Dodaj do ulubionych

Więcej słońca:))

26.09.08, 10:20
blue-angel.wrzuta.pl/audio/jViUAWYNPf/bolter_-_wiecej_slonca_nam_sie_marzy
Obserwuj wątek
    • halina501 Re: Więcej słońca:)) 26.09.08, 10:53
      Dziękuję Nianiu:))
      "Wyginam śmiało moje ciało" ;))
      i od razu lepiej:))
      • nianiaa Re: Więcej słońca:)) 26.09.08, 20:10
        Stara piosenka i taka optymistyczna ,pozytywna.Ale przede wszystkim
        przypomina mi stare,dobre czasy.Wprost nie moge uwierzyc ,jak sie od
        tamtych czasów duzo zmieniło.Tak jakby teraz był inny
        swiat.Pozdrawiam:)))
        • halina501 Re: Więcej słońca:)) 28.09.08, 09:40
          Jesień i kasztany:)

pl.youtube.com/watch?v=DjLZ9xbTztU&feature=related
          • urszulka_ma Re: Więcej słońca:)) 29.09.08, 22:32
            Halinko po zapisaniu, należy zmienić nazwę z tej dziwnej, znaczy z
            nieznanym rozszerzeniem jaka się ukazuje po zapisaniu na dysku na
            np. kasztany.mp3 i jest ok:)
            • nianiaa Re: Więcej słońca:)) 14.10.08, 09:48
              Jak na razie słoneczko nam świeci radosnie na niebie.Jest cudnie.W
              niedzielę jeździlismy rowerami po lesie ,ale czasami szlismy
              piechotą i specjalnie chodzilismy po liściach , przypominalismy
              sobie dzieciństwo ,jak formowalismy z lisci takie stosy i tarzalismy
              sie w nich ,albo obrzucalismy sie nimi.Czasem tyle miłych chwil w
              zyciu nam umyka,takich dziecinnie prostych.Nic tylko musimy się
              martwic o kase ,a gdzie przyjemnośc zycia?
              • nianiaa Re: Więcej słońca:)) 16.03.09, 18:33
                A ja ciągle ,bez przerwy wołam o słońce:)))))).Już chyba nudna jestem....no sorki:))
                • urszulka_ma Re: Więcej słońca:)) 16.03.09, 23:26

wołaj ile masz sił!:)
                  pomogę w wołaniu Tobie:)
                  • nianiaa Re: Więcej słońca:)) 24.03.09, 09:07
                    Ha ,dziś na zmianę słońce ,śnieg i wiatr:))Ale ja już i tak żyje
                    wiosną:)))Miłego dnia:))))
                    • nianiaa Re: Więcej słońca:)) 25.03.09, 09:40
                      Cała Polska zaśnieżona ...hmmmmm.....ale wiosna będzie:)))
                      • halina501 Re: Więcej słońca:)) 25.03.09, 12:36
                        Śnieg już zginął ,ale lodowe sople zwisają na balkonie.
                        Moja wiosenka będzie inna niż poprzednie.
                        Jesienią kupiłam kawałek Ziemi a teraz nasionka i sadzonki kwiatów.
                        Jeszcze tylko jakiegoś narzędzia do grzebania w ziemi i wiosny mi brakuje:).
    • kubajek coś żółtego już wygląda, nawet dziś... 25.03.09, 13:14
      https://lhs.neostrada.pl/Temp/krokus.jpg

;)
      • urojonyswiat Re: coś żółtego już wygląda, nawet dziś... 25.03.09, 16:34
        Odważne to żółte cosik :))
        • urszulka_ma Re: coś żółtego już wygląda, nawet dziś... 25.03.09, 23:30

i jakie piękne ono jest:)
          • nianiaa Re: coś żółtego już wygląda, nawet dziś... 26.03.09, 09:50
            To coś daje nadzieje:))).Pięknie to wygląda ,jak pokonuje zimny śnieg,przebija
            się przez niego:)
            • urszulka_ma Re: coś żółtego już wygląda, nawet dziś... 26.03.09, 22:52

jeden ciepły dzień i w oczach wszystko strzeli,
              żółte i zielone do strzału już gotowe:)
              • nianiaa Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))) )) 28.03.09, 16:34
                Dziś pogoda odpaliła :)))))))))).Byłam z mężem w lesie na długim
                spacerku:))Udało sie nam spotkać sarenki,a sikorki cały czas nam
                śpiewały:))).Cud,miód:))).Obadaliśmy ścieżki rowerowe ,już można jeździć,nie
                utopimy się w błocie:))Ech,co za radość:)))
                • urszulka_ma Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))) )) 28.03.09, 20:35

zazdraszczam, u nas leje jak z cebra!
                  • nianiaa Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))) )) 29.03.09, 10:17
                    Dziś u nas tez nie pieknie,słońca zero i troche pada:))Ale za to jutro(o ile
                    wierzyc prognozom) ma byc lepiej:)))
                    • urszulka_ma Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))) )) 29.03.09, 12:01

niech już będzie:)

• nianiaa Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))) )) 31.03.09, 09:23
                        Dziś pan w radiu mówi jakies niedorzeczności:))Twierdzi ,że w całej Polsce jest
                        piekna pogoda:)))Hmmm,to ja chyba nie mieszkam w Polsce:)))Ale czekam ,bardzo
                        cierpliwie czekam:)))
                        • urszulka_ma Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))) )) 01.04.09, 23:12

u nas wiosna i dużo słońca dziś:)
                          trzeba szybko wyskakiwać z kurteczek! tak nagle ciepło się zrobiło,
                          że nawet przeleciało mi przez głowę nadciągające "marudzenie"
                          ach... jak ciepło!:)
                          • nianiaa Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))) )) 13.04.09, 20:10
                            Hahahaha,a święta miały być ciepłe:))Znowu prognoza się nie sprawdziła:))Poranki
                            były wręcz lodowate:))Ale potem słoneczko troszkę humory poprawiało:))
                            • urszulka_ma znowu nie tak? 16.04.09, 22:07

słoneczko świeci, że bez ciemnych okularów chodzić oczy nie mogą!
                              ale wiatr zimny kości liczy i liczy..:)
                              • nianiaa Re: znowu nie tak? 30.04.09, 13:08
                                Super słoneczko jest:)))Muszę sobie jeszcze sprawić ciemne okulary bo bez nich
                                przybywa mi zmarszczek koło oczu:)))Ale przydałby się ciepły deszczyk ,taka
                                jedna burza ,bo przed moim blokiem trawa ,która dopiero się zazieleniła już
                                zaczyna być sucha .
                                • halina501 Re: znowu nie tak? 30.04.09, 19:27
                                  Właśnie zagrzmiało,powiało,nadzieję dało
                                  i.... nie popadało:)
                                  • urszulka_ma Re: znowu nie tak? 01.05.09, 08:17

u nas podobno była burza...
                                    podobno, nie wiem dokładnie, bo zasnęłam snem kamiennym:)
                                    • nianiaa Re: znowu nie tak? 01.05.09, 22:03
                                      U nas tak samo ,jak u halinki ,ale to chyba dlatego ,ze jak się domyślam
                                      mieszkamy całkiem niedaleko od siebie,więc i pogoda podobna:))
                                      • urszulka_ma Re: znowu nie tak? 03.05.09, 23:57

a Niania bardziej na południe, czy na północy kraju mieszka?:)
                                        • nianiaa Re: znowu nie tak? 22.06.09, 15:08
                                          O dopiero teraz odkryłam zadane mi tutaj pytanie:)))Mieszkam na południu kraju:))
                                          Ale wracam do innej kwestii----WIĘCEJ SŁOŃCA!!!!!!!!!!
                                          • nianiaa Re: znowu nie tak? 09.11.09, 15:56
                                            A ja jak zepsuta płyta ,więcej słońca ,więcej słońca,więcej słońca,więcej
                                            słońca.......
                                            • urszulka_ma Re: znowu nie tak? 11.11.09, 11:37

stara płyta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka