jasmina_tdi 12.01.02, 11:08 Cos mi je podarował za wsparcie duchowe i opieke nad swoimi zwłokami!!!!! Swiadków mam!! Tylko nie zapomnij zatankować do pełna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maryjo2 Re: MEN DAWAJ KLUCZYKI DO AUTA!!!!!!!!! 12.01.02, 11:14 Jasminka - Men zniknal tajemniczo razem z kluczykami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: MEN DAWAJ KLUCZYKI DO AUTA!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 11:20 tak z całą tajemniczością tego magicznego, o jakże pełnego tajemnic miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: MEN DAWAJ KLUCZYKI DO AUTA!!!!!!!!! 12.01.02, 11:30 tak tak... kluczyki wpadły pewnie do klopa, a men oddalił sie w kierunku zachodzącego słońca wsparty na ramieniu wyrwanej z klozetowej rzeczywistosci blond pieknosci :)))))) a miałam zostac jego asystentką buhuhuhuuuuuu,,,,,!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: MEN DAWAJ KLUCZYKI DO AUTA!!!!!!!!! 12.01.02, 11:32 jasminka, nie placz dziecko, nie placz! kluczyki, coz to jezd!!!! auteczko zabierz (razem z kierowca!)- to lepsze bedzie, niz kluczyki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi czort 12.01.02, 11:37 kierowca jeszcze lepszy niz pasazer sie okazał hehehehe....!!!! ciekawe kto go w końcu stransportował na chatę???? czort napisał(a): > jasminka, nie placz dziecko, nie placz! kluczyki, coz to jezd!!!! > auteczko zabierz (razem z kierowca!)- to lepsze bedzie, niz kluczyki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czort 12.01.02, 11:40 cos ty!!! o chorera jasnista, ty to masz szczescie! nie pozostaje nic innego jeno pod most isc i na autko wlasne s-klasy tdi zarabiac!!! a potem - wszscy twoi!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: czort 12.01.02, 11:46 z tymi wszystkimi to i bez auta da radę załatwic hehe... co do mena to okazał sie maxymalnym imprezowiczem - jestesmy pod wrażeniem :)))))) stąd daleko posunięta troska vikingowego kolektywu o srodek transportu - kierowca okazał sie całkiem niegodnym! czort napisał(a): > cos ty!!! o chorera jasnista, ty to masz szczescie! > nie pozostaje nic innego jeno pod most isc i na autko wlasne s-klasy tdi > zarabiac!!! > a potem - wszscy twoi!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czort 12.01.02, 11:54 jasminko, dziecko, przeciez ciem widzialach!!! i wiem, ze pod most nie musisz, i ze dajesz rade! a terozki poplotkuj co nieco o wczorajszym wieczorze i nocy, a? duzo was bylo? czy byl ktos nowy? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: czort 12.01.02, 12:03 nowy mial byc kierowca mena, ale jak wiadomo przyklad plynie z gory :))) wiec nie byl wstanie. Poza tym: - Parka czyli doradca ds niebagatelnych i przekraczajacychh moje kompetencje czyli kompetencje kierowcy - XPover co to chce teraz udusić yesske i ma nadzieje ze sie nie wyda - yesska co jeszcze nic nie wie - rayoff co fotke przyniosł a na koncu powiedzial ze jeszcze nam tu wszystko napisze tak ze w piety nam pojdzie a juz zwlaszcza mnie - onlyania co dzielnie z menem walczyla w sprawie odprowadzenia jego zwlok - motor co jak zwykle rzucal sie na moja szyje i pewnie znow tydzien bedzie mi lukrowac - maryjka z ktora na wachanie siem umowilam jak tylko prezes wysle nam dwie studolarowki -prezes co to sobie jedzie buhuhuhu..... - chudy ktory byl ale na widok blondi sie zmyl i to tyle z obgadywania rewelka byla mowię Ci :))))))))))))) czort napisał(a): > jasminko, dziecko, przeciez ciem widzialach!!! > i wiem, ze pod most nie musisz, i ze dajesz rade! > a terozki poplotkuj co nieco o wczorajszym wieczorze i nocy, a? > duzo was bylo? > czy byl ktos nowy? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czort 12.01.02, 12:09 no to byli sami swoi. usmieliscie sie chyba bardzo!!! a powiedz xcostam, by yesski nie dusil!!! bo bedzie mial ze mna do czynienia! no, jedyne wytlumaczenie tego duszenia to to, ze chce sie do szyjki przyssac! yess! i ssac! to rozumiem, bo gdybym byla chlopem, to kto wie, kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: czort 12.01.02, 12:15 gdybym ja byla chlopem wczoraj to: - blondi kazalam bym wlezc na stol i tanczyc - barmanowi dalabym w morde - z prezesem bym sie zbetonila totalnie - maryjce droge do klopa uslalabym platkami roz - onlyani złoiła gołe dupsko dla przykładu - i jeszcze kilka innych :)))))))) czort napisał(a): > no to byli sami swoi. usmieliscie sie chyba bardzo!!! > a powiedz xcostam, by yesski nie dusil!!! bo bedzie mial ze mna do czynienia! > no, jedyne wytlumaczenie tego duszenia to to, ze chce sie do szyjki przyssac! > yess! i ssac! > to rozumiem, bo gdybym byla chlopem, to kto wie, kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: czort IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 12:19 uuufff...... jasminka-bystrzacha sprawozdala wszystko........... kurde, kierowca mena jak ma w koncu na imie???? ja bym go tam zwolnila, kluczyki dla jasminki, a men, kurde gdzie jest men???? wiedzial gdzie mieszkal???? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czort 12.01.02, 12:25 only, to az tak bylo? kurwa, wszystko, co dobre to mnie omija! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: czort 12.01.02, 12:52 czort bylo jeszcze lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nawet fotki są!!!! a raczej jedna a konkretna :)))) ups! chyba cos za duzo napisalam! czort napisał(a): > only, to az tak bylo? > kurwa, wszystko, co dobre to mnie omija! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:21 To Ty taka jesteś ?????? Postępem chcesz kluczyki wyłudzić, pracę sobie załatwić, a jak mnie nie ma na forum to na zmianę: albo plotkujesz na mój temat, albo młodzież rwiesz ??? No nie, to skandal !:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:24 Ty - prace to ja juz mam! ale auto mi juz nie pasi i dlatego chcę Twoje :))))) men_ napisał(a): > To Ty taka jesteś ?????? > Postępem chcesz kluczyki wyłudzić, pracę sobie załatwić, a jak mnie nie ma na > forum to na zmianę: albo plotkujesz na mój temat, albo młodzież rwiesz ??? > > No nie, to skandal !:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:26 Nawet osobistej asystentki ?:) To ni ma autka - a poza tym za duże dla Ciebie, nic byś nie widziała, o ! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:33 nie chrzan mi tu! nic taknie pasuje kobiecie dokiecki jak trzylitrowy silnik!!!!! men_ napisał(a): > Nawet osobistej asystentki ?:) > To ni ma autka - a poza tym za duże dla Ciebie, nic byś nie widziała, o ! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:36 Nie czaruj Księżniczko o ślicznych, błękitnych oczętach !!!!! A mówiąc o 3 litrach to chodziło o pojemność silnika, tak ?:))) p.s.: poza tym to nie diesel .., i granatowy Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:38 jakos przezyje ten granat! nie - mowiac o trzech litrach mialam na mysli ilosc perfum zuzywanych miesiecznie hehehe... men_ napisał(a): > Nie czaruj Księżniczko o ślicznych, błękitnych oczętach !!!!! > A mówiąc o 3 litrach to chodziło o pojemność silnika, tak ?:))) > > p.s.: poza tym to nie diesel .., i granatowy Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:43 Na te nie-blond włosięta ?:))) Kurde bardzo sie przywiązałem do mojej ślicznej, granatowej L :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:45 najwyzsza pora sie odwiazac! pomodlil bys sie sknero o zbawienie! Afryka pada, Malysz przegrywa, Owsiak szaleje a Ty nic tylko ta L i L! wstyd men! wstyd! men_ napisał(a): > Na te nie-blond włosięta ?:))) > > Kurde bardzo sie przywiązałem do mojej ślicznej, granatowej L :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:47 A ja moja L bardzo lubię !!!!! I czuję się w niej, jak prawie minister :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:49 jesli poprawi ci to humor - ja sie bede czuc jeszcze lepiej :)))) men_ napisał(a): > A ja moja L bardzo lubię !!!!! > I czuję się w niej, jak prawie minister :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:51 Alez nie wypada, żeby Jasminka siedziała z przodu i jeszcze,nie daj boże, prowadziła - z tyłu będzie milej i przyjemniej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:52 siedz se gdzie chesz byleby minimum dwa metry ode mnie :))) i tak będzie ci az za nadto przyjemnie! men_ napisał(a): > Alez nie wypada, żeby Jasminka siedziała z przodu i jeszcze,nie daj boże, > prowadziła - z tyłu będzie milej i przyjemniej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 13.01.02, 23:54 Ale drzwi mają blokadę zwalnianą tylko przez kierowcę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 14.01.02, 00:05 w takim razie moze byc bez drzwi! men_ napisał(a): > Ale drzwi mają blokadę zwalnianą tylko przez kierowcę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 14.01.02, 00:08 No co TY !!!!! Tak postępować z moją sliczną ! :((( A poza tym mogłabys sie przeziębic tu i ówdzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 14.01.02, 00:13 o to to juz sie kto inny pomartwi :)))))) men_ napisał(a): > No co TY !!!!! Tak postępować z moją sliczną ! :((( > A poza tym mogłabys sie przeziębic tu i ówdzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jasmina, do cholery !!!!!!!!!!!!!!! 14.01.02, 00:17 No to niech kto inny martwi sie o te 3 litry, O ! :)) Dobranoc nie-blond ślicznotko o ślicznych oczętach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: MEN DAWAJ KLUCZYKI DO AUTA!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 16.01.02, 08:00 :-)) Odpowiedz Link Zgłoś