z_milo 10.03.08, 10:56 ...miewacie? jak się objawia? wymysł koncernów produkujących witaminowe suplementy diety? czy nasze własne wytłumaczenie stanu: nic mi się nie chce? ...mnie chyba dopadło, ale powoli puszcza... na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martola80 Re: Przesilenie wiosenne? 10.03.08, 15:19 ach, jest cos takiego, to nie żaden wymysł, wiosna i jesień to takie najsłabsze momenty... Odpowiedz Link Zgłoś
ursa.bianka Re: Przesilenie wiosenne? 10.03.08, 16:32 ha! miewamy;) suplementy nie działają;) pomaga słońce i powietrze + uśmiech :) ...mnie dopadło wraz z przeziębieniem, katarem, alergią i... czym tam jeszcze chcecie ;) a wczoraj/dziś ciepłe, trochę zielone powietrze i naprawdę grzejące promienie słońca - więc coraz lepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martola80 Re: Przesilenie wiosenne? 11.03.08, 13:12 tak słoneczko dodaje energii:)dzisiaj piekna pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
elderlane Re: Przesilenie wiosenne? 05.04.08, 19:08 ja chyba też to mam.niby nic się nie dzieje, ale jest tak jakoś nijak.pomaga mi praca.czasem do domu późno wracam bo wynajduje sobie zajęcia.i nie mam czasu na siedzenie w domu i dumanie nad tym jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś