jakimś wychudzonym szczurem wyścigowym.

• Gość: panna marianna Re: Czy to zdrowo spać po jedzeniu? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 22:21
            Gość portalu: leziox napisał(a):

> ,nie chcę być jakimś wychudzonym szczurem wyścigowym.

wolałabym umięśnionego, ale w granicach rozsądku:-)
            • Gość: mario2 Re: Czy to zdrowo spać po jedzeniu? IP: 217.7.150.* 26.07.03, 23:55
              no to trafilas u Lezia pod niewlasciwy adres. Facio prezentuje soba typ
              dresiarza- basbilisty :o)
              • Gość: panna marianna Re: Czy to zdrowo spać po jedzeniu? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 21:45
                Gość portalu: mario2 napisał(a):

> no to trafilas u Lezia pod niewlasciwy adres. Facio prezentuje soba typ
                > dresiarza- basbilisty :o)

Mario, wiesz dobrze, że ważne jest wnętrze człowieka, nie koniecznie przy
                badaniu endoskopowym:o)))
        • Gość: only Re: Czy to zdrowo spać po jedzeniu? IP: *.kabel.telenet.be 25.07.03, 22:19
          oj, widac to po tobie samanta, oj widac........
          • Gość: leziox Re: Czy to zdrowo spać po jedzeniu? IP: *.arcor-ip.net 25.07.03, 22:27
            No,mięśnie też jakieś tam przecież mam,szczególnie mięśnie brzucha,te piwne,są
            rozbudowane i twarde jak stal,hehehe.
            • Gość: panna marianna Re: mięśnie piwne? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 22:33

> No,mięśnie też jakieś tam przecież mam,szczególnie mięśnie brzucha,te
              piwne,są
              > rozbudowane i twarde jak stal,hehehe.

nie posiadam takowych (czyt. nie mam rozbudowanych):-)
              to ja morduję sie po fitnesach...
              • Gość: leziox Re: mięśnie piwne? IP: *.arcor-ip.net 25.07.03, 22:40
                Wszystko w granicach rozsądku,kochanieńka,nie jestem chodzącym zwałem
                tłuszczu,zapytaj forumek,jak nie wierzysz,hehehe.
                Fitness jest dobry,ale też bez przesady,zarzynać się nie warto.
                • Gość: only Re: mięśnie piwne? IP: *.kabel.telenet.be 25.07.03, 22:42
                  czyli po krotce:
                  fitnesik, piwko
                  piwko fitnesik
                  • Gość: leziox Re: mięśnie piwne? IP: *.arcor-ip.net 25.07.03, 22:55
                    Po piwku źle się ćwiczy w siłowni.Jak już,to piwko po fitnesie,lepiej się
                    człowiek czuje wtedy,a nie odwrotnie.
                    Moje spanie poobiednie mam już od lat,ale nie zauważyłem żebym od tego
                    utył,więc sam nie wiem,czy zdrowe toto jezd czy nie...
                • Gość: panna marianna Re: mięśnie piwne? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 21:46

> Wszystko w granicach rozsądku,kochanieńka,nie jestem chodzącym zwałem
                  > tłuszczu,zapytaj forumek,jak nie wierzysz,hehehe.
                  wierzę Ci ma słowo;-)))

> Fitness jest dobry,ale też bez przesady,zarzynać się nie warto.
                  ale jakie są efekty, nawet bez zarzynania:-)
    • Gość: maryjo2 Re: Czy to zdrowo spać po jedzeniu? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 23:20
      Niezdrowo, i co z tego? Sama nie zasnę, jak mi burczy w brzuchu.
      • kitek1 bluznicie spaslaki........................ 25.07.03, 23:23
        nieraz czlowiek brak pozywienia,
        musial przespac,
        a wam z nadmiernego konsumcjonalizmu,
        juz sie,
        w czaszeczkach poprzewracalo:(
        • Gość: maryjo2 Re: bluznicie spaslaki........................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 23:24
          Kitek, o jakim głodzie mówisz?
          :))
          • kitek1 Re: bluznicie spaslaki........................ 25.07.03, 23:26
            glodzie jedzenia,
            ciesz sie,
            ze takich problemow,
            nie mialas:(
            • Gość: maryjo2 Re: bluznicie spaslaki........................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 23:27
              Raz miałam, jak mi rodzice karna głodówkę urządzili po odnalezieniu kanapek
              upchniętych za łóżko.
              • kitek1 Re: bluznicie spaslaki........................ 25.07.03, 23:30
                a wielu ludzi w tym kraju,
                nie tylko z tego powodu gloduje,
                ze leziaczek popieprzony,
                to wiedzialem od dawna,
                ale ze ty maryjku,
                takie bzdury wypisywac bedziesz,
                to mnie, szczerze zmartwilo:(
                • Gość: maryjo2 Re: bluznicie spaslaki........................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 23:33
                  To nie bzdury, tylko czysta prawda. Prawdziwego głodu na szczęście nie
                  zaznałam, co nie znaczy, że tym samym pozbawiona jestem empatii. Przykro mi,
                  że takie wnioski wyciągasz :(
                  • Gość: leziox Re: bluznicie spaslaki........................ IP: *.arcor-ip.net 25.07.03, 23:37
                    Co ty wiesz,matole Kitkowy o tym,kto przeżył i poznał uczucie głodu a kto nie?
                    Jakim prawem wypowiadasz się w moim imieniu,skurwiały poroście zawszony?
                  • Gość: only Re: bluznicie spaslaki........................ IP: *.kabel.telenet.be 25.07.03, 23:59
                    do prawdy czasem wiedzie dluzsza droga niz do totalnej bzdury.........
                    kitek pierdoli calkowite pierdoly ,
                    powinien sie leczyc, a wyleczyl sie wlasnie u krzysiow, i specjaliste teraz
                    udaje w kazdym calu............
                    • Gość: leziox Re: bluznicie spaslaki........................ IP: *.arcor-ip.net 26.07.03, 00:10
                      Tylko jeszcze specjalisty od wstrząsów widać nie spotkał,który by mu
                      wytłumaczył,że błądzi...
                      • szkodnik1 Re: bluznicie spaslaki........................ 27.07.03, 09:53
                        ....na terenie górniczym znajdziesz wielu specjalistów od wstrząsów....;)
                        pozdrawiam....
                        • Gość: leziox Re: bluznicie spaslaki........................ IP: *.arcor-ip.net 28.07.03, 01:27
                          Hahahaha!/to nie nick tylko prawdziwy śmiech/Muszę się chyba na Sląsk
                          wybrać,może będę potrzebował kogoś z dobrym młotem...
                          • Gość: leziox Re: bluznicie spaslaki........................ IP: *.arcor-ip.net 28.07.03, 14:20
                            A wracając do konkretów,to nikt mi właściwie konkretnie i naukowo nie
                            odpowiedział czy to zdrowo czy nie,walać się po wyrze,jak się coś zje...
    • saqqara jest bardzo zdrowo!!! 28.07.03, 15:09
      jest to wrecz obowiazkowe, bo jak sie czlowiek polozy, to mu sie jelitka w
      poziome ukladaja i sie wtedy jedzonko po prostej do wlasciwego otworu
      przesuwa...

Leziu

powiem Ci jedno, menel z Ciebie nie z tej ziemi ale za ten epitet pt 'skurwiały
      poroście zawszony' masz u mnie wielkiego plusa, ot, za wlasna tworczosc:)))))
      • Gość: leziox Re: jest bardzo zdrowo!!! IP: *.arcor-ip.net 28.07.03, 15:53
        :-)
        No czyli i tak wszystko przechodzi z dziurki do dziurki,reasumując,świat jest
        odbytem...
        • saqqara Re: jest bardzo zdrowo!!! 28.07.03, 16:21
          sie nie da ukryc:)))

pozdrowienia specjalne od hieny cmentarnej:)
    • stonka_ziemniaczana Re: Czy to zdrowo spać po jedzeniu? 30.07.03, 18:04
      Zdrowo jest pospac po chrupaniu ziemniaczkow, tak naturalnie pod lisciem
      ziemniaczkowym. W koncu to chrupanie to tez jest ciezka praca, wiec stonce tez
      sie nalezy dobre spanie.
      • Gość: leziox Re: Czy to zdrowo spać po jedzeniu? IP: *.arcor-ip.net 30.07.03, 18:14
        Nie tylko stonki ale nawet hieny cmentarne lubią co pochrupać,i przy chrupaniu
        zapominają te hieny o swoim tak przyjemnym chichocie.Dopiero jak co piją to
        sobie przypominają i chichoczą wtedy głośniej niż zwykle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka