Gość: men_ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 23:25 od trzepania! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: parka Re: dostalem odciskow IP: *.chello.pl 20.12.01, 23:27 rozumiem Twoją fascynację pierwszą erekcją - mam dojrzewającego syna. Myśle jednak, że o tej porze dzieci powinny już spać i udostępnić forum nieco dojrzalszym kobietom i mężczyznom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aronia Re: dostalem odciskow IP: *.B1.srv.t-online.de 20.12.01, 23:29 Gość portalu: men_ napisał(a): > od trzepania! Oj przepraszam! Czytajac twoje wypowiedzi, wycofuje sie z rzekomej obrony... Potraktowalam cie powaznie, ale ty..jestes zwykly zgrywus! Aronia- milych i aktywnych snow! Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Aronia 20.12.01, 23:58 Spoko, to ten głupi Martio sie podszywa pode mnie, to nie mój wątek Gość portalu: Aronia napisał(a): > Gość portalu: men_ napisał(a): > > > od trzepania! > > Oj przepraszam! Czytajac twoje wypowiedzi, wycofuje sie z rzekomej obrony... > Potraktowalam cie powaznie, ale ty..jestes zwykly zgrywus! > > Aronia- milych i aktywnych snow! Pa! Odpowiedz Link Zgłoś