Dodaj do ulubionych

Halo Idiota!!

IP: 62.144.178.* 03.01.02, 21:35
Idiota i Blazen

Pojdzcie o dziatki, pojdzcie wszystkie razem
Na miasto, do biur i biurek,
Przed urzedowym kleknijcie ekranem,
Stosowny wyslijcie poscik

Idiota nie wraca ranki i wieczory,
We lzach go czekamy i trwodze,
Bo tyle plotow i rowow,
Ze stu pijakow po drodze.

Kazdy moze mu krzywde zrobic,
Morde obic, portfel ukrasc.
I nie daj boze, obmyc twarz plugawa
Na odwyk wyslac, to jeszcze gorzej.

I poszly Samanty,Czorty, Jasminy, Magnolie,
Prozno w ciemnosciach wzrok wytezaja,
Nie nadchodzi, stoja stwozone,
Moze naprawde, sie zapil na amen.

Lecz nagle, co to, glos znajomy slychac,
O k...a, ja p......e, o k...a,
To idzie nasz idiota,
Belkoczac w sposob znany.

Krzyknely dziatki do idioty przypadly,
Na rece biora, na meline niosa,
I ciesza sie, krzycza jak moga,
Idiota, och idiota nasz przybyl.

Tam , go rzucily na wyro zawszone,
A ten, belkocze o k...a,ja p......e,
Robia mu zdjecia, wysylaja w siec,
By caly, swiat mial sie z czego smiac.

Beznadziejne przyznaje, ale i bohater tez beznadziejny,

Dla wielbicielek idioty, ktore dostaja orgazmu gdy ten przeklina.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • czort Re: Halo Idiota!! przyganiajacy 03.01.02, 21:56
      trapszo, trzymaj siem konwencji!!!
      zaczales od ballady dziadowskiej - pieknie zaczales!!
      a co potem?
      obskoczyly cie psy, jak dziada w ciemnym kacie, i pogryzly kapotke?

i jeszcze jedno, dlaczego tak brzydko o mnie sadzisz, co?
      naprawde nie lece za kimkolwiek, musze kogos lubic, by to robic.
      cenie cie za to, ze stanales w obronie pewnej osoby, spox - to sie chwali!!!
      ale zaraz az w takim stylu?
      rownasz, w swoim mniemaniu, w dol przeciez.
      sadzisz, ze taka urynoterapia pomoze - masochisto?

