Dodaj do ulubionych

LUCIELLO napisz do mnie

16.01.02, 09:23
bo sobie pomyślę, że trafiłem :-)

no inne wspaniałe dziewczyny też do mnie napiszcie ;-)
Obserwuj wątek
    • luciella Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 09:25
      jeszcze nie trafiłeś;))
      • chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 09:26
        luciella napisał(a):
        > jeszcze nie trafiłeś;))

masz na myśli także dzisiejszy list?
        • luciella Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 09:28
          już zaglądam do skrzynki;))

• chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 09:32
            luciella napisał(a):
            > już zaglądam do skrzynki;))

alem nastukał co?
            • luciella Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 09:34
              noooooooo
              • chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 09:44
                ładny masz charakter pisma
                • luciella Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 09:45
                  skąd to możesz wiedzieć?
                  • chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 09:48
                    luciella napisał(a):
                    > skąd to możesz wiedzieć?

no czytam to widzę ;-)
                    • luciella Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 09:49
                      tylko się nie zakochaj ;)) w piśmie oczywiście;)

chudyy napisał(a):

> luciella napisał(a):
                      > > skąd to możesz wiedzieć?
                      >
                      > no czytam to widzę ;-)

• chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 09:59
                        luciella napisał(a):
                        > tylko się nie zakochaj ;)) w piśmie oczywiście;)

przecież nie wieżę w miłość ;)
                        • luciella Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 10:19
                          i słusznie;)
                          • chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 10:35
                            luciella napisał(a):
                            > i słusznie;)

ale niektórzy traktują coś takiego jak zamach na największą świętość ;)
                            • luciella Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 10:41
                              to już ich sprawa, ich problem, jeśli maja takie zapatrywania.

każdemu wolno mieć własne poglądy i również należy je szanować.
                              • chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 10:43
                                luciella napisał(a):
                                > to już ich sprawa, ich problem, jeśli maja takie zapatrywania.
                                > każdemu wolno mieć własne poglądy i również należy je szanować.

jasne, ale myślisz, że mało razy chciano mnie ze skóry obedrzeć,
                                a swoją drogą to sobie niezłe stukanie publiczno-prywatne urządziliśmy ;)
                                • luciella Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 11:08
                                  a Twoim zdaniem to źle?
                                  Możemy w każdej chwili przestać, jeśli sobie tego życzysz.

• chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 11:34
                                    luciella napisał(a):
                                    > a Twoim zdaniem to źle?
                                    > Możemy w każdej chwili przestać, jeśli sobie tego życzysz.

A skąd taki wniosek? Od taka refleksja. Wczoraj szalałem, a dziś myślę ;)
                                    • luciella Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 11:37
                                      Tak? super, odebrałeś maila?

• chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 11:41
                                        luciella napisał(a):
                                        > Tak? super, odebrałeś maila?
                                        >
                                        Tak, wynika z niego, że się boisz
                                        • luciella Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 12:05
                                          trochę, nawet bardzo.
                                          • chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 12:13
                                            luciella napisał(a):
                                            > trochę, nawet bardzo.

Więc będziesz się kryć, będziesz zacierać ślady, o marne szanse-moje,

didaskalia: ostatnie słowo wymówić jednym słosem, coby szanse brzmiało z lekka
                                            jak szajse oraz, żeby akcent był lekko prześmiewczo żydowski ;-)
                                            • luciella Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 12:16
                                              czytaj dokładniej maile;)
                                              • chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 12:25
                                                luciella napisał(a):
                                                > czytaj dokładniej maile;)

no, a nie pisałem, że Kobiety są od nas lepsze? Wy widzicie więcej, lepiej,
                                                dokładniej, my tylko cel pal ognia, mamy gorsze widzenie kątowe,
                                                czytałem te maile, analizowałem i mylne tropy łapałem, tu mi zaprzeczysz, tu
                                                przemilczysz, przemilczanie jest wskazówką, czy też zaprzeczenie jest myleniem
                                                tropu,

i dlatego potem Kobiety mówią, że my ich nie rozumiemy, bo my mniej widzimy ;-)
                                                • luciella Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 12:31
                                                  dostałeś wskazówkę w ostatnim mailu.
                                                  • chudyy Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 12:56
                                                    luciella napisał(a):
                                                    > dostałeś wskazówkę w ostatnim mailu.

oj, ostre mi zagadki stawiasz,
                                                    zaraz się osłabisz i powiesz, a kurczę taki niekumaty
                                                    zapatrzony w siebie,
                                                    a jesteś pewna, że znam i Ciebie i Twoją córeczkę, że ją widziałem?
                                                  • luciella Re: LUCIELLO napisz do mnie 16.01.02, 12:57
                                                    ;))
                                                  • chudyy strzeliłem 16.01.02, 13:16
                                                    czy trafiłem???
                                                  • luciella Re: strzeliłem 16.01.02, 13:19
                                                    nieeeeeeee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka