debi_bebi 19.02.08, 07:04 wypiłam trzecią kawę, i bardzo ma mi się na życie. Mam nadzieję, że komuś jeszcze też? Srdczn pzdrwm przjcł :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzech_o_1 Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 07:23 Witam. Gdybym ja z rana wypił trzecią kawę, to by mi się miało raczej na umarcie. Ale pijam tylko herbatę, więc jeszcze trochę pożyję.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
blackhetera Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 07:42 Pozdrawiam.Ja po pierwszej super mocnej też mogłabym góry przenosić (tylko po co?) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 07:58 Góry przenosić może rzeczywiście nie ma sensu, one najlepiej się mają tam, gdzie są, ale może co innego miłego dałoby się zrobić z takim napędem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 08:03 Wiesz co pomyślałam... Wcale nie gorzej by te góry wyglądały na Mazowszu, czemu marnować takie pokłady energii na dojazd, koleżanka może przysłużyć się milionom wielbicieli gór! Przenoś! To mój apel. Sił życzę :))) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 08:07 Gini, wiesz, jakie powstałoby z tego zamieszanie? Lepiej nie przenosić, co by się ludziom jeszcze bardziej w głowach nie pokręciło. W końcu nawet Mahomet poszedł do góry :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 08:15 Ja lubię jak się coś dzieje nietypowego :) Mahomet poszedł, a może zostanę pierwszą, do której góra przyjdzie :DDD ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio miej litosc! 19.02.08, 12:16 blackhetera napisała: > Pozdrawiam.Ja po pierwszej super mocnej też mogłabym góry przenosic (tylko po co?) przeciez nie przeniosa sie same, ani nie zrobia tego za Ciebie mezczyzni :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Jeszcze nie... 19.02.08, 07:57 Witaj Debi, za chwilę wypiję pierwszą kawę, ale wczoraj po trzech wcale nie miało mi się wcale bardzo na życie. Może dzisiaj jakoś się uda już po pierwszej... Miłego dnia Gingi :))) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Jeszcze nie... 19.02.08, 09:08 Kukuryku!Ja tez po dawce truty.Propozycja na gory na Mazowszu-usypac je z gor smieci walajacych sie wszedzie.Przesypac ziemia.Po paru tysiacach lat bedziemy mieli nasze polskie Himalaje. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 11:37 Juz za nie dlugo, juz za momencik... przestanie sie podobac. Wiem nawet dlaczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 11:40 teletoobis napisał: > Juz za nie dlugo, juz za momencik... > przestanie sie podobac. Wiem nawet dlaczego :) Co za nieznosny facet z Ciebie!! chyba przestanę cie lubieć a moze lubić?? :) h ah ha gdzie ten Geześ z laską????? Zawsze jak jest potrzebny to go nie ma:) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 11:43 Grzes ma wiele lasek, a ja wiele goryczy Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 11:45 teletoobis napisał: > Grzes ma wiele lasek, a ja wiele goryczy ?? Nie smutaj sie ,pogłaszcze Cie ,lepiej już?? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 11:48 Nie- wypije lepiej cos mocniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 12:20 teletoobis napisał: > Nie- wypije lepiej cos mocniejszego Upijesz sie i bedziesz do .d... :) ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 13:19 I tak jestem, wiec co za roznica? Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 11:40 No to ja sie z Toba dzisiaj tez napije...moja pierwsza..moze mi wreszcie zasmakuje Twoja Milosna kawa?:)) ....i conieco przefarbuje .... na mnie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 11:52 Nie napalaj sie- kawa podsypana jest cykoria i dziekciem Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 11:54 Jestem za glupia, zeby wiedziec co to za skladniki?????? Wytlumaczysz blondynce? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 11:57 czynia kawe gorzka, mniej szlachetna i w ogole nie do wypicia. taka kawa odbija sie czkawka Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 11:59 ach sooooooooo :) no widzisz, nawet dobry uczynek masz tego dnia zaliczony...!!! Dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 13:16 keine Ursache :) Uczynek zaliczony na poczet wczesniejszych grzechow :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 12:22 teletoobis napisał: > czynia kawe gorzka, mniej szlachetna mozna i tak, ale nie lepiej od razu piwo? _________________________________________ piwo z rana - jak smietana Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 13:18 Piwo posiada szlachetna goryczke Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 13:21 teletoobis napisał: > Piwo posiada szlachetna goryczke toz to mialem na mysli. nie lepsze szlachetnie gorzkie piwo, niz gorzka NIEszlachetnoscia sie zajmowac? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Całkiem spokojnie 19.02.08, 13:21 teletoobis napisał: > Piwo posiada szlachetna goryczke toz to mialem na mysli. nie lepsze szlachetnie gorzkie piwo, niz gorzka NIEszlachetnoscia sie zajmowac? Odpowiedz Link Zgłoś