sabba 25.09.03, 10:35 ..juz widzialam, ale chlopiego nie uswiadzcysz...a moze to bylo wlasnie chlopie to co ja widzialam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Re: Babie lato 25.09.03, 10:35 ..a moze powinno raczej byc: chlopu lato?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Babo! lato się już skończyło :) 25.09.03, 11:27 i stąd ta nazwa.. bo baby były takie zaaferowane wszystkim dookoła, że nie nadążały z zauważeniem że cudne lato już się kończy. to i potem w jesueni musiały korzystać z wyskakujących od czasu do czasu ciepłych dni i tak powstała nazwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: Babo! lato się już skończyło :) 25.09.03, 11:36 oswieciles mnie:)))) Ale piekny mrozny dzionek dzis byl, srebrzysty od zmarzniejtej rosy, i to powietrze takie ostre i to slonce taka struge swiatla rzuca ze hej. Jesien kurka wodna.... Odpowiedz Link Zgłoś
gph jakby taka miała być jesień jak mijający tydzień 25.09.03, 11:44 to ja bardzo lubię jesień i poproszę i jak najbardziej usatysfakcjonowanym klimatycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś