kropka! 15.01.02, 10:53 Ty lepiej nie udawaj, że nas z Yesską nie widzisz, za obcymi babami się uganiasz, co??? Żądamy wyjaśnień !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yess Re: CHUDYY, NA DYWANIK !!! 15.01.02, 10:54 brawo kropka !!! co on se mysli? naobiecywal a teraz co? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: CHUDYY, NA DYWANIK !!! 15.01.02, 10:56 chudyy, nie chowaj głowy w piasek, bo Ci to nie ujdzie na sucho!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy jestem jestem 15.01.02, 11:16 kropka! napisał(a): > chudyy, nie chowaj głowy w piasek, bo Ci to nie ujdzie na sucho!!! no taki, żeby ogon podwinąć i uciec to ja nie jestem znowu, skok na bok, ale wracam potulnie Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: jestem jestem 15.01.02, 11:18 TU jest Twoje miejsce, NIE TAM !!! I nie kombinuj! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy natura samcza 15.01.02, 11:38 yess napisał(a): > a co on znowu kombinuje? natura samcza mnie gna, mnie pcha, to para co z kotła rurami do tłoków, a tłoki kołami ruszają z dwóch boków, i pchają i pchają i pociąg się toczy, bo para te tłoki wciąż tłoczy i tłoczy i tak samo jest ze mną ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: natura samcza 15.01.02, 12:23 kropka! napisał(a): > chudyy, nie podpadaj mi !!! przynajmniej mówię Ci prawdę ;-) i tak się nie ukryje Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: CHUDYY, NA DYWANIK !!! 15.01.02, 15:25 kropka! napisał(a): > Ty lepiej nie udawaj, że nas z Yesską nie widzisz, za obcymi babami się > uganiasz, co??? Ty podstępna Wiedźmo - zostawiłaś mnie i tu szukasz szczęścia - dobra! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: CHUDYY, NA DYWANIK !!! 15.01.02, 15:31 słońce Ty moje, ale to było rano...;)) Odpowiedz Link Zgłoś