Gość: ja poprostu IP: 195.116.220.* 04.09.03, 13:23 ale nie wiem jak za bardzo zostalem zraniony i rana sie nie chce zagoic pomozcie mi prosze bo zachleje sie normalnie na amen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Inka Re: Chce sie zakochac............. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 13:30 a jak juz to sie stanie zaczniesz tworzyć wątki typu "zdradziła mnie, odeszła, nie wysyła mi sms" Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Chce sie zakochac............. 04.09.03, 13:36 Widzisz, już lepiej się nie zakochaj, przynajmniej w tej pani :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Chce sie zakochac............. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 13:38 ta pani jest akurat zajeta, więc dlategoż własnie swojej osoby mu nie proponowałam, bo gdybym zaproponowała to nie miałby problemu "jak to zrobić" (zakochać się dla wyjasnienia) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Chce sie zakochac............. 04.09.03, 13:49 Jakś kobieta pisała " Miedzy ustami a brzegiem pucharu" ale ja wole powiedzenie między wóką a zakąską ,wszystko może się trafić, ale by miał przechlapane :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Chce sie zakochac............. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 13:56 skąd ten mylny wniosek Ci sie nawinął ??? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone zakochaj sie we mnie!!! :)) 04.09.03, 14:03 Ja sie swietnie nadaje na klina! Od razu wrocisz do swiata zywych, a potem uciekniesz z corka piekarza! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: zakochaj sie we mnie!!! :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 14:14 a czemu z córka piekarza ? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: zakochaj sie we mnie!!! :)) 04.09.03, 14:21 bo tancerek jakos ostatnio malo. Gość portalu: Inka napisał(a): > a czemu z córka piekarza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: zakochaj sie we mnie!!! :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 14:24 no tak, w sumie to jest oczywiste, jakos się zakręciłam i dlatego sama na to nie wpadłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: zakochaj sie we mnie!!! :)) 04.09.03, 14:30 tak wlasnie myslalam, ale baaaaardzo lubie pomagac bliznim w potrzebie wiec ci podpowiedzialam :)) Gość portalu: Inka napisał(a): > no tak, w sumie to jest oczywiste, jakos się zakręciłam i dlatego sama na to > nie wpadłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: zakochaj sie we mnie!!! :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 14:36 hehe, dzieki bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: zakochaj sie we mnie!!! :)) 04.09.03, 14:38 Nie ma za co - polecam sie na przyszlosc (tylko bez przesady) :) Gość portalu: Inka napisał(a): > hehe, dzieki bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: zakochaj sie we mnie!!! :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 14:41 bez przesady to skorzystam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Chce sie zakochac............. 04.09.03, 14:04 znając życie,kobiety i Twoje wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Chce sie zakochac............. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 14:17 nie będę Ci wyprowadzac z błędu żebyś nie cierpiał z zazdrości Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Chce sie zakochac............. 04.09.03, 14:46 Taaaaaaaaa, ju "pENkam" z zazdrości ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja poprostu Re: Chce sie zakochac............. IP: 195.116.220.* 04.09.03, 15:20 ludzie !! to juz za dlugo trwa naprawde potrzebuje jakies duszyczki tej mojej jedynej mam juz dosyc bycia samotnym ale i tez nie chce byc juz wiecej zdradzony i odrzucony bez slowa wyjasnienia (moze ja jestem jakis ulomny?) cholera ale chyba nie tak mi sie zdaje ale co zrobic jak wszystkie Panie w odpowiadajacym mi wieku sa juz zajete ehhhhhhhh Polejcie mi !! Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Chce sie zakochac............. 04.09.03, 15:35 A w jakim Ty jestes wieku, co? Wg teorii powinienes byc albo zonaty albo martwy :) Gość portalu: ja poprostu napisał(a): > ludzie !! to juz za dlugo trwa naprawde potrzebuje jakies duszyczki tej mojej > jedynej mam juz dosyc bycia samotnym ale i tez nie chce byc juz wiecej > zdradzony i odrzucony bez slowa wyjasnienia (moze ja jestem jakis ulomny?) > cholera ale chyba nie tak mi sie zdaje ale co zrobic jak wszystkie Panie w > odpowiadajacym mi wieku sa juz zajete ehhhhhhhh Polejcie mi !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja poprostu Re: Chce sie zakochac............. IP: 195.116.220.* 05.09.03, 08:09 jestem zwyklym 25- cio letnim facetem choelrnie samotnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martadob Re: Chce sie zakochac............. IP: 195.245.213.* 05.09.03, 08:52 to tak jak ja też jestem sama ale przyzwyczaiłam się już do tego i chyba jest mi z tym dobrze chociaż czasami mam doła ale takie jest żżżżżycie i nie zawsze mamy to czego pragniemy Ale wierzę ze ty znajdziesz swoją połówkę!!!!Głowa do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)) ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Chce sie zakochac............. 05.09.03, 09:57 Nie pewno nie jst az tak zle! To przez ta jesien perspektywa Ci sie zaburzyla... :)) Gość portalu: ja poprostu napisał(a): > jestem zwyklym 25- cio letnim facetem choelrnie samotnym Odpowiedz Link Zgłoś
niunia_foczka Re: Chce sie zakochac............. 07.09.03, 16:22 napisz do mnie M. Odpowiedz Link Zgłoś