Dodaj do ulubionych

SILNA POTRZEBA EMANACJI.................

02.01.02, 15:56
dla skacowanej duszyczki kitkowej,
Obserwuj wątek
    • oona Re: SILNA POTRZEBA EMANACJI................. 02.01.02, 15:59
      nnnnno dobra,chyba trochę niewierny kitku,poooemanuję...
      • kitek1 Re: SILNA POTRZEBA EMANACJI................. 02.01.02, 16:00
        obiecuje poprawe w tym roku, dajesz mi ostatnia szanse?
        • oona Re: SILNA POTRZEBA EMANACJI................. 02.01.02, 16:07
          jasne,jestem mistrzynią dawania ostatniej szansy... po raz enty i enty... Twoja
          Bogini Wyrozumiałości
          • kitek1 Re: SILNA POTRZEBA EMANACJI................. 02.01.02, 16:14
            w tym roku juz bede milym i wiernym Tobie, bos Ty najlepszym przyjacielem
            bladzacych kitkow,
            • oona Re: SILNA POTRZEBA EMANACJI................. 02.01.02, 16:19
              jam wyrozumiała,owszem,ale czy łatwowierna?....Ale mogę poudawać!
              • kitek1 Re: SILNA POTRZEBA EMANACJI................. 02.01.02, 16:23
                smutno mi, ale trudno trzeba po kitkowsku ponosic konsekwencje swoich glupot,
                • oona Re: SILNA POTRZEBA EMANACJI................. 02.01.02, 16:25
                  czemu Ci smutno??Ja byłam rozbawiona!...i znowu trochę udaję...
                  • kitek1 Re: SILNA POTRZEBA EMANACJI................. 02.01.02, 16:26
                    smutno mi, bo udajesz ze mi uwierzysz,
                    • oona Re: SILNA POTRZEBA EMANACJI................. 02.01.02, 16:31
                      to ja juz nic nie udaję,zeby nie było Ci smutno!...ale nie sądzę,zeby Cię to
                      rozweseliło.
    • kitek1 uneczko 02.01.02, 16:51
      dziekuje, juz mi cieplej, fajna emanantka jestes,
      • oona Re: uneczko 02.01.02, 16:54
        a mnie zimno w stópki...bo firma nie dogrzała,kaloryferek chłodny brrrr
        • kitek1 Re: uneczko 02.01.02, 16:55
          to juz wyciagam welenka i w ramach resocjalizacji zaczynam robic Ci na drutach
          cieple skarpetki,
          • oona Re: uneczko 02.01.02, 16:57
            ale ja nie chce jak babcia w ciepłych skarpetkach!..to nie sexy!a ja się tak
            rozkosznie podtuczyłam przez święta,że czuję się...oooo...
            • kitek1 Re: uneczko 02.01.02, 16:59
              no to co mam Ci zrobic, zeby Ci cieplej bylo
              • oona Re: uneczko 02.01.02, 17:01
                no to juz rób proszę te skarpetki...ale to wersja na uzytek forum publicznego
                • kitek1 Re: uneczko 02.01.02, 17:02
                  rozumiem, to tutaj bedziemy sobie robic na drutach, a tam :)))))))))))
                  • oona Re: uneczko 02.01.02, 17:14
                    ciiiiii,bo zaraz co bardziej rozerotyzowani forumowicze zaczną się głowić nad
                    hasłami do naszych skrzynek...a Enigmą szyfrowane to one nie są.Zresztą,cóż to
                    za problem dla Polaka,który jak wiadomo potrafi!...
                    • kitek1 Re: uneczko 02.01.02, 17:16
                      oki, ale zajrzyj po cichu do skrzyneczki, a ja tu policze oczka,
                      • oona Re: uneczko 02.01.02, 17:21
                        zajrzałam,odpisałam...ale to nic ciekawego drodzy forumowi erotomani,jesli tu
                        tacy jestescie,naprawdę nic ekscytującego!prawda kitku??
                        • kitek1 Re: uneczko 02.01.02, 17:24
                          prawda czasu, prawda ekranu,
                          szkoda, ze juz nie ma dni filmu radzieckiego,
                          • oona Re: uneczko 02.01.02, 17:37
                            ooo,ja bym broniła filmu radzieckiego mimo wszystko...choć moze nie do krwi
                            ostatniej
                            • kitek1 Re: uneczko 03.01.02, 09:28
                              o ja tez marze, by z Toba lezac w konie patrzec jak "Leca zurawie", a poza tym
                              lenin powiedzial, ze kino to najwazniejsza ze sztuk,
                              • oona Re: uneczko 03.01.02, 10:00
                                a to było jeszcze przed powstaniem tylu genialnych filmów...wizjoner!
                                • kitek1 Re: uneczko 03.01.02, 10:02
                                  dobrze, ze On w kinie tylko taki wizjoner,
                                  • oona Re: uneczko 03.01.02, 10:03
                                    nio,TU mu wyszło
                                    • kitek1 Re: uneczko 03.01.02, 10:05
                                      ale Jego z nami do ostatniego rzedu nie bierzemy, ok
                                      • oona Re: uneczko 03.01.02, 10:09
                                        ok,nikogo nie bierzemy do naszego rzedu i conajmniej dwa rzedy przed nami tez
                                        powinno byc pusto
                                        • kitek1 Re: uneczko 03.01.02, 10:10
                                          spadam narazie uneczko, reszta szczegolow bedzie potem w skrzynecce, pa
                                          • oona Re: uneczko 04.01.02, 08:08
                                            emanacja czuje silna potrzebe rozgrzania dłoni i stóp,bo 50 minut marzła na
                                            przystanku!
                                            • kitek1 Re: uneczko 04.01.02, 08:12
                                              a ja jeszcze w ciepelku poscielowym, wiec sie dziele z Toba nim,
                                              • oona Re: uneczko 04.01.02, 08:20
                                                o,ciepełko pościelowe to zaraz po ciepełku osobistym cudzym najlepsza rzecz

sypiasz z kompem??
                                                • kitek1 Re: uneczko 04.01.02, 08:25
                                                  prawie, pol meterka od niego, ale jeszcze jestem w nocnym ocieplaczu, ide sie
                                                  elegancko ubrac, zeby z Toba elegancko porozmawiac,
                                                  • oona Re: uneczko 04.01.02, 08:31
                                                    oki, to i ja się przyczeszę i usta poprawię
                                                  • kitek1 Re: uneczko 04.01.02, 09:33
                                                    do pracy mam 5 minut piechota, ale pod blokiem mam przystanek, to sobie pojde
                                                    na niego postac 50 min w ramach solidarnosci,
                                                  • kitek1 pa uneczko...... 04.01.02, 09:47
                                                    ide postac,
    • mag_nolia Re: SILNA POTRZEBA EMANACJI................. 04.01.02, 08:41
      Haloooo...!!!Kitkowi i Onej...!
      • oona Re: SILNA POTRZEBA EMANACJI................. 04.01.02, 08:48
        haloooo! od oonej dla krajanki-wrocławianki,a kitek się stroi i stroi...
        • kitek1 Re: SILNA POTRZEBA EMANACJI................. 04.01.02, 09:20
          i sie juz wystroil, na spotkanie ze slicznymi wroclawiankami,
          • dixi Re: SILNA POTRZEBA EMANACJI................. 04.01.02, 09:30
            witaj kitku wystrojony, pozdrów ode mnie Wrocław(ian) - tam cieplutko jak
            zwykle?
            • kitek1 Re: SILNA POTRZEBA EMANACJI................. 04.01.02, 09:32
              teraz cieplej, ale uneczka raniutko wymarzla,
    • mag_nolia Re: SILNA POTRZEBA EMANACJI................. 04.01.02, 09:22
      ...no to raz jeszcze...weekendowe buziaczki...mili krajanie...
      PA!
      • oona Re: SILNA POTRZEBA EMANACJI................. 04.01.02, 10:20
        a ja juz jestem!odcieli mnie od sieci,ale sie wciełam i jestem uczesana i
        odswiezona makijazowo
        • kitek1 UNECZKA 04.01.02, 15:52
          jeszcze jestes wcieta, czy znow przemarznieta,
          • oona Re: UNECZKA 04.01.02, 15:57
            wcieta i zmarznieta jednoczesnie,to mozliwe,bo wcieta to nie podcieta-kiedy to
            na pewno nie bylabym zmarznieta
            • kitek1 Re: UNECZKA 04.01.02, 15:58
              to nie bedziemy dzisiaj latarenek rozpalac,
              • oona Re: UNECZKA 04.01.02, 16:01
                uhm...z panem Mrozem zawarłam bliską znajomość dzis rano,troche przesadził ze
                swymi chłodnymi usciskami i na razie nie chce sie z nim spotkac ponownie
                • kitek1 Re: UNECZKA 04.01.02, 16:04
                  potem beda roztopy, a potem upaly, ale Ty jestes,
                  glupiego -15 sie boisz,
                  • oona Re: UNECZKA 04.01.02, 16:10
                    ale On był całkiem miły przez pierwszych 10 minut...potem troche mniej,potem
                    jeszcze mniej...a tramwaju mojego wymarzonego wciaz nie było...potem zrobił sie
                    ordynarny,wiec wskoczylam do tego co podjechalo byle sie tylko ogrzac...no ale
                    musialam wysiasc i On mnie znowu dopadł...to ja w tramwaj...i tak sie
                    scigalismy po miescie caly ranek.
                    Jak beda roztopy to sobie jakies ladne gumiaczki kupie i po sprawie,a na pana
                    Mroza nie ma rady
                    • kitek1 Re: UNECZKA 04.01.02, 16:12
                      znam sposoby i na niego, i chetnie Ci powiem,
                      ale to news tylko do uszka,
                      • oona Re: UNECZKA 04.01.02, 16:13
                        hot news znaczy
                        • kitek1 Re: UNECZKA 04.01.02, 16:14
                          bardzo hot i bardzo osobisty,
                          • oona Re: UNECZKA 04.01.02, 16:17
                            to nadstawiam zmarzniete uszka
                            • kitek1 Re: UNECZKA 04.01.02, 16:33
                              chuchnalem do skrzyneczki,
                              • oona Re: UNECZKA 04.01.02, 16:36
                                ja tez skrobnełam pazurkiem
                                • kitek1 Re: UNECZKA 04.01.02, 16:38
                                  slodkie klopoty to moja specjalnosc, jak mowil J.Bond czy inny macho,
                                  • oona Re: UNECZKA 04.01.02, 16:41
                                    jam podobno przesłodka w stanie takiego kłopotu-mówili ci co widzieli
                                    • kitek1 Re: UNECZKA 04.01.02, 16:43
                                      znaczy tym wieksza przyjemnosc z opieki nad Toba w takim klopocie,
                                      • oona Re: UNECZKA 04.01.02, 16:47
                                        podobno...dlatego brat miłosierdzia wtedy niezbedny dla ochrony przed tymi co
                                        to chcieli by tej przyjemnosci zaznac.Znaczy przyjemnosci opieki
                                        • kitek1 Re: UNECZKA 04.01.02, 17:13
                                          to dobrze, bo ja taki troche Bonifrat,
                                          • oona Re: UNECZKA 04.01.02, 17:29
                                            o,to dobrze,bo wole Bonifrata od Dzejmsa Bonda czy innego Ramba
                                            • kitek1 Re: UNECZKA 04.01.02, 17:31
                                              to mozesz we wszelkie klopoty przy mnie wpadac, a wiec?
                                              • oona Re: UNECZKA 04.01.02, 17:33
                                                a wiec z przyjemnoscia wpadne z Toba!....
                                                • kitek1 Re: UNECZKA 04.01.02, 17:35
                                                  trzymam Cie na tym serwerze za slowo, i kiedys wnukom to pokaze,
                                                  • oona Re: UNECZKA 04.01.02, 17:39
                                                    pierwsza w historii ludzkosci zaplanowana wpadka!A z jaką ochotą w dodatku!To
                                                    trzeba uwiecznić conajmniej na serwerze
                                                  • kitek1 swiadome macierzynstwo 04.01.02, 17:41
                                                    XXI wieku,
                                                  • oona Re: swiadome macierzynstwo 04.01.02, 17:44
                                                    moge być taką świadomą macierzanką XXI w
                                                  • kitek1 uwielbiam ten zapach, 04.01.02, 17:46
                                                    po tym akcencie zapachowym, nawet termometr za moim oknem podskoczyl o 20 stop.
                                                  • oona Re: uwielbiam ten zapach, 04.01.02, 17:48
                                                    a Twoje dłonie wciąż jak konwalie?
                                                  • kitek1 Re: uwielbiam ten zapach, 04.01.02, 17:51
                                                    przy Tobie zrobilo mi sie majowo, ale juz dzisiaj za pozno na podgladanie pana
                                                    z dluga zapalniczka,
                                                  • oona Re: uwielbiam ten zapach, 04.01.02, 17:54
                                                    uhm,nie zrobimy mu juz dzisiaj tej przyjemnosci i nie pozwolimy popatrzec na
                                                    nas dwoje rozmajowanych i rozemanowanych ku sobie
                                                  • kitek1 Re: uwielbiam ten zapach, 04.01.02, 17:56
                                                    same latarenki, by sie zapalaly, na nasz widok,
                                                  • oona Re: uwielbiam ten zapach, 04.01.02, 18:03
                                                    a za chwile gasły...ze wstydu,ze nie jasnieją w mroku tak jak my
                                                  • kitek1 emanacji Twojej, 04.01.02, 18:05
                                                    znowu musi mi starczyc do poniedzialku?
                                                  • oona Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 18:08
                                                    eee,przykro mi,ale chyba tak...no chyba zebym ktoregos wieczorka odczuła silna
                                                    potrzebe poemanowania...ale obiecywac nie bede
                                                  • kitek1 Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 18:09
                                                    to zajrzyj do skrzyneczki,
                                                  • oona Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 18:12
                                                    odskrobane
                                                  • kitek1 Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 18:14
                                                    to nieobrazony, narazie Cie czule i tak dalej, ide sobie po:(((((((,
                                                  • oona Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 18:20
                                                    to ja uwaga nasilam emanacje,zebys nie:((((( i sie ciesze,ze nie obrazony
                                                  • kitek1 Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 18:57
                                                    juz mi suszej i milej,:)))))
                                                  • oona Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 19:49
                                                    znowu Ci futerko musiałam osuszac...ale to sama przyjemnosc
                                                  • kitek1 Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 19:53
                                                    a mrozik na polku przezacny, mam nadzieje, ze niebieskie, Cie nie zawioda,
                                                  • oona Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 19:55
                                                    one sa niezawodne w swej zawodnosci w czasie mrozu!...ja tu chyba zostane do
                                                    poniedziałku ze strachu przed mrozem
                                                  • kitek1 Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 19:57
                                                    do jutra moge Ci towarzyszyc, a potem wytyczone zadania mnie wzywaja, ale w
                                                    niedziele znowu bede, ale juz mrozow nie bedzie, sluchamy listy,
                                                  • oona Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 20:00
                                                    gdzie sa moi przyjaciele...wiesz ze przed chwila właczyłam radio,kliknełam i
                                                    przeczytałam o słuchaniu listy..telepatia???
                                                  • kitek1 Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 20:02
                                                    to nam nawet netu nie trzeba, zeby sie porozumiewac,
                                                  • oona Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 20:05
                                                    ale moze nie wyrzucaj od razu kompka,co?
                                                  • kitek1 Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 20:07
                                                    na wszelki wypadek nie wyrzucam, bo jak i Ty mnie olejesz, tak jak
                                                    pocieszycielke znajde,
                                                  • oona Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 20:09
                                                    a na razie do szafy.
                                                    a ostatnio jak jechałam autobusem to babcia taka z munkiem spiewała to co leci
                                                    w radyjku i rytmicznie podrygiwała,cudny widok był
                                                  • kitek1 Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 20:11
                                                    ja tez czekam, u mnie teraz spiewaja,
                                                  • oona Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 20:12
                                                    jeszcze jeden pocałunek,jeszcze jeden usmiech na droge
                                                  • kitek1 Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 20:14
                                                    gdzie jest dom, ktorego szukam, zycze szybkiego i szczesliwego powrotu
                                                  • oona Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 20:16
                                                    jesli wyjde...bo ten mrrroz
                                                    szkoda zem ja nie obnetowana,bylabym teraz w domku,a przed nami cały długi
                                                    wieczór...
                                                  • oona Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 20:20
                                                    to ja juz marzne,papapa!!!!!
                                                  • kitek1 Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 20:21
                                                    lazilem teraz i nie boj sie, jest takie rzeskie wyzowe powietrze, szkoda tylko,
                                                    ze w domeczku ja nie czekam na Ciebie z ciepla flaszeczka,
                                                  • oona Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 20:22
                                                    a moze czekasz?pedze sprawdzic!!!!
                                                  • kitek1 Re: emanacji Twojej, 04.01.02, 20:24
                                                    zebys sie nie zdziwila, sila telepatii jest przeogromna,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka