teletoobis 02.03.08, 19:06 www.youtube.com/watch?v=MBxb5NZFzVU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sad.eyes78 Re: pyrks, czesc, trzymajcie sie 02.03.08, 20:04 pl.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU ...so far away, My mind flies to the moon..... pl.youtube.com/watch?v=92c_U7sQNUo Odpowiedz Link Zgłoś
onl3 Re: pyrks, czesc, trzymajcie sie 02.03.08, 20:32 sad.eyes78 napisała: > ...so far away, My mind flies to the moon..... co tak smutno dziś??:) Odpowiedz Link Zgłoś
otworz-oczy Re: pyrks, czesc, trzymajcie sie 03.03.08, 14:46 sad.eyes78 napisała > ...so far away Zmiana nicka bo zmiana nastroju? Dziewczyna o tak pięknej, niewinnej buzce i czarujacym uśmiechu nie może sie smucić!Zabraniam!;);) idę posprzątac ze stołu po wczorajszej imrezie (łoooj, ma kaca oj ma) Pozdr* eva13.wrzuta.pl/film/3Kaf02us5h/bob_sinclar_-_kiss_my_eyes zabek72.wrzuta.pl/audio/zLrXaTFeVs/trubadurzy_-_bedziesz_ty Odpowiedz Link Zgłoś
onl3 Re: pyrks, czesc, trzymajcie sie 03.03.08, 15:10 dzenteamen z Ciebie 'otworzoczy':) Odpowiedz Link Zgłoś
onl3 Re: pyrks, czesc, trzymajcie sie 02.03.08, 20:09 wybierasz sie do Aniolkow??:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Do podziemi wiecznych. Charon 02.03.08, 20:19 go właśnie przewozi przez Styks. Odbił już od brzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Do Raju :) 02.03.08, 20:45 ja bym chciała do raju żeglarzy........:) Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: pyrks, czesc, trzymajcie sie 02.03.08, 23:55 Czesc bywaj zdrow tylko nie wiem gdzie ty sie udajesz?W daleka droge? Odpowiedz Link Zgłoś
peiekna-sara Re: pyrks, czesc, trzymajcie sie 03.03.08, 18:21 ohh czy ktos cie zmusil do popelnienia harikiri ...????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ona.op Teletoobis. 03.03.08, 21:22 Tak szybko grzecha sie nie pozbedziesz jak juz 'wsiadl' na Ciebie On zwykle czepia sie mezczyzn i tych kobiet ktore mu nie przyklaskuja Taki jest Poza tym rozwalil forum na onecie na Modzie ./ bardzo byl tam nielubiany/ razem z kilkoma psiapsioleczkami jego.Bezczelnie zjawia sie tam tam do dziś i pisze ze to inni zrobili Zmienial nicki i plul na ludzi najwiecej na mezczyzn ktorzy odayli sie usmiechnac do kobiet tych ktore on sobie cenil Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Uśmiecham się do Ciebie od ucha do ucha. 03.03.08, 21:27 Ale to uśmiech fałszywy. Bo jak od chyba 5 lat wiadomo po forach różnych, jestem stara menda. Odpowiedz Link Zgłoś
ona.op Re: Uśmiecham się do Ciebie od ucha do ucha. 03.03.08, 21:30 Kiedy ja tam bylam ty jeszcze byles w powijakach forrumowych razem ze swoimi 'przyjacioleczkami' Znam Twoja historie .Co masz w sobie ze ludzie tak cie nie lubia? nie czas na zmiany chlopie? Przespij sie i przemysl ciao!! Odpowiedz Link Zgłoś