agorz 02.09.03, 07:26 Dzisiaj ja jestem pierwszy ;o) Tak... wiem że to zboczenie ale po nieobecności w pracy mam troche zaległości. Agorz ranna ptica Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: Nr 1 02.09.03, 07:32 Buuuu.... Ja sie tak nei bawię buuu. Powinienes Agorz ustąpic pierwszeństwa kobietom ;-)) PS. Jak Ci się podoba?? Za trzy sekundy lunie jak z cebra ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Nr 1 02.09.03, 08:21 catalina1 napisała: > Buuuu.... Ja sie tak nei bawię buuu. Powinienes Agorz ustąpic pierwszeństwa > kobietom ;-)) Tia. Konrad programowo też powinien ustępować :-P > PS. Jak Ci się podoba?? Za trzy sekundy lunie jak z cebra ;-)) Nie lunęło jeszcze? Tylko się ściemniło jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Nr 1 02.09.03, 08:43 the_kami napisała: > Tia. Konrad programowo też powinien ustępować :-P No to jest oczywiste ;-)) > Nie lunęło jeszcze? Tylko się ściemniło jakoś. Fakt - z tym lunięciem poczeka pewnie do 15:30 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Nr 1 02.09.03, 10:34 the_kami napisała: > Tia. Konrad programowo też powinien ustępować :-P No przecież już się nie wyrywam. Dziś byłem w pracy 7.35. :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Nr 1 02.09.03, 07:51 > Agorz ranna ptica Jak to mówi jeden mój znajomek: ranna w łebek, skoro tak wcześnie wstaje :-) Odpowiedz Link Zgłoś