Gość: nadja IP: 213.77.115.* 21.12.01, 22:13 jestes? n. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o+o-o Re: marzenia 22.12.01, 00:50 Podobno kleski ucza wiecej i lepiej anizeli zwyciestwa. Nic nie dzieje sie li tylko z czystego przypadku. We wszystkim jest zawarte jakies poslanie. zgubic droge w bialej mgle tak latwo moge brne w domyslach glebokich zasp rozsypujac trwoge bialy pyl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 22.12.01, 19:18 To na pewno. Ale po tych kleskach w koncu powinien byc czas na zwyciestwo... Jesli nie, to przestaje byc nauka, staje sie kara i prowadzi do... n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 22.12.01, 23:32 Twoich mysli Ziarenko Madrosci zgubione przypadkiem Perelko Radosci znaleziona ukradkiem o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 23.12.01, 00:36 ze ukradkiem, to prawda... ale perelka radosci? n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 23.12.01, 01:00 prawd tak wiele ...... moich radosci nie licze trele,trele slowicze dzwoneczki szklane swiateczne o:) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 23.12.01, 23:55 zawsze lubilem i nadal lubie, w tym roku sa bardziej aromatyczne, mocniej pachna wspomnieniami,jak ngdy dotad refleksja, gleboka nadzieja na zmiany,na lepsze a,Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 24.12.01, 00:12 > zawsze lubilem > i nadal lubie, > w tym roku > sa bardziej aromatyczne, > mocniej > pachna wspomnieniami,jak ngdy dotad > refleksja, > gleboka nadzieja > na zmiany,na lepsze > > a,Ty? Ja tez... Lubie ta atmosfere. Lubie wolny czas, wypelniony ksiazkami, cieplem i kotem lezacym przy mnie. Nie lubie tylko samotnosci... n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 24.12.01, 00:36 mam kota czarnego niczym wegiel lubi snieg i wode i mnie :) o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 24.12.01, 00:41 o+o-o napisał(a): > mam kota > czarnego niczym wegiel > lubi snieg > i wode > i mnie :) > moj kot dla odmiany jest bialy niczym snieg calkowicie bez zadnej latki tez mnie lubi tak mysle n. > o:) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 24.12.01, 00:47 mamy koty na cztery pory roku! ja mam kotke o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 24.12.01, 01:02 Ja tez :-) Jest Miss. Nie wiem jak bez niej zylam tyle lat. Ma dopiero 6 miesiecy :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 24.12.01, 01:08 moja spadla z nieba tajemnicza sprawa ma tylko troche wiecej bardzo swiata i ludzi ciekawa :)) o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 24.12.01, 01:23 Ja moja dostalam... po tym, jak stracilam pierwszego kotka... byl u mnie tylko dwa tygodnie. myslalam, ze umre... taka mala przyjaciolka, a jaka wazna... n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 24.12.01, 01:25 Cień wspaniały cień u twoich stóp lepszym jest człowiekiem niż ja choć porusza ręką na każde moje skinienie lepszy jest - bo nie widać zmarszczek zawsze możesz wyobrazić sobie uśmiech na jego twarzy zachwycone spojrzenie i nie zrobi ci nic złego ma jedną pracę - ruch ze słońcem wokół mnie i wykonuje ją doskonale cień ten jest wspaniałym człowiekiem - i pewnie świat byłby piękniejszy gdybyśmy to my kładli się u stóp cieni J.Z. o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 24.12.01, 01:43 Odpowiesz...? jak szukasz? znajdujesz? widzisz cos? n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 24.12.01, 01:47 c.d. Nikt mnie nie zna przecież Nikt nie może mieć na własność moich słów i gestów To wygodne, prawda? Widzisz tylko mój cień na ścianie Czy obrócisz się, by mnie złapać? Przecież i cień ma swą wartość I może odejść zaginąć o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 24.12.01, 01:51 "sam siedze daleko od siebie i nawet opuscil mnie moj cien..." > > Nikt mnie nie zna przecież > Nikt nie może mieć na własność > moich słów i gestów > To wygodne, prawda? > Widzisz tylko mój cień na ścianie > Czy obrócisz się, by mnie złapać? > Przecież i cień > ma swą wartość > I może odejść > zaginąć > > o:) > > Obroce sie. Obrocilabym sie. Gdybym wiedziala, ze naprawde warto... n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 24.12.01, 01:57 ja nie licze mowilem Ci juz to fal wygladzanych horyzontem Ani:) platkow Dzikich Roz :) nie warto mowilem Ci juz to c.d. Piękno chwili otacza nas bez rzymskich posągów nie ma zatrzymania: filmowa klatka odda tylko klucz do przypomnienia Piękno chwili i układ pochylonej głowy rąk, stroju... kończy się już w niecierpliwy ruchu Mówisz: impresja, nic nowego mnie właśnie teraz porywa piękno chwili O:) Odpowiedz Link Zgłoś