chudyy 16.01.02, 09:23 bo sobie pomyślę, że trafiłem :-) no inne wspaniałe dziewczyny też do mnie napiszcie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 09:26 luciella napisał(a): > jeszcze nie trafiłeś;)) masz na myśli także dzisiejszy list? Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 09:28 już zaglądam do skrzynki;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 09:32 luciella napisał(a): > już zaglądam do skrzynki;)) alem nastukał co? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 09:48 luciella napisał(a): > skąd to możesz wiedzieć? no czytam to widzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 09:49 tylko się nie zakochaj ;)) w piśmie oczywiście;) chudyy napisał(a): > luciella napisał(a): > > skąd to możesz wiedzieć? > > no czytam to widzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 09:59 luciella napisał(a): > tylko się nie zakochaj ;)) w piśmie oczywiście;) przecież nie wieżę w miłość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 10:35 luciella napisał(a): > i słusznie;) ale niektórzy traktują coś takiego jak zamach na największą świętość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 10:41 to już ich sprawa, ich problem, jeśli maja takie zapatrywania. każdemu wolno mieć własne poglądy i również należy je szanować. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 10:43 luciella napisał(a): > to już ich sprawa, ich problem, jeśli maja takie zapatrywania. > każdemu wolno mieć własne poglądy i również należy je szanować. jasne, ale myślisz, że mało razy chciano mnie ze skóry obedrzeć, a swoją drogą to sobie niezłe stukanie publiczno-prywatne urządziliśmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 11:08 a Twoim zdaniem to źle? Możemy w każdej chwili przestać, jeśli sobie tego życzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 11:34 luciella napisał(a): > a Twoim zdaniem to źle? > Możemy w każdej chwili przestać, jeśli sobie tego życzysz. A skąd taki wniosek? Od taka refleksja. Wczoraj szalałem, a dziś myślę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 11:37 Tak? super, odebrałeś maila? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 11:41 luciella napisał(a): > Tak? super, odebrałeś maila? > Tak, wynika z niego, że się boisz Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 12:13 luciella napisał(a): > trochę, nawet bardzo. Więc będziesz się kryć, będziesz zacierać ślady, o marne szanse-moje, didaskalia: ostatnie słowo wymówić jednym słosem, coby szanse brzmiało z lekka jak szajse oraz, żeby akcent był lekko prześmiewczo żydowski ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 12:25 luciella napisał(a): > czytaj dokładniej maile;) no, a nie pisałem, że Kobiety są od nas lepsze? Wy widzicie więcej, lepiej, dokładniej, my tylko cel pal ognia, mamy gorsze widzenie kątowe, czytałem te maile, analizowałem i mylne tropy łapałem, tu mi zaprzeczysz, tu przemilczysz, przemilczanie jest wskazówką, czy też zaprzeczenie jest myleniem tropu, i dlatego potem Kobiety mówią, że my ich nie rozumiemy, bo my mniej widzimy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 12:31 dostałeś wskazówkę w ostatnim mailu. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 12:56 luciella napisał(a): > dostałeś wskazówkę w ostatnim mailu. oj, ostre mi zagadki stawiasz, zaraz się osłabisz i powiesz, a kurczę taki niekumaty zapatrzony w siebie, a jesteś pewna, że znam i Ciebie i Twoją córeczkę, że ją widziałem? Odpowiedz Link Zgłoś