aga-21 03.09.03, 17:53 Tak sie zastanawiam: czy kredyt studencki sie oplaca? Kto z Was go brał/bierze i uwaza ze sie oplaca (bądź się nie opłaca)? A jesli juz brac ten kredyt to w ktorym banku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
riena Re: Kredyt studencki 04.09.03, 23:31 chyba nie ma znaczenia bank. bralam kredyt przez ostatnie dwa lata studiow w Kredyt Banku - to rozwiazanie wydaje mi sie najbardziej optymalne, bo bede go splacac (juz zaczelam) przez cztery lata. cale piec lat kredytu to 10 lat splaty. procent niewielki - splata miesieczna przy kredycie 400 zl na miesiac - 200 zl z groszami. aga-21 napisała: > Tak sie zastanawiam: czy kredyt studencki sie oplaca? Kto z Was go > brał/bierze i uwaza ze sie oplaca (bądź się nie opłaca)? A jesli juz brac > ten kredyt to w ktorym banku? Odpowiedz Link Zgłoś
samosia2 Re: Kredyt studencki 05.09.03, 11:40 Brałam - wtedy było fajnie 3,5 roku, teraz spłacam - trochę mniej fajnie spłaty rozłożyli mi na niecałe sześć lat - to max wg ustawy, spłaty po dwieście trzydzieści parę złotych. Generalnie bardzo dobry pomysł, takiego taniego kredytu już mi chyba nikt nigdy nie udzieli - chlip, chlip :( Odpowiedz Link Zgłoś