Dodaj do ulubionych

czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić?

IP: *.itelligence.pl 27.12.01, 14:05
mam 24 lata. rok temu rozstalam sie z chlopakiem z ktorym bylam prawie 4
lata.wielka milosc, wydawal mi sie byc tym jedynym, wymazonym i na zawsze.
jednak jak skonczylismy studia i poszlismy do pracy (kazdy w swoja strone) nie
mielismy juz czasu, zeby sie spotykac, poniewaz oboje prace konczylismy
pozno.chcialam, zebysmy razem zamieszkali, zeby moc troche czasu ze soba
spedzac, ale on wolal cieple gniazdko mamusi z ktorym trudno mu bylo sie
rozstac.nie potrafilam dalej prowadzic zwiazku w ktorym to ciagle ja
proponowalam spotkania, a on wolal kolegow, komputer itp.z wielkim trudem, ale
rozstalismy sie (on pozniej zalowal, ale juz bylo za pozno).czy tak wiele
wymaga chcac miec dom, rodzine, moc sie czuc potrzebna i chcac sie kims
opiekowc? mezczyzni, ktorych spotykam chca zwiazku, ale, zeby zdecydowac sie na
wspolne mieszkanie, czy malzenstwo to nic z tego.czy spotykam nieodpowiednich
mezczyzn, czy oni rzeczywiscie nie chca sie wiazac?

Obserwuj wątek
    • anka1 Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 14:12
      posluchaj doswiadczonej kobiety Kasia:) oni faktycznie nie chca. ale Dziewczyno
      Ty masz dopiero 24 lata! pozyj troche a nie od razu pakowac sie w malzenstwo!
    • jasmina_tdi Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 14:15
      kochana Kasiu,

nie chcę Cię martwić, ale facet co ma 24 lata to jeszcze nie facet, tylko zadatek
      na takowego! oszczędź sobie rozczarowań i rozejrzyj sie po kolegach tatusia. Być
      moze wiek nie jest gwarancją pożadanego przez Ciebie zachowania, ale z moch
      doswiadczeń niezbicie wynika, ze faceci po 40 są uroczy, zabawni, mądrzy, wiedzą
      w końcu czego chca i nie mam przy nich wrazenia, ze za kwadrans padne z nudów!
      No i co najważniejsze - w końcu mają to COŚ...!!!

wesołych świąt

jasminka

Gość portalu: Kasia napisał(a):

> mam 24 lata. rok temu rozstalam sie z chlopakiem z ktorym bylam prawie 4
      > lata.wielka milosc, wydawal mi sie byc tym jedynym, wymazonym i na zawsze.
      > jednak jak skonczylismy studia i poszlismy do pracy (kazdy w swoja strone) nie
      > mielismy juz czasu, zeby sie spotykac, poniewaz oboje prace konczylismy
      > pozno.chcialam, zebysmy razem zamieszkali, zeby moc troche czasu ze soba
      > spedzac, ale on wolal cieple gniazdko mamusi z ktorym trudno mu bylo sie
      > rozstac.nie potrafilam dalej prowadzic zwiazku w ktorym to ciagle ja
      > proponowalam spotkania, a on wolal kolegow, komputer itp.z wielkim trudem, ale
      > rozstalismy sie (on pozniej zalowal, ale juz bylo za pozno).czy tak wiele
      > wymaga chcac miec dom, rodzine, moc sie czuc potrzebna i chcac sie kims
      > opiekowc? mezczyzni, ktorych spotykam chca zwiazku, ale, zeby zdecydowac sie na
      >
      > wspolne mieszkanie, czy malzenstwo to nic z tego.czy spotykam nieodpowiednich
      > mezczyzn, czy oni rzeczywiscie nie chca sie wiazac?
      >

• kitek1 Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 14:17
        dziekuje za mile slowa jasminko, ale ja tez sie nnie chce wiazac sie wezlem,
        • jasmina_tdi Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 14:19
          a kto by tam chciał! na tym swiecie jest 2 miliardy facetów! jak niby mialabym
          sie zdecydować ;-))) to jeszcze zajmie trochę czasu....hihi

kitek1 napisał(a):

> dziekuje za mile slowa jasminko, ale ja tez sie nnie chce wiazac sie wezlem,

• Gość: Pom Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? IP: *.*.*.* 27.12.01, 14:22
        Kasiu! Jaśminka ma rację wcałej rozciągłości. Sa oczywiscie wyjątki ale o nich
        nie mówimy. Dziecięciem 24-letnim można co najwyżej zaopiekować się, zmienić
        pieluchę i zapewnić rozrywkę.
        Z biegiem czasu mezczyźni staja się co raz bardziej interesujący. :)

I zy aby nie przesadzasz z tym ślubem? Gdzie Ci sie śpieszy, dziewczyno!
      • Gość: DS Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? IP: *.ci.seattle.wa.us 27.12.01, 17:00
        Jasmina, masz racje :-)))) Mam 48 lat i jestem w trakcie rozwodu. Bedac "na
        rynku" od kilku miesiecy widze, jak wiele kobiet zaczelo zwracac na mnie uwage,
        w tym takie ktore mogly by byc moimi corkami. Wszystkie piekne, wyzsze ode
        mnie, (jedna ma cialo modelki; nogi az po szyje...) I nawet kilka z nich juz
        sie we mnie zakochalo i jak mowia "nie moga beze mnie zyc..." :-p

Jestem niskim, przystojnym, wysportowanym, wrazliwym i bardzo interesujacym
        mezczyzna, z duzym poczuciem humoru, majacym bardzo dobry zawod i prestiz w
        srodowisku no i talent do... no wiecie co... :-))). A co najwazniejsze wiem
        kim jestem.

Jesli to brzmi jak reklama, to nie jest. Tak wiec chlopcy - glowa do gory - za
        20 lat bedziecie naprawde zyc. :-)))))
        • jasmina_tdi DS 27.12.01, 17:02
          masz buziaczka złotko!!!! jaka szkoda, ze przed chwilą za mąż wyszłam, eh!

Gość portalu: DS napisał(a):

> Jasmina, masz racje :-)))) Mam 48 lat i jestem w trakcie rozwodu. Bedac "na
          > rynku" od kilku miesiecy widze, jak wiele kobiet zaczelo zwracac na mnie uwage,
          >
          > w tym takie ktore mogly by byc moimi corkami. Wszystkie piekne, wyzsze ode
          > mnie, (jedna ma cialo modelki; nogi az po szyje...) I nawet kilka z nich juz
          > sie we mnie zakochalo i jak mowia "nie moga beze mnie zyc..." :-p
          >
          > Jestem niskim, przystojnym, wysportowanym, wrazliwym i bardzo interesujacym
          > mezczyzna, z duzym poczuciem humoru, majacym bardzo dobry zawod i prestiz w
          > srodowisku no i talent do... no wiecie co... :-))). A co najwazniejsze wiem
          > kim jestem.
          >
          > Jesli to brzmi jak reklama, to nie jest. Tak wiec chlopcy - glowa do gory - za
          >
          > 20 lat bedziecie naprawde zyc. :-)))))

• Gość: DS Re: DS IP: *.ci.seattle.wa.us 27.12.01, 17:25
            Jasmina, to bardzo dobrze ze juz jestes zamezna bo ja wcale, ale to wcale nie
            chce sie zenic...:))))
            • jasmina_tdi Re: DS 28.12.01, 15:37
              nie martw się aniołku - tylko do 16!!!! za kwadrans rozwód :-))))))

Gość portalu: DS napisał(a):

> Jasmina, to bardzo dobrze ze juz jestes zamezna bo ja wcale, ale to wcale nie
              > chce sie zenic...:))))

• kitek1 jasmina 28.12.01, 15:47
                znowu glupiego szukasz,
                • jasmina_tdi Re: jasmina 28.12.01, 15:48
                  jak widać sam sie znalazł :-))) cze kitek!

kitek1 napisał(a):

> znowu glupiego szukasz,

• kitek1 Re: jasmina 28.12.01, 15:51
                    cze ...smina, ale please nie zen sie ze mna,
                    • jasmina_tdi Re: jasmina 28.12.01, 15:52
                      no ale dlaczego nie?????? po tygodniu i tak byłbys wrakiem :-))))

kitek1 napisał(a):

> cze ...smina, ale please nie zen sie ze mna,

• kitek1 Re: jasmina 28.12.01, 15:54
                        jeszcze bym sie za bardzo przyzwyczail do Ciebie, i moze nawet z raczki Ci jadl,
                        • jasmina_tdi Re: jasmina 28.12.01, 15:54
                          wystarczy, że łasiłbyś mi sie do nóg i spał pod łóżkiem :-)))

kitek1 napisał(a):

> jeszcze bym sie za bardzo przyzwyczail do Ciebie, i moze nawet z raczki Ci jadl
                          > ,

• kitek1 Re: jasmina 28.12.01, 15:58
                            bo z Toba, to bym sie nie zmiescil, pozdrawiam boczki,
                            • jasmina_tdi Re: jasmina 28.12.01, 16:00
                              pozdrawiaj sobie co chcesz! swoją drogą gratuluje wyobrażni! idz se poganiaj
                              dookoła chałupy do może ci przejdzie.

kitek1 napisał(a):

> bo z Toba, to bym sie nie zmiescil, pozdrawiam boczki,

• bachuu Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 14:21
      sa tacy oj uwierz mi sa. jak uda mi sie spotkac kobiete to ona zazwyczaj jest
      juz hm.... skrepowana ? wezlem malzenskim rzecz jasna
      a poza tym zgadzam sie z anka -> 24 lata ?
      toc to dopiero poczatek zycia pozdro m
      • anka1 Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 14:24
        a ja chyba jeszcze stane w obronie mlodych mezczyzn:) nie wszyscy sa dziecmi.
        znam 25-latkow madrzejszych od 60-latkow.o!
        • jasmina_tdi Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 14:27
          zgadza się ale starsi faceci mają coś, czega nie ma sie w wieku 20 lat....emanują
          czesto takim wewnętrznym spokojem, życiową mądroscią i ciepłem - a to nabywa sie
          z wiekiem...podoba mi sie ich sfera emocjonalna... nigdy nie twierdzilam, ze Ci
          młodsi są glupsi albo cos w tym stylu...chodzi mi o rzeczy, które trzeba sobie
          wypracowywać latami... jednym idzie gorzej, drugim lepiej, ale jest to
          niesamowite..

anka1 napisał(a):

> a ja chyba jeszcze stane w obronie mlodych mezczyzn:) nie wszyscy sa dziecmi.
          > znam 25-latkow madrzejszych od 60-latkow.o!

• jasmina_tdi Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 14:24
        cóż za zgodność!!!:-))))
        ja się tylko zastanawiam, co bedzie za 20 lat! pewnie odkreci mi sie w drugą
        stronę hihi...
        • Gość: Pom Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? IP: *.*.*.* 27.12.01, 14:33
          Właśnie Jaśminko, to coś u meżczyzny ujawnia sie w wiekiem (nie u kazdego
          wprawdzie, ale jednak). Kiedyś przeczytałam, że to "coś" u meżczyzny to są jego
          pieniądze, hehe:) Może COŚ w tym jest, ale chyba nie spłycałabym tego w ten
          sposób.
          Dużo można na temat panów... to takie wdzięczy i intrygująvcy temat...:)
          • jasmina_tdi Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 14:37
            pieniądze rzecz nabyta! tu potrzebny jest złoty srodek, kasa owszem ale bez
            przesady i z poszanowaniem tej, którą już sie ma.
            a panowie - faktycznie, temat - rzeka!!!! ale jaki uroczy temat....eh!!!!

Gość portalu: Pom napisał(a):

> Właśnie Jaśminko, to coś u meżczyzny ujawnia sie w wiekiem (nie u kazdego
            > wprawdzie, ale jednak). Kiedyś przeczytałam, że to "coś" u meżczyzny to są jego
            >
            > pieniądze, hehe:) Może COŚ w tym jest, ale chyba nie spłycałabym tego w ten
            > sposób.
            > Dużo można na temat panów... to takie wdzięczy i intrygująvcy temat...:)

• anka1 Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 14:43
              i Kasia niechcacy wywolala wilka z lasu:) czyli bedzie kolejny watek-rekord:)))
              • jasmina_tdi Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 14:45
                proponuje dopuścic do głosu uroczych panów :-)))) niezależnie od wieku!

anka1 napisał(a):

> i Kasia niechcacy wywolala wilka z lasu:) czyli bedzie kolejny watek-rekord:)))

• anka1 Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 14:48
                  a Panowie jakos sie tu nie kwapia:) po co skoro jest faktem ze wyznaja zasade
                  <zwiazki na Powazki>!:)))
                  • jasmina_tdi Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 14:53
                    to by się zgadzało z moją definicją, że wszyscy porządni faceci są albo martwi,
                    albo żonaci....

anka1 napisał(a):

> a Panowie jakos sie tu nie kwapia:) po co skoro jest faktem ze wyznaja zasade
                    > <zwiazki na Powazki>!:)))

• kitek1 Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 14:55
                      a ja, ani martwy, ani zonaty, to co ja nieporzadny,
                  • emperor Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 14:55
                    Jak to sie nie kwapia?
                    Juz jestem,
                    jakies pytania?
                    • jasmina_tdi Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 14:56
                      tak! juz od dawna intryguje mnie kolor Twoich oczu....... hmmmmm...

emperor napisał(a):

> Jak to sie nie kwapia?
                      > Juz jestem,
                      > jakies pytania?

• anka1 Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 14:59
                        cha cha wplyw koloru oczu na chec zwiazania sie?:)))Emperor lepiej uwazaj:)
                        • jasmina_tdi Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 15:00
                          ciiiiiiiiiiiiiichoooooo...!!!! to taka podpucha :-)))) poza tym jakos nie pałam
                          chęcią związywania sie w jakikolwiek sposób :-))))

anka1 napisał(a):

> cha cha wplyw koloru oczu na chec zwiazania sie?:)))Emperor lepiej uwazaj:)

• emperor Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 14:59
                        Zazwyczaj wzbudzam powszechne intrygi:)
                        • jasmina_tdi Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 15:00
                          no to postaraj się bardziej bo ta to jakas cienka jest!!!!!

emperor napisał(a):

> Zazwyczaj wzbudzam powszechne intrygi:)

• mag_nolia Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 15:02
                          Cześć Emperor!
                          ...zgłosiłeś się jako chętny...do żenienia się...czy też nieżenienia się...???
                          • emperor Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 15:07
                            Czesc Magnolia,
                            tylko wpadlem goscinnie, a Jasmina chce mnie w jakas intryge wkrecic:(

mag_nolia napisał(a):

> Cześć Emperor!
                            > ...zgłosiłeś się jako chętny...do żenienia się...czy też nieżenienia się...???

• jasmina_tdi Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 15:09
                              nieprawda!!!!chcialam sie tylko z Tobą ożenić!!!!!

emperor napisał(a):

> Czesc Magnolia,
                              > tylko wpadlem goscinnie, a Jasmina chce mnie w jakas intryge wkrecic:(
                              >
                              >
                              >
                              >
                              > mag_nolia napisał(a):
                              >
                              > > Cześć Emperor!
                              > > ...zgłosiłeś się jako chętny...do żenienia się...czy też nieżenienia się..
                              > .???
                              >

• mag_nolia Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 15:11
                                ...a on nie chce...Jasminko...wyjść...za Ciebie...za mąż...???
                                ...nie wie...co traci...
                                • jasmina_tdi Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 15:13
                                  no właaaaaaaaasnieeeeee...buhuhuhu... a takim byłabym dobrym mężem!!!!

mag_nolia napisał(a):

> ...a on nie chce...Jasminko...wyjść...za Ciebie...za mąż...???
                                  > ...nie wie...co traci...

• emperor Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 15:13

Ozenic? Czy wyjsc za maz?
                                Ja 1000% facet jestem,
                                zwiazkow homo nienawidze i niedobrze robi sie na sama mysl:))))

jasmina_tdi napisał(a):

> nieprawda!!!!chcialam sie tylko z Tobą ożenić!!!!!
                                >
                                > emperor napisał(a):
                                >
                                > > Czesc Magnolia,
                                > > tylko wpadlem goscinnie, a Jasmina chce mnie w jakas intryge wkrecic:(
                                > >
                                > >
                                > >
                                > >
                                > > mag_nolia napisał(a):
                                > >
                                > > > Cześć Emperor!
                                > > > ...zgłosiłeś się jako chętny...do żenienia się...czy też nieżenienia
                                > się..
                                > > .???
                                > >
                                >

• jasmina_tdi Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 15:14
                                  facet niby facet a jak pytam o kolor oczu to jak baba sie kryguje :-(((

emperor napisał(a):

>
                                  > Ozenic? Czy wyjsc za maz?
                                  > Ja 1000% facet jestem,
                                  > zwiazkow homo nienawidze i niedobrze robi sie na sama mysl:))))
                                  >
                                  >
                                  >
                                  >
                                  > jasmina_tdi napisał(a):
                                  >
                                  > > nieprawda!!!!chcialam sie tylko z Tobą ożenić!!!!!
                                  > >
                                  > > emperor napisał(a):
                                  > >
                                  > > > Czesc Magnolia,
                                  > > > tylko wpadlem goscinnie, a Jasmina chce mnie w jakas intryge wkrecic:
                                  > (
                                  > > >
                                  > > >
                                  > > >
                                  > > >
                                  > > > mag_nolia napisał(a):
                                  > > >
                                  > > > > Cześć Emperor!
                                  > > > > ...zgłosiłeś się jako chętny...do żenienia się...czy też nieżeni
                                  > enia
                                  > > się..
                                  > > > .???
                                  > > >
                                  > >
                                  >

• emperor Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 15:19
                                    No dobra, mowisz i masz:)
                                    Slub odbedzie sie dzisiaj o godz.16,00
                                    tutaj na forum. Zapros wszystkich, ja ksiedza skoluje.
                                    BADZ NA PEWNO!!!!!!!

jasmina_tdi napisał(a):

> facet niby facet a jak pytam o kolor oczu to jak baba sie kryguje :-(((
                                    >
                                    > emperor napisał(a):
                                    >
                                    > >
                                    > > Ozenic? Czy wyjsc za maz?
                                    > > Ja 1000% facet jestem,
                                    > > zwiazkow homo nienawidze i niedobrze robi sie na sama mysl:))))
                                    > >
                                    > >
                                    > >
                                    > >
                                    > > jasmina_tdi napisał(a):
                                    > >
                                    > > > nieprawda!!!!chcialam sie tylko z Tobą ożenić!!!!!
                                    > > >
                                    > > > emperor napisał(a):
                                    > > >
                                    > > > > Czesc Magnolia,
                                    > > > > tylko wpadlem goscinnie, a Jasmina chce mnie w jakas intryge wkr
                                    > ecic:
                                    > > (
                                    > > > >
                                    > > > >
                                    > > > >
                                    > > > >
                                    > > > > mag_nolia napisał(a):
                                    > > > >
                                    > > > > > Cześć Emperor!
                                    > > > > > ...zgłosiłeś się jako chętny...do żenienia się...czy też ni
                                    > eżeni
                                    > > enia
                                    > > > się..
                                    > > > > .???
                                    > > > >
                                    > > >
                                    > >
                                    >
                                    • Gość: magnolia Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? IP: 195.205.73.* 27.12.01, 15:27
                                      Emperor!
                                      To kto będzie mi teraz sięgać gwiazdki...???
                                      Jasmina Ci zabroni....
                                      A poza tym nie przygotaowałam jeszcze prezentu...ale
                                      szampana...możecie...polać...
                                      • jasmina_tdi Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 15:29
                                        eeeeeee.... no daj spokój :-)))) ja tam nie chytrus! byleby nad ranem do chałupy
                                        wrócił!

Gość portalu: magnolia napisał(a):

> Emperor!
                                        > To kto będzie mi teraz sięgać gwiazdki...???
                                        > Jasmina Ci zabroni....
                                        > A poza tym nie przygotaowałam jeszcze prezentu...ale
                                        > szampana...możecie...polać...

• mag_nolia Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 15:30
                                          OK, nad ranem...będziesz go miała...
                                          dzięki za życzenia...dostałaś moje mail'e?
                                          • jasmina_tdi Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 15:31
                                            tak - odebrałam dopiero dzisiaj poczte :-)))) dzięki :-)))) ale mail był jeden z
                                            24, zgadza się??

mag_nolia napisał(a):

> OK, nad ranem...będziesz go miała...
                                            > dzięki za życzenia...dostałaś moje mail'e?

• mag_nolia Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 15:32
                                              ...nie zgadza się...powinno być więcej...
                                              • jasmina_tdi Re: czy są jeszcze mężczyźni, którzy chcą się żenić? 27.12.01, 15:33
                                                nic nie ma!!!!! mam problem z wejsciem z zewnątrz do skrzynki w firmie!!!! cos
                                                tam sie posypało.... jakby co - na gazete!

mag_nolia napisał(a):

> ...nie zgadza się...powinno być więcej...

• yess proponuje co nastepuje 27.12.01, 15:02
      wszytkie koty oraz wszystkich facetow do piaskownicy i bedzie spokoj.
      • kitek1 Re: proponuje co nastepuje 27.12.01, 15:03
        czysbys kolejny zawod milosny przezyla,
        • anka1 Re: proponuje co nastepuje 27.12.01, 15:05
          Yess spokoj? a co bedzie jak sie zaczna lopatkami naparzac i sypac w oczy
          piasek na ktory koty wczesniej siusiu zrobily?:)))
          • yess Re: anka1 27.12.01, 15:09
            to na szczescie nie bedzie juz nasz problem huraaaaaaaaaaa
            • anka1 Re: Yess 27.12.01, 15:13
              akurat:) jak znam zycie to problem sie dopiero zacznie:)))
        • yess Re: proponuje co nastepuje 27.12.01, 15:08
          a skad wiesz?
          • kitek1 Re: proponuje co nastepuje 27.12.01, 15:13
            bo zawsze takie propozycje skladaja towarzyszki emancypantki, ktorym nie wyszlo,
            • anka1 Re: proponuje co nastepuje 27.12.01, 15:25
              nie zawsze Kitek:)
              Yess wiem z doswiadczenia:) jak Panowie cos nabroja to potem kobiety musza to
              odkrecac:) nie zawsze ale tak sie zdarza:)
              • yess Re: proponuje co nastepuje 27.12.01, 15:28
                kitek bo zacisne te kajdanki mocnej na lapkach
                • ja_nek Re: proponuje co nastepuje 27.12.01, 15:43
                  Wiedziałem, że będzie to kolejny wątek poświęcony Mario2. Jako, że jestem
                  jeszcze zbyt młody uciekam. Mario2, One znowu o Tobie. pospiesz się, bo
                  Jasminka wyjdzie za mąż!

Pozdrowienia
                  Janek
                  • jasmina_tdi Re: proponuje co nastepuje 27.12.01, 15:49
                    fakt - chciałam mario na swiadka a ten gdzieś polazł buhuhuhuhu...........

ja_nek napisał(a):

> Wiedziałem, że będzie to kolejny wątek poświęcony Mario2. Jako, że jestem
                    > jeszcze zbyt młody uciekam. Mario2, One znowu o Tobie. pospiesz się, bo
                    > Jasminka wyjdzie za mąż!
                    >
                    > Pozdrowienia
                    > Janek

• Gość: dixi Re: proponuje co nastepuje IP: 194.204.144.* 27.12.01, 15:47
        popieram gorąco, z piaskownicą teraz klopot - to może do zaspy i niech zimują
        do wiosny
        • anka1 Re: proponuje co nastepuje 27.12.01, 15:50
          a ja proponuje podsumowac : nie ma mezczyzn co sie chca zenic i klopot z
          glowy:))
          • jasmina_tdi Re: proponuje co nastepuje anka!!!! 27.12.01, 15:51
            jeden się znalazł!!!!! ślub o 16!!!!!!!

anka1 napisał(a):

> a ja proponuje podsumowac : nie ma mezczyzn co sie chca zenic i klopot z
            > glowy:))

• anka1 Re: proponuje co nastepuje Jasmina!!! 27.12.01, 15:53
              malzenstwo zawarte pod przymusem jest niewazne:)))howhg!:)
              • jasmina_tdi Re: proponuje co nastepuje Jasmina!!! 27.12.01, 15:54
                ej no coś Ty!! sam chciał! sam!!! :-)))) po ksiedza nawet poleciał!

anka1 napisał(a):

> malzenstwo zawarte pod przymusem jest niewazne:)))howhg!:)

• kitek1 Re: proponuje co nastepuje anka!!!! 27.12.01, 15:54
              na szczescie na czas, dotarly do niego materialy ujawniajace prawdziwe oblicze
              niejakiej Jasminy DDT,
              • anka1 Re: proponuje co nastepuje Kitek! 27.12.01, 15:55
                Jasmina na doglebne delirium tremens (DDT) nie wyglada wrecz przeciwnie:)
                • jasmina_tdi Re: proponuje co nastepuje Kitek! 27.12.01, 15:56
                  na składzie mam również kilka innych niespodzianek, ale to dopiero po ślubie :-)))

anka1 napisał(a):

> Jasmina na doglebne delirium tremens (DDT) nie wyglada wrecz przeciwnie:)

• jasmina_tdi Re: proponuje co nastepuje kitek 27.12.01, 15:55
                nie znasz nawet dobrze mojego nicka, a cv ci sie marzy! dobre hehehe.....

kitek1 napisał(a):

> na szczescie na czas, dotarly do niego materialy ujawniajace prawdziwe oblicze
                > niejakiej Jasminy DDT,

• kitek1 Re: proponuje co nastepuje kitek 27.12.01, 15:57
                  juz my lepiej znamy Twego prawdziwego nicka, niz Ci sie zdaje,
                  • jasmina_tdi Re: proponuje co nastepuje kitek 27.12.01, 15:58
                    to jest was wiecej????? zazdroscisz kitek i to dlatego! ha!

kitek1 napisał(a):

> juz my lepiej znamy Twego prawdziwego nicka, niz Ci sie zdaje,

• Gość: marek Kobiety dojrzale IP: *.client.attbi.com 27.12.01, 17:52
      Ja bym sie ozenil ale szukam kobiety dojrzalej tzn okolo 40, ale takie albo nie
      znaja sie na komputerach i nie pisza nic albo zrezygnowaly juz z zycia
      i czekaja na powolna smierc.
      To co tu mozna przeczytac to dziecinada
      A teraz nastapi seria madrych odpowiedzi od nudzacych sie mlodziakow
      • kitek1 Re: Kobiety dojrzale 27.12.01, 18:09
        bo nalezy Ci sie seria, ale nie odpowiedzi, nie obrazaj kobiet tzw. dojrzalych,
        swietnie znaja sie na kompikach, i chyba tylko przy takim upierdliwym nudziarzu
        jak Ty, szykowaly by sie do odwalenia kitki,
        • pomeranka Re: Kobiety dojrzale 27.12.01, 19:07
          Są takie chwile Kitek, kiedy czuję do Ciebie głęboka sympatię. :)))
          • kitek1 Re: Kobiety dojrzale 27.12.01, 19:12
            a u mnie tylko chwilki okresowej antypatii do Ciebie,
        • czort Re: Kobiety dojrzale 27.12.01, 19:16
          kitus, powiedz koledze, zem bardzo dojrzala jezd. 66 na karku i pisac umiem -
          klikac znaczy.
          alem lo niego za stara jezd!!
          • kitek1 Re: Kobiety dojrzale 27.12.01, 19:19
            to nie moj kolega, jakis dupek jednorazowy,
            • Gość: marek Re: Kobiety dojrzale IP: *.client.attbi.com 27.12.01, 20:28
              A nie mowilem, ze wszyscy pojebance sie odezwa ?
              Nudny napewno nie jestem ale gdybym mial wybor to wolalbym byc nudny niz
              pokrecony tak jak wiekszosc was
              • jasmina_tdi marek 28.12.01, 15:40
                Aniołku nie zwracaj uwagi na tą dziecinadę! mam 42 lata, nieżle sie trzymam i
                chetnie z tobą poklikam. Lubię wieczory przy boksie i piwie bezalkoholowym ;-)
                Jakby co - pisz na skrzynę.
                buziaki\jasmine
                • anka1 Re: dwa wyjatki 28.12.01, 15:46
                  sie znalazly na watku:) alfabetycznie Bachuu i Marek. potwierdzajce regule:)
                  • kitek1 Re: dwa wyjatki 28.12.01, 15:48
                    jako regule?
                    • jasmina_tdi Re: dwa wyjatki 28.12.01, 15:50
                      klasyczną!!!! ty i tak sie nie nadajesz hehehe

kitek1 napisał(a):

> jako regule?

• kitek1 smina 28.12.01, 15:55
                        nie Ciebie sie pytalem, tylko madrej Anki1 he,he,
                        • jasmina_tdi Re: smina 28.12.01, 15:58
                          ale po co???? i tak nic do Ciebie nnie dociera!!!! szkoda jej zdrowia!

kitek1 napisał(a):

> nie Ciebie sie pytalem, tylko madrej Anki1 he,he,

• kitek1 smina 28.12.01, 16:02
                            u niej w zdrowym ciele, zdrowy duch,
                            • jasmina_tdi kitek 28.12.01, 16:04
                              kitek skarbie zrób coś dla mnie - odpierdol się. tylko i aż tyle. Pa!

kitek1 napisał(a):

> u niej w zdrowym ciele, zdrowy duch,

• kitek1 smina 28.12.01, 16:06
                                pa, snieta smino,
                                • jasmina_tdi kitek do cholery! 28.12.01, 16:09
                                  czy ty mnie z kims u diabła nie pomyliłeś??? skup sie chłopie na sekundę!

kitek1 napisał(a):

> pa, snieta smino,

• anka1 Re:Kitek 28.12.01, 16:03
                            1. nie udawaj ze nie wiesz jaka regula:)
                            2. nie udawaj ze uwazasz mnie za madra
                            3. nie kloc sie z Jasm
                            ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            • kitek1 Anka1 28.12.01, 16:05
                              3 razy nie,
                            • jasmina_tdi anka 28.12.01, 16:05
                              ja juz chyba wiem kto to jest kitek! i nie jest to kitek.
                              • anka1 Re: Jasmina Kitek 28.12.01, 16:08
                                Jasm ja tez chyba wiem:)
                                Kitek za 3 razy nie ubecja niektorych do tej pory sciga:) uwazaj!:)
                                • jasmina_tdi Re: anka 28.12.01, 16:10
                                  to cos co jest kitkiem najwyraźniej mnie z kims myli!!! tylko za bardzo nie wiem
                                  z jakiej okazji!

anka1 napisał(a):

> Jasm ja tez chyba wiem:)
                                  > Kitek za 3 razy nie ubecja niektorych do tej pory sciga:) uwazaj!:)

• Gość: rebus Re: dwa wyjatki IP: 192.168.5.* 28.12.01, 15:50
                    ten MAREK czasem występuje jako "amor". tzn. jest trzeci ?
                    Ja tam myslę, że to zwykły palant - rebus
                    • anka1 Re: dwa wyjatki 28.12.01, 15:52
                      palant rebus?:) to jakis nowy gatunek rebusow?:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka