Dodaj do ulubionych

Chce sie zakochac.............

IP: 195.116.220.* 04.09.03, 13:23
ale nie wiem jak za bardzo zostalem zraniony i rana sie nie chce zagoic
pomozcie mi prosze bo zachleje sie normalnie na amen
Obserwuj wątek
    • Gość: Inka Re: Chce sie zakochac............. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 13:30
      a jak juz to sie stanie zaczniesz tworzyć wątki typu "zdradziła mnie, odeszła,
      nie wysyła mi sms"
      • makary0 Re: Chce sie zakochac............. 04.09.03, 13:36
        Widzisz, już lepiej się nie zakochaj, przynajmniej w tej pani :))))
        • Gość: Inka Re: Chce sie zakochac............. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 13:38
          ta pani jest akurat zajeta, więc dlategoż własnie swojej osoby mu nie
          proponowałam, bo gdybym zaproponowała to nie miałby problemu "jak to zrobić"
          (zakochać się dla wyjasnienia)
          • makary0 Re: Chce sie zakochac............. 04.09.03, 13:49
            Jakś kobieta pisała " Miedzy ustami a brzegiem pucharu" ale ja wole powiedzenie
            między wóką a zakąską ,wszystko może się trafić, ale by miał
            przechlapane :)))))))
            • Gość: Inka Re: Chce sie zakochac............. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 13:56
              skąd ten mylny wniosek Ci sie nawinął ???
              • silverstone zakochaj sie we mnie!!! :)) 04.09.03, 14:03
                Ja sie swietnie nadaje na klina! Od razu wrocisz do swiata zywych, a potem
                uciekniesz z corka piekarza!

:))
                • Gość: Inka Re: zakochaj sie we mnie!!! :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 14:14
                  a czemu z córka piekarza ?
                  • silverstone Re: zakochaj sie we mnie!!! :)) 04.09.03, 14:21
                    bo tancerek jakos ostatnio malo.

Gość portalu: Inka napisał(a):

> a czemu z córka piekarza ?
                    • Gość: Inka Re: zakochaj sie we mnie!!! :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 14:24
                      no tak, w sumie to jest oczywiste, jakos się zakręciłam i dlatego sama na to
                      nie wpadłam ;)
                      • silverstone Re: zakochaj sie we mnie!!! :)) 04.09.03, 14:30
                        tak wlasnie myslalam, ale baaaaardzo lubie pomagac bliznim w potrzebie wiec ci
                        podpowiedzialam :))

> no tak, w sumie to jest oczywiste, jakos się zakręciłam i dlatego sama na to
                        > nie wpadłam ;)
                        • Gość: Inka Re: zakochaj sie we mnie!!! :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 14:36
                          hehe, dzieki bardzo ;)
                          • silverstone Re: zakochaj sie we mnie!!! :)) 04.09.03, 14:38
                            Nie ma za co - polecam sie na przyszlosc (tylko bez przesady) :)

> hehe, dzieki bardzo ;)
                            • Gość: Inka Re: zakochaj sie we mnie!!! :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 14:41
                              bez przesady to skorzystam ;)
              • makary0 Re: Chce sie zakochac............. 04.09.03, 14:04
                znając życie,kobiety i Twoje wypowiedzi
                • Gość: Inka Re: Chce sie zakochac............. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 14:17
                  nie będę Ci wyprowadzac z błędu żebyś nie cierpiał z zazdrości
                  • makary0 Re: Chce sie zakochac............. 04.09.03, 14:46
                    Taaaaaaaaa, ju "pENkam" z zazdrości ;))))))
    • Gość: ja poprostu Re: Chce sie zakochac............. IP: 195.116.220.* 04.09.03, 15:20
      ludzie !! to juz za dlugo trwa naprawde potrzebuje jakies duszyczki tej mojej
      jedynej mam juz dosyc bycia samotnym ale i tez nie chce byc juz wiecej
      zdradzony i odrzucony bez slowa wyjasnienia (moze ja jestem jakis ulomny?)
      cholera ale chyba nie tak mi sie zdaje ale co zrobic jak wszystkie Panie w
      odpowiadajacym mi wieku sa juz zajete ehhhhhhhh Polejcie mi !!
      • silverstone Re: Chce sie zakochac............. 04.09.03, 15:35
        A w jakim Ty jestes wieku, co? Wg teorii powinienes byc albo zonaty albo
        martwy :)

Gość portalu: ja poprostu napisał(a):

> ludzie !! to juz za dlugo trwa naprawde potrzebuje jakies duszyczki tej mojej
        > jedynej mam juz dosyc bycia samotnym ale i tez nie chce byc juz wiecej
        > zdradzony i odrzucony bez slowa wyjasnienia (moze ja jestem jakis ulomny?)
        > cholera ale chyba nie tak mi sie zdaje ale co zrobic jak wszystkie Panie w
        > odpowiadajacym mi wieku sa juz zajete ehhhhhhhh Polejcie mi !!
        • Gość: ja poprostu Re: Chce sie zakochac............. IP: 195.116.220.* 05.09.03, 08:09
          jestem zwyklym 25- cio letnim facetem choelrnie samotnym
          • Gość: martadob Re: Chce sie zakochac............. IP: 195.245.213.* 05.09.03, 08:52
            to tak jak ja też jestem sama ale przyzwyczaiłam się już do tego i chyba jest
            mi z tym dobrze chociaż czasami mam doła ale takie jest żżżżżycie i nie zawsze
            mamy to czego pragniemy Ale wierzę ze ty znajdziesz swoją połówkę!!!!Głowa do
            góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))
            )))))))
          • altu Re: Chce sie zakochac............. 05.09.03, 09:39
            Polecam.... siebie.
          • silverstone Re: Chce sie zakochac............. 05.09.03, 09:57
            Nie pewno nie jst az tak zle! To przez ta jesien perspektywa Ci sie zaburzyla...
            :))

Gość portalu: ja poprostu napisał(a):

> jestem zwyklym 25- cio letnim facetem choelrnie samotnym
          • niunia_foczka Re: Chce sie zakochac............. 07.09.03, 16:22
            napisz do mnie
            M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka