Dodaj do ulubionych

MEN DAWAJ KLUCZYKI DO AUTA!!!!!!!!!

12.01.02, 11:08
Cos mi je podarował za wsparcie duchowe i opieke nad swoimi zwłokami!!!!!
Swiadków mam!!
Tylko nie zapomnij zatankować do pełna!
Obserwuj wątek
    • maryjo2 Re: MEN DAWAJ KLUCZYKI DO AUTA!!!!!!!!! 12.01.02, 11:14
      Jasminka - Men zniknal tajemniczo razem z kluczykami.
      • Gość: XpOver Re: MEN DAWAJ KLUCZYKI DO AUTA!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 11:20
        tak z całą tajemniczością tego magicznego, o jakże pełnego tajemnic miejsca...
        • jasmina_tdi Re: MEN DAWAJ KLUCZYKI DO AUTA!!!!!!!!! 12.01.02, 11:30
          tak tak... kluczyki wpadły pewnie do klopa, a men oddalił sie w kierunku
          zachodzącego słońca wsparty na ramieniu wyrwanej z klozetowej rzeczywistosci
          blond pieknosci :))))))
          a miałam zostac jego asystentką buhuhuhuuuuuu,,,,,!!!!!
          • czort Re: MEN DAWAJ KLUCZYKI DO AUTA!!!!!!!!! 12.01.02, 11:32
            jasminka, nie placz dziecko, nie placz! kluczyki, coz to jezd!!!!
            auteczko zabierz (razem z kierowca!)- to lepsze bedzie, niz kluczyki!!!!!!
            • jasmina_tdi czort 12.01.02, 11:37
              kierowca jeszcze lepszy niz pasazer sie okazał hehehehe....!!!! ciekawe kto go w
              końcu stransportował na chatę????

czort napisał(a):

> jasminka, nie placz dziecko, nie placz! kluczyki, coz to jezd!!!!
              > auteczko zabierz (razem z kierowca!)- to lepsze bedzie, niz kluczyki!!!!!!

• czort Re: czort 12.01.02, 11:40
                cos ty!!! o chorera jasnista, ty to masz szczescie!
                nie pozostaje nic innego jeno pod most isc i na autko wlasne s-klasy tdi
                zarabiac!!!
                a potem - wszscy twoi!!!!!!!
                • jasmina_tdi Re: czort 12.01.02, 11:46
                  z tymi wszystkimi to i bez auta da radę załatwic hehe...
                  co do mena to okazał sie maxymalnym imprezowiczem - jestesmy pod
                  wrażeniem :)))))) stąd daleko posunięta troska vikingowego kolektywu o srodek
                  transportu - kierowca okazał sie całkiem niegodnym!

czort napisał(a):

> cos ty!!! o chorera jasnista, ty to masz szczescie!
                  > nie pozostaje nic innego jeno pod most isc i na autko wlasne s-klasy tdi
                  > zarabiac!!!
                  > a potem - wszscy twoi!!!!!!!

• czort Re: czort 12.01.02, 11:54
                    jasminko, dziecko, przeciez ciem widzialach!!!
                    i wiem, ze pod most nie musisz, i ze dajesz rade!
                    a terozki poplotkuj co nieco o wczorajszym wieczorze i nocy, a?
                    duzo was bylo?
                    czy byl ktos nowy?
                    • jasmina_tdi Re: czort 12.01.02, 12:03
                      nowy mial byc kierowca mena, ale jak wiadomo przyklad plynie z gory :))) wiec nie
                      byl wstanie. Poza tym:
                      - Parka czyli doradca ds niebagatelnych i przekraczajacychh moje kompetencje
                      czyli kompetencje kierowcy
                      - XPover co to chce teraz udusić yesske i ma nadzieje ze sie nie wyda
                      - yesska co jeszcze nic nie wie
                      - rayoff co fotke przyniosł a na koncu powiedzial ze jeszcze nam tu wszystko
                      napisze tak ze w piety nam pojdzie a juz zwlaszcza mnie
                      - onlyania co dzielnie z menem walczyla w sprawie odprowadzenia jego zwlok
                      - motor co jak zwykle rzucal sie na moja szyje i pewnie znow tydzien bedzie mi
                      lukrowac
                      - maryjka z ktora na wachanie siem umowilam jak tylko prezes wysle nam dwie
                      studolarowki
                      -prezes co to sobie jedzie buhuhuhu.....
                      - chudy ktory byl ale na widok blondi sie zmyl

i to tyle z obgadywania
                      rewelka byla mowię Ci :)))))))))))))

czort napisał(a):

> jasminko, dziecko, przeciez ciem widzialach!!!
                      > i wiem, ze pod most nie musisz, i ze dajesz rade!
                      > a terozki poplotkuj co nieco o wczorajszym wieczorze i nocy, a?
                      > duzo was bylo?
                      > czy byl ktos nowy?

• czort Re: czort 12.01.02, 12:09
                        no to byli sami swoi. usmieliscie sie chyba bardzo!!!
                        a powiedz xcostam, by yesski nie dusil!!! bo bedzie mial ze mna do czynienia!
                        no, jedyne wytlumaczenie tego duszenia to to, ze chce sie do szyjki przyssac!
                        yess! i ssac!
                        to rozumiem, bo gdybym byla chlopem, to kto wie, kto wie...
                        • jasmina_tdi Re: czort 12.01.02, 12:15
                          gdybym ja byla chlopem wczoraj to:
                          - blondi kazalam bym wlezc na stol i tanczyc
                          - barmanowi dalabym w morde
                          - z prezesem bym sie zbetonila totalnie
                          - maryjce droge do klopa uslalabym platkami roz
                          - onlyani złoiła gołe dupsko dla przykładu
                          - i jeszcze kilka innych :))))))))

czort napisał(a):

> no to byli sami swoi. usmieliscie sie chyba bardzo!!!
                          > a powiedz xcostam, by yesski nie dusil!!! bo bedzie mial ze mna do czynienia!
                          > no, jedyne wytlumaczenie tego duszenia to to, ze chce sie do szyjki przyssac!
                          > yess! i ssac!
                          > to rozumiem, bo gdybym byla chlopem, to kto wie, kto wie...

• Gość: onlyanka Re: czort IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 12:19
                        uuufff......
                        jasminka-bystrzacha sprawozdala wszystko...........
                        kurde, kierowca mena jak ma w koncu na imie????
                        ja bym go tam zwolnila, kluczyki dla jasminki, a men, kurde gdzie jest men????
                        wiedzial gdzie mieszkal????
                        • czort Re: czort 12.01.02, 12:25
                          only, to az tak bylo?
                          kurwa, wszystko, co dobre to mnie omija!
                          • jasmina_tdi Re: czort 12.01.02, 12:52

czort bylo jeszcze lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nawet fotki są!!!! a raczej jedna a
                            konkretna :)))) ups! chyba cos za duzo napisalam!

czort napisał(a):

> only, to az tak bylo?
                            > kurwa, wszystko, co dobre to mnie omija!

• men_ Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:21
      To Ty taka jesteś ??????
      Postępem chcesz kluczyki wyłudzić, pracę sobie załatwić, a jak mnie nie ma na
      forum to na zmianę: albo plotkujesz na mój temat, albo młodzież rwiesz ???

No nie, to skandal !:)
      • jasmina_tdi Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:24
        Ty - prace to ja juz mam! ale auto mi juz nie pasi i dlatego chcę Twoje :)))))

men_ napisał(a):

> To Ty taka jesteś ??????
        > Postępem chcesz kluczyki wyłudzić, pracę sobie załatwić, a jak mnie nie ma na
        > forum to na zmianę: albo plotkujesz na mój temat, albo młodzież rwiesz ???
        >
        > No nie, to skandal !:)

• men_ Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:26
          Nawet osobistej asystentki ?:)
          To ni ma autka - a poza tym za duże dla Ciebie, nic byś nie widziała, o !
          • jasmina_tdi Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:33
            nie chrzan mi tu! nic taknie pasuje kobiecie dokiecki jak trzylitrowy silnik!!!!!

men_ napisał(a):

> Nawet osobistej asystentki ?:)
            > To ni ma autka - a poza tym za duże dla Ciebie, nic byś nie widziała, o !

• men_ Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:36
              Nie czaruj Księżniczko o ślicznych, błękitnych oczętach !!!!!
              A mówiąc o 3 litrach to chodziło o pojemność silnika, tak ?:)))

p.s.: poza tym to nie diesel .., i granatowy
              • jasmina_tdi Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:38
                jakos przezyje ten granat! nie - mowiac o trzech litrach mialam na mysli ilosc
                perfum zuzywanych miesiecznie hehehe...

men_ napisał(a):

> Nie czaruj Księżniczko o ślicznych, błękitnych oczętach !!!!!
                > A mówiąc o 3 litrach to chodziło o pojemność silnika, tak ?:)))
                >
                > p.s.: poza tym to nie diesel .., i granatowy

• men_ Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:43
                  Na te nie-blond włosięta ?:)))

Kurde bardzo sie przywiązałem do mojej ślicznej, granatowej L :)))
                  • jasmina_tdi Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:45
                    najwyzsza pora sie odwiazac! pomodlil bys sie sknero o zbawienie! Afryka pada,
                    Malysz przegrywa, Owsiak szaleje a Ty nic tylko ta L i L! wstyd men! wstyd!

men_ napisał(a):

> Na te nie-blond włosięta ?:)))
                    >
                    > Kurde bardzo sie przywiązałem do mojej ślicznej, granatowej L :)))

• men_ Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:47
                      A ja moja L bardzo lubię !!!!!
                      I czuję się w niej, jak prawie minister :))))
                      • jasmina_tdi Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:49
                        jesli poprawi ci to humor - ja sie bede czuc jeszcze lepiej :))))

men_ napisał(a):

> A ja moja L bardzo lubię !!!!!
                        > I czuję się w niej, jak prawie minister :))))

• men_ Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:51
                          Alez nie wypada, żeby Jasminka siedziała z przodu i jeszcze,nie daj boże,
                          prowadziła - z tyłu będzie milej i przyjemniej :)))
                          • jasmina_tdi Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:52
                            siedz se gdzie chesz byleby minimum dwa metry ode mnie :))) i tak będzie ci az
                            za nadto przyjemnie!

men_ napisał(a):

> Alez nie wypada, żeby Jasminka siedziała z przodu i jeszcze,nie daj boże,
                            > prowadziła - z tyłu będzie milej i przyjemniej :)))

• men_ Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:54
                              Ale drzwi mają blokadę zwalnianą tylko przez kierowcę :)))
                              • jasmina_tdi Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 14.01.02, 00:05
                                w takim razie moze byc bez drzwi!

men_ napisał(a):

> Ale drzwi mają blokadę zwalnianą tylko przez kierowcę :)))

• men_ Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 14.01.02, 00:08
                                  No co TY !!!!! Tak postępować z moją sliczną ! :(((
                                  A poza tym mogłabys sie przeziębic tu i ówdzie :))
                                  • jasmina_tdi Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 14.01.02, 00:13
                                    o to to juz sie kto inny pomartwi :))))))

men_ napisał(a):

> No co TY !!!!! Tak postępować z moją sliczną ! :(((
                                    > A poza tym mogłabys sie przeziębic tu i ówdzie :))

• men_ Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 14.01.02, 00:17
                                      No to niech kto inny martwi sie o te 3 litry, O ! :))

Dobranoc nie-blond ślicznotko o ślicznych oczętach:)))
    • Gość: & Re: MEN DAWAJ KLUCZYKI DO AUTA!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 16.01.02, 08:00
      :-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka