Dodaj do ulubionych

Pragnę przygody!

IP: 195.117.203.* 20.10.03, 11:28
Mam zone i dziecko, poszukije kochanki z okolic slaska. Prosze tylko o
powazne oferty z adresem mailowym lub gg. Znajomosc ma byc niezobowiazujaca,
moze byc jednorazowa lub kilku, wiek do 25 lat. Ja mam 24 lata 1,90 i 82 kg.
Skonczylem studia literaturoznawcze wiec mile widziane podobne
zainteresowania.:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: lucy Re: Pragnę przygody! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 11:35
      a małego HIFKA nie szukasz, a może coś z wenerycznych, żebyś mógł sie potem
      wypłakać żonie..i dziecku JAKI TO TATUŚ NIESZCZĘŚLIWY.....
      • Gość: ja Re: Pragnę przygody! IP: 195.117.203.* 20.10.03, 11:49
        prosilem o powazne oferty a nie pouczanie, jak bede chcial lekcji moralnosci,
        etyki albo bede poszukiwal wiadomosci o ryzyku chorob wenerycznych to wiem
        gdzie sie mam zglosic wiec darujcie sobie komentarze teo typu
        • Gość: lucy Re: Pragnę przygody! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 11:59
          szukaj najlepiej "na trasie",tam sa poważne panie czekajace na takich
          powaznych, tylko nie stękaj ze pózniej zona Cię zdradza...powodzenia
          • Gość: ja Re: Pragnę przygody! IP: 195.117.203.* 20.10.03, 12:07
            Szanowna lucy, nie wiem dlaczego tak przejal Cie aspekt moralny mojego
            postepowania, moja zona moze robic co chce, ale mysle ze to jest poza watkiem
            tej sprawy. Chyba oczywistym jest ze nie szukam prostytutki ( a juz na pewno
            nie w takim podlym rodzaju)tylko kobiety pragnacej niezobowiazujacego seksu.
            Nie wiem dlaczego tak trudno to zrozumiec, no ale jak widze ludzie potrafia byc
            ograniczeni nie tylko srodowiskiem, w ktorym sie wychowali. Pozdrawiam... ja
            • Gość: lucy Re: Pragnę przygody! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 12:23
              szanowny"ja", ważne że Ty wychodzisz poza środowisko,tylko żebyś nie zaszedł za
              daleko...miłego marszu
              • Gość: ja Re: Pragnę przygody! IP: 195.117.203.* 20.10.03, 12:41
                Szanowna lucy! Na prawde nie wiem do czego ma zdarzac ta dyskusja, poniewaz od
                clu sprawy odeszlismy bardzo daleko. Nie rozumiem Pani checi ingerowania w
                zycie innych osob. wydawalo sie, ze sprawa jest prosta - ogloszenie i odowiedz
                zainteresowanych. A tu niespodzianka: musze dyskutowac z pozbawionymi
                racjonalnych argumentow internautami o zapatrywaniach przeciwnych do mojego
                postrzegania swiata. Nie rozumiem o co Pani walczy, jezeli chce Pani odstreczyc
                mnie od mego celu to prosze sobie darowac. Porozmawiac natomiast zawsze moge,
                gdyz mila konwersacja i zderzenie pogladow moze owocowac nowymi wnioskami i
                wzbogaca kazdego czlowieka, lecz nie tu jest na to miejsce. jezeli ma pani
                ochote na dyskusje to moge z Pania porozmawiac przez komunikator gg, wystarczy
                podac numer. Serdecznie pozdrawiam...ja
                • Gość: lucy Re: Pragnę przygody! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 12:53
                  Szanowny Ja- dziekję za serdeczne pozdrowienia, ale wracając do "clu" ,w zyciu
                  jest wiele niespodzianek, a dyskutować wcale szanowny Pan nie musi, rozumieć
                  również szanowny Pan nie musi, o nic nie walczę,darowuje sobie to co ja chcę
                  nie czekając na pozwolenie.Czuje sie wzbogacona zderzeniem poglądów...Również
                  serdecznie pozdrawiam.
                  • Gość: ja Re: Pragnę przygody! IP: 195.117.203.* 20.10.03, 12:58
                    Szanowna lucy. Skoro jestes taka niezalezna i wyzwolona. Z taka sila zaznacza
                    Pani swojej ja i swoje potrzeby i dazenia to po co wogole zaczynala Pani te
                    dyskusje i do czego ma ona prowadzic. Z calym szacunkiem ale to moj watek i mam
                    prawo wiedzie, a juz na pewno rozumiec. Pozdrawiam :-)... ja
                    • makary0 Re: Pragnę przygody! 20.10.03, 13:02
                      A nie mógł byś przyjąć wyniki doświadczenia lucy, może zna to z autopsji ;))
                      • Gość: ja Re: Pragnę przygody! IP: 195.117.203.* 20.10.03, 13:11
                        Uwaga niesmaczna i ni dotyczaca mego ogloszenie. Bez komentarza
                • grooszek Re: Pragnę przygody! 30.10.03, 18:38
                  Gość portalu: ja napisał(a):

> Szanowna lucy! Na prawde nie wiem do czego ma zdarzac ta dyskusja, poniewaz
                  od
                  > clu sprawy odeszlismy bardzo daleko. Nie rozumiem Pani checi ingerowania w
                  > zycie innych osob. wydawalo sie, ze sprawa jest prosta - ogloszenie i
                  odowiedz
                  > zainteresowanych.

Bo ci sie koles cos porypalo pod czacha. To jest forum Towarzyskie, a
                  nie "anonse towrzyskie". Dorbna roznica, a jednak. To forum jest stworzone do
                  rozmowy, a nie kojarzenia par. Chcesz pogadac - prosze bardzo. Nie chcesz? To
                  sie nie dziw, ze inni cie oceniaja wg tego, co piszesz.
            • Gość: Ola Re: Pragnę przygody! IP: *.infinity.waw.pl 30.10.03, 15:25
              Szkoda pieniedzy na prostytutke?
    • Gość: Karola Re: Pragnę przygody! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 13:00
      skoro to poważna propozycja to radzę zamieścić ogłoszenie w stosownej gazetce,
      tu jest forum, miejsce gdzie każdy może przyjść i napisac co mu się podoba na
      temat umieszczonego wątku, nalezy sie więc liczyc także z krytycznymi uwagami.
      • Gość: ja Re: Pragnę przygody! IP: 195.117.203.* 20.10.03, 13:09
        czemu w spoleczenstwie sa takie tendencje do pisania o niczym, bo niby o czym
        jest ten post, o pisaniu? Ani to oferta, ani odniesienie do czegokolwiek. Jakas
        nieznaczaca nic uwaga ot i tyle. A czemu to ma sluzyc to nie wiem. Szanowna
        Pani gazeta to nie to samo poniewaz tutaj kontakt moze byc blyskawiczny, a na
        wydruk ogloszenia trzeba czekac. Poza tym nie znam zadnych stosownych gazet i,
        uprzedzajac z gory tresci nastepnych wypowiedzi, nie chce poznac tych gazet.
        Pozdrawiam...ja
        • Gość: lucy Re: Pragnę przygody! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 13:28
          Szanowny Ja- usilnie powtarza Pan pytanie"czemu to ma służyć", czyżby odezwały
          sie niezaspokojone potrzeby bycia władca?, a niby o czy takim ważnym Pan pisze
          jeśli nasze pisanie jest o niczym?Dzięki za wyjaśnienie różnic między gazetą a
          forum- sami nie zauważylibyśmy.Oj chłopie, chłopie, ale z Ciebie numerant !!!!
          Z całym uniżonym szacunkiem-pozdrawiam
        • Gość: Karola Re: Pragnę przygody! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 13:35
          skończ człowieku z tymi gadkami typu "szanowna pani", napisałam Ci chyba
          wyraźnie, że forum to miejsce gdzie każdy może pisac co chce i nie musi to
          niczemu służyć,no ale widzę, że to sformuowanie Cie przerosło, jak również i
          sens. Nie rób z forum towarzyskiego agencji, a jak Ci ktoś pisze co mysli to
          nie urzadzaj pogadanek "dokąd ten post zmierza". Krótko mowiąc, jesteś głąb,
          chetnych brak, a my Ci robimy przysługę, bo "windujemy" wątek na szczyt
          • Gość: lucy Re: Pragnę przygody! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 13:40
            Karola , to jest to! Tylko nie wiem czy ten przerośnięty podniecony,
            potrzebujacy "błyskawicznie" to zrozumie :))))
            • Gość: ja Re: Pragnę przygody! IP: 195.117.203.* 20.10.03, 14:14
              Szanowna lucy! Zastanawia mnie skad tak dobrze zna pani moj wyglad, jezeli nie
              widzielismy sie nigdy. Nie wiem nato miast czy moj wzrost jest ponad
              przecietna. Zal tylko ze znizanie sie do takich prostackich argumentow ma
              miejsce na, zdawaloby sie, powaznym forum. Gdzie zauwazyla Pani przeslanki do
              wnioskow, ktore Pani wyciagnela o wladcy to chyba tylko Bog i Pani raczy
              wiedziec. Pozdrawiam...ja
          • Gość: ja Re: Pragnę przygody! IP: 195.117.203.* 20.10.03, 14:10
            Droga Karolu! Nie rozumiem czym dalem Pani powod do obrazenia mnie, ale
            wypraszam sobie rzucanie obelgami w moim kierunku. Nic mnie nie przeroslo,
            jezeli kogos tu cos przerasta to jest to Pani malomiasteczkowy mozdzek, ktory
            nie przyjmuje zbyt duzej ilosci informacji nie zgadzajacych sie z Pani
            swiatopogladem. Niestety jest Pani kolejnym przykladem ograniczonego czlowieka -
            brak argumentacji i sensu postepowania zastapiony zostal przez niewybredny
            jezyk. Dziekuje za "przysluge", lecz nie zalezy mi na windowaniu mojego watku
            tylko na ofertach. Serdecznie pozdrawiam.
            P.S. Przymusu nie ma, lecz dobre wychowanie, ktorego pani brak powinno do
            czegos zobowiazywac
            • Gość: lucy Re: Pragnę przygody! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 14:19
              Drogi "pragnący przygody" z Wielkiego Miasta , o dużym mózgu , proponuję zebys
              pobiegł poskarżyc sie małzonce ze takie brzydkie dziewczynki Ciebie
              obraziły,może CI wytrze nosek, bo tak sie zaindyczyłeś, ze az zasmarkałes sobie
              monitor. P.S. a wychowanie masz super, ale nie musisz byc do niczego
              zobowiazany mimo Twego wychowania. I kończ bo jestes prymitywnie nudny. Wyrazy
              współczucia dla żonki, że trafiła na taki okaz.
              • Gość: ja Re: Pragnę przygody! IP: 195.117.203.* 20.10.03, 14:22
                dziekuje za kondolencje, przekaze. Nikt Pani tu wchodzic nie kaze i rozmawiac
                ze mna, a jesli to taki nudny temat to fora ze dwora. Wyobraznia Pani jest
                zaiste imponujaca. Tylko dlaczego Pani jest taki idiotka?
                Pozdrawiam...ja
                • Gość: leziox Re: Pragnę przygody! IP: *.ipt.aol.com 20.10.03, 14:25
                  Hehe,jaki wspaniały przykład zapędów grafomańskich.
                  Ty,Ja,ja chciałem tylko zapytać,po jaką cholerę ci kobiece zainteresowania
                  literaturoznawstwem,kiedy będziesz ją grzmocić?Chcesz żeby ona czytała książkę
                  w trakcie,ty zamierzasz w trakcie czytasz czy może oboje zamiast?
                  • Gość: ja Re: Pragnę przygody! IP: 195.117.203.* 20.10.03, 14:37
                    Idiota jakich malo, komentarz zbyteczny, ale kretynowi tez odpowiedziec trzeba.
                    Seks z inteligentna kobieta jest pelniejszy, a zwlaszcza bardziej intesywny
                    orgazm, ale Pan tego nigdy nie doswiadczy z ilorazem inteligencji 70 to
                    wszystji jedno...Pozdrawiam, ja
                    • Gość: leziox Re: Pragnę przygody! IP: *.arcor-ip.net 20.10.03, 14:52
                      Ty,Ja,sam jesteś kretynem skoro odpowiadasz w ten
                      sposób,kmieciu,człowiekowi,który cię nie obraził.Sądzisz,że tu wszyscy są
                      idiotami,pierdolniętymi oraz kretynami?
                      A tylko ty,zajebany literaturoznawco,wznosisz się ponad poziomy?
                      Sam o sobie wydajesz opinię,szukając w necie kobiety do wypieprzenia się z
                      nią,bo na samodzielne działania cię nie stać.I słuchaj,naprawdę niczyją winą
                      tutaj jest,że laska ci nie staje tak często jak powinna,albo masz jeszcze
                      przedwczesny wytrysk,bysiu.
                      Więc wal się chamie na ryj i to tyle co na razie mam ci do powiedzenia.
                      • Gość: ja Re: Pragnę przygody! IP: 195.117.203.* 20.10.03, 15:09
                        Moje problemy seksualne z wytryskiem to w ktorej wypowiedzi Pan znalazl? Jest
                        Pan seksuologiem z zamilowania czy z zawodu. Nie uwazam ze wznosze sie ponad
                        poziomy, ale Pan z pewnoscia ponizej poziomu jest, jezyk mowi sam za siebie.
                        Debil i w dodatku wuldarny. Niestety tu nie budka z piwem i interlokutorow nie
                        Pan nie znajdzie. Pozdrowienia dla meliny...ja
                        • Gość: leziox Re: Pragnę przygody! IP: *.arcor-ip.net 20.10.03, 15:15
                          Ty,Ja.A kto kogo zaczął najpierw wyzywać,ty przeintelektualizowany dupku?
                          Zapomniałeś?No i jak teraz wyglądasz?Pod budką z piwem musiałeś dzisiaj być
                          pierwszy,z tego co widać, to,co tam usłyszałeś i przeczytałeś,zburzyło
                          widocznie twój zapyziały światek i teraz szukasz swojego miejsca w jakimś miłym
                          śmietniku,osiołku.
                          W tym miejscu przepraszam wszystkie osły za porównywanie ich z Ja.Ty.
                          • Gość: mosad Re: Pragnę przygody! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:38
                            Leziox, przecztałem Twoje komentarze, i muszę pogratulować ciętego języka, ten
                            Twój adwersarz - literaturoznawca to rzeczywiście jakiś dupek żołędny.
                            Pozdrawiam. mosad
                    • grooszek Re: Pragnę przygody! 30.10.03, 18:42
                      Gość portalu: ja napisał(a):

> Idiota jakich malo, komentarz zbyteczny, ale kretynowi tez odpowiedziec
                      trzeba.
                      >
                      > Seks z inteligentna kobieta jest pelniejszy, a zwlaszcza bardziej intesywny
                      > orgazm,

Aha, zamiast wrzeszczec "ooooooooo, aaaaaaaaccchhhhhhh,
                      jjeeeeeeeeesszzzzzczzzeeeeee, kuuuuurwaaaaa dooooochoodzzzeeee" recytuej
                      pewnei taka "intelygentna" Pana Tadeusza...
                • Gość: lucy Re: Pragnę przygody! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 14:31
                  Ja przekazywałm wspólczucie, Ty poszedłes dale ,bo az kondolencje... A odnośnie
                  fora..to zastosuj to do siebie. Takiej idiotce jak ja nie sięgasz do pięt
                  • Gość: ja Re: Pragnę przygody! IP: 195.117.203.* 20.10.03, 14:42
                    Ja zalozylem ten watek wiec jestem niejako jego wlascicielem. Gratuluje
                    postrzegania rzeczywistosci, a juz na pewno wartosciowania postaw ludzkich,
                    jest Pani po jakis srodkach odurzajacych czy co...Pozdrawiam...ja
              • makary0 Re: Pragnę przygody! 20.10.03, 14:25
                Droga Pani Lucy sama chyba powinnaś dojść do tego dla czego sa take problemy
                z "umaczaniem końca" jak kobieta by poszła na nawet najmniejszy wyskok z
                partnerem takim jak wyżej
            • Gość: Karola Re: Pragnę przygody! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 14:29
              nie pisz tak do mnie, bo to staje sie podniecające i ślinię się na klawiaturę,
              kktóra mi potem nie chce działać...
              • Gość: leziox Re: Pragnę przygody! IP: *.ipt.aol.com 20.10.03, 14:32
                Jest coś takiego jak ochrona z plastyku na klawiaturę,zasada działania jest
                taka sama jak stosowanie kondoma...I wtedy nawet ślina w niczym nie zaszkodzi...
              • Gość: ja Re: Pragnę przygody! IP: 195.117.203.* 20.10.03, 14:48
                Jezeli ta uwaga jest do mnie to nie rozumiem co ma wspolnego slinienie z
                podnieceniem, chyba ze z zoo Pani pisze... Pozdrawiam, ja
                • Gość: leziox Re: Pragnę przygody! IP: *.arcor-ip.net 20.10.03, 14:57
                  Palant pozostanie palantem,bez względu na jego zainteresowania literaturką.Ty.
                  • Gość: Karola Re: Pragnę przygody! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 15:07
                    próbowałam z osłonką, ale pisanie mi nie szło ;)
                    do Pana "Ja" : nie pisze z zoo, chociaz jak tak czytam to co piszesz to mam
                    wrażenie, że wokoło zdarzaja sie dziwne stwory.
                    Ja przynajmniej nie musze anonimowo skucześ że potrzebny mi partner do
                    zaspokojenia moich potrzeb, najwyraźniej kobiety które Ciebie znają w realu nie
                    dałyby sie skusić na to niesamowite przeżycie
                    • Gość: ja Re: Pragnę przygody! IP: 195.117.203.* 20.10.03, 15:15
                      Wspaniala analiza psychologiczna. Jeszcze na lekarzy trafiam co za szczescie,
                      co za radosc. Moze wokol mnie wszystkie juz zostaly zaspokojone i mnie
                      znudzily...Nie pomyslala Pani o tym?
                      • Gość: Karola Re: Pragnę przygody! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 15:31
                        fakt, jak mogłam nie wpaść na rzecz oczywistą, człowiek tak błyskotliwy na
                        forum musi być niesamowity w łóżku....tak sobie to tłumacz
                        że też ludzie potrafia stworzyc sobie taką iluzję...
                        • Gość: ja Re: Pragnę przygody! IP: 195.117.203.* 20.10.03, 15:53
                          Nie wazne ilozja czy nie Pani weryfikowac jej nie moze lub nie chce, bo jezeli
                          pani chce to jestem do uslug.A jesli ni to prosze nie zabierac glosu w kwestii
                          mojeo libido... Pozdrawiam...ja
                          • Gość: pani Re: Pragnę przygody! IP: *.taeb.bostream.se 23.10.03, 23:15
                            Do ja..
                            Zona ci nie wystarcza?Jelopie jeden,zeby zaspokoic swoje potrzeby,zastanow
                            sie nad soba,proponuje wizyte u specjalisty.
                            • Gość: mario2 Re: Pragnę przygody! IP: 217.7.150.* 23.10.03, 23:24
                              u weterynarza?
                    • zakar Re: Pragnę przygody! 20.10.03, 15:42
                      Bingo!!!
                  • Gość: ja Re: Pragnę przygody! IP: 195.117.203.* 20.10.03, 15:12
                    Dziekuje ale Pana poglady mnie nie interesuja...
    • Gość: piecyk gazowy Re: Pragnę przygody! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.03, 15:06
      Ten gościu wcale nie pragnął przygody! On tylko chciał sobie popisać i był w
      tym naprawdę ambitny i wyjątkowo zacięty... ;-)))
    • Gość: mario2 Re: Pragnę przygody! IP: 217.7.150.* 22.10.03, 16:16
      Suchej no synek. Pzynosisz sam ino ganba takim ze Slonska. czys Ty pieronie
      czasym niy jest ze Sosnowca? Bo zes tam studierowol to juz wiem. Dyc tam majom
      wyklady te z kulturoznawstwa, co to na nosie zamiast brylow denka od jabola
      noszom. Sam zes chopie wloz na forum a niy do agyncji towarzyski. Terozki sie
      niy dziw, ze ftos sam ci odpisze niy tak, jak sie tego zyczysz. Cos myslol,
      gizdzie jedyn, ze wlozles na forum "burdel"?

Idz sie powyciskac krosty z nosa, a niy pokazuj sam tego zaciencia
      grafomanskiego, bo sie ino blaznisz!
      • Gość: leziox Re: Pragnę przygody! IP: *.arcor-ip.net 23.10.03, 01:50
        Ja pierdolę,Maryś,ale przywaliłeś teraz grypsem,normalnie poczułem się przez
        chwilę zaskoczony taką poezyją,heheheh!To na Sląsku takie gadki to codzienność?
        • Gość: mario2 Re: Pragnę przygody! IP: 217.7.150.* 23.10.03, 07:12
          No co Ty- tak zwracamy sie tylko do debili :)
          • Gość: leziox Re: Pragnę przygody! IP: *.arcor-ip.net 23.10.03, 23:39
            Bywają tacy że nawet łopatologia im na nic się nie przyda,a oni czytają i
            czytają dalej,kurwa,literaturnicy...
            • Gość: mario2 Re: Pragnę przygody! IP: 217.7.150.* 24.10.03, 09:20
              bo to jest roznica- czytac, a czytac ze zrozumieniem :o)
    • Gość: Irmina Re: Pragnę przygody! IP: *.taeb.bostream.se 24.10.03, 13:50
      Ty pojebcu,zona ci nie wystarcza.jak mozesz wogole pisac takie
      zeczy,zastanawiam sie co by na to powiedziala twoja zona jak by przeczytala to
      co tu wypisujesz,wspolczuje jej bardzo mocno.
      • Gość: Inka Re: Pragnę przygody! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 13:52
        hej, nie wolno temu "panu" udzielac lekcji moralności, tylko z poważnymi
        ofertami nalezy sie wpisywać, żadnej krytyki broń Boże...
        • Gość: Irmina Re: Pragnę przygody! IP: *.taeb.bostream.se 24.10.03, 13:56
          Dobre Inka!! Pozdrawiam Cie
      • Gość: innyja Re: Pragnę przygody! IP: *.chello.pl 28.10.03, 08:57
        to chyba ty jestes pojebana bo wypisujesz takie rzzeczy.To jest jego sprawa co
        robi z własnym życiem.A Ty mu sie wpieprzasz z morałami a kim Ty kurwa jestes
        świętojebliwa?
        • Gość: Irmina Re: Pragnę przygody! IP: *.taeb.bostream.se 28.10.03, 11:01
          Podaj sobie z nim raczke,widze,ze jestescie na tym samym poziomie.
          Po co sie w ogole wpierdalasz?
          • Gość: Inka Re: Pragnę przygody! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 11:28
            bo to ta sama osoba, tylko zmianiając nicka zmiania się w mniej elokwentnego
            człowieczka...
            • Gość: leziox Re: Pragnę przygody! IP: *.ipt.aol.com 28.10.03, 13:37
              Zamiast się wymądrzać-nie moglibyście się tak po prostu powyzywać?Zaniżacie
              poziom,kurwa.
              • Gość: Inka Re: Pragnę przygody! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 13:46
                e tam zaraz zanizamy, w końcu zawsze możemy liczyc na Ciebie i bedzie ok ;)
              • Gość: Inka Re: Pragnę przygody! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 13:48
                zreszta jak znajdziesz tą ze krzynką to sie chyba podzielisz i zaraz zobaczysz
                jaki wysoki poziom nastąpi...ja jutro bede na takim własnie :)
    • Gość: arizona1 Re: Pragnę przygody! IP: *.honeywell.com 28.10.03, 18:29
      najlepsza przygoda to jest z wlasna reka dodry brandzelek nigdy nie zaszkodzi
      • Gość: leziox Re: Pragnę przygody! IP: *.ipt.aol.com 28.10.03, 18:33
        Nigdy nie twierdziłem że skrzynka piwa na 2-ch może spowodować upadek
        obyczajów,wrźcz przeciwnie,jakby Hitler pił browar i nie był impotentem to by
        może wojna nie wybuchła...
    • Gość: yyy Re: Pragnę przygody! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 00:04

www.lucyjan.blog.pl
      • wote Re: Pragnę przygody! 30.10.03, 15:33
        Słuchajcie, wyzywacie sie od najgorszych i porównujecie swoje poziomy.
        Przeczytajcie co napisaliście, to wszystko jest na tym samym poziomie...
        Żałosne
        • Gość: Irmina Re: Pragnę przygody! IP: *.taeb.bostream.se 30.10.03, 16:28
          A tobie o co chodzi?
          Jak sie nie podoba i uwazasz sie za az takiego inteligenta to po co to czytasz?
        • wote Re: Pragnę przygody! 30.10.03, 18:30
          Przepraszam. Już nie będę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka