onlyania 23.12.01, 17:11 doprowadzenie Mario2 do porzadku............ Maryjo, znowu cos mu zaszkodzilo???? co ty mu podala do tego bigosa?????????? alergie na mena??????????? ale czemu w takiej dawce.................... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: WNIOSKUJE O................... 23.12.01, 17:12 Czy Ty dziecinko nie masz ataku szalu macicy czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: WNIOSKUJE O................... 23.12.01, 17:13 to po wscieklaku :-)))) narzady sie jej wsciekly :-))) mario2 napisał(a): > Czy Ty dziecinko nie masz ataku szalu macicy czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: WNIOSKUJE O................... 23.12.01, 17:15 WUKU JEZDES NIEGRZECZNY............ BEDZIE BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU......... Odpowiedz Link Zgłoś
observer Re: WNIOSKUJE O................... 23.12.01, 17:18 onlyania napisał(a): > WUKU JEZDES NIEGRZECZNY............ > BEDZIE BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU......... ...nie placz kochana , nie lubisz kaszanki Odpowiedz Link Zgłoś
observer Re: WNIOSKUJE O................... 23.12.01, 17:15 ....swinskie oczka krwia nabiegly,ciiooooo ? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: WNIOSKUJE O...................do Onlyani 23.12.01, 17:27 Droga Onlyaniu! Ja Mario nic nie dodawalam do zadnego bigosu! Mario ma swoje sympatie i antypatie i mnie nic do tego - bo my se ustalili, ze z poszanowaniem przekonan traktowac sie bedziemy. I prosze bez szantazu! Co za buuuuuu bedzie??? I kto sie tego "buuuuu" ma niby przestraszyc? Only - zalecam zimny prysznic i to natychmiast :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: WNIOSKUJE O maryjka 23.12.01, 17:30 czesc aniolku!!!!!!!! jak tam przygotowania do swiat!!! karpik dead??? ja mam rece po lokcie urobione!!! Odpowiedz Link Zgłoś
observer Re: WNIOSKUJE O...................do Onlyani 23.12.01, 17:30 hi,hi,poszanowanie przekonan z tyranem, Maryjko szkoda mi Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: WNIOSKUJE O...................do Onlyani 23.12.01, 17:34 o karpika to sie bijecie, a menowi to nawet nie dacie zadnej dyspensy.... a tak w ogole to maryjko sle na priva prosbe do was..... buuuuuuuuuuuuuuu jest codziennie, i nikt sie nie boi, to wiem, tylko ja sie boje Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: WNIOSKUJE O................... 23.12.01, 17:37 Jasminka, nic sie nie urobilam :)) Mam swieta fantastyczne z Mariem- robimy, co nam sie zachce :))). Jak nam sie nic nie zachce-nic nie robimy. Odpowiedz Link Zgłoś
observer Re: WNIOSKUJE O................... 23.12.01, 17:39 tak sie zaczyna proces gnilny,feee!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: WNIOSKUJE O................... 23.12.01, 17:41 nie fefuj, nie fefuj........ wsio budziet w pariadke......... :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: WNIOSKUJE O................... 23.12.01, 17:42 Popierdolony niedojebany chuju z parchami! Spierdalaj tylca nadstawiac tam, gdzie nie brzydza sie w obsranych dupach grzebac, albo tyranizuj sobie dziewuszki, co poza koniec wlasnego noska nie za duzo widza i jeszcze mniej rozumieja! Gnoju ! Twoj mozdzek o 2 komorkach nie jest w stanie pojac niczego- wobec czego niech ci ziemia lekka bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: WNIOSKUJE O................... 23.12.01, 17:43 amen. mario2 napisał(a): > Popierdolony niedojebany chuju z parchami! Spierdalaj tylca nadstawiac tam, > gdzie nie brzydza sie w obsranych dupach grzebac, albo tyranizuj sobie > dziewuszki, co poza koniec wlasnego noska nie za duzo widza i jeszcze mniej > rozumieja! > > Gnoju ! Twoj mozdzek o 2 komorkach nie jest w stanie pojac niczego- wobec > czego niech ci ziemia lekka bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: WNIOSKUJE O................... 23.12.01, 17:39 jasminka wam zazdrości jak nie wiem co!!!! ale, mój pasztet is the best :-))))))) i wogóle cieszę się na te święta!!!!! maryjo2 napisał(a): > Jasminka, nic sie nie urobilam :)) Mam swieta fantastyczne z Mariem- robimy, co > > nam sie zachce :))). Jak nam sie nic nie zachce-nic nie robimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: WNIOSKUJE O................... IP: *.turboline.skynet.be 23.12.01, 17:44 a ciocia mina ma tylko jeden dylemat swiateczny: ktora kreacyjke zalozyc! wiem, to niesprawiedliwe:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: WNIOSKUJE O................... 23.12.01, 18:00 Ciotka, przebierz sie za Śnieżynkę- nago i wata w ...... :o)) Odpowiedz Link Zgłoś