chudyy 18.12.01, 12:26 jakieś cipy, pierdol się??? ludzie od kiedy pod budkami z piwem jest internet? nie możecie sobie pójść gdzie indziej? tam gdzie jest miejsce dla takich chamów Pozdrawiam umiejących dyskutować kulturalnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
9876aaww Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? 18.12.01, 12:56 W PEŁNI POPIERAM OPOZYCJĘ !!! ZIAPIĄCY CHAMSTWEM - udławcie się!! Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? 18.12.01, 12:58 :))) ja tez czasami powiedzialam brzydkie slowo...przepraszam! ale od razu ma byc spod budki? eeeeeeeeeeeeee! nie podoba mi sie to!!!!!! chyba juz nie bede brzydko mowila... taki mroz, a ja pod budka? poczekam do wiosny:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: wolnosc slowa!!!! 18.12.01, 13:28 Mowimy jak chcemy, robimy co chcemy. Jestes zly to robisz bydlo i chamowe. Jestes w dobrym humorze to sobie rozmawiasz kulturalnie. Dobrze jest jak jest, a slowa lepiej obrazuja twoj nastroj. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: wolnosc slowa!!!! 18.12.01, 13:45 czesc Chudy! ja juz komus mowilam ze panuje moda na slowny heavy metal:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? 18.12.01, 14:05 bo niektorzy z nas tacy sa!!!! i to dobrze, w koncu kazdy ma prawo do miesa!!! i juz. amen - zapozyczone czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? IP: *.mcps.com 18.12.01, 14:56 Czorcie Twoje prawa kończą się tam, gdzie zaczynają moje. Inaczej to już nie jest wolność słowa, tylko dyktatura słowa. Jak każda dyktarura, tak i ta próbuje znaleść dla siebie legitymację, jakis cel, który rzekomo uświęca srodki. A ten kto mysli, ze cel uświęca środki, żadnego celu nie osiągnie. Tak jak ty masz prawo bluzgać, każdemu bez przyczyny i z przyczyną, tak i ja mam prawo nie musieć tego słuchać. Ale ty perpetualnie naruszasz moje prawo, bo skoro nie ma cenzury, nie ma piekła, to hulaj dusza. Wiem ze obscenia należą do języka, ale uzywane w sposób jaki ty to robisz, tracą wszelki kontekst. Obnazaja tylko twoja naturę, równiez nie wiadomo po co. Ostatnio użyłem za mocnych słów, czego załuję i za które cie przepraszam. W przyszłości juz nie będę reagował na twoje wiązanki, bynajmniej nie retorycznych kwiatów. ciesze sie bardzo, ze na tym forum oprócz ciebie jest jeszcze Woland, Lilly, Zaraza Olga i Singielka (którą przepraszam za umieszczenie na końcu, obok Olgi) Slę życzenia swiąteczne i milknę. gero. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? 18.12.01, 15:04 jak sam zauwazyles, ja sie do ciebie nie zblizam nawet! i co? chamstwo? opinie, poglady kazdy ma takie, jakie ma. jego prawo!!!! mnie naprawde nic nie obchodzi, jak jestem postrzegana! jest mi ze soba calkiem, calkiem dobrze. nie narzucam sie nikomu i nie zmuszam, by byl taki sam jak ja. wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re:Czorcie 18.12.01, 15:27 czort napisał(a): wybacz, że zakłócam temat wątku, a gdzie nocujesz ew Warszawie??? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re:magnolia 18.12.01, 15:44 zakladam nowy watek, tam odpowiem. tu nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? 18.12.01, 15:08 Gero, twoje prawa koncza sie tam, gdzie zaczynają moje. Inaczej to już nie jest wolnosc slowa, tylko dyktatura slowa. Jak kazda dyktatura, tak i ta, za ktora optujesz, probuje znalezc dla siebie legitymacje, jakis cel, który rzekomo uswieca srodki. A ten kto mysli, ze cel uswieca srodki, zadnego celu nie osiagnie. zajebiscie cie pozdrawiam mina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? IP: *.chello.pl 18.12.01, 15:02 Przyznam, że ja także kilka razy wycofałam się "bez słowa" po przeczytaniu kilku głupio agresywnych postów. Nie zawsze mam nastrój na rzeźnię i krwawe mięso, a ci którzy hulają na forum chyba myślą, że wyłącznie na tym polega zabawa? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi !!! 18.12.01, 15:14 Słyszeliście o czymś takim jak kompetencja komunikacyjna???? z tego co wiem, nad tym można popracować. Dialog, rozmowa - nieważne czy bluzgi czy anielskie śpiewy - jeśli druga strona tego nie rozumie, to warto się nad sobą choć przez chwilę zastanowić. No chyba, że komuś nie przeszkadza fakt, że tak naprawdą gada sam do siebie. Ale ile można?? To zupełnie jakby człowiek sam miał myć sobie plecy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? 18.12.01, 15:31 od siebie dodam, ze instynktownie nie ufam osobom, ktore nie klna. takie ą - ę, bulke przez bibulke od razu zapala mi w glowie swiatelko ostrzegawcze. do dzis przesladuje mnie wizja jednej nauczycielki z liceum, ktora mnie nie trawila wlasnie za przeklinanie. pewnego dnia wyszlo na jaw, ze tak naprawde wkurwia ja fakt, ze robie z niej intelektualnego wala na oczach calej klasy. raz pizda przeszla sama siebie - byla uprzejma nazwac mnie faszystka. wszystko ą - ę, oczywiscie. to tylko przyklad jeden z wielu, celowo niepowazny. naciagajac troche, ale nie az tak bardzo twierdze, ze tzw. "kulturalni" - cudzyslow, bo nie uzywanie przeklenstw ma tyle wspolnego z kultura, co pizda z kominem - sa to najczesciej ludzie, ktorzy tlumia w sobie w chuj zlych emocji. w czym do kurwy nedzy jest lepszy ode mnie jakis bubek, ktory nie uzywa kurwy zamiast przecinka? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? mina 18.12.01, 15:39 Ja po prostu nie czuję klimatu - jeśli tak to można nazwać. Jasne, że klnę. Wbrew pozorom - za często Kwestia tego, że jak już powiem, to nie piszę, bo po co? Nie zapominaj, że to co piszemy zasadniczo odbiega od tego, jak mówimy. Ja mam spory problem z opanowaniem swoich wypowiedzi, aby nie wyglądały na chamskie itd - stąd, staram się panować, choć nad tym, co piszę. Zresztą, ekran to niezły filtr emocji, a ja pod wpływem takowych nieczęsto działam. Jasne, że nie ma to wiele wspólnego z kulturą. Ale ja z każdym kolejnym rokiem coraz bardziej cenię ciszę i spokój...a wiązanki do spokoju nie pasują.. a przynajmniej nie takie. pozdrawiam jasmine mina.mina napisał(a): > od siebie dodam, ze instynktownie nie ufam osobom, ktore nie klna. takie ą - ę, > > bulke przez bibulke od razu zapala mi w glowie swiatelko ostrzegawcze. do dzis > przesladuje mnie wizja jednej nauczycielki z liceum, ktora mnie nie trawila > wlasnie za przeklinanie. pewnego dnia wyszlo na jaw, ze tak naprawde wkurwia ja > > fakt, ze robie z niej intelektualnego wala na oczach calej klasy. raz pizda > przeszla sama siebie - byla uprzejma nazwac mnie faszystka. wszystko ą - ę, > oczywiscie. > to tylko przyklad jeden z wielu, celowo niepowazny. naciagajac troche, ale nie > az tak bardzo twierdze, ze tzw. "kulturalni" - cudzyslow, bo nie uzywanie > przeklenstw ma tyle wspolnego z kultura, co pizda z kominem - sa to najczesciej > > ludzie, ktorzy tlumia w sobie w chuj zlych emocji. w czym do kurwy nedzy jest > lepszy ode mnie jakis bubek, ktory nie uzywa kurwy zamiast przecinka? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? mina 18.12.01, 15:41 ja tez cenie cisze i spokoj, ale jestem w takim wieku, ze charakter mi sie juz nie zmienia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? mina 18.12.01, 15:44 charakter kształtuje się do 3 roku życia albo coś koło tego... później zaczynasz tylko doceniać pewne rzeczy, które mijała. obojętnie... mnie tam sią ciągle zmienia, ale kręgosłup wciąż ten sam :-)))) mina.mina napisał(a): > ja tez cenie cisze i spokoj, ale jestem w takim wieku, ze charakter mi sie juz > nie zmienia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? mina 18.12.01, 15:47 oj, jasminko! nastepna niedouczona??? charakter stabilizuje sie dopiero ok. 30 roku zycia! pozniej nie ma chuja, metamorfozy juz nie bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? mina 18.12.01, 16:06 nie - ja ciut później zakończyłam edukację...wiesz, ten postęp w nauce! Te odkrycia! wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie! i tera wsio koniec do trzeciego :-((( mina.mina napisał(a): > oj, jasminko! nastepna niedouczona??? charakter stabilizuje sie dopiero ok. 30 > roku zycia! pozniej nie ma chuja, metamorfozy juz nie bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? mina 18.12.01, 16:13 jasminko - ja sie ciagle jeszcze ucze i nigdy nie przestane! w tym moze problem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? mina 18.12.01, 16:18 no to mamy podobny problem :-)))))) mina.mina napisał(a): > jasminko - ja sie ciagle jeszcze ucze i nigdy nie przestane! w tym moze > problem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? mina 18.12.01, 16:21 dobra - w sumie to jeden chuj, kiedy charakter kostnieje, choc i tak obstaje przy 30, bo przez charakter rozumiem wiecej niz potencjal genetyczny i wplywy wczesnego dziecinstwa. przyklad z forum: komu men probuje wode z mozgu robic - 40 czy 16 latkom? jak myslicz, dlaczego? hihihihihi! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? mina 18.12.01, 17:03 ....bo głowa siwieje a dupa szaleje!!!! poza tym jak man ma 80 a laska 16, to zawsze może wmówić sąsiadom, że to wolontariuszka do zmieniania pampersów! mina.mina napisał(a): > dobra - w sumie to jeden chuj, kiedy charakter kostnieje, choc i tak obstaje > przy 30, bo przez charakter rozumiem wiecej niz potencjal genetyczny i wplywy > wczesnego dziecinstwa. przyklad z forum: komu men probuje wode z mozgu robic - > 40 czy 16 latkom? jak myslicz, dlaczego? hihihihihi! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? jasmina 18.12.01, 16:20 ja w realu to za bardzo nie moge klnac, choc zdarza mi sie, ze czasami puszcze wiazanke, wsrod zaufanych ludzi, za to w domu i na forumie? dlaczegoz by nie? ilez musze tlumic w sobie? nie bede zgrywac sie na inna niz jezdem! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? jasmina 18.12.01, 16:24 a ja klne wszedzie - tak sobie zycie ulozyla, ze nie musze sie meczyc:). ale wyznam jeszcze jedno: na tak zwanych meetingach w tak zwanym srodowisku kiedy zaczynam klac, szybko za mna ida tlumy:)))) no i o czym to swiadczy????? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Czorcie miły 18.12.01, 15:13 czort napisał(a): > kazdy ma prawo do miesa!!! i juz. no to jeśli mięso nie szkodzi to może fajnie byłoby gdyby prognoza pogody w TV wyglądała następująco: dziś pogoda chujowa drodzy widzowie, ale wiele wskazuje kurwa, że pierdolony niż pójdzie sobie niebawem w chuj i od jutra niezła żarówka będzie napierdalać po oczach :))) Hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: Czorcie miły IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 15:25 chudyy napisał(a): > czort napisał(a): > > kazdy ma prawo do miesa!!! i juz. > > no to jeśli mięso nie szkodzi to może fajnie byłoby gdyby prognoza pogody w TV > wyglądała następująco: > > dziś pogoda chujowa drodzy widzowie, ale wiele wskazuje kurwa, że pierdolony ni > ż > pójdzie sobie niebawem w chuj i od jutra niezła żarówka będzie napierdalać po > oczach :))) > > Hej > no, no niezle:)))) nie wiem dlaczego ale to mnie rozbawilo... mysle, ze przy problemach swiata i ...moich...niech se "pierdolony niz" idzie gdzie chce, nawet w.... a jak komus trza, niech se miesem rzuci, na szczescie tego nie slychac, tylko widac, wiec moze wystarczy... czasem zamknac oczy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Czorcie miły 18.12.01, 15:34 chudy - gdyby tak prognoza pogody wygladala, przynajmniej ludzie by rozumieli, o co chodzi:). nie wiem, czy zdajesz sobie sprawe, ale wiekszosc ogladaczy prognozy wodzi blednym wzrokiem za zataczajacym magiczne kola na mapie synoptycznej prezenterze i zastanawia sie, co to do kurwy jest hektoplascal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? IP: *.mcps.com 18.12.01, 15:23 Wobec tego mino, potrzebny jest kompromis. Wy chcecie sobie pobluzgać a ja nie chcę tego słuchać. W sytuacji jaka jest teraz, to wy naruszcie w sposób arbitralny moje prawa. Proponuje ustalic linie demarkacyjną, którą żadna ze ston przekraczać nie będzie. Moja propozycja jest następująca: wy będziecie prowadzić wasze dalsze konwersację katalogu wątków, który sie wam wyświetla w lewym dolnym rogu po otwarciu głównej strony forum, a ja obiecuję w zamian nie zbliżać się tam na odległość kija. I wszyscy będziemy zadowoleni. Uważam, ze to fair deal. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi PROPOZYCJA DLA WSZYSTKICH 18.12.01, 15:33 ja mam zupełnie inną propozycję. Nie ma co ograniczać liczby wątków na których można rozmawiać czy kląć - to bez sensu, a nikt z nas nie lubi zakazów. Proponuję więc co innego. Uszanujmy się trochę nawzajem. To kim jesteśmy, co czujemy i jak odbieramy świat. Ja nie widzę powodu, dla którego mam rzucać błotem - bo taka nie jestem i nie czuję klimatu. Nie widzę też powodu aby zmieniać kogokolwiek lub włączać się w chór. Stąd prośba - jeśli już ktoś komuś wlezie w drogę - postarajmy się docenić sytuację komunikacyjną i rozwiążmy starcie bez zbędnych ozdobników. Nikt z nas nic nie straci, a obejdzie się bez jałowych dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: PROPOZYCJA DLA WSZYSTKICH 18.12.01, 15:37 przeprawzam bardzo, ale jak widze jakis prywatny watek, to naprawde sie tam nie wpierdalam:) jesli ktos mnie tknie - sam sobie winien! czy facetow pod budka z piwem tez zaczepiacie, zeby ich umoralniac? no wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PROPOZYCJA DLA WSZYSTKICH 18.12.01, 15:42 to nie umoralnienie - drażni mnie ta pusta dyskusja bardziej niż przekleństwa! Ci co kln - będą to robić dalej, a ci co nie - i tak nie zaczną? po co się więc spierać??? można tylko uniknąć głupich dyskusji schodząc sobie z drogi. No a faceci spod budek - tacy zaczepiają mnie tylko raz. mina.mina napisał(a): > przeprawzam bardzo, ale jak widze jakis prywatny watek, to naprawde sie tam nie > > wpierdalam:) > jesli ktos mnie tknie - sam sobie winien! czy facetow pod budka z piwem tez > zaczepiacie, zeby ich umoralniac? no wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: PROPOZYCJA DLA WSZYSTKICH 18.12.01, 15:44 jasmina ma racje. ci co chca, niech klna na swoich watkach. ci co nie chca sie kalac brzydkim slowem na swoich i bedzie pokoj na swiecie :)) yesska Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: PROPOZYCJA DLA WSZYSTKICH 18.12.01, 15:46 yesska - alez tu wszyscy sa dokladnie tego samego zdania! niemniej powtarzam - kto mnie bedzie chcial "umoralniac", zostanie zbluzgany, tzn. mialam na mysli, ze podejme dialog:) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: PROPOZYCJA DLA WSZYSTKICH 18.12.01, 16:44 yess napisał(a): > jasmina ma racje. ci co chca, niech klna na swoich watkach. ci co nie chca sie > kalac brzydkim slowem na swoich i bedzie pokoj na swiecie :)) > yesska hej,takk cieplo,cieplo,cieplej .....ale nie goraco i nie parzy(c) o:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: PROPOZYCJA DLA WSZYSTKICH 18.12.01, 15:45 tez jestem zdania, ze ludzie sa rozni, a urawnilowka juz byla, szkoda ze nie wszyscy chca sie uczyc historii:) ja sie pytam, czy ty zaczepiasz facetow pod budka (swoja droga - kto i gdzie widzial ostatnio jakas budke z piwem??? - tera wszedzie ogrodki), a nie, czy oni ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
yess mina 18.12.01, 15:47 budek z piwem juz nie ma ale za to sa nad wisla parasole z piwem. poziom ten sam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: mina 18.12.01, 15:51 i co - na stojaco pija??? a z czego sprzedaja? Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: mina 18.12.01, 15:54 siedza. jest kapitalizm to i lawki sie znalazly. piwo sprzedaja z takich mini barow. Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: mina 18.12.01, 15:59 Nie mogę się z tym zgodzić - nad Wisłą jest zajebiście i nie ma to nic wspólnego z żeźnią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re: PROPOZYCJA DLA WSZYSTKICH IP: *.mcps.com 18.12.01, 15:50 Prywatne wątki są na privie, tam możesz urzadzać, co tylko wyobraźnia ci podsunie i nikomu nic do tego. Tu jest forum, kóre z definicji nie rymuję się z prywatnościa. Każdy może przyjść i dorzucić swoje trzy grosze. Jest to miejsce publiczne, takie same jak plac pod kolumną, tyle że wirtualne. Specyfika miejsca publicznego jest pewien standard zachowań, bo chyba mino nie posądzam cie o to, że przed wejściem na lotnisko wymyślasz wszystkim od k..saków A tu natomiast wylewasz wszystkie swoje wymiociny. Ty masz prawo uraczać się tym zapachem, ale inni nie koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: PROPOZYCJA DLA WSZYSTKICH 18.12.01, 16:03 nie doceniasz mnie kolego! idz sie spytac w urzedzie mojego miasta, jaka dostali wiache za nie powiadomienie obywateli o zamknieciu urzedu przed wyznaczona godzina! mysle, ze jeszcze pamietaja:) na lotnisku jeszcze zaden baran mnie nie wkurwil, ale jak to sie stanie, nie boj zaby! uslyszy, uslyszy. czy tobie wydaje sie, ze rozmawiasz z jakas nastolatka, ktora wlasnie odkryla smak wolnosci, papierosa, alkoholu i przeklenstwa? nie rozsmieszaj mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: PROPOZYCJA DLA WSZYSTKICH 18.12.01, 16:21 Tu nie ma znaczenia twoja ani moja metryka. Skoro urzędnik zasłużył na twoj słuszny gniew to i usłuszał, co o nim podatnik mysli. Jest to okazja, kiedy mozna przekaz emocjonalnie ubarwić, ludzie robią to od wieków i nie przeciwko temu mam objekcje. Ale miedzy mna a urzędnikiem jest subtelna różnica. Dlaczego ja rowniez musze byc obiorcą twoich inwektyw, nie mając na to najmniejszej ochoty. To ty uszczęsliwiasz na siłe, wiec sama lekcji z historii nie odrobiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: PROPOZYCJA DLA WSZYSTKICH 18.12.01, 16:22 gero, czym ci ublizylam? konkrety prosze, konkrety! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: PROPOZYCJA DLA WSZYSTKICH 18.12.01, 16:07 a - spojrz gero, piewco, kultury, jak ladnie sie do mnie zwracasz. jestem zachwycona, bo znow moja teoria sie sprawdza:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: PROPOZYCJA DLA WSZYSTKICH 18.12.01, 16:45 Mino, Nie udawaj ich polnisch, ich nix verstehen, nie miejsce tu, aby cie cytować. Zapisz sobie w słupku tytuły wąktów swego autorstwa, więc będziesz wiedziała o czym mówię. A jak mam sie do ciebie zwracac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: PROPOZYCJA DLA WSZYSTKICH IP: *.turboline.skynet.be 18.12.01, 20:32 gero, zaplatujesz sie coraz bardziej, zreszta nie tylko ty. nazywasz moje posty wymiocinami, jakis czas temu niejaki nulek przypierdolil sie do mnie i kulezanek z ligi, nazywajac nas krowami, a nasze posciki krowimi plackami. takich jak wy jest tu wiecej. u gory nawet tego watku ktos zyczy wszystkim chamom takim jak ja wszystkiego najlepszego, pokazujac co rzeczywiscie z domu wyniosl, ale to na szczescie juz nie moj problem. wiec nie pierdolcie drogie dzieci o kulturze, bo sie posikam ze smiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 CHAMSTWOLOGIA 18.12.01, 15:50 ja tam lubie inteligentne rzucanie świeżym mięchem np. w wykonaniu miny_miny, a znając nicki autorów prymitywnch chamskich odzywek, po prostu ich nie otwieram, Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: CHAMSTWOLOGIA 18.12.01, 16:05 czesc kitek. dziekuje za mily komplement:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Skąd tyle chamstwa na grupie ??? IP: *.waw.cdp.pl 18.12.01, 19:39 kolejny niedoinformowany po pierwsze jak nie wiesz o co chodzi to sie nie wtracaj po drugie czy pilch tez jest spod budki z piwem, bo jakbys nie wiedzial to ma ten pan w zwyczaju naduzywac publicznie, w wywiadach slow typu kurwa, pierdoli itp Odpowiedz Link Zgłoś