Gość: DORADCA IP: 212.244.93.* 23 lata temu Wydaje mi się że od momentu jak wszedłem na to forum jakby ubyło kłopotów. Chyba muszę przenieść się na inne forum. Co Wy drogie Panie na to? Pozdrówko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doradczyni Re: DLACZEGO ???????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu Ja też uważam, że powinieneś się przenieść na inne forum. Najlepiej na to, gdzie pisuje Twój wzorzec - bo Ty przeciez jesteś tylko jego marną kalką posługującą się jego nickiem - nieprawdaż?? On ma jedno określenie na takich jak TY - PIERDOLENI OSZUŚCI. Chociaz to może być dla niego dobrą nauczką, że należy sie logować. Posty doradcy, chociaż mają ostry charakter, to mają pewien swój styl - Twoje są do niczego. Pisz lepiej pod innym nickiem. Nie będzie mi brakowało Twoich rad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samosia Re: DLACZEGO ???????????? IP: *.bluu.net / *.bluu.net 23 lata temu Zmiataj i to natychmiast. Było nam dobrze bez ciebie a jak sobie pójdziesz będzie jeszcze lepiej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DORADCA Re: DLACZEGO ???????????? IP: 212.244.93.* 23 lata temu Samosiu a Ty się uśmiechnij buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DORADCA Re: DLACZEGO ???????????? IP: 212.244.93.* 23 lata temu Szanowna Pani "Doradczyni" język jakim sie pani posługuje a w szczególności chodzi mi o jeden z pani zwrotów to zwyczajny BRUK. Zdrówka życzę - psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś