the_kami 27.12.07, 09:54 Dodam dla ułatwienia, że jest nas dziś dokładnie dwoje - Rado i ja. Już się zdarzyło, że dzwoniły mi różne telefony w różnych pokojach :-D Cat - chyba mogę nie zdążyć obejrzeć tych filmów :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: czytaliście dzisiejszą GW? :-D 27.12.07, 10:38 Czytaliśmy :P z samego rana :) a posłuchać gdzieś Was można dziś??? A miałaś mieć spokojny dzień.... a ja się nudzę i odpoczywam :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: czytaliście dzisiejszą GW? :-D 27.12.07, 11:06 catalina1 napisała: > Czytaliśmy :P z samego rana :) a posłuchać gdzieś Was można dziś??? RMF FM, Tok FM, Wiadomości... :-D > A miałaś mieć spokojny dzień.... Yhmmm... nie mam :-D Przed chwilą śmiesznie było. Przyszła babeczka z RMF-u, nagrała Radka, po czym zeszła na dół, na parking pod Zachętą, i na żywo puszczała jego wypowiedzi + swoje komentarze. I my ją widzieliśmy na tym parkingu z mikrofonem, widać było ruch ust, a w radiu to leciało na żywo :-DDD Swoją drogą pomyślałam sobie, że na początku przy takich wejściach na żywo to chyba bym zawału dostała. Albo może i wcale nie na początku? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: czytaliście dzisiejszą GW? :-D 27.12.07, 13:03 Słyszałam Radeo :) w Złotych Przebojach też był :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: czytaliście dzisiejszą GW? :-D 27.12.07, 23:08 a jakiś smutny refren że nie dali rady :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: czytaliście dzisiejszą GW? :-D 27.12.07, 23:26 catalina1 napisała: > a jakiś smutny refren że nie dali rady :) LOL Jutro mu to pokażę :-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: czytaliście dzisiejszą GW? :-D 28.12.07, 09:28 Znaczy cienko śpiewał! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś