Dodaj do ulubionych

O! nieprzerwane sierpniowe

05.08.03, 10:55
urodzaje dojrzałych upałów, pokoszone ze zmierzchem, o świcie znów
odrastają...;)

PS. uffff!...wreszcie ciut chłodniej, spacerek wczorajszem wieczorkiem był
już ogromem przyjemności, wiaterek zaś na żagielki idealny niemalże...:)
Obserwuj wątek
    • czarnajagoda Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 11:02
      one nocą wcaele koszone nie są jedynie nieznacznie przycinane to i nie dziw, że
      tak szybko odrastają...
      • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 11:09
        hihi...ale to tylko taka przenośnia była...;)
        • brezly Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 11:14
          Jakby co to ja moge pozyczyc podnosnik do przenosni.
        • czarnajagoda Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 11:14
          jaka przenośnia??? co za przenośnia??? skoszone upały dzieś przenosisz, a
          jesśli tak to dzie??? byle nie do mnie, bo u mnie urodzaj taki, że o pladze
          urodzaju mówić można... więc uprasza sie o nieprzenośnie!!!
          • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 11:21
            ale one JUŻ zostały pokoszone...;)...podnośnik z pompką do ego być może?...bo
            mam jedynie w komplecie???...;)
            • brezly Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 11:26
              A ego to przenosnia?
              Uzwazaj b jak sie ego zbyt podmpojue to potem terza
              leasingowac suwnice do megalomanow i megalitow.
            • czarnajagoda Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 11:26
              edzioszka napisała:

> ale one JUŻ zostały pokoszone...;)
              dzie??? bo chyba nie u mnie :(
              • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 11:28
                w stołycy gdzie jestem akuratnie jest całkiem przyjemnie, wietrzyk rześki, żyć
                nie umierać...:)
                • czarnajagoda Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 11:32
                  właśnie, a u mnie wietrzyk rześki w pracy bo wszystkie drzwi i okna mamy
                  pootwierana, a mury grube, ale na zewnątrz, to upał okropnościowy ;(
                  • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 11:37
                    okropność...brrrr...cóż to za słówko nastrojotwórcze...;)
                    • brezly Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 11:42
                      Lepszy okropny koniec niz okropnosci bez konca.
                      • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 11:47
                        w tem stwierdzeniu Brezluś uzyskasz pewne z Jagutką rozbieżności...;)
                        • brezly Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 11:50
                          edzioszka napisała:

> w tem stwierdzeniu Brezluś uzyskasz pewne z Jagutką
                          rozbieżności...;)

Ryyyyylii?
                          • czarnajagoda Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 11:56
                            ano niezupełnie ryli...
                            włąsne okropności bez końca są okropnościowe, a cudze robią się nudne, więc
                            zasadniczo zgadzam się z Brezlym...
                            ale dużo okropnych końców to już jest coś co lubie ;))
                          • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 11:57
                            Jagutka preferuje okropności w ujęciu ciągło-wieczystym, niedokończone
                            opowieści z dreszczykiem bez hepi endu...;)
                            • czarnajagoda Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 12:17
                              e tam preferuje... te wieczyste które sama piszę, to ich potem nawet nie
                              czytam... i okropnościa to jest tam to, że to raczej przypomuna H jak harlequin
                              niż H jak horror ;)=
                              • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 12:22
                                A może Hannibal Lecter i jego knajpka?...;)
                                • czarnajagoda Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 12:25
                                  hahaha, Vampi mu ją założył, ja tam trochę urzędowałam, a Hanni to się tam
                                  chyba najmniej udzielał to wzienam i zamknęłam, co będę cudzy interes
                                  prowadzić... zwłaszcza, że Hanni do praktyki lekarskiej wrócił... a teraz to w
                                  ogóle gdzieś sobie poleciał i sama mnie ostawił ;(=
                                  • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 12:35
                                    pewnie pojechał klonować dalej tę, no wiesz...Dolly...a może Jodie, kto go tam
                                    wie...;)...cudownie nieprzewidywalny jest...i urozmaicenia lubi przecie...;)
                                    • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 12:40
                                      ten znajomy z dużym, młodym mózgowiem serwowanym na ciepło i zakazany seks ze
                                      zwłokami - to brzmi conajmniej nekroromantycznie...he he he...;)
                                      • czarnajagoda Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 12:49
                                        edzioszka napisała:

> i urozmaicenia lubi przecie...;)
                                        aha, lubić to on ma przede wszystkim mnie... wygląda więc na to, że powinnam
                                        się bardizej urozmaicać ;)=

> ten znajomy z dużym, młodym mózgowiem serwowanym na ciepło i zakazany seks ze
                                        > zwłokami - to brzmi conajmniej nekroromantycznie...he he he...;)
                                        a propozycja by uczynić zakazanym seks z wampirami to z kolei dyskryminacja...
                                        dobrze, że później nie rozwijał tej myśli (znaczy się dla niego dobrze ;))
                                        • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 12:54
                                          w innym wypadku otrzymałby bilecik z zaproszeniem do gry
                                          towarzyskiej "wybebeszanie w lochu"?...;)
                                          • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 12:58
                                            kości zostały rzucone...kto pierwszego pionka poprowadzi po planszy pełnej
                                            cierni i wybojów?...;)
                                            • czarnajagoda Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 13:02
                                              a nene, Hanni by został rzucony, natenprzykład lwom na pożarcie...
                                              a zakaz i tak byłby łamany...
                                              na szczęście Hanni ma za dużo rozumu, żeby takie debilne zakazy wprowadzać :))
                                              • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 13:07
                                                już się nominowałam na zawodniczkę w Wilkołaczej Lidze <wybór to tak przez
                                                wzgląd na specyficzne zwierzęce instynkty>...i co teraz?...mam klątwę
                                                odwołać?...;)

PS. z mandali mi wyszło, że to ja lew...;)
                                                • czarnajagoda Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 13:11
                                                  znaczy się oczekujesz, że Ci rzucę Hannigo na pożarcie???
                                                  • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 13:14
                                                    a to gruba ryba czy płotka?...;)
                                                  • czarnajagoda Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 13:17
                                                    a czy ja wyglądam na kogoś, kto się z płotkami zadaje???
                                                    ja tylko czasem chodze opłotkami, ale to chyba co inszego...
                                                  • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 13:24
                                                    wstępujesz do piekieł, bo to po drodze?...;)
                                                  • czarnajagoda Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 13:26
                                                    aha, a poza tym lubię deptać po dobrych chęciach...
                                                  • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 13:29
                                                    i ołtarze przeszłości pozytywnej też?...;)
                                                  • czarnajagoda Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 13:33
                                                    a nie, wszelakie ołtarze w spokoju ostawiam, choć neikoniecznie świętym...
                                                  • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 13:44
                                                    a jakie są Twe wrażenia odnośnie krucyfiksów i innych arcydzieł sztuki
                                                    sakralnej?...;)
                                                  • czarnajagoda Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 13:49
                                                    a to od rzeczonych arcydzieł zależy...
                                                  • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 14:07
                                                    a może raczej narzędzia???...;)
                                                  • czarnajagoda Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 14:12
                                                    tyż ;))
                                                  • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 14:16
                                                    kamień u szyi i kołem łamanie?...dziś jakiś ten dzień skołowany?...;)
                                                  • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 14:19
                                                    zesztukowanie zbędnej płytki paznokciowej...;)
                                                  • czarnajagoda Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 14:23
                                                    a te rzeczy to ja już gdzieś opisałam chyba...
                                                    konkretniej na tfurczości z dedykacja dla MMPMa... a może tylko miałam zamiar...
                                                  • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 14:27
                                                    Mmpm zdolna Bestia...założę się, że w domciu jest on jedynym użytkownikiem
                                                    żelazka...;)
                                                  • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 14:30
                                                    jakże mogłam zapomnieć o wiertarce udarowej & tytanowymi wiertłami w
                                                    komplecie..;)

• czarnajagoda Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 14:36
                                                    ja Cię nie rozumiem, wymyślasz jakieś wymyślne urządzenia, a ja cenię prostotę:
                                                    jakieś szpilki pod paznokci, płomień świecy na stopy, krople wody powoli acz
                                                    systematycznie spadające na głowę, światło w oczy, krzesełko fortel z trwale
                                                    przymocowanymi pinezkami na całej powierzchni, wygłodniały szczur w klatce przy
                                                    twarzy, sól na otwartą ranę... i można by jeszcze tak długo wymieniać...
                                                  • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 14:58
                                                    he he he...mam wrażenie, iż prostota ta w filozofii Wschodu ma swe źródła...;)
                                                  • brezly No tak 05.08.03, 15:02
                                                    Nie mozna was samych an godzien zostawic, Koszalki z
                                                    Ulicy Wiazow?

'Na zajeciach terenowych
                                                    Manewr wlocznia i nahajem
                                                    Dwaj studenci przed kolowkium
                                                    Przesluchuja sie nawzajem

Dziewcze jasne siedzi w kacie
                                                    Kawa i kawalek tortu
                                                    Pisze prace magisterska
                                                    O historii tortur

Rektor mowi mi czasami
                                                    Ze p....i wzor radziecki
                                                    I ze lepsze byly szkoly
                                                    W Portugalii, Chile, w Grecji'

Pa.
                                                  • edzioszka Re: No tak 05.08.03, 15:14
                                                    uchodzisz z życiem???...;)
                                                  • czarnajagoda Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 15:04
                                                    poniekąd częściowo tak
                                                  • edzioszka Re: O! nieprzerwane sierpniowe 05.08.03, 15:17
                                                    kult pałki, zapałki i kija
                                                    kto się nie schowa...to chryja...;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka