Dodaj do ulubionych

Gdzie jestes?

10.01.02, 09:13
... wlasnie... sie ...zastanawiam...czy... mi... tutaj... dzisiaj.... kogos ...
nie ...brakuje...???

Pozdr.
PA!
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Gdzie jestes? 10.01.02, 10:17
      ....???...!!!...
      • mag_nolia Re: Gdzie jestes? 10.01.02, 10:19
        ...stęskniony za kropeczkami...???
        ...udzielam się ostatnio dla krajan...we Wrocłaeiu...
        pozdr...
        PA!
        • mario2 Re: Gdzie jestes? 10.01.02, 10:21
          ...Witaj...:o)) a ... jako... kto... sie... udzielasz...???...

Pozdr..
          PA!
          • mag_nolia Re: Gdzie jestes? 10.01.02, 10:23
            ...jestem stała w uczuciach...dla kwiatków...
            • mario2 Re: Gdzie jestes? 10.01.02, 10:26
              ... dla...narcyzow...tez...???
              • mag_nolia Re: Gdzie jestes? 10.01.02, 10:26
                ...masz na myśli siebie...???
                • mario2 Re: Gdzie jestes? 10.01.02, 10:43
                  ... nie...!!! ... dlaczego...???... Ja... to...raczej....klaia...jeste...???

Pozdr.
                  PA!
                  • mario2 Re: Gdzie jestes? 10.01.02, 10:44
                    ...kalia...!!!...
                    • mag_nolia Re: Gdzie jestes? 10.01.02, 10:46
                      kalia, to smutny kwiat,... chciałeś coś przez to powiedzieć?
                      • mario2 Re: Gdzie jestes? 10.01.02, 10:47
                        ...tylko...to...ze...lubie...kalie... !!!...

Pozdr..
                        PA!
    • kropka! Re: Gdzie jestes? 10.01.02, 10:44
      Maryśku, jak stęskniłeś się za kropeczkami, to jestem słońce Ty moje...
      • mario2 Re: Gdzie jestes? 10.01.02, 10:46
        ...jestem...!!!...:o)))...

Pozdr.
        PA!
        • kropka! Re: Gdzie jestes? 10.01.02, 10:53
          jak miluśko.... miód na moje serduszko...
          • mag_nolia Mario bywasz nudny, trudny...i jeszcze pare rzeczy 10.01.02, 10:55
            moznaby dorzucić ale inni już je wymienili...
            • mario2 ...Magnolia...!!!... 10.01.02, 10:59
              ...???...sugerujesz ... sie... innymi...??? ... Sama... pomyslec... nie...
              laska...???

pozdr...
              PA!
              • mario2 Kropka 10.01.02, 11:00
                Jaki tam miod? Sama gorycz. Sprawdz lepiej poczte!
                • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 11:01
                  sprawdziłam, dzieki!!!
                  to była przenośnia;))
                  • mario2 Re: Kropka 10.01.02, 11:04
                    zaczniesz komunikowac onomatopejami, albo wielokropkami to sie zastrzele :o))
                    • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 11:10
                      oki, oszczędzę Cię, będę walić prosto z mostu!
                      • mario2 Re: Kropka 10.01.02, 11:12
                        dobrze, ze pod mostem walic nie bedziesz! :o))
                        • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 11:14
                          że tak to ujmę, walenie to raczej moja specjalność:)
                          • mario2 Re: Kropka 10.01.02, 11:15
                            tak??? chcesz Chudego z jego roli wygryzc?

No i tak na marginesie- gdzie to uskuteczniasz?
                            • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 11:27
                              o cholera, miało być, że to NIE JEST moją specjalnością!!!
                              tak to jest gdy się robi kilka rzeczy na raz.

mario2 napisał(a):

> tak??? chcesz Chudego z jego roli wygryzc?
                              >
                              > No i tak na marginesie- gdzie to uskuteczniasz?

• mario2 Re: Kropka 10.01.02, 11:31
                                to co jeszcze robisz- oprocz walenia jednoczesnie?
                                • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 11:33
                                  a to zależy ....

mario2 napisał(a):

> to co jeszcze robisz- oprocz walenia jednoczesnie?

• mario2 Re: Kropka 10.01.02, 11:45
                                    no nie badz taka tajemnicza! Spowiadaj sie! Mam nadzieje, ze przy waleniu nie
                                    stukasz SMSow? :o))
                                    • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 11:47
                                      a masz na sobie habit?

• mario2 Re: Kropka 10.01.02, 11:48
                                        ale taki krotki, sportowy- adidasa!
                                        • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 11:53
                                          buuuu, zdecydowanie za krótki...

• mario2 Re: Kropka 10.01.02, 11:56
                                            habit im krotszy tym lepszy! Chyba, ze chcesz sie pod nim chowac! :o))
                                            • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 12:00
                                              a jakiego jest koloru?
                                              • mario2 Re: Kropka 10.01.02, 12:01
                                                oczywiscie ze biala.

A wiesz dlaczego nie ma czarnych prezerwatyw?- bo czarne wyszczupla :o))
                                                • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 12:09
                                                  kręcisz, nie jest to takie do końca oczywiste..
                                                  • mario2 Re: Kropka 10.01.02, 12:12
                                                    mnie nie wierzysz??? Kropka- zaufaj memu oku i szkielku!
                                                  • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 12:16
                                                    przekonaj mnie , że masz rację

• mario2 Re: Kropka 10.01.02, 12:18
                                                    metoda organoleptyczna? Ona zazwyczaj skutkuje :o)))
                                                  • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 12:19
                                                    tak??? a to coś nowego...;))

• mario2 Re: Kropka 10.01.02, 12:21
                                                    to nic nowego. Sprobuj, jest to calkiem przyjemne :o))
                                                  • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 12:28
                                                    no wiesz co?, do czego Ty mnie namawiasz!:))

• mario2 Re: Kropka 10.01.02, 12:30
                                                    Kropus, nie mow, ze jest Ci to wstretne?

Niestety, ja nie bede mogl tego z Toba uskuteczniac :o(((
                                                  • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 12:33
                                                    i martwisz się z tego powodu bardzo?
                                                    maryjka by Ci dała....popalić..;))

• mario2 Re: Kropka 10.01.02, 12:35
                                                    Oj Maryjki sie nie boje, tak samo o nia sie nie boje, bo ona o mnie sie nie
                                                    boi. Taka zasada wzajemnego zaufania :o))
                                                  • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 12:42
                                                    bardzo fajnie, że darzycie się wzajemnie zaufaniem i mam nadzieję, że nic i nikt
                                                    nie będzie w stanie tego Wam zburzyć!
                                                  • mario2 Re: Kropka 10.01.02, 12:44
                                                    eee takich silnych nie ma. My juz za starzy na glupoty!

Ale Tobie cos by sie przydalo poszukac. Moze sie tym zajme :o))
                                                  • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 12:47
                                                    dlaczego tak uważasz?chyba nie jest ze mna juz tak beznadziejnie...
                                                  • mario2 Re: Kropka 10.01.02, 12:48
                                                    jest wrecz przeciwnie! ale jestes leniwa :o))
                                                  • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 13:06
                                                    a skąd to możesz wiedzieć jaka jestem?;)
                                                  • mario2 Re: Kropka 10.01.02, 13:11
                                                    widzialem to w Twoich oczach :o))
                                                  • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 13:12
                                                    ciemno było;))
                                                  • mario2 Re: Kropka 10.01.02, 13:37
                                                    ale oczy Ci swiecily :o))
                                                  • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 13:41
                                                    to ewidentna zmyła była ...śweciły mi szkła, hi, hi, hi
                                                    a do kota, albo raczej kocicy mi daleko.....chociaz kto wie....

• mario2 Re: Kropka 10.01.02, 13:44
                                                    no tak!!! Wiedzialem!!!!!!! Kocurem zauroczona!!!!!!!!!

Oj Karinka sie wkurwi!
                                                  • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 13:49
                                                    a jakże, gdy zobaczyłam go po raz pierwszy od razu mi serducho mocniej zabiło,
                                                    nie było widać???

• mario2 Re: Kropka 10.01.02, 13:52
                                                    widac nie bylo, tylko sie ziemia zatrzasla od rytmu Twego pulsu! :o)
                                                  • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 13:58
                                                    na szczęście nikt nie ucierpiał, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.;)

• mario2 Re: Kropka 10.01.02, 14:06
                                                    ale pozostaly niedomowienia i ukradkiem rzucane spojrzenia :o))
                                                  • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 14:15
                                                    i czyż to nie jest intrygujące?nic tak nie pociąga, jak właśnie niedomówienia, ta
                                                    nieustająca niepewność a zarazem kokieteria...

• mario2 Re: Kropka 10.01.02, 14:40
                                                    w pewnym wieku moze. Mnie juz blizej do stabilizacji przy 2 cyckach!
                                                  • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 15:14
                                                    i tu się z Tobą zgadzam, bo mi też ino nie przy .....

mario2 napisał(a):

> w pewnym wieku moze. Mnie juz blizej do stabilizacji przy 2 cyckach!

• mario2 Re: Kropka 10.01.02, 15:22
                                                    Kropus, toz Ty ledwie przedszkole opuscilas!
                                                  • kropka! Re: Kropka 10.01.02, 15:24
                                                    przedszkole, żłobek wszystko jedno...staruchu;))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka