nezja 08.02.08, 23:12 chce pogadac:-) Wiem , wiem ...moge sobie chciec ;ppp;-) Komu piwko, winko , komu lody?;-)))) Bo sama zjem !;p;-) N.:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: wSTAWAĆ , ... 08.02.08, 23:49 No i co?Nezyjka zapomniala ze chce pogadac czy jak?No to dobranoc trza by chyba powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: wSTAWAĆ , ... 09.02.08, 01:36 Nie było nikogusienkiego , wiec poszłam ...wracam , a Ty spisz?!;-)) Dobranoc:-) N. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Przewrotne śpiochy :) 09.02.08, 08:15 Rano śpią, w dzień śpią, wieczorem śpią, a w nocy im się na gadanie zbiera :) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Przewrotne śpiochy :) 09.02.08, 09:34 A Debusia widzę ranny ptaszek jak zwykle:))))) A masz coś dobrego? Choć lodzika to nie mogę,dziś kończę własnie antybiotyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przewrotne śpiochy :) 09.02.08, 09:40 O rany, a ja mam łykać to świństwo jeszcze przez osiem dni. Jajko miałam na śniadanie, gotowane, ale już zjadłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Przewrotne śpiochy :) 09.02.08, 09:58 A ile już łykasz? Ja dostałam taki zajzajer,co się go tylko 3 dni łyka.A jajko to nawet niegłupi pomysł jest:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Przewrotne śpiochy :) 09.02.08, 11:52 Dziś miałam taką wielką ochotę na jajka, patrzę, a mam tylko jedno. Hm. W sumie zawsze lepsze jedno, niż żadne, więc ugotowałam i zjadłam na pniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt co za brak kultury! 09.02.08, 11:55 debi_bebi napisała: więc ugotowałam i zjadłam na pniu ; Na Pniu, Pani Uczycielko, to sie siedzi, a nie je. Je sie na ławie. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co za brak kultury! 09.02.08, 11:59 Na ławce tez sie siedzi. Je sie ze stołu, a właściwie to z talerza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: co za brak kultury! 09.02.08, 12:03 To dziwne, bo ja zjadłam z ręki :) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: co za brak kultury! 09.02.08, 12:08 Autor: debi_bebi☺ 09.02.08, 12:03 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz To dziwne, bo ja zjadłam z ręki :) Aleeeeeeeeeeee niewychowana hahahhahaa;ppp;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: co za brak kultury! 10.02.08, 08:16 I koniecznie w prawidłach facettta ;P facettt napisał: > debi_bebi napisała: > więc ugotowałam i zjadłam na pniu ; > > Na Pniu, Pani Uczycielko, to sie siedzi, a nie je. > Je sie na ławie. Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: wSTAWAĆ , ... 09.02.08, 10:26 Hej Nezyjka:) dawno Cie nie widzialam, dobrze, ze nie zlikwidowalas Twego nicka....bo smutno by bylo:( Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: wSTAWAĆ , ... 11.02.08, 09:28 nezja napisała: > chce pogadac:-) No dobrze.....chcesz gadać to powiedz mi, czy od czasu do czasu, podczas uroczych sobót - zakładasz czarczaf ? :PPP ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: wSTAWAĆ , ... 11.02.08, 18:30 Ty paskudna Zmijo:-) Prosze Cie, nie rozmawiajmy o zamierzchłych czasach . "to" nawet do rejestru nie zOstanie odnotowane;-D;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: wSTAWAĆ , ... 12.02.08, 08:12 nezja napisała: > Ty paskudna Zmijo:-) > > Prosze Cie, nie rozmawiajmy o zamierzchłych czasach . > "to" nawet do rejestru nie zOstanie odnotowane;-D;PPPPP hmmm.....rozumiem czyli "to" okazało się mizerne :DDDD Pamiętam jak mówiłaś kiedyś, że jak spadać to z najwyższego konia. Współczuję ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: wSTAWAĆ , ... 12.02.08, 08:18 Czasami tak się zdarza: niby chłop jak dąb, a jaja jak żołędzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: wSTAWAĆ , ... 12.02.08, 08:23 hahaha, ja się tak męczyłam, żeby nie ująć tematu dosłownie, a tu Debi wszystko dosadnie wyłożyła ;) To teraz wystarczy poczekać, jak Nezja ustosunkuje się do tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: wSTAWAĆ , ... 12.02.08, 08:32 Z tego, co zrozumiałam, chyba już się odstosunkowała od tych żołędzi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: wSTAWAĆ , ... 12.02.08, 08:47 Z jej zniesmaczenia można wyczytać, że to nawet nie żołędzie, a orzeszki laskowe - były. Musi teraz dziewczyna, dojść do siebie ;) Jeszcze sobie myślę, że może ona jakoś tak nieudolnie sobie ten czarczaf na oczy zaciągnęła i niedokładnie widziała :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: wSTAWAĆ , ... 12.02.08, 09:13 W takim razie całe szczęście, że tak szybko jej opadł z oczu i mogła zobaczyć obiekt w pełnej krasie. Laskowe orzeszki można przynajmniej schrupać, po uprzednim rozbiciu młotkiem, a z żołędzi to już żaden pożytek. Ja z kolei mam ostatnio szalony apetyt na jajka, i to codziennie dwa. Chyba po prostu organizm sam się domaga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: wSTAWAĆ , ... 12.02.08, 09:30 Ja z kolei swego czasu miałam wzmożony pęd ku parówkom. Wieprzowym tylko i wyłącznie. Też się pewnie organizm domagał wyrównania braków. Po nasyceniu, przeszło jak ręką odjął i teraz już nawet nie patrzę w ich kierunku :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: wSTAWAĆ , ... 12.02.08, 09:32 Mnie też apetyt na nie odjęło, jak się tylko dowiedziałam, co w sobie zawierają :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: wSTAWAĆ , ... 12.02.08, 09:41 Ale ja owe wspomniane, własnoręcznie wyrabiałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: wSTAWAĆ , ... 12.02.08, 09:43 I powiadasz, że to były parówki, a nie kiełbaski?? Teraz to mnie dopiero zadziwiłaś: taki talent w rękach! :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: wSTAWAĆ , ... 12.02.08, 09:48 debi_bebi napisała: > I powiadasz, że to były parówki, a nie kiełbaski?? Parówki. Ale nie te cienkie ofoliowane, tylko te grubsze, wiesz, w naturalnej otoczce. Smakowite i co ważne pierwszy sort :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: wSTAWAĆ , ... 12.02.08, 10:01 Daj spokój, jeśli one były domowej roboty, to musiał być RARYTAS :)) Dobrze, że już moją porcję jajek skonsumowałam, bo inaczej natychmiast dostałabym ślinotoku :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: wSTAWAĆ , ... 12.02.08, 10:11 Idę na śniadanie, z tego wszystkiego. A zaraz po - kontakt z naturą. Coś bardzo czuć wiosną......;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: wSTAWAĆ , ... 12.02.08, 10:13 Rozmowa o dobrym jedzeniu zawsze w końcu wywołuje apetyt, hmm. Miłego kontaktu z zapachem wiosny :) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: wSTAWAĆ , ... 12.02.08, 19:25 JESSSSOOOOOOOOOOOO, jesteście P.O.W.A.L.O.N.E - ZDROWO!;-) ps: moze do Ciebie gooopia pindo jutro zadzwonie i pogadamy ;p :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: wSTAWAĆ , ... 13.02.08, 10:34 No, no ! Radzę ostrożniej dobierać słowa... :) Odpowiedz Link Zgłoś