the_kami 02.10.03, 09:03 Wejdźcie na www.poczta-polska.pl i nie krytykujcie za bardzo :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 09:05 the_kami napisała: > Wejdźcie na www.poczta-polska.pl i nie krytykujcie za bardzo :-DDDD Niby co tu krytykować? W praniu wylezie :-P A gdzie wizerunek nowego władcy? Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 09:11 the_dzidka napisała: > Niby co tu krytykować? W praniu wylezie :-P No, my już znaleźliśmy taki błąd, że mi powietrza na chwilkę zabrakło :-DDD > A gdzie wizerunek nowego władcy? No jakby to powiedzieć... na TVP3 przemawia w Sejmie właśnie niejaki Pol Marek. Mieliśmy nadzieję, że pęknie i powie 'nowym szefem Poczty Polskiej jest...'. Ale twardy jest!!! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 09:14 > No, my już znaleźliśmy taki błąd, że mi powietrza na chwilkę zabrakło :-DDD Powiesz mi potem na privie, jaki ;->>>> Ale ogólnie strona jest OK, tyle że chyba jeszcze nie wszystko chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 09:16 the_dzidka napisała: > Powiesz mi potem na privie, jaki ;->>>> NIE! :-P > Ale ogólnie strona jest OK, tyle że chyba jeszcze nie wszystko chodzi. Mofaj? Co nie działa?! Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 09:23 abu-sami napisał: > a to twoja robota? Między innymi ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
abu-sami Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 09:25 ech!pikna,naprawde!ja tez prowadze strone odziedziczona po przyjacielu ktory wrocil do iraku ale bez takich wodotryskow.... Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 09:26 abu-sami napisał: > ech!pikna,naprawde! E tam pikna?! Grunt, żeby działała!!! > ja tez prowadze strone odziedziczona po przyjacielu ktory > wrocil do iraku ale bez takich wodotryskow.... Daj adres? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 09:30 abu-sami napisał: > www.iraqstory.com Śliczniusia ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
abu-sami Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 09:40 ee tam.przeprowadzilem tam rewolucje ale co jobow za nia dostalem od jasima to moje,kurcze jaki tam byl balagan,typowo arabski...z cztery doby stracilem zeby to jakos tematycznie poukladac ...ale sie oplacalo,juz dostaje listy nie tylko od irakijczykow ze chca tam tez swoje teksty wrzucac.nie chce sie chwalic ale tam pisza nie jakies popluczyny ale tez tacy "noblisci" w swiecie arabskim.niektorzy sa naprawde wspaniali pisarze.ech zebym mial wiecej czasu i czul sie na silach przetlumaczyc to byscie zobaczyli co za piora i umysly ,tylko pozazdroscic im geniuszu... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka No nieee!!!!! 02.10.03, 09:42 Śliczna to ona jest, ale jako ornamencik!!!! Jakiejś wersji anglo nie ma?! Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
abu-sami Re: No nieee!!!!! 02.10.03, 09:43 jak sie podejmiesz tlumaczyc to bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 09:21 > NIE! :-P A ja juz chciałam pokazac Ci TAMTO zdjęcie... Zreszta i tak wiem, pewnie ktoś napisał "podżta" ;P > Mofaj? Co nie działa?! Jak to co? "O firmie", "Usługi Pocztowe", "Direct Mail"... Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: .. i parę innych też n/t 02.10.03, 09:25 the_dzidka napisała: A teraz?! Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 09:48 the_dzidka napisała: > Niby co tu krytykować? W praniu wylezie :-P Niom. Ja w domu łoperą potesztujem. :P > A gdzie wizerunek nowego władcy? Przecież tam bezho^W tzn. bezkrólewie. :PPP K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 09:51 konradbryw napisał: > Niom. Ja w domu łoperą potesztujem. :P Nie rób tego :-( Ja to zrobiłam w pracy. Nie jest dobrze :-( > Przecież tam bezho^W tzn. bezkrólewie. :PPP Ech, a my ciągle w stresie, buuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 10:41 the_kami napisała: > Niom. Ja w domu łoperą potesztujem. :P > > Nie rób tego :-( A linksem? Albo lynksem? ;> K. Odpowiedz Link Zgłoś
abu-sami Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 09:11 lubie falata ale nie lubie polskiej poczty.zawsze gina listy jak wysylam do babci a osiem dni temu wyslalem paczke z slownikami znajomemu i jeszcze nie doszla(tzn dwa dni temu nie doszla). Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 09:30 catalina1 napisała: > Śliczna ;-)) Ty nie słodź, tylko pokaż błędy ;-))) P.S. Dzięki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 09:34 > P.S. Dzięki ;-) > PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘEKNA!!! PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKNAAA!!!!! Ale linki dalej nie działaja :-P Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 09:38 the_dzidka napisała: > PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘEKNA!!! PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKNAAA!!!!! :-P > Ale linki dalej nie działaja :-P Które?!!? Bo ja tu siedzę, i u mnie wszystko działa. W matrixie jestem!? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 09:40 > Które?!!? Bo ja tu siedzę, i u mnie wszystko działa. W matrixie jestem!? Nie mogę wejść na nic poza Aktualnościami i Filatelistyka :( Moze to u mnie jakiś matrix się zawachowszczył? A poza tym wrzuciłam z ciekawości w wyszukiwarke kodową moje osiedle i ze zdziwieniem się dowiedziałam, że jest na nim 7bloków: 8, 9, 10, 11, 22, 23 i 24, a i kody jakoś nie pasują do rzeczywistości :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 09:45 the_dzidka napisała: > Nie mogę wejść na nic poza Aktualnościami i Filatelistyka :( Moze to u mnie > jakiś matrix się zawachowszczył? Ctrl+F5? > A poza tym wrzuciłam z ciekawości w wyszukiwarke kodową moje osiedle i ze > zdziwieniem się dowiedziałam, że jest na nim 7bloków: 8, 9, 10, 11, 22, 23 i > 24, a i kody jakoś nie pasują do rzeczywistości :-DD A o tym to nic nie mów :-((( To niezależne ode mnie i od strony jest :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 09:57 > A o tym to nic nie mów :-((( To niezależne ode mnie i od strony jest :-(( Nie płakaj, mnie to bawi :) Zawsze mogę skorzystać z konkurencji ;-))) Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Wsio jasno! 02.10.03, 10:03 > Ctrl+F5? Teraz wskoczyła nowa strona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 10:01 Zdecydowanie jakość strony jest niewspółmierna do jakości usług. To tworzy dysonans :-P Jednego tylko nie kumam, czemu dział filatelistyka ma dwie wersje językowe, kiedy cała reszta jest "patriotyczna"? Pozdry, m. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 10:05 > Jednego tylko nie kumam, czemu dział filatelistyka ma dwie wersje językowe, > kiedy cała reszta jest "patriotyczna"? ... bo istnieje szansa, że polskie znaczki zainteresują cudzoziemców, w przeciwieństwie do reszty usług? ;-PP Dzidka z zastanowieniem Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 10:07 the_dzidka napisała: > ... bo istnieje szansa, że polskie znaczki zainteresują cudzoziemców, w > przeciwieństwie do reszty usług? ;-PP Ja to sobie wszystko zapamiętam... :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 10:13 > Ja to sobie wszystko zapamiętam... :-DDD I o kodach, i o kodach :P A teraz z życia wzięte: dzisiaj wyrzucając śmieci zobaczyłam dużą kopertę PP :) Musiałam sprawdzić, co jest w środku i czy jest otwarta - tyle się teraz mofa o ginących przesyłkach... Dzi Znęcająca Się Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 10:14 the_dzidka napisała: > ... bo istnieje szansa, że polskie znaczki zainteresują cudzoziemców, w > przeciwieństwie do reszty usług? ;-PP :-DDD To ja wiem, ale żeby kolekcjoner zagramaniczny zdobył info musi albo: mieć dużo cierpliwości, albo rozumieć słowo "filatelistyka". No chyba, że w cywilizowanych językach jest podobnie. > Dzidka z zastanowieniem marcin z serkiem waniliowym Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 10:07 bain_de_sang napisał: > Zdecydowanie jakość strony jest niewspółmierna do jakości usług. To tworzy > dysonans :-P Czy to komplement? <Kami_nietomna_ze_stresu> > Jednego tylko nie kumam, czemu dział filatelistyka ma dwie wersje językowe, > kiedy cała reszta jest "patriotyczna"? Szczerze? Bo nie ma kto tego przetłumaczyć :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 10:12 > Szczerze? Bo nie ma kto tego przetłumaczyć :-((( Kamisiu, ja chętnie!!! Nie zedrę z was dużo :-)))) Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 10:18 the_dzidka napisała: > Kamisiu, ja chętnie!!! Nie zedrę z was dużo :-)))) Ale na co będziesz tłumaczyć? Na gwarę poznańską? :-PP marcin Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 10:29 the_kami napisała: > Czy to komplement? <Kami_nietomna_ze_stresu> No baaa. Kcesz jeszcze jeden? Proszę uprzejmie: stronka jest ładna, ale niewspółmiernie do urody autorki. To tworzy dysonans :-) > Szczerze? Bo nie ma kto tego przetłumaczyć :-((( A, jasna sprawa. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 10:45 bain_de_sang napisał: > No baaa. Kcesz jeszcze jeden? Proszę uprzejmie: stronka jest ładna, ale > niewspółmiernie do urody autorki. To tworzy dysonans :-) A teraz to żeś zamieszał. Bo ten dysonans to może w obie strony być. :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 11:07 konradbryw napisał: > A teraz to żeś zamieszał. Bo ten dysonans to może w obie strony być. :P Jak komplement niezrozumiały, to oznacza, że nie byłeś targetem ;-) > K. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 12:00 bain_de_sang napisał: > > A teraz to żeś zamieszał. Bo ten dysonans to może w obie strony być. :P > > Jak komplement niezrozumiały, to oznacza, że nie byłeś targetem ;-) Dla mnie zrozumiały, ale dla postronnych - niejednoznaczny. ;) K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 12:07 > Dla mnie zrozumiały, ale dla postronnych - niejednoznaczny. ;) Ja tam zrozumiałam od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 10:49 the_kami napisała: > > Jednego tylko nie kumam, czemu dział filatelistyka ma dwie wersje językowe > > kiedy cała reszta jest "patriotyczna"? > > Szczerze? Bo nie ma kto tego przetłumaczyć :-((( Wprawdzie dużo wolnego nie mam., ale wiesz, dogadamy się... ;> Konrad - porozumiewawczo marszcząc brwi Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 10:52 konradbryw napisał: > > Szczerze? Bo nie ma kto tego przetłumaczyć :-((( No i nawet w tej filatelistycznej, to już na wstępie bym zmienił to "About firm" na "About us"... K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 11:06 > Wprawdzie dużo wolnego nie mam., ale wiesz, dogadamy się... ;> Tyyyy?! Nie podbieraj mi chałtury, co?! Byłam pierwsza!!!!!!!!! > Konrad - porozumiewawczo marszcząc brwi Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 11:08 the_dzidka napisała: > Tyyyy?! Nie podbieraj mi chałtury, co?! Byłam pierwsza!!!!!!!!! Aale Konrad chiba myślał o tłumaczeniu na angielski, więc nie wchodzilibyście sobie w drogę :-P marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 11:12 > Aale Konrad chiba myślał o tłumaczeniu na angielski, więc nie wchodzilibyście > sobie w drogę :-P Odczepisz się wreszcie?! Wymyslił sobie dowcip wątpliwej jakości i sie przy nim upiera! :-PPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 12:02 the_dzidka napisała: > Tyyyy?! Nie podbieraj mi chałtury, co?! Bo co? Bo co? /zapasy w kisielu? ;> / > Byłam pierwsza!!!!!!!!! Ostatni będą pierwszymi, jak mówi Pismo. K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 12:10 > Bo co? Bo co? > /zapasy w kisielu? ;> / Ochochoch, jakis Ty odważny! :->>> > Ostatni będą pierwszymi, jak mówi Pismo. Dla mnie to żaden wyznacznik :P A do poczytania mam na półce "Żydowskie legendy biblijne", o! :-))) Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
abu-sami Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 12:29 hmm a czy przypadkiem biblia to nie jeden wielkie mity zydowskie(tzn rozpropagowane przez kuzynow)? semir ziewajacy po pierwszym wodolejstwie i zastanawiajacy sie jak zwiac z drugiego rzedu do ostatniego w jakims kaciku w celi drzemki. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 12:31 abu-sami napisał: > hmm a czy przypadkiem biblia to nie jeden wielkie mity zydowskie(tzn > rozpropagowane przez kuzynow)? No pewnie, mało tego, z Sumerów też ściągali :-))) Gilgamesz pływał tak jak Noe :-))) Ale legendy lepiej się czyta niż Biblię. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 12:29 the_dzidka napisała: > Ochochoch, jakis Ty odważny! :->>> Już chyba raczej hedonista. :-PPPP > > Ostatni będą pierwszymi, jak mówi Pismo. > > Dla mnie to żaden wyznacznik :P Nie szkodzi. Grunt, że działa. ;> K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 12:32 > Już chyba raczej hedonista. :-PPPP Hedonista w kisielu?! > Nie szkodzi. Grunt, że działa. ;> Jak na kogo :P Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 13:09 the_dzidka napisała: > A do poczytania mam na półce "Żydowskie legendy biblijne", o! :-))) A ja widziałem w sklepie schab po żydowsku :-) Dobry był. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Moi drodzy - pliiiiiz.... 02.10.03, 13:18 > A ja widziałem w sklepie schab po żydowsku :-) ROTFL!!!!! I pewnie kupowała go żona biskupa? :-DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś