ja.28 18.02.08, 21:26 Moze zajmij sie czymś pozytecznym a nie wywoływaniem awantur na każdym forum gdzie tylko sie pojawiasz Po 40-tce to chyba facet powinien byc już poważniejszy Ty sie zachowujesz jak dzieciak z piaskownicy!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
legalna.brunetka Re: Teletoobis!! 18.02.08, 21:30 Macie jakieś prywatne porachunki, to proszę, wyznaczcie sekundantów i jazda na pojedynek. Nie zaśmiecajcie foru dziwnymi wątkami,please! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Teletoobis!! 18.02.08, 21:35 zaraz zaraz,a czemu niby nie?chcecie znowu na forum zasypiac z nudow?nic tak atmosfery nie oczyszcza jak porzadna awanturka. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.28 Re: Teletoobis!! 18.02.08, 21:41 legalna.brunetka napisała: > Macie jakieś prywatne porachunki, to proszę, wyznaczcie sekundantów > i jazda na pojedynek. Nie zaśmiecajcie foru dziwnymi wątkami,please! Nastepna obronczyni Gdzie byalas jak ON zasmiecal?Nie widzialaś?Nie widzisz ze na kazdym forum to robi?? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.28 Re: Teletoobis!! 18.02.08, 21:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49779&w=75877203 dzisiaj tam tez sie awanturuje Grzech mu przeszkadza .Grzech pisze tu od dawna i jest lubiany Nie bylo awantur z jego powodu dokad teletoobis sie nie pojawil Odpowiedz Link Zgłoś
pytanie-o Re: Teletoobis!! 18.02.08, 21:52 Malo wiesz dzieciaku:) Grzech potrafi skłocić wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Teletoobis!! 18.02.08, 22:35 Z kim chcesz miec na pieńku? To załatwię. Oczywiście dycha się należy, płatne z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: Teletoobis!! 19.02.08, 01:06 ja.28 napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49779&w=75877203 > dzisiaj tam tez sie awanturuje > Grzech mu przeszkadza .Grzech pisze tu od dawna i jest lubiany Nie bylo awantur > z jego powodu dokad teletoobis sie nie pojawil A co Cie obchodzi,co się dzieje na tym forum?Prowadzisz własna wojnę,to walcz sama,a nie podpieraj sie linkami z forum prywatnego.Biegasz tak sobie po forach i szukasz punktu zaczepienia? Nie interesuj sie tym,co gdzie i kiedy,bo to nie Twoja sprawa.Dmuchaj dalej,może cos wydmuchasz.Tylko żebys sobie nie narobiła kuku na własne życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.28 Re: Teletoobis!! 19.02.08, 10:17 Rudkaa co ty taka bojowa jestes.Kazdego niby zapraszacie a co sie okazuje? Czytam wiele for a poza tym wasze nie jest zamkniete Sa o wiele starsze fora od forum dziadka i nie robia problemow takich jak u Was nie banuja ludzi ktorzy im sie nie podobaja .Kazdy moze pisac a nie tylko ci co sie wzajemnie glaszcza Wasze forum nie jest zamkniete i kazdy moze go czytac Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: Teletoobis!! 21.02.08, 12:09 U nas tez kazdy moze pisac, pod jednym , malym warunkiem , ze ma cos do powiedzenia oprocz inwektyw. Natomiast wynoszenie postow z jednego form na drugie jest nieeleganckie. Odpowiedz Link Zgłoś
asterix-2 Re: Teletoobis!! 18.02.08, 22:25 Masz jakies zwidy? Odwal ty sie od Teletoobisa!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Teletoobis!! 18.02.08, 22:36 Spoko koleś, spoko aterixie, bo gwiazdy parawdziwe możesz obaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Teletoobis!! 18.02.08, 22:39 Byl taki okres w istnieniu forum,ze zasypialem przy jego czytaniu.I kazdy narzekal.Teraz cos sie dzieje i tez wam zle.Kto wam dogodzic moze tak naprawde?Jestem na forum rowniez od jego poczatku i wiele juz widzialem,byle co mnie nie rusza.Teletubis tez by od poczatku.Nie robcie "huzia na Jozia"bo to niepotrzebne.Kazdy ma ochote czasami sie wyryczec. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwiza Re: Teletoobis!! 18.02.08, 23:30 Ja nie podumaju pocziemu wam wadit Grzech katoryj staryj czielowiek co to musiet miet diewoczkow sympatiu miesto prozak' nada pojmat czto Grzech chocziet miet waszu podiw w miesto depresju starczu. Nado gawarit staruszkom czto ani dalsze mlodo sa i maju we wsiem racju' jako kto nie chocziet lubliu Grzecza' to chocziet miet Grzechu wrogu' potomu czto Grzech starowej datu komunist' To widu czto Grzech prymityw a proletariusz czto to lubit walku' Grzech'moje padrugi choczut chlopa co to szansu pobyt' ani budut tobu gawarit czto ty mladoj muzczina gawariut madro' Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Teletoobis!! 19.02.08, 09:31 > Moze zajmij sie czymś pozytecznym a nie wywoływaniem awantur na każdym forum > gdzie tylko sie pojawiasz > Po 40-tce to chyba facet powinien byc już poważniejszy Ty sie zachowujesz jak > dzieciak z piaskownicy!! hihihi, a sąd przekonanie że po 40 tce faceci poważnieją??! :)) pierwsze słyszę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy wot, co :) 19.02.08, 10:27 dwausmiechy napisała: > hihihi, a sąd przekonanie że po 40 tce faceci poważnieją??! :)) potwierdzam. powazny to bylem do 40-tki, ale potem mi przeszlo :) po napisaniu ilus tam publikacji nie trzeba juz udawac kogos, kim sie nie jest. udaje sie tego, kim sie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: wot, co :) 19.02.08, 11:03 Poważny to człowiek jest w trumnie. Tylko tam;) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: wot, co :) 19.02.08, 11:06 Menk.a nie poruszaj teraz takich tematow...bo sie jweszcze poplaczemy...z tego powaznego kawalu... Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: wot, co :) 19.02.08, 11:07 menk.a napisała: > Poważny to człowiek jest w trumnie. Tylko tam;) Nie zawsze .Bywa że spalą jego ''powage'':):0 Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: Teletoobis!! 19.02.08, 11:08 ja.28 Wez różaniec i idz sie pomodlić za 40-letnich:) ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Teletoobis!! 19.02.08, 11:28 dziewcze ma problem natury egzystencjalnej. Chlopa jej brakuje, wiec i Grzech z 60 latkiem jest do pomyslenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-takajedna Re: Teletoobis!! 21.02.08, 11:17 Wredny paskudny typ czlweka Z dal od takich Dziewczyny badzcie madre i nie piszcie do takiego typa Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Teletoobis!! 21.02.08, 12:00 e-takajedna napisała: > Wredny paskudny typ czlweka > Z dal od takich ** coz za urocza autoreklama :) Odpowiedz Link Zgłoś
kraa-kraa [...] 21.02.08, 14:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś