Gość: wolny IP: *.gorzow.mm.pl 27.08.03, 11:59 Jestem wolnym mężczyzną /48/174 , studia/ . Pragnę poznać w celu towarzyskim / może i więcej/ wspaniałą kobietę z Polski zachodniej / konkretnie/ woj.Lubuskie/. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: szukam pani.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 12:06 co to znaczy "wspaniala"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: szukam pani.. IP: *.gorzow.mm.pl 27.08.03, 12:50 Gość portalu: wolny napisał(a): > Jestem wolnym mężczyzną /48/174 , studia/ . Pragnę poznać w celu towarzyskim / > może i więcej/ wspaniałą kobietę z Polski zachodniej / konkretnie/ woj.Lubuskie > /. Może podasz kontakt do siebie??? pozdr.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: szukam pani.. IP: *.gorzow.mm.pl 27.08.03, 12:55 Gość portalu: Anna napisał(a): > Gość portalu: wolny napisał(a): > > > Jestem wolnym mężczyzną /48/174 , studia/ . Pragnę poznać w celu towarzysk > im / > > może i więcej/ wspaniałą kobietę z Polski zachodniej / konkretnie/ woj.Lub > uskie > > /. > Może podasz kontakt do siebie??? > pozdr.Ania Na poważne odpowiedzi czekam pod bokar17@op.pl pozdrawiamA. Odpowiedz Link Zgłoś