dobra, przynajmniej masz jeden, jedyny plus z tego wszystkiego.
      reszta same minusy.
      czort
    • anka1 Re: Halo Idiota!! 04.01.02, 08:25
      T. jesli chcesz obrazac to wiesz kogo a Reszte zostaw. sa ok.!
      • kitek1 Anka1 04.01.02, 08:29
        ale na mnie tez sie gniewasz, to moze ten idiota, tez do mnie,
        ale mialem do Ciebie malego smrodka za pewien incydent z zeszlego roku i przy
        okazji maryskowych napasci na Ciebie, sobie go wypuscilem,
        • anka1 Re: Anka1 04.01.02, 08:34
          moze mi zatem laskawie wyjasnisz o co chodzi bo ze wzgledu na zaawansowana
          skleroze nie moge sobie przypomniec o jakim incydencie rzeczesz.
          ps. jezeli wziales slowa T. do siebie to juz twoja sprawa.
          • kitek1 Re: Anka1 04.01.02, 09:23
            juz nie wazne, wypuscilem i sobie ulzylem, i Ciebie nadal za najcieplejszego
            duszka tego forum uwazam, a mario wczoraj u mnie zalapal minusa za niepotrzebne
            klapanie ozorem,
    • mario2 Re: Halo Idiota!! 04.01.02, 08:35
      Kretynek pierdnol - a wydaje mu sie, ze mozgiem ruszyl :o)))
      W sam raz absztyfikant dla naszej Anki.
      Trzeba by ich tylko wysterylizowac, by bron boze sie nie rozmnazali!
      • anka1 Re: Halo Idiota!! 04.01.02, 08:43
        nie bede wdawac sie w dyskusje, ktora w twoim wydaniu coraz bardziej przypomina
        wiejska slawojke w ktora trafil pocisk z bazooki. mam na tyle klasy zeby to
        przerwac. pozostan ze swoim jadem. mam nadzieje ze w zyciu spotka Cie tyle samo
        nienawisci ile tu jej wylales.zapominasz ze masz do czynienia z wiedzma ze
        wschodu.fala zla odbila sie ode mnie i trafi w Ciebie ze zdwojona sila. czran
        magia juz dziala.
        • mag_nolia RCisza już i spokój 04.01.02, 08:47
          ...Anka już oberwała...i odżałowała...a Mario...na łowy wyruszać...!
          ...w poszukiwaniu...nowej...bardziej zasłużonej ofiary...!!!
          • anka1 Re: Magnolia 04.01.02, 08:54
            z twoim pierwszym stwierdzeniem sie zgadzam. z drugim nie. zalowac to moga
            winni. a ja nie jestem winna. cala te awanture rozpoczal Mario.zarzucal mi
            histerie, ale to On rozpoczal ta histeryczna wojenka wymierzona we mnie.
            powiedzialam Mu juz w poniedzialek zeby mnie na forum nie zauwazal, ale
            najwyrazniej nie znosi jak ktos Mu sie przeciwstawia i ciagnie to dalej. mam
            prawo czuc sie obrazona i do obrony swojej osoby. nikt nie bedzie mi bezkarnie
            ublizal.
            po prostu wiecej sie do Niego nie odezwe, zeby zakonczyc cala ta niesmaczna
            sprawe.
          • mario2 Re: RCisza już i spokój 04.01.02, 09:13
            Magnolio, Anka sie sama dopraszala. Chciala proby sil i zasmakowala tego miodu!
            jesli ktos jest tutaj winny to ona sama! Winna swojej naiwnosci i brakiem
            poczucia odpowiedzialnosci za czyny!
            • mag_nolia Re: RCisza już i spokój 04.01.02, 09:14
              OK, ale nie ma sensu tego już dłużej ciągnąć...bo wszysdtkim sie już
              przejadło...
              papatki!
              PA!
              • mario2 Re: RCisza już i spokój 04.01.02, 09:18
                trapszo sie jakos nie przejadlo. A jak on przylezie, bedzie mial od razu wierna
                sekundantke- Anke 1 :o)))
                • mag_nolia Re: RCisza już i spokój 04.01.02, 09:21
                  ...chyba bardziej wiernego...Mario...zawsze na stanowisku...gotów do
                  walki...Mario wiesz, że Cie lubię...ale nie lubię gdy jesteś nieskończenie
                  zajadły...,
                  a ja wolę spokojniejsze klimaty...wychodzę więc stąd...
                  PA!
              • anka1 Re: RCisza już i spokój 04.01.02, 09:21
                naiwna to rzeczywiscie bylam bo mialam zludzenia ze kilka Osob na forum ma dla
                mnie odrobine szacunku.
                powtarzam jeszcze raz: nie bylam i nie jestem niczemu winna. a o moim poczuciu
                odpowiedzialnosci niech wypowidaja sie Ci ktorzy mnie znaja a nie zadufane
                Osoby ktorym sie wydaje ze sa Bogiem.
                • mario2 Re: RCisza już i spokój 04.01.02, 09:30
                  Trapszo sie wydaje, ze jest bogiem i co z tego. on nawet zle Mzimu nie jest!
                  • anka1 Re: RCisza już i spokój 04.01.02, 09:37
                    miedzy bogiem i Bogiem jest spora roznica:)
                    • Gość: trapszo Halo idiota!!! IP: 62.144.177.* 04.01.02, 10:36
                      Jeszcze zacytuje Rafala Ziemkiewicza, bardzo pasuje do tego towarzystwa tu na
                      forum:

" Tu elita (czytaj zakaly) nazywamy gromady gwaltownie wyemancypowanych
                      chamow.Ludzie o mentalnych kwalifikacjach fornali nagle zostali porwani wiatrem
                      histori ku wyzynom, ktorych nie pojmuja, na ktorych znalezc sie nie potrafia i
                      po ktorych poruszaja sie jedynym dostepnym im tropizmem- kalkulujac swoje
                      nikczemne,prywatne zyski i laczac sie ,cham z chamem, w geszefciarskie koterie"

Pozdrawiam
                      • leopard Re: Halo idiota!!! 04.01.02, 10:56
                        Ależ tu ostra jazda. Chyba jednak cytatu Ziemkiewicza nie można
                        przykleić "forumowiczom", choć czasem wszyscy przesadzamy w śmiertelnym
                        obrażaniu się z powodu najdrobniejszej uwagi i prawa do "ostatniego słowa" .
                        Nikt tu nie jest elitą bo po to tu jesteśmy, żeby pokazać jak głeboko w d...
                        mamy wszelkie "Elyty". Ja tam się nie czuje wyemancypowanym chamem , bo nigdy
                        się ni wyemancy... czy jakoś tam. O.
    • anka1 Re: Halo Idiota!! 04.01.02, 11:11
      nie wywolujcie Mario z lasu:)))
      • Gość: trapszo Re: Halo Idiota!! IP: 62.144.185.* 06.01.02, 16:49
        Anka to Ty napisalas, czy jest to jakas prowokacja?
        Jezeli jednak to Ty. Widac jak jestes przestraszona. Tylko czego sie boisz?
        Tego zaplutego blazna, z geba w ktorej jest tylko pelno gnoju.

Pozdrawiam
        • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Halo Idiota!! 06.01.02, 16:51
          ciebie drogi Trapszo tez powazam. Jestes jednym z tych, ktorzy nie boja sie
          glosic prawdy i bronic skrzywdzonych.
          • Gość: trapszo Re: Halo Idiota!! IP: 62.144.185.* 06.01.02, 17:01
            Bardzo dziekuje, Tobie kwiatuszku!!!
            Moze wspolnymi silami uda nam sie odizolowac od chamow na tym forum.
            Pozyjemy, zobaczymy.

Pozdrawiam
            • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Halo Idiota!! 06.01.02, 17:03
              podobasz mi sie coraz bardziej. Jakze inny jestes od tych plugawych facetow i
              infantylnych kobiet :o)))
              • Gość: trapszo Re: Halo Idiota!! IP: 62.144.185.* 06.01.02, 17:12
                Az sie zarumienilem!!!
                Ale chce wyjasnic, ze nie staje w obronie konkretnej osoby. Tylko dobrze by
                bylo zeby chamstwo, jezeli musi juz nadawac na forum, nie przeszkadzalo
                normalnym ludziom, to wszystko. Niech pozostana na swoich watkach.

Pozdrawiam
                • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Halo Idiota!! 06.01.02, 17:20
                  no tak, ale chamstwo pleni sie wszedzie. Jest malo inteligentne, nie potrafi
                  zrozumiec wysublimowanych uczuc i potrzeb innych. Ty jestes taki inny i taki
                  normalny. Gero tez. I jaki inteligentny. Tylko wiecej takich na forum.
                  • Gość: trapszo Re: Halo Idiota!! IP: 62.144.185.* 06.01.02, 17:29
                    Cos mi sie wydaje ze bierzesz mnie pod wlos, jak mawiali starozytni.

Pozdrawiam
                    • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Halo Idiota!! 06.01.02, 17:31
                      nie, ale juz dosyc dawno staralam sie z Toba porozmawiac. Niestety bywasz tutaj
                      o dziwnych porach. Przepraszam za smialosc
                      • Gość: trapszo Re: Halo Idiota!! IP: 62.144.185.* 06.01.02, 17:39
                        Tak to prawda, ale ja nie poswiecam calego mojego czasu dla forum.
                        W pracy musze pracowac i nie moge. A w domu tylko jak mam wola chwile, wlasnie
                        jak teraz.

Pozdrawiam
                        • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Halo Idiota!! Trapszo 06.01.02, 17:42
                          ciesze sie i mysle, ze moje towarzystwo nie bedzie Ci przykre. Tak samo jak mam
                          nadzieje, ze nie beda nam tutaj przeszkadzac inni. No i mam nadzieje, ze ktos
                          pomsci te Anke. Chociaz, z tego co widze M. ma tutaj duzo poplecznikow!
                          • Gość: trapszo Re: Halo Idiota!! IP: 62.144.178.* 06.01.02, 18:48
                            Czy dolaczenie mojego nika do tytulu nie jest z Twojej strony czasami
                            prowokacja?? Wyglada troche podejrzane. Na dzisiaj juz musze konczyc, przyszli
                            znajomi i idziemy na kolacje.Bardzo sie ciesze ze Ciebie poznalem, bede jutro
                            okolo 19,00. Zycze udanego tygodnia i do uslyszenia.

Pozdrawiam.

PS. Dlaczego przepraszasz, masz moze jakies kompleksy??
                          • o+o-o Re: Hallloooooo!!! 06.01.02, 18:49
                            Genialny Kwiatuszeku, na jakiej lace rosniesz?

o:)
                            • dalajlama Re: Hallloooooo!!! 06.01.02, 18:53
                              o+o-o napisał(a):

> Genialny Kwiatuszeku, na jakiej lace rosniesz?
                              > o:)

tylko na lace z kffiatkoff dla he he
                              • o+o-o Re: Hallloooooo!!! 06.01.02, 19:01
                                To nie moja laka!
                                o:)
                                • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Hallloooooo!!! 06.01.02, 19:04
                                  moja laka jest.... piekna... pachnaca i .... wspaniala. Rosna na niej cudowne
                                  kwiaty.... wyzbyte nihilizmu.
                                  • dalajlama Re: Hallloooooo!!! 06.01.02, 19:05
                                    kwiatuszek_z_pachnacej_la napisał(a):

> moja laka jest.... piekna... pachnaca i .... wspaniala. Rosna na niej cudowne
                                    > kwiaty.... wyzbyte nihilizmu.

nihil novi kfffiatkuuu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka